كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fm2006
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 825

بکام و سر شانه معکوس در تایم روزانه + واگرایی مثبت در rsi

فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

سلام استاد holy عزیز
      سوالی در مورد موج شماری شما از بکام داشتم .البته قبل از مطرح کردن سوال باید بگویم در حال مطالعه و یادگیری الیوت هستم و سوالاتم فقط جنبه یادگیری دارد
      در موج شماری شما موج 4 و موج دو هر دو ساده هستند این موضوع خللی در موج شماری ایجاد نمی کند؟ظاهر نمودار کاملا با موج شماری شما و اتمام 5 موج صعودی مطابقت دارد و به خوبی کانالیزه شده ،شک من به خاطر شکل موج 4 و 2 و نیز موج فعلیست که ظاهرا باید موج b باشد

سوال دوم من در مورد موج b هست ،در موج b آنطور که من خواندم همه از بازار صعودی دفاع می کنند و حجم معاملات افزایش پیدا می کندو قیمت ها افزایش خوبی را تجربه می کنند اما شرایط فعلی بازار ما بر فرض اینکه در موج b هستیم با موارد فوق همخوانی ندارد ،حجم معاملات به شدت پایین بوده و قیمت ها کاهشی هستند در واقع از ابتدا اصلاح تا کنون ما روند افزایشی قوی شاهد نبودیم.
      علت اینکه این سوال را در این تاپیک مطرح کردم این است که هم در مورد بکام و هم در مورد شاخص این تردید برای من بوجود آمده است
      پیشاپیش از پاسختان متشکرم

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        سلام استاد holy عزیز
        سوالی در مورد موج شماری شما از بکام داشتم .البته قبل از مطرح کردن سوال باید بگویم در حال مطالعه و یادگیری الیوت هستم و سوالاتم فقط جنبه یادگیری دارد
        در موج شماری شما موج 4 و موج دو هر دو ساده هستند این موضوع خللی در موج شماری ایجاد نمی کند؟ظاهر نمودار کاملا با موج شماری شما و اتمام 5 موج صعودی مطابقت دارد و به خوبی کانالیزه شده ،شک من به خاطر شکل موج 4 و 2 و نیز موج فعلیست که ظاهرا باید موج b باشد

سوال دوم من در مورد موج b هست ،در موج b آنطور که من خواندم همه از بازار صعودی دفاع می کنند و حجم معاملات افزایش پیدا می کندو قیمت ها افزایش خوبی را تجربه می کنند اما شرایط فعلی بازار ما بر فرض اینکه در موج b هستیم با موارد فوق همخوانی ندارد ،حجم معاملات به شدت پایین بوده و قیمت ها کاهشی هستند در واقع از ابتدا اصلاح تا کنون ما روند افزایشی قوی شاهد نبودیم.
        علت اینکه این سوال را در این تاپیک مطرح کردم این است که هم در مورد بکام و هم در مورد شاخص این تردید برای من بوجود آمده است
        پیشاپیش از پاسختان متشکرم

با سلام و عرض درود خدمت استاد راشین عزیز
        راشین عزیز،در ارتباط با بحث آلترنانس در امواج که جنابعالی مطرح فرمودین ، آلترنانس در یکی از سه مورد 1-قیمت 2- تایم 3- پترن کفایت مینماید ،بعضا دیده میشود بیش از یک مورد آلترنانس داریم ولی وجود حداقل یک مورد کفایت مینماید ،این موضوعی که اشاره فرمودید صرفا آلترنانس در مورد پترن میباشد که اگر موج دوم ساده بود موج چهارم کامپلکس یا مثلث باشد ،اما آلترنانس در موارد دیگری هم که عرض کردم اگر وجود داشته باشد برای ما کافیست ، که خوب مشاهده میفرمایید کاملا رعایت شده .......

اما موضوع دوم ،نظرات اساتید مختلف متفاوت است ،جناب پریچر و ماینر هردو معتقدند که اکثرا این اتفاق میوفتد (ونه همیشه) و عدم وجود آلترنانس باعث غلط بودن موج شماری نمیشود ،اما نظر جناب ویلسون واکر بر مبنای این استکه باید یک مورد حداقل آلترنانس وجود داشته باشد ،که در بالا متن کتاب ایشون رو که ذکر کردم ،از بابت اعتبار به اعتقاد من قطعا نظر جناب پریچر و ماینر ارجح است و واقعا عدم آلترنانس باعث غلط بودن موج شماری نمیشود بلکه بهتر است کاملا رعایت شود مگر اینکه واقعا چاره ای نباشد که آن موقع جزو معدودها قرار میگیرد .

اما در ارتباط با شاخص استاد راشین عزیز ،
        بازار فعلی ما دستخوش ریسک سیستماتیک نیز میباشد ،زمانی که ریسک سیستماتیک رو بخوایم بر شرایط اضافه کنیم دیگه شاید نتونیم توقع وضعیتهای نرمال رو داشته باشیم ،اما یکی از خصوصیات امواج اصلاحی وجود نوسانگیری و نه سهامداری در بازار است که خوب میبینیم به شدت وجود داره .... اما سوای مورد فوق ،
        من چند خطی در این لینک در پست 197 نوشته بودم ،
        http://forums.boursy.com/showthread....B2-holy/page14
        که بر مبنای این عرایض شاید در موج بی نباشیم .......
        با تقدیم احترام
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

سلام
          ممنون استاد ،توضیحات شما مثل همیشه کامل بود
          شلاد و سلامت باشید

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
            سلام
            ممنون استاد ،توضیحات شما مثل همیشه کامل بود
            شلاد و سلامت باشید
            خواهش میکنم استاد راشین محترم ،وظیفم رو انجام دادم
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• يگانه
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 616

جناب هولي نظرتون رو درباره اين نقاشي رو ميخواستم بدونم

نظر

• monarchy
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 26

این خبر خوبیه!!

مشاور وزير ارتباطات در گفتوگو با فارس خبر داد:
                اعلام طرح تجاري اپراتور فيبر نوري تا 2 هفته آينده

خبرگزاري فارس: مجري پروژه شبكه دسترسي فيبر نوري با بيان اينكه 100 نفر مشغول كار براي تهيه طرح تجاري اپراتور دسترسي فيبر نوري هستند، گفت: با نهايي شدن و اعلام طرح تجاري تا 2 هفته آينده، اعداد و ارقام اجراي پروژه از جمله تاريخ شروع، مهلت انجام و زمان واگذاري سرويس مشخص خواهد شد.

محمد مرداني در گفتوگو با خبرنگار فناوري اطلاات خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در حال آمادهسازي مقدمات پروژه دسترسي منازل به فيبر نوري هستيم.
                مجري طرح شبكه دسترسي فيبر نوري افزود: در حال حاضر گروههاي فني و سازماندهي در حال انجام كار هستند و rfp (پيشنويس) پروژه در حال تهيه و طرح تجاري پروژه در حال آماده سازي است.
                وي ادامه داد: مشخص شدن اين موارد، حدود 2 هفته طول خواهد كشيد.
                وي ادامه داد: بايد كارها آماده شود كه بتوانيم زمانبندي دقيق و آمار و ارقام دقيق را اعلام كنيم كه قاعدتاً 2 هفته ديگر اين آمادگي حاصل خواهد شد.
                مشاور وزير ارتباطات با بيان اينكه نخستين كار در انجام پروژههاي بزرگ، تهيه طرح تجاري است، گفت: پس از تهيه اين طرح، مراحل اجرايي انجام پروژه آغاز خواهد شد.
                مجري طرح شبكه دسترسي فيبر نوري افزود: تمامي گامهاي زماني و اعداد و ارقام اقدامي كه در پروژه بايد انجام شود، در موعد گفته شده، تعيين تكليف خواهد شد.
                مرداني تصريح كرد: در موعد اعلام شده، ميتوانيم به صورت دقيق اطلاعات گامهاي مختلف زماني پروژه را ارائه كنيم، از جمله اينكه پروژه چه زماني شروع ميشود، چه مهلتي براي انجام پروژه داده شده و در چه مقطعي عمليات واگذاري انجام ميشود و سرويس به دست مشترك خواهد رسيد.
                مرداني اظهار داشت: در حال حاضر نزديك به 100 نفر مشغول كار روي اين موضوع هستند و در حال آماده سازي اطلاعات، بازنگري و آماده سازي نهايي اطلاعات هستند.
                مجري طرح شبكه دسترسي فيبر نوري همچنين در خصوص كنسرسيوم عهدهدار پروژه فيبر نوري، گفت: در رابطه با تركيب اعضاي كنسرسيوم در حال رايزني و مذاكره هستيم، برخي از اعضاء مشخص شدهاند و برخي نيز هنوز به صورت كامل نهايي نشدهاند.

نظر

• MTZ
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 670

خوب خوب میبینم که بکام امروز سیگنال داد و همه هم صف چیندن واسش ... آقا ارومتر بزارید به ما هم برسه :d

از لحاظ موج شماری من فکر میکنم موج 5 صعودی است با هدف 400

فعلا هم دو قلو کف داره با هدف 300

اما دوستان خواهشا نوسانگیری نکنیدد و اجازه بدهند سهم مسیر خودش را بره

مطمین باشید سود شیرینی خواهید داشت

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در موج x هست با هدف حداکثر 2750

نظر

• ashktorab
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 116

با سلام جناب باربد

امروز از 8.5 تا 9 صبح صف خریدی برای بکام تشکیل شد،
                      در همان زمان اعلام دخالت ناظر روی پنل بورس مشاهده شد و اگثراً سفارش خریدهاشونو پس گرفتند
                      بعد از نیم ساعتی ته مونده سفارشها به خرید انجامید
                      و بعد از آن برای دقایقی قیمت ریزش داشت و مجدداً صف خرید تشکیل شد
                      سئوالی که دارم این است که در زمان دخالت ناظر ، حرکت صحیح چه حرکتی می تونه باشه؟
                      ماندن در صف و یا پس گرفتن سفارش خرید.
                      کلاً دخالت ناظر به چه دلیلی رخ می دهد؟

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 670

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                        ميشه يك نقاشي ازش بكشي ؟

نظر

• MTZ
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 670

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                          فكر كنم موج x وقتي است كه شما قايل به wxy و abc باشيد ..يعني كلا 5 موج اليوت را تمام شده فرض كنيد

اما به نظر من هنوز ريز موج 5 از موج 5 اصلي مونده .... با نرم افزار موج شمار اليوت هم اگه بشماريد اين موج را 5 از 5 نشون ميده

هدف اين ريز موج 412 است كه با رسيدن به 412 گپ افزايش سرمايه سال 85 بسته ميشه

خوشحال ميشم شما و ساير دوستان هم نظرشون را بگند

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                            فكر كنم موج x وقتي است كه شما قايل به wxy و abc باشيد ..يعني كلا 5 موج اليوت را تمام شده فرض كنيد

اما به نظر من هنوز ريز موج 5 از موج 5 اصلي مونده .... با نرم افزار موج شمار اليوت هم اگه بشماريد اين موج را 5 از 5 نشون ميده

هدف اين ريز موج 412 است كه با رسيدن به 412 گپ افزايش سرمايه سال 85 بسته ميشه

خوشحال ميشم شما و ساير دوستان هم نظرشون را بگند
                            سلام دوست عزیز ؛
                            موج شماری مد نظر بنده در صفحه قبل توسط جناب holy ارائه شده..
                            اما من متوجه موج شماری شما نشدم..این امکان وجود داره که موج شماری شما نیز درست باشه و بتونیم به عنوان آلترناتیو قبولش کنیم..
                            لطفا موج شماری رو با شکل نشون بدید تا بشه بحث کرد..

نظر

• MTZ
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 670

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                              دوست عزیزی در پی ام در ارتباط با بکام پرسیده بودند ،بنده هم اطاعت امر کردم
                              بکام بعد از رشد خوبی که داشت در حال اصلاح قیمت هست با توجه به تصویر زیر

خطوط گن و فیبو و میدلاین کانال و اندیکاتورها و ... حمایت قوی حدود 275(272-278)تومن ساخته که اولین نقطه ایی هست که احتمال زیاد داره سهم حمایت بشه،علاوه بر مسائل قبلی در 50٪ موج سوم هم این نقطه قرار گرفته که میتونه هدف مناسبی برای موج چهارم باشه و احتمال تقویت حمایت رو این نقطه بالا میبره.
                              امااگردر هر صورت و به هر دلیل این حمایت شکسته بشه حمایت بعدی بر قیمت حدود 250 تومن قرار گرفته که در اون نقطه هم حمایت های متعددی از سهم دفاع میکنه و موجب بازگشت خواهد بود .

اما با توجه به تصویر زیر

پس از برگشت سهم و عبور از سقف قبلی هدف اول سهم 420 تومن خواهد بود و پس از رسیدن به آن قیمت مجددا نمودار را آپدیت خواهم کرد .......

با آرزوی موفقیت برای دوست عزیزی که سهم رو دارند و همچنین سایر دوستان

جناب مسلم عزيز منظور من دقيق همين موج شماري است و الان در ريز موج 5 از 5 هستيم

جالبه كه من اين تحليل جناب هالي را نديده بودم :d

بازم جالبه كه من هدف 412 دادم وجناب هاي 420

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

اگر موج شماری شما همین هست که الان طبق همین موج شماری در موج x هستیم..
                                این موج شماری مربوط به 5 ماه پیش هست و آپدیت نیست
                                من منظورم موج شماری زیر بود که البته همون موج شماری هست اما آپدیت تر از اون

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                                سلام مجید عزیز
                                تقدیم به شما .....

موفق باشین

نظر

در حال کار...
                                X