کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
منظورتون از بيست درصد از سود انباشته چيه ؟ چه زماني ميخواد تقسيم كنه ؟در همون مجمع يا بعد از عيد
افزایش سرمایه بیست درصدی از انباشته در هیات مدیره تصویب شده که احتمالا بعد از مجمع عملیاتی خواهد شد در واقع چهل درصد بود که بیست درصد یک ماه پیش انجام شد و بیست درصد موند ب ای بعد از مجمع
ر اساس تحقیقات میدانی ظاهرا کروه بانک امسال از اقبال خوبی برخوردار خواهد بود .... تجارت و صادرات با قیمت بسیار پایین میتونه از پر بازده ترین در این گروه باشه
دوستان تا میتونید زیر صد تومن تجارت بخرید ... یکی دو ماه دیگه این قیمتها واقعا خاطره خواهد شد ... بنده خودم امروز هم حتی خریدم ... اراده جدی برای بالا بردن اینها از سوی سهامدار عمده هست ....همچنین صادرات ...
دوستانی که نقدن سهم شیران بنده از جای مطمینی شنیدم تا 2500 میره ... خودم نقد نیستم وگرنه میخریدم ... در ضمن با بررسی خودم مطمینم یه تعدیل مثبت خفنی خواهد داشت ...
این بازار دیگه فعلا جذابیت خاصی نداره ... 99 درصد سهام سوپر حباب هستن ... پی بر ای ها نجومی ...قبلا سه روز چهار روز مثبت میشد یه روز منفی منبعد سه روز منفی خواهد بود یک روز مثبت ...فقط بخواد یک سوم پولهایی که این اواخر وارد بازار شده خارج بشه شاخص تا یک میلیون هم ممکنه بیاد پایین .تو خریدهاتون خیلی مواظب باشید و جو نگیره ... اصلاحات حتی پنجاه و یا صد درصدی در مقابل رشدهای چند هزار درصدی بعضا اصلا عددی نیستن ... مخصوصا مواظب باشید تو دام تبلیغ کنندگان سهام کوچک که وحشتناک حباب هستن نیفتید و به هوای اینکه اصلاح شدن واردشون نشید ...واقعا اینها خطرناکن و مطمین باشید همین تبلیغ کنندگان در اولین فرصت خارج خواهند شد ...
نظر