سرمایه گذاری نیرو ( ونیرو )
Collapse
X
-
-
پاسخ : سرمایه گذاری نیرو ( ونیرو )
گام مهم "ونیرو" برای افزایش سرمایه ۲۴۰۰ درصدی برداشته شد
برنامه افزایش سرمایه ۲۴۰۰ درصدی سرمایه گذاری نیرو رسما" اعلام و با اظهار نظر حسابرس، فرایند آن آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت سرمایه گذاری نیرو که از 7 اسفند سال گذشته با توقف نماد روبرو است، برنامه افزایش سرمایه 2400 درصدی را اعلام و اقدام به ارایه گزارش حسابرس در این مورد مهم کرد.
براساس این گزارش، "ونیرو" که دارای سرمایه 40 میلیارد تومانی است ، در نظر دارد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به سرمایه 1000 میلیارد تومانی برسد تا قادر به اصلاح ساختار مالی و تسویه مطالبات سهامداران شود.
این شرکت درحالی با برگزاری مجمع فوق العاده 21 شهریور سال مالی را از پایان شهریور به پایان اسفند ماه تغییر داده و اساسنامه شرکت را طبق نمونه بورسی شرکتهای هلدینگی کرده ، که در مجمع عادی به طور فوقالعاده 3 مرداد ، سهامداران جزء آن در تصمیمی سرنوشت ساز و با اکثریت آرا معامله 860 میلیارد تومانی خرید شرکت ایرسا که متشکل از چند شرکت نیروگاهی است را تصویب و تمایل خود را به افزایش سرمایه 2400 درصدی اعلام کردند که فرایند آن از قبل شروع شده بود.
به گفته عیسی حسین پناه مدیرعامل "ونیرو" ، شرکت برای این خرید برنامه ریزی طی 9 ماه تعهد خرید خود را انجام دهد و مبلغ را با فروشنده از محل افزایش سرمایه تسویه کند. در غیر این صورت یک فرصت 18 ماهه با جریمه تاخیر 1.5 درصدی در ماه محاسبه خواهد شد و به جهت جلوگیری از افزایش هزینه ها ، قرار است سرمایه شرکت از 40 میلیارد به 1000 میلیارد تومان افزایش یابد.
براساس این گزارش، بلوک 42.7 درصدی این شرکت 20 بهمن سال گذشته به ارزش 31.6 میلیارد تومان توسط شرکت سرمایه گذاری ایران خریداری شده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
ناظر بازار در حال ابطال معاملات حق تقدم ونیرو
روند معاملاتی امروز و تغییر صف خرید به صف فروش کاملا ساختگی بود
از 189میلیون معامله امروز فقط 100میلیون که اونم در صف خرید انجام شد واقعی بود
بقیه اش کد به کد کردن بود جهت پایین کشیدن سهم و حق تقدم
خوشبختانه ناظر متوجه شد
حال چقدرش را کنسل کنه معلوم نیست
ولی مهر تایید است بر ارزندگی این سهم و حق تقدمش که اینجوری برای خریدش برنامه ریزی کرده بودنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
به نظرم اشتباهی که بازیگر سهم کرد این بود که در گرمی بازار چند میلیونی اشتباهی خودش به خودش فروخت
از این گند کاری ها نمی کرد فردا راحت میتونست از منفی 10تا مثبت 10تمام حق تقدم بازار جارو کنه و بخره
ولی اینجوری که ناظر داره باطل میکنه فکر کنم مجبور فردا مجدد در صف خرید بخرهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با جمع شدن صف فروش نماد اصلی به طور مکرر و برتری خریدار
باید فردا شاهد تقویت معاملات و تثبیت شدن سهم بالای 140تومان بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط آسمان آبی, post: 4084490, member: 11869 پست شده استفارغ از تکنیکال که تا امروز بررسی کرده بودم
امروز یه نگاهی به ناو سهم کردم چیزهای جالبی حاصل شد
مثلا اینکه طبق گزارش 11 ماهه شرکت ناو شرکت 2753 ریال است و قیمت سهم 130 تومان یعنی ونیرو در حال حاضر با 47% از ناوش در حال معامله است
و معمولا شرکتهای سرمایه گذاری با 80% از ناوی که دارن معامله میشن یعنی 220 تومان نه 130 تومان امروز
البته بیشتر ارزش این ناو متعلق یه شاه ماهی این شرکت یعنی توسعه نیروگاهی ایرسا است
با 2653 ریال از ناو سهم
البته اگر ایرسا وارد بورس بشه هر سهمش 200 تومان قیمت خواهد خورد که خود شرکت 113 تومان دیده
سهمی با این ناو باید به زودی به 60تا80 از ناوش برسه
.
.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در تکنیکال و بررسی حجم های معاملات دو نکته حیاطی است
1. وقتی که حجم معامله در سقف قیمتی بشددت افزایش پیدا میکنه
2.وقتی که حجم معامله در کف قیمتی بشددت افرایش پیدا میکنه
........
در گزینه اول حجمهای سنگین نشانه پایان روند صعودی است
و در گزینه دوم حجمهای سنگین نشانه شروع روند صعودی است
....
در ونیرو امروز حجم معامله در مثبت کامل بشددت افزایش داشت و حجم امروز در تاریخ حضور این سهم در بازار سابقه نداشته و مهم تر از همه اینکه این حجمها پس از اصلاح قیمت و در کف قیمتی ثبت شده است
امشب نمودار سهم را قرار میدمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ونیرو
این سهم پس از اصلاح قیمتی سنگینی که داشته با تشکیل واگرایی مثبت در آراس آی و حجم معامله سنگین توانسته در ابتدای روند صعودی قرار گیرد
اولین مقاومت سهم 130 تومان خواهد بود در صورت عبور سهم توانایی لمس مجدد 178 تومان را خواهد داشت
پس از رسیدن به 178 تومان تحلیل مجدد باید بررسی و اهداف سهم مشخص گردد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سهمو به زیر کشیدن تا قیمت بازگشایی حق تقدم را کمتر کنن
منفی امروز فرصت خرید است و بعد از قیمت خوردن حق تقدم صف خرید خواهد شدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
حقوقی حق تقدم گذاشت روی 25 تومان
الانه که رنج مثبت در نماد اصلی بکشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فردا احتمالا اول وقت صف فروش سوری برای سهم میزارن
باز این سهم قشنگ شده
من اولین هدف سهمو 178 تومان و هدف بعدی را 235 میبینم
انتظار دارم طی دوماه آینده این دو هدف تاچ بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فردا هم سهم در محدود 110 معامله خواهد شد
کف سهم همینجاست پایین نداره
فقط باید تا آخر هفته بدی صبر کنیم تا حراج تمام بشه
سهامدار عمده خودش همه حق ها را جمع میکنه
چون در 134 تومان همین مقدار میفروشه پس حق تقدم در این قیمتها میخره براش میصرفه
خیلی انتظار نداره قیمت حق تقدم بیاد زیر 10 تومان
همانطور که انتظار ندارم نماد اصلی بیشتر از قیمتهای110 تومان افت کنه
هر کس میخره 10 روز صبر کنه تا استارت سهم بخورهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر