کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
جناب شفاف سازی عرض کرده بودم بخش قابل توجهی از سبدم با راهنمایی های حضرتعالی بوده
ولی راجع به جم پیلن که فرمودید. من با دلار 23 تومن حدودا سود 1200 تومن محاسبه کردم
الان حدود 8200 هست قیمت سهم
عنایت می فرمایید بیان کنیدخبر های دیگری هم دارد جم پیلن؟چون من هنوز وارد سهم نشدم و در حال مشورت با حضرتعالی و سایر اساتید هستم.
واقعیت امر اینه که بین افزودن به شغدیر و یا کگاز که قبلا خریداری کردم و یا خرید جم پیلن تردید دارم.
بسیار سپاسگزارم.
نه رويا خانم بهپاك هست با 1000 در صد افزايش سرمايه ديگه كم مونده زمينم سوراخ كنه بره ته چاه
والله مدیریت بهپاک باید به من مدال وفاداری بده
تقریبا از فروردین 98 یا فکر کنم روز آخر اسفند 97 تا حالا با بهپاک هستم
سهم سکته میده به سهامدار اینقدر ما اذیت شدیم در یک و نیم سال گذشته
جناب شفاف سازی عرض کرده بودم بخش قابل توجهی از سبدم با راهنمایی های حضرتعالی بوده
ولی راجع به جم پیلن که فرمودید. من با دلار 23 تومن حدودا سود 1200 تومن محاسبه کردم
الان حدود 8200 هست قیمت سهم
عنایت می فرمایید بیان کنیدخبر های دیگری هم دارد جم پیلن؟چون من هنوز وارد سهم نشدم و در حال مشورت با حضرتعالی و سایر اساتید هستم.
واقعیت امر اینه که بین افزودن به شغدیر و یا کگاز که قبلا خریداری کردم و یا خرید جم پیلن تردید دارم.
بسیار سپاسگزارم.
درود
جم پیلن رو عمیق بررسی نداشتم ولی به نظر هر سه تا سهم های خوبی هستند
والله مدیریت بهپاک باید به من مدال وفاداری بده
تقریبا از فروردین 98 یا فکر کنم روز آخر اسفند 97 تا حالا با بهپاک هستم
سهم سکته میده به سهامدار اینقدر ما اذیت شدیم در یک و نیم سال گذشته
ميدوني دلم از چي ميسوزه گفتم شايد امروز كه بازار مثبته اينهم حقوقي و بازارگردانش خجالت بكشه بعد از اين همه منفي امروز صف خريد بشه يكمقدار اضافه كردم در حالي كه اول صبح نشسته بودم خساپا اضافه كنم حذف كردم گفتم بزار ميانگين كم كنم اين شد عاقبت كار خساپا صف خريد كه مطمئن بودم صف خريد ميشه اما بهپاك......
واژه ی استاد واقعاً برای کاربر شفاف سازی برازنده است.
همه ی ما یه چیزهایی از بازار میدونیم اما نکاتی که ایشون میگن باید با طلا نوشت و سرلوحه قرار داد.
ببخشید که وقتتون را گرفتم اما احساس میکنم فشردن دکمه تشکر خیلی کمه به همین خاطر این پیام را نوشتم که بدونید ماها همگی قدر شما را میدونیم و برای شما آرزوی طول عمر، سعادت و خوشبختی در کنار خانواده محترم را داریم.
خرید صد هزار تا سرخطی کویرح از رو دست جناب شفاف سازی عزیز..فردام باز اضافه میکنم اگه بدن..بابت مطالبتون کمال تشکر و دارم جناب شفاف سازی..شجاع کسیه که بتونه راستشو بگه..ارادتمند همگی دوستان
موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر