این حق تقدما هم معضلی شده انصافا. اون از ثفارس اون از ونفت اینم از تکمبا. واقعا چه کسایی این حق تقدما رو میخرن و این سودای نجومی رو میبرن؟ امروز رفتم قیمت تکمبا رو دیدم شاخ درآوردم. یه کله از 130-140 تا نزدیکای 400 تومن اومده. /.:blinksmiley.:/ با پوشش کامل زیان در 6 ماهه!!! بعد میان از نمادایی مثل سیستم و ثغرب شفاف سازی میخوان. X-(
قابل توجه نهادهاي نظارتي سازمان؛ اعلام موارد واضح دستكاري قيمتي
Collapse
X
-
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postاین حق تقدما هم معضلی شده انصافا. اون از ثفارس اون از ونفت اینم از تکمبا. واقعا چه کسایی این حق تقدما رو میخرن و این سودای نجومی رو میبرن؟ امروز رفتم قیمت تکمبا رو دیدم شاخ درآوردم. یه کله از 130-140 تا نزدیکای 400 تومن اومده. /.:blinksmiley.:/ با پوشش کامل زیان در 6 ماهه!!! بعد میان از نمادایی مثل سیستم و ثغرب شفاف سازی میخوان. X-(
نظر
-
-
پاسخ : قابل توجه نهادهاي نظارتي سازمان؛ اعلام موارد واضح دستكاري قيمتي
درود؛
اين تاپيك كلا بسته ميشه. يك فرض اوليه داشت ايجاد تاپيك كه امروز متوجه شدم فرض اوليمون ايراد داشت.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
شپلی چی داشت که اجازه بازگشایی روی 100 درصدو بهش داشتن و شپمچا نداشت!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشپلی چی داشت که اجازه بازگشایی روی 100 درصدو بهش داشتن و شپمچا نداشت!
باید صبر کنیم با تعدیل ها پی به ای سهم بیاد زیر 3 شاید تشخیص دادند لیاقت رشد رو داره!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
گزارش های شمواد و شپلی هم متضاد همدیگر بودند ولی شپلی100 درصد بالاتر باز شد ولی شمواد با گزارش بهتر روی همون قیمت قبلی ولی اگر ی کم تجربه بورسی کسی داشته باشه میفهمه که می خواستند شپلی خودشون را غالب کنند و بندازند و از اون طرف بیاند شمواد را که اجازه قیمت بالا باز شدن را بهش ندادند جمع کنند و دو باره باهاش برند بالا نمیدونم اسم این کارهای خودشون را هم چی میزارند
نظر
نظر