موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

اینم بموتو ...رو 315 مقاومت داریم ..بشکینم هدف ما حداثل 370 هست با توجه به اون اون الگو که میشه گفت پرچمه (ِیاد وارد نیستم به الگو فقط با روند جلو میریم )

یک مقاومت هم رو 283 بود که اونم شکستم ...هدف اصلی قیمتی ما رفتن به اون 480 هست ..ناشی از افزایش سرمایه هست این کپ فکر کنم ..در مورد بنیادی هم انتظار سود بالای 70 دارم حداقل واحتمالا بالای 80 ..سود فعلی 61 تومان ..سود سال بعد 67 تومان ..پوشش نه ماهه 85 درصد ..تولید فروش هم عالی ....صبر می کنیم ...

در ضمن چند وقت شخص حقیقی در گره در قیمت بالای 300 حدود 600 تا خریده ..کلا سهم با کلاسی هست وفروشنده نداره ...

نظر

• fallah
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 692

جناب پرریسک نکات خوبی گفتن ولی این مقاومت۳۱۵واقعا سخته.دلیلشم اینه که یه کارگزاری تعداد نزدیک به ۵۰۰تا از این سهم داره و میخواد سهمو خراب کنه.امروز تامثبت کامل داشت پیش میرفت که این نامردا بازم نذاشتن.اینا سهماشونو بفروشن سهم تا ۳۷۰یه کله میتونه بره چون جز اینا فروشنده ای نداره.شیطونه میگه بیا سهمشونو بخر تا گورشونو گم کنن تا سهم جون بگیره.
      پس واسه شکست این مقاومت به یه معامله پر حجم نیازه
      درضمن در مورد بنیادی سهم باید بگم که تو ۹ماهه بیشتر از پیش بینیش پوشش خواهد داد حالا ۱۲ماهه رو خودتون حساب کنین چی میخواد بشه
      موفق باشید

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
        جناب پرریسک نکات خوبی گفتن ولی این مقاومت۳۱۵واقعا سخته.دلیلشم اینه که یه کارگزاری تعداد نزدیک به ۵۰۰تا از این سهم داره و میخواد سهمو خراب کنه.امروز تامثبت کامل داشت پیش میرفت که این نامردا بازم نذاشتن.اینا سهماشونو بفروشن سهم تا ۳۷۰یه کله میتونه بره چون جز اینا فروشنده ای نداره.شیطونه میگه بیا سهمشونو بخر تا گورشونو گم کنن تا سهم جون بگیره.
        پس واسه شکست این مقاومت به یه معامله پر حجم نیازه
        درضمن در مورد بنیادی سهم باید بگم که تو ۹ماهه بیشتر از پیش بینیش پوشش خواهد داد حالا ۱۲ماهه رو خودتون حساب کنین چی میخواد بشه
        موفق باشید
        اصلا هم مقاومت سختی نیست ..یعنی کمی دیگه بازار ادامه داشت همین امروز مقاومت رو می شکست ..

در ضمن 500 تا ..اصلا عددی نیست ..فکر کردم 30-40 میل سهم داره ...حتی دو تا حجم مبنا هم نمیشه ..از همین حالا تو کف راینم کی حجم این رو پر می کنه ...صبر می کنیم چنان مقاومت بشکنه که همه کیف کنن ..مثل وتوکا ..240 رو مثل اب خوردن شکست ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          حواستون بهش باشه شاید بشه 70-80 درصدی از این سهم سود دراورد ....میگم چرا ...
          عجب موجودی ....با این موجودی با این گرانی ..عجب خریدی کرده عجب تولید وعجب موجودی ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

اینم بیاد ...فقط به رشد میزان خرید ومصرف توجه کنید ....

فقط تو رو خدا این یکی رو دیگه حجم رو بدید ..اگه صف شد ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

ونیکی حدود 3 میل داره امروز حدود 70 تا فروخته ..ولی من نمی گم وای به حال ما ..میگم وای به حال ونیکی سهم بالای 500 تومنی رو 300 میفروشه ..بازار اگر ونیکی قصد عرضه داشته باشه سهام اون رو خواهد بلعید چون بموتو ارزش داره .....بازار 13 میل قپیرا 900 تومنی وتوصا رو بلعید وبه رشش خندید ...3 میل بموتو 300 تومنی اصلا رقمی نیتس ..در ضمن بموتو خیلی ارزشمندتر از قپیراست ..این نظر منه ..البته در این قیمتها .

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

ونیکی حدود 3 میل داره امروز حدود 70 تا فروخته ..ولی من نمی گم وای به حال ما ..میگم وای به حال ونیکی سهم بالای 500 تومنی رو 300 میفروشه ..بازار اگر ونیکی قصد عرضه داشته باشه سهام اون رو خواهد بلعید چون بموتو ارزش داره .....بازار 13 میل قپیرا 900 تومنی وتوصا رو بلعید وبه رشش خندید ...3 میل بموتو 300 تومنی اصلا رقمی نیتس ..در ضمن بموتو خیلی ارزشمندتر از قپیراست ..این نظر منه ..البته در این قیمتها .
                احتمالا منظورتون وتوسم بوده نه ونیکی!!

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

بموتو خیلی سهم ارزشمندیه ولی یه حامی قوی نداره.هراز چندگاهی که یکی میاد رو سهم یه ۲۰الی۳۰درصد رشد میکنه چون شناور نداره و سهامدارانشم سهامدارن واقعا.
                  بنظرم در صورت صف خرید شدن این وتوسم حتی حجمشم نده ولی مهم همین صف شدنشه
                  یه همتی کنید بیاید حامیش بشید جناب پرریسک:d

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

بموتو خیلی سهم ارزشمندیه ولی یه حامی قوی نداره.هراز چندگاهی که یکی میاد رو سهم یه ۲۰الی۳۰درصد رشد میکنه چون شناور نداره و سهامدارانشم سهامدارن واقعا.
                    بنظرم در صورت صف خرید شدن این وتوسم حتی حجمشم نده ولی مهم همین صف شدنشه
                    یه همتی کنید بیاید حامیش بشید جناب پرریسک:d
                    دوست عزیز در روند هیچ سهمی دخالت نمی کنم وعجله هم ندارم ..بنده دارم سودم رو از این بازار می گیرم ..جالا بموتو در جا زد خیلی بهتر بعد اینکه از بقیه سهام سودم رو گرفتم میام رو این .....

همیشه سعی کنید روند سهام رو جلو عقب نکنید بلکه با روند به موقع همراه بشید ...از نظر من این سهم ارزش بالای 450 داره ..حالا بازار میخواد بفروشه ...

ما صبرمون زیاده ولی خوب زمان پرواز خیلی نزدیک هست ..

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

دوست عزیز در روند هیچ سهمی دخالت نمی کنم وعجله هم ندارم ..بنده دارم سودم رو از این بازار می گیرم ..جالا بموتو در جا زد خیلی بهتر بعد اینکه از بقیه سهام سودم رو گرفتم میام رو این .....

همیشه سعی کنید روند سهام رو جلو عقب نکنید بلکه با روند به موقع همراه بشید ...از نظر من این سهم ارزش بالای 450 داره ..حالا بازار میخواد بفروشه ...

ما صبرمون زیاده ولی خوب زمان پرواز خیلی نزدیک هست ..
                      اون قسمت اخر رو به شوخی گفتم
                      ولی در کل بنظر میرسه تا ۲۰مهر اخرین فرصت خرید باشه چونکه تعدیل سهم قطعیست و بعد ۲۰مهر هر ان احتمال بسته شدن واسه تعدیل میرود
                      بموتو گزارشهای ۹ماهه خود را معمولا اواخر مهر منتشر میکند.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

اون قسمت اخر رو به شوخی گفتم
                        ولی در کل بنظر میرسه تا ۲۰مهر اخرین فرصت خرید باشه چونکه تعدیل سهم قطعیست و بعد ۲۰مهر هر ان احتمال بسته شدن واسه تعدیل میرود
                        بموتو گزارشهای ۹ماهه خود را معمولا اواخر مهر منتشر میکند.
                        به گزارش دقت کردم..

سال مالی شرکت سال قبل برج 9 بوده وامسال شده برج 6...

یعنی شرکت امسال سال مالیش نه ماهه هست واین گزارش نه ماهه بعدش میره مجمع ..با این پوشش 85 درصدی منتظر سود بالای 70 حداقل هستم برا اسمال وبرا سال بعد هم اول کار اومده 67 گفته وانتظار سود حدود 90 دارم ...با پی برای 5 قیمت سهم با سود 90 میشه 450....سود مجمع امسال هم کادو از طرف شرکت به شما ..پفته برا امسال 30 تومن میده معمولا بموتو در مجمع بالاتر تقسیم می کنه وبرا سال بعد هم 50 تقسیم سود پفته ...

ببینم چی میشه ...سهام افتابه سازی با پی برای های بالای 6 معامله میشن بموتو با این بنیاد چه سود ..انتظار حر کت زودتر دارم ...

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

به گزارش دقت کردم..

یعنی شرکت امسال سال مالیش نه ماهه هست واین گزارش نه ماهه بعدش میره مجمع ..با این پوشش 85 درصدی منتظر سود بالای 70 حداقل هستم برا اسمال وبرا سال بعد هم اول کار اومده 67 گفته وانتظار سود حدود 90 دارم ...با پی برای 5 قیمت سهم با سود 90 میشه 450....سود مجمع امسال هم کادو از طرف شرکت به شما ..پفته برا امسال 30 تومن میده معمولا بموتو در مجمع بالاتر تقسیم می کنه وبرا سال بعد هم 50 تقسیم سود پفته ...

ببینم چی میشه ...سهام افتابه سازی با پی برای های بالای 6 معامله میشن بموتو با این بنیاد چه سود ..انتظار حر کت زودتر دارم ...
                          پارسال۳۰گفت ۸۰تقسیم کرد امسالم ۳۰ گفته که قطعه بالای۵۰تقسیم داره.حالا جالب اینجاست پارسال با اون سرمایه قبلیش هم دقیق۶۱.۱پیش بینی داده بود که تعدیل داد و امسالم دقیق ۶۱.۱پیش بینی داده.خیلی جالبه که همه چیزش مثل پارساله حتی یک ریال اینو اونور نگفته.درضمن اینم فراموش نکنین پارسال بدون احتساب افزایش اینطوری بوده و امسال افزایش لحاظ شده

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

فقط یه سوال.امسال بعد گزارش۹ماهش گزارش سه ماه میده؟

نظر

• kamian
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 59

به گزارش دقت کردم..

جعفر خان سلام
                              تا شما اینجا اومدی تاپیک سریع ورق خورد تا حالا سال به سال بالا میومد(شوخی)
                              خدمتتون عرض کنم گپ نمودار برای 50 درصد افزایش سرمایه و 80تومن سود نقدی است. اشخاص حقیقی هر چند وقت یکبار که میخوان تعداد بخرند صفش میکنند فروشنده نداره و عموما تو گره میره. تو این دو سال که سهامدارشم فقط یکبار دیدم غدیر عرضه کرده. در ضمن حق تقدم های استفاده نشده عرضه شده ولی افزایش سرمایه هنوز ثبت نشده

نظر

• rad
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 557

سلام دوستان
                                لطف می کنید یک تحلیل تکنیکی از سهم موتوژن ارایه دهید
                                بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

در حال کار...
                                X