شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
    سلام

از تحلیل گران برجسته الیوت به سبک نئو ویو

@IranNEoWave

بچه زلالیه

البته تو این سبک استاد حیدر پور و مهدی صاحبی حرف اول تو ایران میزنند

سهم کلر هرچی آدم نئو باز تو ایرانه تحلیل کرده :)

خیلی ها سوار سهم شدند و با آزار بازیگر سهم خیلی ها پیاده شدن

راستی جناب شفاف سازی شما با کلر تا چ قیمتی سهام داری میکنید ؟

اهداف قیمت میان مدتی سهم چطور میبینید ؟
    سلام و درود

اسم این آقا رو برای اولین بار شنیدم ولی تا اسم بردید

با خود گفتم نکنه یک الیوت کار حرفه ای هستش ؟

واقعا می شد پیش بینی کرد این کاره باشه

بازم ممنون

در خصوص کلر باید ببینیم کی این اصلاح پیچیده تموم می شه ولی هدف بالای 20 هزار تومانه

ولی دوستان نپرند دوباره تو سقف بخرند شاید هنوز بازی سهم تموم نشده باشه

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

بعد کلر

نوری هم به سمت صف خرید پیش می ره

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

/:.ohno-smiley.:/با سلام و درود

اخابر با 20.000 واحد شاخص رو مثبت کرد/:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام و درود

در نماد حفاری

امروز و فردا یک مقاومت مهم استاتیک در محدود 2050 تومان داره برای صعود این مقاومت باید

از پیش رو برداشته بشه و بالای اون تثبیت بشه امروز که خوب مقاومت کرده
          با سلام و درود

در نماد کلر

خریدار خیلی شیک و با کلاس کل سهام فروشنده ها رو جارو و از ریشه درو کرد

و حالا صف خرید

با سلام و درود

آفرین بر کلر و حفاری

منتظر وخارزم و وصندوق هم هستیم

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

با سلام و درود

آفرین بر کلر و حفاری

منتظر وخارزم و وصندوق هم هستیم
            وصندوق که عالی هست ولی وخارزم با 25 تومان سود و طرح های تخیلی و شناوری بالا به نظر شما بازار بیش از حد و لیاقتش به آن بها نمی ده.به نظر من که رشته ام هم زمین شناسی هست این خبر اکتشاف زلا را جدی نگیرد.ایران نه تکنولوژی آن را دارد نه کشوری فعلا میاد مشارکت.بزرگترین معدن طلا در دیواندره کردستان که قرار بود با مشارکت شرکتی از انگلیس( برنده مناقصه) قبل از برجا شروع به استخراج کنند همانطور معطل هست این که بماند.
            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
              وصندوق که عالی هست ولی وخارزم با 25 تومان سود و طرح های تخیلی و شناوری بالا به نظر شما بازار بیش از حد و لیاقتش به آن بها نمی ده.به نظر من که رشته ام هم زمین شناسی هست این خبر اکتشاف زلا را جدی نگیرد.ایران نه تکنولوژی آن را دارد نه کشوری فعلا میاد مشارکت.بزرگترین معدن طلا در دیواندره کردستان که قرار بود با مشارکت شرکتی از انگلیس( برنده مناقصه) قبل از برجا شروع به استخراج کنند همانطور معطل هست این که بماند.
              با سلام و درود

حالا معدن طلا رو بیخیال بشیم

ان ای وی وخارزم بدون معدن طلا در حدود 3000 تومان هستش

هر چند در قیمت گذاری نیروگاه منتظر قایم نظریه های مختلفی وجود داره

توصیه به خرید یا فروش ندارم بخش عمده خرید من در حدود 1550 تومان بوده

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14629

با سلام و درود

حالا معدن طلا رو بیخیال بشیم

ان ای وی وخارزم بدون معدن طلا در حدود 3000 تومان هستش

هر چند در قیمت گذاری نیروگاه منتظر قایم نظریه های مختلفی وجود داره

توصیه به خرید یا فروش ندارم بخش عمده خرید من در حدود 1550 تومان بوده
                جناب شفاف سازی متاسفانه در بعضی سایتها اعداد غیر واقعی برای معدن طلای شادان داده شده که بنده در تاپیکم سعی کردم مقدار واقعی تولید و ارزش این معدن را شفاف کنم
                ولی این رویه ارزش گذاری نجومی برای معدن طلای کم عیار این شرکت در بلند مدت موجب تخریب این سهم خواهد شد
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

نوشته اصلی توسط تمام نمایش پست ها

وخارزم و معادن طلا
                  ... ☘☘☘
                  وخارزم سهامدار 95درصدی شرکتی است به نام توسعه معادن صدر جهان که این شرکت در زمینه اکتشاف و بهره برداری معادن مس و طلا فعالیت دارد
                  در بین معادن این شرکت مهمترین آن که به بهره برداری رسیده است معدن شادان در خوسف خراسان جنوبی است
                  با ظرفیت قطعی 27میلیون و 860 هزار تن کانسگ طلا با عیار 0/55 در هر تن.
                  این ذخیره قطعی فقط حاصل یک آنومالی زمین شناسی در این منطقه است و برآورد می‌شود ذخیره این معدن پس از بررسی آنومالی های بعدی به 80 میلیون تن بالغ گردد
                  طلای استخراج شده این معدن برای شروع در سال 1.46 تن خواهد بود. که به خاطر نوع معدن به سرعت می‌تواند به دوبرابر افزایش یابد
                  کل ذخیره طلای موجود در این معدن برای آنومالی اول معادل 15.8 تن و برای کل ذخیره 44 تن میباشد
                  ... ☘☘☘
                  بررسی های اولیه این معدن را جز معادن کم عیار تشخیص داده و لذا این معدن جز معادن روباز با هزینه کم برای بهره برداری تلقی می‌گردد
                  عیار طلا در این منطقه در بعضی نواحی به 0/8 در هر تن نیز بالغ می‌گردد و احتمال وجود آنومالی با عیار بالاتر نیز وجود دارد
                  ولی در برآورد طلای موجود کمترین عیار محاسبه شده است.
                  ... ☘☘☘
                  طلای بدست آمده از این معادن ، 24 عیار است و با قیمت‌های فعلی هر گرم حدودا 1.5 میلیون تومان ارزش خواهد داشت
                  در نتیجه این معدن سالانه حدود 2200 میلیارد تومان فروش خواهد داشت. و سهم وخارزم از این فروش بدون کسر هزینه ها 166 تومان به ازای هر سهم خواهد بود.
                  ارزش طلای موجود در این معدن با قیمت‌های فعلی معادل 66 هزار میلیارد تومان خواهد بود.
                  ... ☘☘☘
                  این تحلیل پس از بررسی دیگر معادن شرکت تکمیل خواهد شد.

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  دوستان عزیزی که در مورد سود وخارزم از محل معدن طلا پرسیده بودن باید اعلام کنم این عدد 166 تومان که اعلام کردیم سهم فروش طلا برای وخارزم است نه سود وخارزم از فروش طلا.
                  یعنی چون شرکت مالک 90تا95 درصدی شرکت توسعه معادن صدر جهان است
                  پس کل فروش نهایی معدن حساب شده. و 95 درصد به عنوان سهم فروش وخارزم درج شده است
                  ... ☘☘
                  و قطعا سود وخارزم از محل این معدن کمتر خواهد به مطالب زیر توجه کنید تا خودتون بتونید سود لازم را به خاطر نوسان قیمت طلا محاسبه کنید
                  1.هنوز تولید معدن در مراحل اولیه است و قرار است اولین شمش 1 کیلویی تا آخر شهریور استخراج گردد و چون هنوز شرایط کاملا آماده نیست تولید اصلی 1.4 تن برای سالهای بعدی است
                  2.طلای تولید شده با عیار 24 است و قیمت امروز 1.38 میلیون تومان برای هر گرم است که چند روز پیش حدود 1.5 میلیون تومان بوده و محاسبه شده است
                  3.هزینه های استخراج از معدن بین 25تا35 درصد از کل فروش خواهد بود
                  4.حدودا 20درصد مالیات باید از فروش کسر گردد
                  5.سهم دولت (بهره مالکانه) باید محاسبه و کسر گردد
                  6.تمام موارد فوق در شرکت زیرمجموعه توسعه معادن صدر جهان انجام خواهد شد و می‌بایست مالیات شرکت اصلی نیز کسر گردد
                  ... ☘☘☘
                  در نهایت به نظر میرسد چیزی که در آخر بعنوان سود در صورتهای مالی وخارزم درج خواهد شد بیشتر از 40درصد از عدد اعلام شده نباشد
                  به این ترتیب سود هر سهم وخارزم از محل معدن شادان سالانه عددی در حدود 66 تومان به ازای هر سهم خواهد بود
                  ولی توجه کنید که به خاطر نوپا بودن معدن هزینه های نادیده و محاسبه نشده بسیار زیاد است و این سود، امسال به هیچ عنوان محقق نخواهد شد وسال بعدی نیز ممکن است بیشتر از 50درصد از 66 تومان را محقق نکند.
                  و در آخر به نظر می‌رسد پروانه معدن به نام شرکت دیگری است که هزینه های آن و حق آن شرکت نیز باید از معدن کسر گردد
                  درود

با تشکر از جناب تمام عزیز بابت توضیحات جامع و کاملی که ارایه نمودند

خوب در محاسبات فوق سهم بهره مالکانه هنوز برای ما دارای ابهام هستش

ضمن اینکه مالیات صرفا یکبار در شرکت صدر جهان محاسبه می شود و به شرکت اصلی از بابت مالیاتی تعلق نمی گیره

ان چیزی که در این مرحله برای ما اهمیت داره اول محاسبه سود این شرکت که جناب تمام انجام دادند

و سپس محاسبه ارزش و nav معدن طلای صدر جهان برای وخارزم هستش

طلای استخراج شده این معدن برای شروع در سال 1.46 تن خواهد بود. که به خاطر نوع معدن به سرعت می‌تواند به دوبرابر افزایش یابد
                  کل ذخیره طلای موجود در این معدن برای آنومالی اول معادل 15.8 تن و برای کل ذخیره 44 تن میباشد اگر آن چیزی که جناب تمام گفتند رو ملاک قرار بدهیم سود وخارزم از محل معدن صدر جهان در سال اول 66 تومان

و برای سال های بعد با توجه افزایش تولید به دو برابر یعنی 132 تومان می رسه یعنی سود خالص معدن طلای صدر جهان

می تواند در سال های بعد به 16.500 میلیارد تومان می رسه

اگر با توجه به پی به ای های نجومی حال حاضر بازار ما اگر صرفا یک پی به ای 20 به این شرکت بدهیم ارزش معدن طلا به 330.000 میلیارد تومان می رسه

یعنی ارزش این معدن به ازای هر سهم وخارزم میشه 2.640 تومان

این محاسبات صرفا یک پیش بینی و تخمین از معدن طلای صدر جهان است و ممکنه به هیج عنوان با واقعیت هیچگونه تطابقی نداشته باشه

و شاید ممکنه این شرکت به مشکل بخوره و یا سود آنچنانی در میان نباشه لذا این محاسبات در تصمیم های خودتون جهت خرید و یا فروش لحاظ نکنید

من یک زمانی که واحیا 1000 تومان بود این محاسبات رو برای معدن سنگ آهن احیا انجام می دادم و به nav های نجومی برای واحیا می رسدم

نه خودم باورم می شد و نه جرات می کردم در تاپیک بنوسم و می گفتم 100 درصد این محاسبات اشتباهه اگر واحیا 10 - 15 هزارتومان ارزش داره

چرا دارن به 1000 تومان می فروشند فوق فوقش 2-3 هزار تومان میارزه

ولی الان که قیمت واحیا رو می بینیم که بدون احتساب افزایش سرمایه رسیده به 40.000 تومان به خودم می گم ای کاش فقط 5 درصد به محاسبات

اون زمان خودم اعتماد می کردم و حداقل 10-20 درصد واحیاها نگه می داشتم و نمی فروختم
                  آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/08/11, 22:16.

نظر

• چاردیواری
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 265

درود به این تحلیل کامل جنابعالی درمورد وخارزم.بنده یکبار300%ازش گرفتم ومجددا60%سبدمو بنیت300%دیگه وخارزم اختصاص دادم.خودمن اهداف بالای20000تومنو پیش بینی کردم ولی جرات اظهارنظرشو نداشتم.حال که جنابعالی مطالب فوق راباتحلیل دقیق بیان فرمودین پس میشه باعداد بالاتریقین داشت ضمن اینکه مدیریت جدید شرکت از افراد باسواد والبته جوان این مملکتندکه باعث افتخارماهستند.البته عرضه اولیه انرژی سپهرش هم هست.و...

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

درود

با تشکر از جناب تمام عزیز بابت توضیحات جامع و کاملی که ارایه نمودند

خوب در محاسبات فوق سهم بهره مالکانه هنوز برای ما دارای ابهام هستش

ضمن اینکه مالیات صرفا یکبار در شرکت صدر جهان محاسبه می شود و به شرکت اصلی از بابت مالیاتی تعلق نمی گیره

ان چیزی که در این مرحله برای ما اهمیت داره اول محاسبه سود این شرکت که جناب تمام انجام دادند

و سپس محاسبه ارزش و nav معدن طلای صدر جهان برای وخارزم هستش

کل ذخیره طلای موجود در این معدن برای آنومالی اول معادل 15.8 تن و برای کل ذخیره 44 تن میباشد اگر آن چیزی که جناب تمام گفتند رو ملاک قرار بدهیم سود وخارزم از محل معدن صدر جهان در سال اول 66 تومان

و برای سال های بعد با توجه افزایش تولید به دو برابر یعنی 132 تومان می رسه یعنی سود خالص معدن طلای صدر جهان

می تواند در سال های بعد به 16.500 میلیارد تومان می رسه

اگر با توجه به پی به ای های نجومی حال حاضر بازار ما اگر صرفا یک پی به ای 20 به این شرکت بدهیم ارزش معدن طلا به 330.000 میلیارد تومان می رسه

یعنی ارزش این معدن به ازای هر سهم وخارزم میشه 2.640 تومان

این محاسبات صرفا یک پیش بینی و تخمین از معدن طلای صدر جهان است و ممکنه به هیج عنوان با واقعیت هیچگونه تطابقی نداشته باشه

و شاید ممکنه این شرکت به مشکل بخوره و یا سود آنچنانی در میان نباشه لذا این محاسبات در تصمیم های خودتون جهت خرید و یا فروش لحاظ نکنید

من یک زمانی که واحیا 1000 تومان بود این محاسبات رو برای معدن سنگ آهن احیا انجام می دادم و به nav های نجومی برای واحیا می رسدم

نه خودم باورم می شد و نه جرات می کردم در تاپیک بنوسم و می گفتم 100 درصد این محاسبات اشتباهه اگر واحیا 10 - 15 هزارتومان ارزش داره

چرا دارن به 1000 تومان می فروشند فوق فوقش 2-3 هزار تومان میارزه

ولی الان که قیمت واحیا رو می بینیم که بدون احتساب افزایش سرمایه رسیده به 40.000 تومان به خودم می گم ای کاش فقط 5 درصد به محاسبات

اون زمان خودم اعتماد می کردم و حداقل 10-20 درصد واحیاها نگه می داشتم و نمی فروختم

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

دوستان سلام
                        به نظرم روز شنبه اوضاع متفاوت خواهد بود
                        سهام از نظر تکنیکالی افت خوبی داشتن
                        جابجایی خوبی در سهام اتفاق افتاده
                        به نظرم شرایط بهتر خواهد شد
                        اگر ماجرای ای تی اف پالایشی ها نبود بازار زودتر از این بر می گشت
                        بهر حال یه فرصتی بود که امروز من تیپیکو فروختم شکلر در منفی ۱۱ خربدم.
                        تیپیکو سود نکردم ولی دیگه منفی ۱۱ شکلر وسوسه انگیز بود.
                        امید به خدا
                        واقعا من چون با افراد زیادی راجع به بورس مذاکره کردم، اکثر تازه واردها در حال تصمیم گیری برای خروج از بازار هستند در صورتی که اوضاع متعادل نشه این اتفاق خواهد افتاد
                        به نظرم دولت این خروج را دوست نداره و احتمالا سعی بر آرام کردن اوضاع می کنه
                        Honesty is the best policy

نظر

• Emad.Sh
                          عضو عادی
                          • Mar 2020
                          • 46

سلام
                          جناب شفاف سازی چندتا سوال داشتم
                          1-اگر درآمد تولید کارمزدی شرکت ها به درآمد تولیدی تبدیل بشه تو سود سازی شرکت تاثیر ویژه ای میذاره؟
                          2-اگر تاثیر مشخصی میذاره چرا شرکت ها خودشون تولید نمیکنن؟
                          پیشاپیش ممنون@};-@};-

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام و درود

یکی نیست به .... ها بگه مگه سهام تو هم مثل پالایشگاهی ها بالا رفت که حالا باید مثل اونا پایین بیاد

نوری - کگاز - کهمدا - کلر - سیمانی ها و... چه ربطی به پالایشگاهی ها دارند

اونا یه کله 700-800 درصد رشد کردند حالا باید اصلاح کنند به شما چه :D:D:D

یه خورده از این کنور یاد بگیرید راهشو از بقیه بازار جدا کرده

بعضی سهم ها مثل مرد می مونند اما ...

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام و درود

بازار و شاخص چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد روند اصلاحی شده به جای اینکه به در و دیوار بزنیم باید در این اوضاع تصمیم درستی بگیریم

من شخصا از هفته گذشته بخشی از سهام خود رو فروختم اما نه غالبا به صف فروش

مثلا کنور رو امروز کامل خارج شدم

50% وصندوق در روزهای قبل

کل وامید هفته قبل

50% حفاری سه روز پیش

کل ثفارس سه روز پیش

ثعمرا دیروز

بزاگرس سه روز قبل و...

اما در بخش دیگر گیر افتادم و فعلا انرا ول کردیم به امان خدا کیسون زاگرس غپونه کلر نوری سمازن و...

اما از این به بعد : دوستان بازار وارد اصلاح شده یعنی در یک روند رو به پایین قرار گرفته به نظر من

سوای اینکه شاخص تا چه عددی پایین میاد 1.500.000 یا پایین تر چون روند یه روند رو به پایینی هست به محض

برگشت در مثبت ها دیگه ورود نکیند اون روند صعودی بود که اگه 10-20 درصد بالاتر هم می خریدی باز سود میکردی

نمونه اش دیروز صبح بود اول صبح +%5 نیم ساعت بعد -5 % در عرض نیم ساعت 10 درصد ضرر برای کسی که اول صبح خرید

ولی اگر می دانست روند نزولیه دیگه منفی 5% هم نمی خرید چه برسد به 5% مثبت

از همین الان هم نمی شه گفت اصلاح شاخص از کدام نوع هستش زیگزاگ ها - فلت ها - مثلث ها - دیامتریک ها و یا سیامتریک ها

و یا اصلا اصلاح از نوع ترکیبی باشه

اگر روند رو به پایین کنونی شاخص رو یک موج A اصلاحی بدانیم شاخص در برگشت وارد موج صعودی B اصلاحی خواهد شد. و یا شاید هم

خود موج A خود ساختار 3 و یا 5 تایی داشته باشه

این موج B صعودی ( اصلاح موج A ) تا حدودی مشخص خواهد کرد اصلاح زیگزاگ هست یا فلت و یا ...

ولی پیش بینی من اینه که اصلاح پیچیده ای داشته باشیم شایدم اینجوری نباشه سواد من به این جور چیزا قد نمی ده

حمایت بی منطق دولت از برخی از سهام شرکت باعث شد موج صعودی بسیار قوی صورت بگیره فلذا موج اصلاحی هم به همان اندازه می تونه قوی باشه

هر گونه حمایت و دخالت مجدد دولت در این روند اصلاحی نیز می تونه برای آیندگان خطرناک باشه و آیندگان تاوان این حمایت ها رو بپردازند

نظر

• MNB1984
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 376

با سلام و درود
                                شاخص از 1680 حمایت داره که احتمالا اواخر روز دوشنبه و سه شنبه خواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X