پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
با سلام ودرود
خوب خدا رو شکر کمی پالایشگاهی با لیدری شبندر بالا آمدن تا حداقل سهامداران این گروه یه خورده از فشار خارج بشوند
قبلا هم عرض شده سود کردن بیشتر زمانی هست که ما در قیمت خرید دقت کنیم
خوب بازار یکی دو مثبت روز می شه می خریم = حداقل 7-8 درصد بالاتر از قیمت چند روز قبل
دوباره بازار منفی می شه از ترس سهام خریداری شده در 7-8 منفی می فروشیم
همین جوری در عرض یک هفته با کارمزد و غیره بالای 10% ضرر می کنیم
لذا یک استراتژی خریدباید داشت
من خودم الان در پالایشگاهی ها در سودم همچنین در سیمانی ها
ولی خرید بد هم داشتم مثل فزرین وکاما بالای 500 و فزر بالای 2000 کزغال بالای 1500-1600
خوب مگه ول کردم اینا رو
همیشه موجودی نقد داشته باشید و یا سهامی که در سود هستید برای فروش
خدا برکت به فپنتا و شرانل با سود مجمع با سود خارج شدم

کارگزاری عضو باشید که دکمه خرید معتبر تا لغوش فعال باشه
فزر - فزرین - کزغال - کاما و... رو تا آخرین روز منفی در منفی های کامل خرید معتبر تا لغو چیدم براش = همه خرید شد

البته خرید وفروش زیاد داشتم دیگه نخواستم اینجا شلوغ بشه
پس 1- همیشه نقدینگی برای خرید داشته باشید
2- یا یکسری سهام هایی پرتفو که تو یک قیمت مشخصی پایدار هستند و تو سود هستید فروش برای تامین نقدینگی
3-کارگزاری عضو باشید که دکمه خرید معتبر تا لغوش فعال باشد
4- سهامی که مد نظرتون هستند در منفی های کامل 5-6-7% با خرید معتبر تا لغو در سیستم وارد نمایید بزارید دستور خرید تا چند روز تو سیستم باشه حتی در روزهای بعد می توانید باز قیمت خرید تا منفی های کامل کاهش بدهید
5- هر چقدر سهمی که قبلا خریدید بیشتر پایین آمد تعداد خرید بیشتر بشه مثلا کاما 500 تومان تعداد 100.000 خرید شد در قیمت 350-360-370 تعداد بیشتری بخرید مثلا بالای 200-300 هزارتا ....مسلما تعدادی هم بالای 400 تومان خریدیم
6- در مثبت سهمی نخریم و بیشتر سعی کنیم در منفی های کامل دست فروشندگان رو بگیریم .... نترسیم = ترس موجب شکست خواهد شد
به آینده سهم خوشبین باشیم البته سهامی بنیادی که معرفی شده و نه هر سهمی و این فرصت ها رو شانس بدانیم که در خانه ما رو زده
و ممنون باشیم که سهام با پی به ای زیر 3 به ما می فروشند
هر کسی به سود مجمع فکر کنه مسلما تصمیم درست خواهد گرفت آرامش خواهد داشت
زیاد به فکر بالا رفتن قیمت نباشیم جز اعصاب خوردکردن چیزی نداره
امیدوارم این مطلب برای دوستان عزیز مفید باشه
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
با سلام ودرود
خوب خدا رو شکر کمی پالایشگاهی با لیدری شبندر بالا آمدن تا حداقل سهامداران این گروه یه خورده از فشار خارج بشوند
قبلا هم عرض شده سود کردن بیشتر زمانی هست که ما در قیمت خرید دقت کنیم
خوب بازار یکی دو مثبت روز می شه می خریم = حداقل 7-8 درصد بالاتر از قیمت چند روز قبل
دوباره بازار منفی می شه از ترس سهام خریداری شده در 7-8 منفی می فروشیم
همین جوری در عرض یک هفته با کارمزد و غیره بالای 10% ضرر می کنیم
لذا یک استراتژی خریدباید داشت
من خودم الان در پالایشگاهی ها در سودم همچنین در سیمانی ها
ولی خرید بد هم داشتم مثل فزرین وکاما بالای 500 و فزر بالای 2000 کزغال بالای 1500-1600
خوب مگه ول کردم اینا رو
همیشه موجودی نقد داشته باشید و یا سهامی که در سود هستید برای فروش
خدا برکت به فپنتا و شرانل با سود مجمع با سود خارج شدم

کارگزاری عضو باشید که دکمه خرید معتبر تا لغوش فعال باشه
فزر - فزرین - کزغال - کاما و... رو تا آخرین روز منفی در منفی های کامل خرید معتبر تا لغو چیدم براش = همه خرید شد

البته خرید وفروش زیاد داشتم دیگه نخواستم اینجا شلوغ بشه
پس 1- همیشه نقدینگی برای خرید داشته باشید
2- یا یکسری سهام هایی پرتفو که تو یک قیمت مشخصی پایدار هستند و تو سود هستید فروش برای تامین نقدینگی
3-کارگزاری عضو باشید که دکمه خرید معتبر تا لغوش فعال باشد
4- سهامی که مد نظرتون هستند در منفی های کامل 5-6-7% با خرید معتبر تا لغو در سیستم وارد نمایید بزارید دستور خرید تا چند روز تو سیستم باشه حتی در روزهای بعد می توانید باز قیمت خرید تا منفی های کامل کاهش بدهید
5- هر چقدر سهمی که قبلا خریدید بیشتر پایین آمد تعداد خرید بیشتر بشه مثلا کاما 500 تومان تعداد 100.000 خرید شد در قیمت 350-360-370 تعداد بیشتری بخرید مثلا بالای 200-300 هزارتا ....مسلما تعدادی هم بالای 400 تومان خریدیم
6- در مثبت سهمی نخریم و بیشتر سعی کنیم در منفی های کامل دست فروشندگان رو بگیریم .... نترسیم = ترس موجب شکست خواهد شد
به آینده سهم خوشبین باشیم البته سهامی بنیادی که معرفی شده و نه هر سهمی و این فرصت ها رو شانس بدانیم که در خانه ما رو زده
و ممنون باشیم که سهام با پی به ای زیر 3 به ما می فروشند
هر کسی به سود مجمع فکر کنه مسلما تصمیم درست خواهد گرفت آرامش خواهد داشت
زیاد به فکر بالا رفتن قیمت نباشیم جز اعصاب خوردکردن چیزی نداره
امیدوارم این مطلب برای دوستان عزیز مفید باشه
نظر