کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صبا تامین محدوده 307-310 خرید کرد و اخر وقت فک کنم صف خرید رو برای فرداش چیند فرداش سهم متوقف شد و تعدیل منفی داد وگرنه الان سهم روی 320 بود حداقل ;)
و الان دو روزه صبا خریدی نداشته.
اگهی عرضه حق های استفاده نشده بترانس اومد
میبینم که اکثرا استفاده کردن و تبدیل به سهمش کردن.
یه چیزی نزدیک 10 میلیون حق استفاده نشده داره. که برای این سهم تعداد کمی حساب میشه .
اگهی عرضه حق های استفاده نشده بترانس اومد
میبینم که اکثرا استفاده کردن و تبدیل به سهمش کردن.
یه چیزی نزدیک 10 میلیون حق استفاده نشده داره. که برای این سهم تعداد کمی حساب میشه .
یترانس سهم بنیادی بسیار قوی دارد
فقط باید به 4مسئله توجه کرد که در صورت تحقق این 4مسئله سهم پتانسیل رشد سابق خود را پیدا می کند و حتی می تواند کهکشانی شود:
1- مطالبات شرکت از دولت که در صورت وصول آن ، شرکت جان تازه ای پیدا می کند.
2-اگر نیروگاه برق جدیدی در ایران احداث شود این به معنی تضمین فروش محصولات شرکت برای یک تا دوسال می باشد
3- اگر پروژه تولید ورق هسته شرکت تحقق یابد ، به این معنی می باشد که شرکت تقریبا وابستگی به خارج نخواهد داشت و یکی از مزیت های قوی شرکت محسوب خواهد شد
4- بحث تحریم ها در صورت دورزدن آنها و یا حذفشان شرکت به عنوان قوی ترین برند می تواند در منطقه خاورمیانه فعالیت بکند
یترانس سهم بنیادی بسیار قوی دارد
فقط باید به 4مسئله توجه کرد که در صورت تحقق این 4مسئله سهم پتانسیل رشد سابق خود را پیدا می کند و حتی می تواند کهکشانی شود:
1- مطالبات شرکت از دولت که در صورت وصول آن ، شرکت جان تازه ای پیدا می کند.
2-اگر نیروگاه برق جدیدی در ایران احداث شود این به معنی تضمین فروش محصولات شرکت برای یک تا دوسال می باشد
3- اگر پروژه تولید ورق هسته شرکت تحقق یابد ، به این معنی می باشد که شرکت تقریبا وابستگی به خارج نخواهد داشت و یکی از مزیت های قوی شرکت محسوب خواهد شد
4- بحث تحریم ها در صورت دورزدن آنها و یا حذفشان شرکت به عنوان قوی ترین برند می تواند در منطقه خاورمیانه فعالیت بکند
طبق تحلیل های بنیادی سرمایه گذاری ملی یا سرمایه گذاری بانک ملی (دقیق یادم نیست) که اون زمان که در قیمت های 650 معامله میشدزدن !! باید سود سال بعد این شرکت یه نیم جهشی میزد. حالا چرا تعدیل منفی هم دادن و 49 تومن برای سال بعد پیش بینی کردن رو نمیدونم !!!
باید بررسی بشه دوباره.
فک میکنم یه نزول دیگه داشته باشه بعدش یه 100 درصدی باید بده. البته این نظر منه که میتونه 100 درصد اشتباه باشه;)
طبق تحلیل های بنیادی سرمایه گذاری ملی یا سرمایه گذاری بانک ملی (دقیق یادم نیست) که اون زمان که در قیمت های 650 معامله میشدزدن !! باید سود سال بعد این شرکت یه نیم جهشی میزد. حالا چرا تعدیل منفی هم دادن و 49 تومن برای سال بعد پیش بینی کردن رو نمیدونم !!!
باید بررسی بشه دوباره.
فک میکنم یه نزول دیگه داشته باشه بعدش یه 100 درصدی باید بده. البته این نظر منه که میتونه 100 درصد اشتباه باشه;)
سلام
منم با شما هم نظر هستم و بنظر من سهم تا 285 ریزش دارد و بعد یک صعود خوبی دارد
اگر یکم دقت به گزارش پیش بینی 91 شرکت بکنید ، 1 نکته جالب درش هست
شرکت توانایی تولید حدود 5200 مگاولت امپر ترانس فوق توزیع را دارد و موجودی اول ذوره را 520 تا اعلام کرده ، فروش 91 خودرا نیز همین 520 تا براورد نموده ،
حالا چرا اینقدر پیش بینی فروش اینقدر پایینه ؟
1- اگر بفروشه خوب بازهم طلبکار می شه و پول نمی گیره
2- اگر تولید نکنه حداقل هزینه اضافی نمی دهد
3- خوب با توجه به اینکه طرح جدید ی در نیروگاهها فعلا وجود ندارد
ولی این نکته را باید بگم که در حال حاضر شرکت از لحاظ تکنیکال هبچ پتانسیل رشدی نداره و حداقل باید منتظر تایید مناسب باشیم
سلام
منم با شما هم نظر هستم و بنظر من سهم تا 285 ریزش دارد و بعد یک صعود خوبی دارد
من منتظرم افزایش سرمایه ثبت بشه بعد. البته اگه قبل از مجمع این قیمت رو ببینه میخرمش .
البته اگه خبر دریافت مطالبات بیاد همه معادلات به هم میریزه و سهم بالا میره و دیگه به این قیمت ها (محدوده 270-280) نمیشه فکر کرد.
احتمالا صبا تامین هم دنبال این سهم هست که یه پله رو وارد شده :d
من منتظرم افزایش سرمایه ثبت بشه بعد. البته اگه قبل از مجمع این قیمت رو ببینه میخرمش .
البته اگه خبر دریافت مطالبات بیاد همه معادلات به هم میریزه و سهم بالا میره و دیگه به این قیمت ها (محدوده 270-280) نمیشه فکر کرد.
احتمالا صبا تامین هم دنبال این سهم هست که یه پله رو وارد شده :d
بله کاملآ درست می فرمایید . در ضمن من قیمت 285 را کف سهم گفتم که با خیال راحت یک پله زودتر خریده باشم:d
دومين حقوقي كه جديدا وارد سهم شده سرمايه گذاري گسترش هوا نوردي
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر