شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    با سلام خدمت جناب شفاف سازی
    خب جناب شفاف سازی من به عنوان کسی که تازه دارم یه سری تجربه های جدیدی رو توی بورس کسب می کنم
    (چون یک سال هست که توی بورسم)
    متوجه شدم که همین سهام هستند که باعث میشه سرمایه آدم یهویی به مبلغ قابل توجهی برسه
    همین تپکو واسه کسانی که به موقع ورود کردند و به موقع خروج زدند کلی سود داشته.
    جناب مهدی1400 نزدیک 300-400 شایدم 500 درصد از این سهام سود کردند. خب این نتیجه هست که عالیه
    حالا ما هر چی هم بیاییم این مسائل رو بررسی کنیم در نهایت برای منی که تازه وارد بورس شدم
    و میخوام اول سرمایه ام رو به مبلغ قابل توجهی برسونم دوست دارم این سهام رو
    هر چند تا حالا نصیبم نشده. اما واقعا خیلی سودهاشون وسوسه انگیزه.

با سلام و درود

وظیفه اخلاقی ما بود هر از گاهی این موارد رو گوشزد کنیم باشد که مورد استفاده بعضی از دوستان قرار بگیره

خوب خیلی ها 300 - 400 درصد سود کردند

اما خیلی ها هم بالای 300 بالای 400 تپکو خریدند صد ها میلیون سهم معامله شد خوب تکلیف این بنده خدا ها چی میشه

یک اسکناس 1000 تومانی 1000 تومان ارزش داره و نمی شه اونو 2000 تومان یا 3000 تومان فروخت

خوب هر سهمی هم برای خودش یه ارزشی داره

باید سود کنیم اما سود واقعی نه سودی که یه سهم 100 تومانی رو 400 به خلق ال... بفروشیم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10177

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام و درود

دوستان در دام شرکت هایی که افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی های 1000 درصدی 2000 درصدی

دادند نیافتید

ببنید من از کی گفتم اون از تپکو که 50 - 60 تومان هم نمیارزه و تا 460 تومان متاسفانه بردند بالا و فروختند به ملت

و الان 306 تومان صف فروشه

این تازه الانش و متاسفانه باید عرض کنم این سهم ها تا 20 - 30 سال اینده مهمان شما سهامداران خواهند بود تا کل پول تون صفر بشه

و بازهم متاسفانه یکی دیگه از این شرکت ها به نام غگل

اقا اینا دارند همینجوری کاغذ چاپ می کنند و به نام سهام به ملت می فروشند

شرکتی که عمده دارایی هاشو به قیمت روز تجدید ارزیابی کرده باید به قیمت 100 تومانی برسه

مگر این شرکت غگل چقدر فروش داره چقدر سود داره ....

دارایی ها ی اونم که تجدید ارزیابی شده به قیمت 100 تومان 6 میلیارد سهم منتشر شد

ماهی 100 میلیارد فروش در نظر بگیریم ( دو برابر فروش فعلی ) سالانه می شود 1.200 میلیارد تومان

با 25 درصد حاشیه سود می شود 300 میلیارد تومان که سود هر سهم می شود 40 - 50 تومان

این دیگه پی به ای 10 که نمی گیره

من تازه فروش و سود رو خیلی بالا گرفتم وگرنه با فروش کنونی در نظر بگیرم سود هر سهم به 20 تومان هم نمی رسه
      درود بر شما جناب شفاف سازی
      من همیشه از افراد جسور و کاربلد خوشم اومده و جنابعالی رو بابت این پست تحسین میکنم.
      @};-@};-@};-@};-@};-
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 376

با سلام و درود

وظیفه اخلاقی ما بود هر از گاهی این موارد رو گوشزد کنیم باشد که مورد استفاده بعضی از دوستان قرار بگیره

اما خیلی ها هم بالای 300 بالای 400 تپکو خریدند صد ها میلیون سهم معامله شد خوب تکلیف این بنده خدا ها چی میشه

یک اسکناس 1000 تومانی 1000 تومان ارزش داره و نمی شه اونو 2000 تومان یا 3000 تومان فروخت

باید سود کنیم اما سود واقعی نه سودی که یه سهم 100 تومانی رو 400 به خلق ال... بفروشیم
        با سلام و درود
        نکته بسیار بجایی بود ولی من همین جا به شما قول میدم کسی حتی توجه به این مطلب رو نکنه...نه که توجه نکنه!!میگه چ مطلب خوبی و نیم ساعت بعد یادش میره که بیشتر بحث روانشناسیه فردیه...
        من به شخصه تجربه کردم این مطلب رو به عنوان مثال سهم ایکس رو خریدم و به بعضی دوستان هم معرفی کردم و گفتم به دید دوساله ببینید..حالا شانس و جو بازار زدو دوماه 50 درصد داد ولی الان که ازشون میپرسم هیچکس سهم رو نداره!!!
        در تایپیک تپکو یک از افراد تارگت 15000 تومنی برای سهم داده بود و میگفت با تمام توان میخرم..ماهم از سر دلسوزی و بلاهای که سر خودمون اومده در خصوصی بهش گفتم که اینقدر نمیارزه..تپکو 15000 تومنی یعنی شرکت 330هزار میلیاردی تومنی!!!!
        القصه کلی فحش خوردیم و بعنوان سهم پاش اعصابم تا چند ساعت بهم ریخت!!!
        اصلن به ما چه!!!

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما جناب شفاف سازی
          من همیشه از افراد جسور و کاربلد خوشم اومده و جنابعالی رو بابت این پست تحسین میکنم.
          @};-@};-@};-@};-@};-
          با سلام و درود

من هم به نوبه خودم از شما به خاطر تحلیل های تکنیکالی درست و معرفی سهام در قیمت های کف و با ارزش واقعی و سود واقعی تشکر می کنم

همین که سهام هایی که از ارزش واقعی و ذاتی خود فاصله گرفته اند و زیادی گران شده اند را تحلیل تکنیکال نمی زنید نشان از درایت ، اینده نگری و

حس وظیفه شناسی شما دارد.

بازهم جا داره از همین جا تشکر ویژه داشته باشم

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

با سلام و درود

جناب شفاف سازی مگه ما تو بازار سرمایه برای سود اینجا نیستیم؟؟؟؟
            چیکار داریم کی چند میخره؟؟؟
            ما اومدیم سود کنیم. مگه غیر از اینه؟؟؟
            ببخشید من نمی خوام مخالف نظر شما بگماااااااا
            اصلا و ابدا هدفم این نیست.
            هدفم از پرسیدن این سوالات اینه که از استادی چون شما یاد بگیرم.
            و به نظرم یادگیری با پرسیدن زیاد میشه.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/25, 10:35.
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              فعلا وصندوق داره منفی میشه
              اینم ایشالا حرکت می کنه
              ظاهرا که کف سهم در همین محدوده هست.
              یک پله دیگه اضافه کردیم.ایشالا که خیر باشه.
              Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

جناب شفاف سازی مگه ما تو بازار سرمایه برای سود نیستیم؟؟؟؟

خواهش می کنم راحت باشید

من نظر شخصی خودم را می گم و شاید اشتباه باشه

همه ما دنبال سود هستم انم اما نه هر سودی بلکه سود واقعی

بیرون از بورس هم تو خیلی از کارها میشه هر سودی رو کسب کرد ولی اگر اسم اون کار بیاد وسط خیلی ها سراغ اون کار نمی رند

مارگارین 1000 تومان بود خبر رانتی بهم دادن 60 میلیارد تومان مالیات ارزش افزوده استرداد داره ولی به خاطر رانتی بودن نخریدم

غبهنوش 2000 تومان بود خبر دادن بزرگترین تجدید ارزیابی بورس رو داره بازهم نخریدم

تپکو 90 بود چند کانال بزرگ سیگنال دادند چون دیدم ارزش ذاتی نداره با اون حال که گفتند 300-400 رو می بینه بازهم نخریدم

کلا سهمی رو که قیمتش پر باشه بخواهند بالا ببرند نمی خرم

من 20 سال کارم این بوده و برای خودم اصولی داشتم و دارم و سعی کردم به آن اصول پایبند باشم

و خدا رو شکر تو این کار موفق بودم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10177

جناب شفاف سازی مگه ما تو بازار سرمایه برای سود اینجا نیستیم؟؟؟؟

یعنی چه،چیکار داریم کی چند میخره؟!
                  مگه یه فرد که ادعای نماز خوندن داره میتونه همچین ذهنیتی داشته باشه؟
                  شاید یه فرد بازنشسته اومده سرمایه یه عمر تلاشش رو آورده و سهام گران شما رو در اوج خریده،شاید یه فردا بیکار که سرمایه اونچنانی هم نداره و به درآمد ماهیانه این سرمایه نیاز داره،میاد و سهام گران شما رو میخره،شاید یه مادری که سرپرست چند تا بچه هست اومده و سهم گران شما رو خریده.یعنی شما هیچ احساسی به درد و رنجی که ابنا میتونند با خرید سهام گران شما،متحمل بشند ندارید؟!
                  مگه همچین چیزی میشه؟
                  من سهمی خریدم در اوج و این سهم منو چند سال بازی داد یک سال که کلا بسته شد.فقط خدا میدونه چه درد و رنجی من کشیدم.
                  نه این انصاف نیست هر سهمی رو در هر قیمتی قالب کنیم به مردم.
                  با عرض پوزش ار جناب شفاف سازی بابت این پست
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• MNB1984
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 376

با سلام و درود
                    سئوالی داشتم که اگر کسی امکانش هست راهنمایی کنه..
                    من میخام میزان سرمایه کل شرکت ها رو بدست بیارم به تفکیک..ولی متاسفانه نمیتونم لطفا اگر کسی میتونه من هم راهنمایی کنه

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

داشتم به وغدیر نگاه می کردم. شاید حدود 35 درصد ناو داره معامله میشه البته این سهم یه جورایی باید بگم صاحب نداره ولی در این وانفسای سهام چند برابر رشد کرده شاید نوبت به این بیچاره هم برسه.
                      Honesty is the best policy

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

یعنی چه،چیکار داریم کی چند میخره؟!
                        مگه یه فرد که ادعای نماز خوندن داره میتونه همچین ذهنیتی داشته باشه؟
                        شاید یه فرد بازنشسته اومده سرمایه یه عمر تلاشش رو آورده و سهام گران شما رو در اوج خریده،شاید یه فردا بیکار که سرمایه اونچنانی هم نداره و به درآمد ماهیانه این سرمایه نیاز داره،میاد و سهام گران شما رو میخره،شاید یه مادری که سرپرست چند تا بچه هست اومده و سهم گران شما رو خریده.یعنی شما هیچ احساسی به درد و رنجی که ابنا میتونند با خرید سهام گران شما،متحمل بشند ندارید؟!
                        مگه همچین چیزی میشه؟
                        من سهمی خریدم در اوج و این سهم منو چند سال بازی داد یک سال که کلا بسته شد.فقط خدا میدونه چه درد و رنجی من کشیدم.
                        نه این انصاف نیست هر سهمی رو در هر قیمتی قالب کنیم به مردم.
                        با عرض پوزش ار جناب شفاف سازی بابت این پست
                        فرمایشات شما کاملا صحیح هست.
                        ولی بورس یه زمین بازیه. با قراداد های خاص خودش
                        هر کسی میاد تو میدون باید قوانین بازی رو بلد باشه
                        این که سهم گرون خریده کسی بهش ننداخته.
                        خودش قانون بازی و بلد نبوده باخته.
                        یا خودش طمع کرده خریده.
                        مگه تو بورس کی میدونه به کی میفروشه یا از کی میخره؟؟؟

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

اگه اینجوری باشه که اصلا باید بگیم بورس حرامه
                          چون ما هر وقت سهم خوب و بنیادی و اصولی و همه چی تموم هم میخریم وقتی میفروشیم که میدونیم بعدش قراره بریزه
                          خب پس بگیم دلم نمیاد شاید یه بدبختی که بورس بلد نیست بیاد رو قله بخره بدبخت شه.
                          چه حرفیه آخه ؟؟؟
                          ما که مسئول خرید و فروش اون زن بی سرپرست و اون مرد بدبخت و .... نیستیم.
                          هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10177

اگه اینجوری باشه که اصلا باید بگیم بورس حرامه
                            چون ما هر وقت سهم خوب و بنیادی و اصولی و همه چی تموم هم میخریم وقتی میفروشیم که میدونیم بعدش قراره بریزه
                            خب پس بگیم دلم نمیاد شاید یه بدبختی که بورس بلد نیست بیاد رو قله بخره بدبخت شه.
                            چه حرفیه آخه ؟؟؟
                            ما که مسئول خرید و فروش اون زن بی سرپرست و اون مرد بدبخت و .... نیستیم.
                            هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه
                            شما هر وقت سهمی رو می فروشید با این تفکر می فروشید که این سهم جا برای رشد نداره و ممکنه بریزه یا درجا بزنه و حوصله نگهداری ندارید و می فروشید ولی اینجا یه تفاوت هست بین سهم با بنیادی با سهم بی بنیاد .سهم با بنیاد هر چقدر هم شما در اون بالا بفروشید باز اون خریدار با کمی صبر میتونه به سود برسه ولی وقتی صحبت سهم بی بنیادی باشه قضیه فرق میکنه،شما سهم بی بنیاد رو در اوج بفروشید اون خریدار رو بدبخت کرده اید.میخواید چند تا سهم بی بنیاد نام ببرم که سهامدارانش رو تا مرز دیوانگی برده؟مثلا پلوله 4 هزار تومنی که تا 33 تومن ریزش کرد ولی کاربر محترم سهمی مثل فولاد نمیاد 99 درصد افت کنه .ریزش هم بکنه فوق فوقش سی درصد یا چهل درصد.باز دوباره با کمی صبر میشه باهاش به سود رسید ولی به نمودار پلوله نگاه کنید هنوز 16 ساله خریداران در اون اوج نتونستند به قیمت خرید برسند.اینه فرق سهم با بنیاد با بی بنیاد.
                            بورس هم حرام نیست ولی انصاف خوب چیزیه.بدین شکل که ما خودمون رو متعهد کنیم که سهم بی بنیاد رو در اوج نفروشیم و در جایی بفروشیم که اون خریدار هم فرصت سود حداقل اندک هم داشته باشه.صحبت اینه.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/25, 20:28.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                              با سلام و درود
                              سئوالی داشتم که اگر کسی امکانش هست راهنمایی کنه..
                              من میخام میزان سرمایه کل شرکت ها رو بدست بیارم به تفکیک..ولی متاسفانه نمیتونم لطفا اگر کسی میتونه من هم راهنمایی کنه
                              من مبتدی هستم. و متوجه سوالتون نمیشم. فک کنم بلد نیستم و مبتدی ترین روش به ذهنم میرسه.
                              ولی مگه راهش این نیست همه رو تو tsetmc در بیارید بعد سرمایه هر کدام رو تو کدال از ترازنامه دربیارید؟؟؟؟!!!! /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

شما هر وقت سهمی رو می فروشید با این تفکر می فروشید که این سهم جا برای رشد نداره و ممکنه بریزه یا درجا بزنه و حوصله نگهداری ندارید و می فروشید ولی اینجا یه تفاوت هست بین سهم با بنیادی با سهم بی بنیاد .سهم با بنیاد هر چقدر هم شما در اون بالا بفروشید باز اون خریدار با کمی صبر میتونه به سود برسه ولی وقتی صحبت سهم بی بنیادی باشه قضیه فرق میکنه،شما سهم بی بنیاد رو در اوج بفروشید اون خریدار رو بدبخت کرده اید.میخواید چند تا سهم بی بنیاد نام ببرم که سهامدارانش رو تا مرز دیوانگی برده؟مثلا پلوله 4 هزار تومنی که تا 33 تومن ریزش کرد ولی کاربر محترم سهمی مثل فولاد نمیاد 99 درصد افت کنه .ریزش هم بکنه فوق فوقش سی درصد یا چهل درصد.باز دوباره با کمی صبر میشه باهاش به سود رسید ولی به نمودار پلوله نگاه کن هنوز 16 ساله خریداران در اون اوج نتونستند به قیمت خرید برسند.اینه فرق سهم با بنیاد با بی بنیاد.
                                بورس هم حرام نیست ولی انصاف خوب چیزیه.بدین شکل که ما خودمون رو متعهد کنیم که سهم بی بنیاد رو در اوج نفروشیم و در جایی بفروشیم که اون خریدار هم فرصت سود حداقل اندک هم داشته باشه.صحبت اینه.
                                مرسی از راهنمایی هاتون جناب ارومبورس. قطعا استفاده میکنم از صحبت هاتون

نظر

در حال کار...
                                X