اعتراض در خصوص انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پايه توافقي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسنعلی
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 124

اعتراض در خصوص انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پايه توافقي

سلام دوستان لطفا هرچه سریعتر اطلاع رسانی نمایید تا از این انتقال که باعث نابودی این سهم های ارزنده می شود جلوگیری گردد
    سهام ها به شرح ذیل:

1) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان (واحيا1) 2) پتروشيمي دهدشت (دهدشت1) 3) پتروشيمي كازرون (كازرو1) 4) كود شيميايي و اوره لردگان (شلرد1) 5) پتروشيمي ممسني (ممسني1) 6) صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان1) 7) بازرگاني و صنعتي آينده سازان بهشت پارس (آينده1) 8) تكادو (وكادو1) 9) سيمان مجد خواف (سخواف1) 10) مجتمع سيمان غرب آسيا (سجام1) 11) رهشاد سپاهان (حرهشا1)
    آخرین ویرایش توسط حسنعلی؛ 2014/01/11, 19:04.
  • علی خان
    عضو فعال
    • May 2013
    • 271

پاسخ : اعتراض در خصوص انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پايه

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
    سلام دوستان لطفا هرچه سریعتر اطلاع رسانی نمایید تا از این انتقال که باعث نابودی این سهم های ارزنده می شود جلوگیری گردد
    سهم ارزنده ترس نداره
    راه سهم ارزنده از سهمهای سفته بازی همیشه در بلند مدت جدا بوده
    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• حسنعلی
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 124

پاسخ : اعتراض در خصوص انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پايه

جناب آقای علی خان سلام
      شما از سهمهایی که امروز این اعلامیه رو براش زدند چیزی اش رو داری؟

نظر

• nudnik
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 224

این یعنی چی؟ منتقل میشن به فرابورس؟
        پایه عادی با پایه چه فرقی داره

نظر

• حسنعلی
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 124

جناب NUDNIK با سلام
          خیلی مختصر بگم سهامدارهای این سهام ها بیچاره میشن. من جمله خود بنده...

نظر

• علی خان
            عضو فعال
            • May 2013
            • 271

جناب آقای علی خان سلام
            شما از سهمهایی که امروز این اعلامیه رو براش زدند چیزی اش رو داری؟
            سلام
            توی بورس استرس و اضطراب یه امر طبیعیه چون خرید و فروش همواره همراه با پذیرش ریسکه
            و قانون ثابت بورسم همیشه اینه که رابطه خطی میان ریسک و بازده وجود داره
            و به عبارتی هرچقدر ریسک بیشتری رو میپذیریم انتظار داریم بازده بیشتری هم بدست بیاریم
            اگر سهمی در بازار پایه باشه و من بخوام سرمایه زندگیمو توش ببرم اولین سئوالی که از خودم می پرسم اینه که چرا تو بازار پایه است؟کلمه "پایه" یعنی چی و چرا اسم این بازارو پایه گذاشتن؟
            بعدشم بررسی و تحلیل می کنم و اگر به تحلیلم اعتقاد داشته باشم می خرم.
            من شرایط سهامداران این گروهها رو درک می کنم و اصلا از اینکه ناراحت و مضطربن خوشحال نیستم
            اگر سهامدار این گروهها باشم اصلا صف فروش براشون تشکیل نمیدم
            چون سازمان باید خیلی پیش تر دخالت می کرد نه الان
            ولی اگر واقعا سهمی ارزنده است نگرانی نداره
            خیلی از سهمها تو بازار پایه توافقی رو هیچ جوره نمیشه خرید
            زمان خودش ثابت میکنه که کدوم سهمها سفته بازی بودن و کدوم ارزنده
            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• موی عاقل
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 875

سلام
              یک کار درست اگر انجام داده باشند همینه

من اگر جای بورس بودم این دست سهام رو از بورس کلا اخراج میکردم و خلاص!

أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• nudnik
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 224

جناب NUDNIK با سلام
                خیلی مختصر بگم سهامدارهای این سهام ها بیچاره میشن. من جمله خود بنده...

مرسی .. اما خب چرا این کارو کردن .. دلیلی داشتن؟ چرا با رفتن به اون بازار از ارزشش کم میشه؟

نظر

• nudnik
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 224

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                  سلام

چرا مگه چه مشکلی دارن؟

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                    سلام

سلام. به نظرم حماقت از جایی شروع شد که امکان مشاهده معاملات سهام بازار پایه تو صفحه تی اس ای به وجود اومد و سیل سفته بازا رو به طرف خودش کشوند. به هر حال فکر می کنم اگه کسی این نمادا رو واسه سفته بازی نخریده باشه لااقل میدونسته که تا چند سال از برگشت سرمایه هیچ خبری نیست. پس داد و بیداد واسه رفتن این نمادا به بازار توافقی فقط یه معنی میتونه داشته باشه. ایشالا کسایی که این سهمارو خریدن در آینده سود بسیار خوبی ببرن.
                    آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/01/11, 19:45.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

بهترین کار رو انجام دادن

یک عده سود جو برخی سهام زیان ده که هنوز شروع به کار نکرده با میلیون ها بدهی ارزی داشتن بادش میکردن

که بدجور تیرشون به سنگ خورد

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

رویکرد چماغی...
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          بهترین کار رو انجام دادن

یک عده سود جو برخی سهام زیان ده که هنوز شروع به کار نکرده با میلیون ها بدهی ارزی داشتن بادش میکردن

این تصمیمات خلق الساعه سازمان چیزی جز جو بی اعتمادی و فرار سهامدارا رو نتیجه نمیده،
                          شاید هدفشون درست باشه، اما وسیله نیل به این هدف 100% اشتباهه
                          عین حماقته که وسط بازی داور بیاد قوانین رو تغییر بده یا بعضی از قوانین رو به دلخواه اجرا نکنه
                          اگه الان سهامدار سهمهای فوق الذکر نیستیم دلیل نمیشه از تصمیم غلط سازمان دفاع کنیم
                          ترکش این کارهای احمقانه آقایان به تن همه مون خرده( اگه هم نخورده به زودی میخوره)
                          قندیهای دو سال پیش، پارسال پالایشیها و توقف های طولانی و .....

پ.ن: خودم از بازار پایه فقط پترول دارم
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

این تصمیمات خلق الساعه سازمان چیزی جز جو بی اعتمادی و فرار سهامدارا رو نتیجه نمیده،
                            شاید هدفشون درست باشه، اما وسیله نیل به این هدف 100% اشتباهه
                            عین حماقته که وسط بازی داور بیاد قوانین رو تغییر بده یا بعضی از قوانین رو به دلخواه اجرا نکنه
                            اگه الان سهامدار سهمهای فوق الذکر نیستیم دلیل نمیشه از تصمیم غلط سازمان دفاع کنیم
                            ترکش این کارهای احمقانه آقایان به تن همه مون خرده( اگه هم نخورده به زودی میخوره)
                            قندیهای دو سال پیش، پارسال پالایشیها و توقف های طولانی و .....

پ.ن: خودم از بازار پایه فقط پترول دارم
                            داش مهدی عزیز کاملا" باهاتون موافقم و اینطور تصمیمات یهویی به بازار ضربه میزنه

سازمان بورس به قول دوستان این 2 3 ماه نقش هویچ رو بازی کرد نباید کار به این مرحله می رسید

البته کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میشنه،طمع فقط بعضی افراد رو سمت سهام شلرد ،ممسنی؛زنجان می کشاند و الا خیلی واضح بود که این سهمها هیچی تو چنته ندارند

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1133

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              بهترین کار رو انجام دادن

موافقم اتا جون من در مورد پترو زنجان کلی هشدار دادم و گفتم که سفته بازی محضه اما چه چیزایی که بهمون نچسبوندن بهترین کارو کردن و دسته سفته بازا موند تو پوست گردو حالا حالاها باید بدون تا دنبال پولشون چوب خدا صدا نداره
                              آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2014/01/11, 22:58.

نظر

در حال کار...
                              X