ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saaaaeeeed
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 43

پاسخ : ريخته گري تراكتورسازي ايران ( ختراك )

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    سعيد جان خوشحال باش من در هر سهمي فعال باشم حداقل ده برابر خواهد شد مثلا خاذين وقتي كه 55تومان بود من خريدم تا حالا 8 برابر شده،پس منتظر باش تا ختراك به قيمت 2000تومان برسه و تمام ضررهات به سود تبديل ميشه به اميد خدا
    خدا از دهنت بشنوه شبندر جان.

نظر

• deh-ab
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 213

روزي صف 50ميليوني ختراك همه را متعجب خواهد كرد اونم روي قيمت 1000تومان
      پنج شش ماه پيش خاذين منفي بود و تقريبا كل گروه مثبت بودند من اون روز كه اشخاص بزرگ روي سهم فعال نبودند گفتم خاذين روزي 20000تومان خواهد شد و امروز مي بينيم كه به صف 30ميليوني هم رسيد ، الان به شما مي گويم ختراك سهمي با توانايي رسيدن به قيمت 25000توماني را داره و بزودي خريدش رويا ميشه،بزودي بسته ميشه وباز شدنش يك روياي سود خواهد ساخت
      با سلام :
      با عرض معذرت به نظرم حرفتون خیلی خیلی اغراق امیزهه.چه خبره مگه؟؟
      با این حرفاتون باعث ضرر یه عده میشید که اصلا درست نیست.
      موفق باشید.

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

امروز بخوبي ختراك جمع شد يه اصلاح كوچيك لازمه
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• M0hamad
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 108

امروز بخوبي ختراك جمع شد يه اصلاح كوچيك لازمه
          ختراک به احتمال زیاد فردا برگرده و در صورت تثبیت بالای 215 برای یه صعود خوب آماده میشه.

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

قيمت خچرخش و ختراك نزديك بهمه خچرخش صف خريده و ختراك صف فروش ارزندگي ختراك دوبرابر خچرخشه و دوبرابر خاذينه حالا با رنجهاي منفي كه كشيده ميشه بايد فهميد كه اين سهم بزودي بازيش شروع ميشه و همه را پشت سر ميزاره
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

مواد اوليه اكثر قطعاتي ها از طريق ختراك تامين ميشه بنابراين هيچ شركتي سود نميكنه مگر اينكه ختراك سود كنه واقعا اين سهم ارزندست فقط بايد صبر كنيد و عجله نكنيد

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

روند گروه خودرو مثبته و آينده درخشاني داره و قيمت سهامش در كف قرار دارند هيچ صنعتي رشد شارپ نداره مگر گروه قطعاتي و خودرو،

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

امروز خيلي روز خوبي بود حقيقي ها واقعا لطف دارند قيمت 1976 خريد ختراك خوشحال كنند است

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

صف ختراك داره بيشتر ميشه
                    آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2014/04/07, 11:26.

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

با اين روند احتمالا تا 150تومان پايين بياد

نظر

• afshar
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1039

با اين روند احتمالا تا 150تومان پايين بياد
                        درود بر جناب شبندر قصد جسارت ندارما ولی
                        آقا شما تو 1 روز سهمی رو فرصت خرید معرفی و بعد با بیان احتمال افت شدید فیتیله پیچی برق آسا میزنین
                        تکلیف خوانند های مطالبتون چی میشه این وسط؟
                        بلاتکلیفی زجر آوره بخدا
                        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• behzad2007
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 78

من هم دیروز رو 205 سنگین خرید کردم به نظرتون چی میشه حالا کفش کجاست ؟

نظر

• M0hamad
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 108

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
                            من هم دیروز رو 205 سنگین خرید کردم به نظرتون چی میشه حالا کفش کجاست ؟
                            نگرانی نداره دوست عزیز.ختراک محکوم به صعود است.این صف آخر وقتو یکی از کاگزاریهای اصفهان گذاشت که اونم دلیل داشت.فردا انشالاه معاملات مثبتی را شاهد خواهیم بود.

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

پست های شبندر بیشتر برای خنده و مزاح است . این کاربر اصولا فاقد دانش تحلیل است و لذا پرت و پلا زیاد می نویسد. ایشان را جدی نگیرید و از نظراتش برای خرید و فروش بپرهیزید.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                                پست های شبندر بیشتر برای خنده و مزاح است . این کاربر اصولا فاقد دانش تحلیل است و لذا پرت و پلا زیاد می نویسد. ایشان را جدی نگیرید و از نظراتش برای خرید و فروش بپرهیزید.
                                بهاري جان ممنونم از اينكه به دوستان يادآوري كرديدكه خريد و فروش را بر اساس نظر ديگران انجام ندهند بلكه بايد بر اساس روش و قانون خودشان انجام دهند.
                                ضمنا تحليل چيز خيلي خوبي است ولي آيا بورس تهران با تحليل پيش مي رود ؟ آيا سهمي كه تا سه سال ديگر هم نمي تواند سود بدهد صف خريد نيست و سهمي كه سالانه 25درصد قيمت سهامش سود مي دهد صف فروش؟
                                دوست خوبم بورس تهران با يك نسيم از سبز به قرمز و از قرمز به سبز تبديل مي شود و هيچ تحليلي ندارد.
                                روندبعضي سهم ها واقعا مرا متعجب كرده اند عده اي مقداري پول پشت يك سهم مي گذارند و از فضاي مثبت استفاده مي كنند و در نهايت سهم را در جيب بعضي حقيقي هاي تازه كار مي گذارندو خود فرار مي كنند. من به تريدرهايم گفته ام هرگز در قيمت سهم دخالت نكنند فقط براساس ارزندگي سهم خريد و فروش كنند.
                                مثلا امروز شما شاهد بوديد سهمي كه داراي زيان بود و حتي براساس ارزندگي بسيار پايين تر از ختراك بود با صف خريد كارش به پايان رسيداز طرفي به دوبرابر قيمت قبلش رسوندندحالا در گزارش سه ماهه ببينيد ختراك تعديل مثبت 100درصدي خواهد داد و از طرف ديگر همون سهم بدون تعديل خواهد بود. من به ختراك 25000توماني فكر مي كنم و تا به حال 2ميليون سهم خريد كردم بزودي سهم خشك ميشه اونوقت خود شما از من مي خواهيد كه حجم مبنا را بدهم.
                                بهرحال از شما ممنونم كه به حرفهاي من گوش داديد من حدود چهل ساله توي بورس تهران سرمايه گذاري كردم و از من قديمي تر آدم شخصي نداريم و در طول اين مدت بجز تعداد معدودي سهم كه با تحليل بالا رفتند و سهامداراها هم راضي بودندسهمي نديدم.
                                من سرمايه ام را از سال 1353تا به حال به 3000000000برابر رسوندم و الانم در خدمت دوستان هستم. با تشكر سامان اربابي

نظر

در حال کار...
                                X