شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

با سلام و درود

شلرد در طی 12 سال ۱۲۶,۱۷۷,۰۳۳ میلیون ریال هزینه کرد تا پروژه امسال به بهره برداری برسه

یعنی این شرکت در طی این 12 سال از دلار 1000-2000-3000 و 4000 تومانی استفاده کرده و بهای تمام شده

این پروژه به ازای هر سهم 1400 تومان شده

اندر اجایب روزگار : سهمی رو که با دلار زیر 4000 تومانی 1400 تومان آب خورده را در عصر دلار 30.000 تومانی 1000 می فروشند

اونم با این گزارشات توفانی پتروشیمی ها علی الخصوص اوره ای ها

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام و درود

شلرد در طی 12 سال ۱۲۶,۱۷۷,۰۳۳ میلیون ریال هزینه کرد تا پروژه امسال به بهره برداری برسه

یعنی این شرکت در طی این 12 سال از دلار 1000-2000-3000 و 4000 تومانی استفاده کرده و بهای تمام شده

این پروژه به ازای هر سهم 1400 تومان شده

اندر اجایب روزگار : سهمی رو که با دلار زیر 4000 تومانی 1400 تومان آب خورده را در عصر دلار 30.000 تومانی 1000 می فروشند

اونم با این گزارشات توفانی پتروشیمی ها علی الخصوص اوره ای ها
      سلام

بزارید اینطوری به موضوع نگاه کنیم ، شپدیس 3 فاز مشابه شلرد داره ، ارزش بازاز شپدیس 650 هزار میلیارد ، بدون وام و بدهی قابل توجه و مکان مناسب جهت صادرات ، ارزش هر فاز 216 هزار میلیارد

شلرد ارزش بازار 98 هزار میلیارد و 116 هزار میلیارد بدهی و وام ریالی و ارزی ، مجموع ارزش روز میشه 214 هزار میلیارد با در نظر گرفتن بدهی ،

ریسک بالا رفتن ارز و افزایش بدهی داره ، موقعیت مکانی نامناسب نسبت به شپدیس ، هنوز هم که کامل راه اندازی نشده ،

جایی اشتباه کردم بنظرتون ؟
      Using Tapatalk

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

با سلام

خرید مجدد کویرح

ورود پله اول به شلرد = اوره 290 دلاری + ارز نیمای 2300 تومانی + شروع تولید و صادرات از نیمه دوم سال
        درود به جناب شفاف سازی عزیز و سپاس بابت مطالب پر محتوا و با ارزشتون

پیگیر مطالبتان هستم..

به نظر منم برخی حق تقدم ها مثل همین کویرح ارزش سرمایه گذاری خوبی دارند ولی معمولا شخصا بخاطر بحث بانکی که باید به صورت حضوری مراجعه کرد و بعضا مبالغ درشتی نیاز هست برای واریز و اگر در بانک مربوطه حسابی نداشته باشید باید چک رمز دار یا .. اورد که کلا کار پر درد سریه بنابراین من اکثرا صبر میکنم حق استفاده نشده را میگیرم ولی بعضی مواقع قیمت بالا میره و دیگه اون حق، دست نیافتنی میشه..

میخواستم از شما یا سایر دوستان راهنمایی بگیرم ببینم شرایط دیگه ای هم هست برای واریز مبلغ اسمی حق تقدم ها (مثل درگاه پرداخت اینترنتی) و اعلام آنلاین و اتوماتیک به شرکت یا هنوز به منوال قدیم باید رفت شعبه واریز کرد و فیش واریزی را برای امور سهام فکس یا ایمیل کرد..

اطلاعات ما واسه زمان های بسیار قدیم هست :D
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
          سلام

بزارید اینطوری به موضوع نگاه کنیم ، شپدیس 3 فاز مشابه شلرد داره ، ارزش بازاز شپدیس 650 هزار میلیارد ، بدون وام و بدهی قابل توجه و مکان مناسب جهت صادرات ، ارزش هر فاز 216 هزار میلیارد

شلرد ارزش بازار 98 هزار میلیارد و 116 هزار میلیارد بدهی و وام ریالی و ارزی ، مجموع ارزش روز میشه 214 هزار میلیارد با در نظر گرفتن بدهی ،

ریسک بالا رفتن ارز و افزایش بدهی داره ، موقعیت مکانی نامناسب نسبت به شپدیس ، هنوز هم که کامل راه اندازی نشده ،

جایی اشتباه کردم بنظرتون ؟
          درود

در مقام مقایسه کاملا حرف شما صحیح است و من منظورم اینه یک پروژه 1 میلیون تنی اوره 12 سال طول کشیده اونم با دلارهای 3و 4 هزارتومانی

و بهای تمام شده اش الان هر سهمی 1400 تومانه

مظافا اینکه هنوز هم با توجه به بدهی های ارزی که بالغ بر 70 هزار میلیارد هستش و احتمال زیان تسعیر ارز سنگین وجود داره

لذا پتروهای دیگه رو که هیچ بدهی ارزی ندارند و سودآوری بالا دارند رو چوب حراج نزنیم

با توجه به اوضاع شلرد که 12 سال طول کشیده اونم با دلار 3و 4 هزار تومانی الان با دلار 30.000 تومانی ارزش جایگزینی این گونه شرکت ها

بسیار بالا بوده و الان دیگه هیچ سرمایه گذاری حتی فارس و غدیر هم دیگه نمی تونند فکر ایجاد همچنین شرکت ها و پروژه های رو بکنند

از نکته سنجی شما کمال تشکر رو دارم

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
            درود به جناب شفاف سازی عزیز و سپاس بابت مطالب پر محتوا و با ارزشتون

پیگیر مطالبتان هستم..

به نظر منم برخی حق تقدم ها مثل همین کویرح ارزش سرمایه گذاری خوبی دارند ولی معمولا شخصا بخاطر بحث بانکی که باید به صورت حضوری مراجعه کرد و بعضا مبالغ درشتی نیاز هست برای واریز و اگر در بانک مربوطه حسابی نداشته باشید باید چک رمز دار یا .. اورد که کلا کار پر درد سریه بنابراین من اکثرا صبر میکنم حق استفاده نشده را میگیرم ولی بعضی مواقع قیمت بالا میره و دیگه اون حق، دست نیافتنی میشه..

میخواستم از شما یا سایر دوستان راهنمایی بگیرم ببینم شرایط دیگه ای هم هست برای واریز مبلغ اسمی حق تقدم ها (مثل درگاه پرداخت اینترنتی) و اعلام آنلاین و اتوماتیک به شرکت یا هنوز به منوال قدیم باید رفت شعبه واریز کرد و فیش واریزی را برای امور سهام فکس یا ایمیل کرد..

اطلاعات ما واسه زمان های بسیار قدیم هست :D
            با سلام و درود

نزدیک به 4و 5 ساله در حق تقدم ها شرکت نکردم

اما متاسفانه اوضاع خوب نیست و با خرید حق تقدم کویر - دتماد و... سعی در حفظ سرمایه و کاهش ریسک سرمایه گذاری کرده ام

در خصوص کویر اوراق اختیار فروش به سررسید 99/10/2 به قیمت 1600 تومان منتشر شده

لیکن امروز کویر ح 870 تومان صف فروش فروختند = انشالله فردا می خریم

اما در خصوص واریز ارزش اسمی اونایی که سهام از قبل داشتند و بهشون حق تقدم تعلق گرفته می توانند از درگاه الکترونیکی

که در پرتال سهامداران شرکت تعبیه شده نسبت به واریز 100 تومان ها اقدام نمایند

اما اونایی که حق تقدم می خرند متاسفانه از طریق مراجعه حضوری به بانک پارسیان و با شناسه ای که به شماره ملی سهامدار است

نسبت به واریز ارزش اسمی اقدام نمایند

فیش واریزی رو هم باید از طریق تماس با امور سهام و یا از طریق واتساپ که شماره ان فکر کنم در کدال هست می توان به اطلاع شرکت رساند

قربان اطلاعلات ما هم قدیمی هست و از این حیث برابریم:D:D

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام و درود

یه سری به سایت ره آورد 365 زدم

تحلیل های تکنیکال و نمودار های تعدادی از کاربران رو بررسی کردم

هر کاربری رو انتخاب می کنم چه در خصوص شاخص و چه در خصوص سهم ها گزینه خرید بدون تردید گزینه اصلیش هستش:D:D

سوابق اونا رو که نگاه می کنم می بینم از دو ماه پیش هر چی گفته غلط اندر غلط بوده

دو ماهه انگشت شو رو گزینه خرید فشار داده و ول کن نیست /:.yead.://:.yead.:/:D:D

من کاربری ندیدم پیش بینی فروش کرده باشه تو این دو ماه

40-50 روزه هر سهمی نمودار گذاشته گفته اینجا بر می گرده .... سهم نصف شده و ایشون همچنان می گه بر می گرده

هنوزهم اون سهم ها صف فروشن و برنگشتند

ماشاال... از رو نمی رن که.... بابا ول کن اون دکمه گزینه خرید رو ..... گزینه فروش رو بزن

شاید این هایی که بازار رو هدایت می کنند رو به اشتباه بیاندازیم :D:D:D و یهویی دیدی بازار برگشت

50 تا نمودار گذاشتی درست نبود دیگه بیخیال شو

اگر بعد از 50 تا نمودار سهم یا شاخص برگرده می گه نگفتم بر می گرده

حالا ما هم اشتباه می کنیم ولی به اشتباه خودمون اعتراف می کنیم هر چند من روی شاخص 1.850.000 گفتم

اصلاح پیچیده ای داریم و شاخص 1.500.000 تا و پایین تر رو هم پیش بینی کردیم لیکن از بیش تر دیگه سوادمون جواب نمی ده

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

واقعا راست میگید جناب شفاف سازی
                من خیلی وقت ها با نگاه کردن به همین تحلیل ها که فکر می کردن افراد قوی ای هستند از فروش سهامی که حسابی بهم ضرر زد منصرف میشدم.
                جناب شفاف سازی میشه لطفا نظرتون رو در مورد بکام بدونم؟؟؟
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  واقعا راست میگید جناب شفاف سازی
                  من خیلی وقت ها با نگاه کردن به همین تحلیل ها که فکر می کردن افراد قوی ای هستند از فروش سهامی که حسابی بهم ضرر زد منصرف میشدم.
                  جناب شفاف سازی میشه لطفا نظرتون رو در مورد بکام بدونم؟؟؟
                  درود

متاسفانه در خصوص بکام هیچ گونه اطلاعاتی ندارم

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

اما پیش بینی خانم صادقی از چند ماه قبل

این سهم x جامانده از رشد ...... این سهم توانایی رشد تا 650.000 درصد رو داره/:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/

یک ماه بعد این سهم توانایی رشد تا 65.000 درصد رو داره

دو هفته بعد این سهم توانایی رشد تا 6.500 درصد رو داره

یک هفته بعد این سهم توانایی رشد تا 650 درصد رو داره

3 روز بعد این سهم توانایی رشد تا 65 درصد رو داره

فکر می کنم چند ماه قبل تعداد صفرها و درصد ها رو اشتباهی می زاشته:D:D:D:D

قصدمون شوخی بود ولی دادن تارگت های فضایی خیلی ها رو تا بحال بدبخت کرده

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                      پتروشیمی ها لیدر بی چون چرای بازارن گزارشات فوالعاده یکی پس از دیگری من قبلا پالایشی ها رو برتر میدونستم به خاطر تخفیف در نرخ خوراک ولی گزارشات رو که میبینی تازه میفهمی چخبره اگر جو بازار خراب نبود این گروه تو صف خرید قفل میشد
                      برای یه سرمایه گذاری خوب و مطمعن بهترین خرید نه دلار و سکه بلکه خرید سام پترویی هاست بعضی از این سهمها حتی توانایی ساخت 3هزار تومان سود رو هم دارن

امروز بازار خیلی نکته داشت کافیه جو بازار کمی ، فقط کمی متعادل بشه پتروشیمی ها تو صف خرید قفل میشن:x
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

جناب شفاف سازی عزیز
                        ممکنه خواهش کنم راجع به کاما نظرتان را بیان فرمایید؟
                        Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          جناب شفاف سازی عزیز
                          ممکنه خواهش کنم راجع به کاما نظرتان را بیان فرمایید؟
                          درود

سهم 13-14 هزار تومانی حداقل باید 1000 تومان سود عملیاتی و تکرار پذیر داشته باشه

کاری به سود غیر عملیاتی اون نداریم تو این قیمت ها دیگه ملاک تصمیم گیری نیست

حال ببنید به سود بالای 1000 تومان عملیاتی می رسه یا نه ؟

به نظر من که با دلار 25000 تومان هم به این سود نمی رسه

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

جناب شفاف سازی نظرتون در مورد قیمت فعلی پتایر چیست ؟ لطف می کنید جواب دهید.

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                              امروز بازار خیلی نکته داشت کافیه جو بازار کمی ، فقط کمی متعادل بشه پتروشیمی ها تو صف خرید قفل میشن:x
                              جونم پترول این ریسکم جواب داد:)
                              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

بفروشید و الفرار که وضع خیلی خیلی خرابه :D:D:D:D:D
                                یا سلام

زاگرس از همه پتروها گزارشش ضعیف تر = ولی از همه زودتر صف خرید = خدایا شکرت یک بار که شده بازار به نفع ما شد

نظر

در حال کار...
                                X