ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

دوستان نظرتون در مورد بترانس چیه؟
    به نظرم پایین تر هم میتونه بیاد
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

صبا تامین محدوده 307-310 خرید کرد و اخر وقت فک کنم صف خرید رو برای فرداش چیند فرداش سهم متوقف شد و تعدیل منفی داد وگرنه الان سهم روی 320 بود حداقل ;)
      و الان دو روزه صبا خریدی نداشته.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

شاید به درد دوستانی که حق سهم رو خرید کردن بخوره :

نقل قول از ابن سینای سهام :
        ------------------------------------------------------------------
        سلام به دوستان

اولا اعلام كنم من سهم و حق تقدم ندارم

اما ضرر دوستان روي بترانس خيلي وحشتناكه

يك پيشنهاد دارم به دارندگان حق تقدم

طبق قانون تجارت 9ماه فرصت داشتند حقها را به بورس بياورند و بعد از دو ماه بسته شدن

حقهاي استفاده را بياورند و بفروشند و افزايش سرمايه را ثبت كنند (ماده 182 ق ت)

مهلت تمام شده والان ميتونيد با شكايت به سازمان افزايش سرمايه را ابطال كنيد

طبق قانون تجارت شركت بايد خسارت و وجه اوليه خريد حق تقدمها را بدهد

لاميران-فنورد نمونه هايي بودند كه به همين ترتيب افزايش سرمايه ابطال شد

و بنده خودم حق تقدم فنورد خريده بودم كه استفاده نكرده بودم تماما وجهم را شركت نقدا

پرداخت كرد و اعلام رضايتم را گرفت..

انشالله موفق ميشيد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

اگهی عرضه حق های استفاده نشده بترانس اومد
          میبینم که اکثرا استفاده کردن و تبدیل به سهمش کردن.
          یه چیزی نزدیک 10 میلیون حق استفاده نشده داره. که برای این سهم تعداد کمی حساب میشه .
          ///

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            اگهی عرضه حق های استفاده نشده بترانس اومد
            میبینم که اکثرا استفاده کردن و تبدیل به سهمش کردن.
            یه چیزی نزدیک 10 میلیون حق استفاده نشده داره. که برای این سهم تعداد کمی حساب میشه .
            در روزنامه اومده؟
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              در روزنامه اومده؟
              سلام
              در روزنامه دنیای اقتصاد امروز

نظر

• artmis
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 111

یترانس سهم بنیادی بسیار قوی دارد
                فقط باید به 4مسئله توجه کرد که در صورت تحقق این 4مسئله سهم پتانسیل رشد سابق خود را پیدا می کند و حتی می تواند کهکشانی شود:
                1- مطالبات شرکت از دولت که در صورت وصول آن ، شرکت جان تازه ای پیدا می کند.
                2-اگر نیروگاه برق جدیدی در ایران احداث شود این به معنی تضمین فروش محصولات شرکت برای یک تا دوسال می باشد
                3- اگر پروژه تولید ورق هسته شرکت تحقق یابد ، به این معنی می باشد که شرکت تقریبا وابستگی به خارج نخواهد داشت و یکی از مزیت های قوی شرکت محسوب خواهد شد
                4- بحث تحریم ها در صورت دورزدن آنها و یا حذفشان شرکت به عنوان قوی ترین برند می تواند در منطقه خاورمیانه فعالیت بکند

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط artmis پست شده است View Post
                  یترانس سهم بنیادی بسیار قوی دارد
                  فقط باید به 4مسئله توجه کرد که در صورت تحقق این 4مسئله سهم پتانسیل رشد سابق خود را پیدا می کند و حتی می تواند کهکشانی شود:
                  1- مطالبات شرکت از دولت که در صورت وصول آن ، شرکت جان تازه ای پیدا می کند.
                  2-اگر نیروگاه برق جدیدی در ایران احداث شود این به معنی تضمین فروش محصولات شرکت برای یک تا دوسال می باشد
                  3- اگر پروژه تولید ورق هسته شرکت تحقق یابد ، به این معنی می باشد که شرکت تقریبا وابستگی به خارج نخواهد داشت و یکی از مزیت های قوی شرکت محسوب خواهد شد
                  4- بحث تحریم ها در صورت دورزدن آنها و یا حذفشان شرکت به عنوان قوی ترین برند می تواند در منطقه خاورمیانه فعالیت بکند

طبق تحلیل های بنیادی سرمایه گذاری ملی یا سرمایه گذاری بانک ملی (دقیق یادم نیست) که اون زمان که در قیمت های 650 معامله میشدزدن !! باید سود سال بعد این شرکت یه نیم جهشی میزد.

حالا چرا تعدیل منفی هم دادن و 49 تومن برای سال بعد پیش بینی کردن رو نمیدونم !!!
                  باید بررسی بشه دوباره.

فک میکنم یه نزول دیگه داشته باشه بعدش یه 100 درصدی باید بده. البته این نظر منه که میتونه 100 درصد اشتباه باشه;)
                  ///

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

طبق تحلیل های بنیادی سرمایه گذاری ملی یا سرمایه گذاری بانک ملی (دقیق یادم نیست) که اون زمان که در قیمت های 650 معامله میشدزدن !! باید سود سال بعد این شرکت یه نیم جهشی میزد.

حالا چرا تعدیل منفی هم دادن و 49 تومن برای سال بعد پیش بینی کردن رو نمیدونم !!!
                    باید بررسی بشه دوباره.

فک میکنم یه نزول دیگه داشته باشه بعدش یه 100 درصدی باید بده. البته این نظر منه که میتونه 100 درصد اشتباه باشه;)
                    سلام
                    منم با شما هم نظر هستم و بنظر من سهم تا 285 ریزش دارد و بعد یک صعود خوبی دارد

نظر

• artmis
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 111

اگر یکم دقت به گزارش پیش بینی 91 شرکت بکنید ، 1 نکته جالب درش هست
                      شرکت توانایی تولید حدود 5200 مگاولت امپر ترانس فوق توزیع را دارد و موجودی اول ذوره را 520 تا اعلام کرده ، فروش 91 خودرا نیز همین 520 تا براورد نموده ،
                      حالا چرا اینقدر پیش بینی فروش اینقدر پایینه ؟
                      1- اگر بفروشه خوب بازهم طلبکار می شه و پول نمی گیره
                      2- اگر تولید نکنه حداقل هزینه اضافی نمی دهد
                      3- خوب با توجه به اینکه طرح جدید ی در نیروگاهها فعلا وجود ندارد
                      ولی این نکته را باید بگم که در حال حاضر شرکت از لحاظ تکنیکال هبچ پتانسیل رشدی نداره و حداقل باید منتظر تایید مناسب باشیم

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                        سلام
                        منم با شما هم نظر هستم و بنظر من سهم تا 285 ریزش دارد و بعد یک صعود خوبی دارد
                        من منتظرم افزایش سرمایه ثبت بشه بعد. البته اگه قبل از مجمع این قیمت رو ببینه میخرمش .
                        البته اگه خبر دریافت مطالبات بیاد همه معادلات به هم میریزه و سهم بالا میره و دیگه به این قیمت ها (محدوده 270-280) نمیشه فکر کرد.

احتمالا صبا تامین هم دنبال این سهم هست که یه پله رو وارد شده :d
                        ///

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

من منتظرم افزایش سرمایه ثبت بشه بعد. البته اگه قبل از مجمع این قیمت رو ببینه میخرمش .
                          البته اگه خبر دریافت مطالبات بیاد همه معادلات به هم میریزه و سهم بالا میره و دیگه به این قیمت ها (محدوده 270-280) نمیشه فکر کرد.

احتمالا صبا تامین هم دنبال این سهم هست که یه پله رو وارد شده :d
                          بله کاملآ درست می فرمایید . در ضمن من قیمت 285 را کف سهم گفتم که با خیال راحت یک پله زودتر خریده باشم:d

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

کل حق های استفاده نشده فروخته شد
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

دومين حقوقي كه جديدا وارد سهم شده سرمايه گذاري گسترش هوا نوردي
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

به نظر میرسه الگوی کلاسیک سر و شانه کف با هدف 390 الی 400 در حال شکل گیری هست

لینک تصویر
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X