کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کطبس .........سهمی که من در موج3 بزرگ میبینم.........................خودم تک سهم هستم در این شرکت.........................الگوی کلاسیک سروشانه خط آبی روشن- اولین نشانه حجم عالی شانه راست.....................وخط مشکی دوشانه را به هم در یک قیمت نشان میدهد..........که دومین نشانه صحت الگو است...................موج شماری هم موج سه را تایید میکند.........................خبرهای بنیادی شرکت مبنی بر افزایش نرخ ذغال -ازاد سازی این محصول................در جریان است خود به عنوان سومین نشانه محکم بر موج3 بزرگ الیوت
کچاد
بنظر در شروع موج5 تایم ویکلی هستیم با هدف1300-1350 تومان...............ولی بنظرم تا آخر رالی صعودی شاخص کل طول بکشه.........................
از نظر زمانی شاید تا آخر سال باشه..........ولی سهمی با بدر ومادری هست........................سهمی محکم وبنیادی برای دوستان ریسک گریز....حرف نداره..................100 درصد بازدهی تا انتهای رالی شاخص بنظرم بد نیست...البته کگل-وکنور هم تقریبا همین وضعیت را دارن
سلام دوست من........
موج شماری این سهم به دلیل نوسانات خیلی شدید........بنظرم خیلی قابل برسی نباشد......................ولی درصدی احتمال میدم در انتهای موج4 وشروع موج5 ویکلی باشه..................
بنیادی فعلا این سهم جالب نیست................گزارشات سهم را برسی نداشتم.....................ولی بنظرم سهم جالبی نیست............... مثلا اگر چند ماه اینده بازدهی خوبی هم اگر بده...من با این شرایط گزارش وایدی سهم و موج شماری گنگ وبیچیده سهم وارد این سهم نمیشدم.....................بحر حال اینم موج شماری...............
نظر