نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    سناریوی تخریب حسین فریدون که توسط سپاه شروع شده و اینجا هم بعضی کارکنان عزیزشون میان عینا همون ها رو کپی می کنند اون هم تو ساعت اداری و مشخصه مزدبگیر همون سیستم هستند و فکر می کنند ما هستیم که ساده ایم

وقتی داستان این بده بستان و توافق هسته ای شروع شد رهبر نفرات مورد نظر خودشو مهره چینی کرده بود جلیلی و باندش.

بعد که حسن کلید اومد اینها رو روفت انداخت بیرون حضرت عظما عراقچی رو که نیروی سپاه قدس هست درون تیم مذاکره داشت

دلیل: چون حضرت می ترسید دور بخوره و حسن کلید و آمریکایی ها حرفهایی بزنن که همه اش مستقیم به رهبر گزارش نشه

بنا براین عراقچی پاسدار نماینده ویژه رهبر در مذاکرات بود اون عبداللهیان سخنگو هم نیروی سپاه قدس و نوکر سردار مش قاسم بود

روحانی هم برای این که پیامش رو خودش برسونه و خودش هم بی واسطه بگیره برادرش حسین فریدون که سالها دیپلمات بود رو به عنوان نماینده ویژ] خودش تعیین کرد چون میدونست رهبر با عراقچی میخواد مذاکرات رو کنترل کنه

بررسی مراحل اولیه مذاکرات نشون میده عراقچی در تمامی مصاحبه هاش از احتمال شکست مذاکرات دم می زد و مشخصا داشت زمینه چینی می کرد برای شکست

بعد که ظریف و فریدون شروع کردن به کنترل اوضاع این هم چرخش کرد کمی تا تابلو نشه فهمید نمی تونه جلوی توافق رو بگیره

از همون موقع که حسین فریدون به صورت فعال در مذاکرات شرکت کرد فارس نیوز و پاسدارها شروع کردن به توجه و اشاره به نقش حسین فریدون و از همون موقع شروع کردن به کوبیدنش

الان هم دارن پرونده سازی می کنند و تمام فساد بانکی دوران محمود رو خفه خون گرفتن ولی چهار تا فیش 50-60 میلیونی رو که همیشه هم آقایون می گرفتن و کسی صداش هم در نمیومد رسانه ای کردن فریاد وامصیبتا سر دادن

رهبری که فساد 3 هزار میلیاردی رو گفت کش ندهید این فیش ها رو گفت با جدیت پیگیری کنید /.:biggrinsmiley.:/

بعد سناریوی خبرسازی چسبوندن مدیرای بانکی به فریدون کلید خورد در صورتی که همین مدیرعامل بانک رفاه مدیرعامل بانک ملی بود زمان محمود و فارس نیوز خفه خون گرفته بود

حالا حسین فریدون دیپلمات شده سر دسته سناریوی موهومی سپاه و قطعا میخوان برای ضربه زدن به حسن کلید درازش کنند. احتمال دستگیری اش داره میره بالا

شک نکنید در مرحله بعد میگن جاسوس مذاکرات بوده همون طور که موسویان و سیروس ناصری بهترین مذاکراه کننده های ایران رو کله کردن. سیروس ناصری قوی ترین دیپلمات تاریخ جمهوری اسلامی بود که الان خارج از کشوره

نقشه اشون بگیره ظریف رو هم می اندازند زندان

نقشه در صورت روی کار اومدن جمهوری خواهان به طور قطع اجرا میشه

همون طور که بعد از این که فهمیدن ریگان میاد شروع کردن به کله پا کردن بنی صدر
    دو ماه پیش این پست رو نوشتم برادران گروهبان نرم رو این هم حمله کردن

سناریوی جاسوس سازی هسته ای با بازداشت دری اصفهانی شروع شد

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط Rudel پست شده است
      توهم توهم باز هم توهم

من اصلا اب حساب های احمدی نژاد نه کاری داشتم نه اصلا در مورد اون حسابها حرفی زدم گفتم فساد هست و رهبرتون هم جلوشو نگرفته نمی تونه از مسئولیت شانه خالی کنه و احمدی نژاد هم به خاطر مخالفت با باند مافیایی اکبر رفسنجانی رای آورد چرا نیومد اسناد فسادی رو که مدعی بود تو جیبشه افشا کنه. کسی که جلوی فساد سکوت می کنه یا ضعیفه یا خودش با اونها همراهه
      خارج از این دو حالت نیست پس لیاقت نداشته برای اون پست
      رهبر قدرت کامل داره جلوی فساد رو نتونسته بگیره مسئول هست پاسخ بده که اساس به هیچ کس هم پاسخگو نیست
      غرب رو مخلصش هم هستیم چون تکنولوژی رو آورده برای ما شما چه گلی به سر ما زدید؟ تازه ما که مردم آمریکا نیستیم خودشون هر غلطی می کنند به سر خودشون زدن چه ربطی به دزدی حکومت امام زمانی شما داره
      تو چه چیزی بعد 37 سال سلطنت ولایی حتی تو خاورمیانه اول هستید؟!
      آمریکا ادعای معصومیت نداره رهبر شما داره .
      رهبر شما خودشو ولی امر مسلمین جهان میدونه در فساد اداری رتبه تک رقمی داری
      ماکسیمم فسادی که در این صد سال اخیر در آمریکا کشف شده زیر 700 میلیون دلار بوده در کشوری که بودجه اش الان 23 هزار میلیار ددلاره

در کشور ماکه با مدیریت جهانی رهبرتون ساختید بودجه زیر 300 میلیارد دلاره فساد 4 میلیارد دلاری درومده از توش فقط یک قلم
      اصلا همچین فسادی تو هیچ کدوم از همسایه های ایارن هم مشاهده نشده
      تا صد سال دیگه هم این طوری خودتون رو گل و بلبل بدونید حقیقت عوض نمیشه

من نان از فساد درآوردم؟ چطوری فهمیدی من همین الانش هم دو شیفت دارم کار می کنم که امثال تو جیبم رو نزنن حالا یک کلمه گفتیم ما از پسر علی آبادی دزد فهمیدیم دلار داره گرون میشه رفتیم خریدیم و نشون هم میده دولت دزد محمود خودش دلارو گرون کرده که عواملش میدونستن حالا خبر از چند دست گشته به ما رسیده از کجا معلوم به تو نمی رسیده تو که این قدر مرادنگی نداری مثل من بیایی بگی دلار خریدی
      تازه خودم گفتم خریدم از کی تا حالا کسی که خبر اقتصادی رو درز میده مجرم نیست ولی کسی که به گوشش رسیده مجرم میشه؟
      چرا یه بار به همون علی آبادی فحش نمیدی
      مثل این میمونه کسی مواد پخش کنه معتاد محکوم بشه نه قاچاقچی
      در همه جای دنیا فاش کننده اطلاعات مجرمه
      این قدر مغزت کوچیکه و فساد رو نمی فهمی که فکر می کنی یه نفر کارمند بفهمه دلار گرون میشه بره بخره فاسده تازه فقط شنیده باشه که گرون میشه اصلا ندونه چقدر هم گرون میشه این حالا شد رانت. پسر رهبرتون که به ازای هر پیامک ایرانسل 2 ریال می گیره اون رانت داره نه ما مردم بدبخت
      شما رانت داشتی که خصدرای ورشکسته رو انداختی به مردم
      فاسد اون محمودتون بود که رانت توزیع سکه بانکی رو ایجاد کرد به این میگن رانت خوب چون هیچی از این چیزا نمیفهمی هر چقدر بگیرم تاثیری نداره
      بعضی پست ها رو باید بالا بیاورم برای یادآوری

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

نه واقعا مثل اینکه از آقا یا خانم insp.... خبری نیست
        از هرکول پوارو بخواهیم پیداش کنه

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          پاک بودن این آدم اصلا مهم نیست چون الکی گنده اش کردن مگه احمدی نژاد معاونش رحیمی نبود بقایی نبود محکوم شدن الان راست راست می گردن این قدری که اینا رو حسن فریدون زوم کردن گنده اش کنند گنده نیست

مثلا علا الدین بروجرید رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس سالمه یا باهنر که چند میلیارد وام گرفته با قسط ماهی 25 هزار تومن؟

اینها که نگران وام 300 میلیونی 4 درصد هستند چرا همون موقع به وام چند میلیاردی با قسط مسخره 25 هزار تومنی باهنر گیر ندادن از همین جا باید به عدم صداقتشون ایمان آورد
          یه موقع کسی میاد به فریدون گیر میده که دستش به هیچی آلوده نیست نه اینایی که خودشون میلیارد دلاری بردن الان داد میزنن ای دزد ای دزد
          حسین فریدون رعیت دون پایه ای رو بزرگ کردند و یک عده هالو هم فریاد آی دزد آی دزد سر دادن در حای که هفتصد میلیارد دلار غیب شد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

یادمان باشید که ...
            من می‌‌توانم خوب، بد، خائن، وفادار، فرشته‌خو یا شیطان‌ صفت باشم ،
            من می توانم تو را دوست داشته یا ازتو متنفر باشم،
            من می‌توانم سکوت کنم، نادان و یا دانا باشم،
            چرا که من یک انسانم، و این‌ها صفات انسانى است.
            و تو هم به یاد داشته باش:من نباید چیزى باشم که تو می‌خواهى ، من را خودم از خودم ساخته‌ام،
            تو هم به یاد داشته باش
            منى که من از خود ساخته‌ام، آمال من است،
            تویى که تو از من می سازى آرزوهایت و یا کمبودهایت هستند.
            لیاقت انسان‌ها کیفیت زندگى را تعیین می‌کند نه آرزوهایشان
            و من متعهد نیستم که چیزى باشم که تو می‌خواهى
            و تو هم می‌توانى انتخاب کنى که من را می‌خواهى یا نه
            ولى نمی‌توانى انتخاب کنى که از من چه می‌خواهى.
            می‌توانى دوستم داشته باشى همین گونه که هستم، و من هم.
            می‌توانى از من متنفر باشى بى‌هیچ دلیلى و من هم ،
            چرا که ما هر دو انسانیم.
            این جهان مملو از انسان‌هاست ،
            پس این جهان می‌تواند هر لحظه مالک احساسى جدید باشد.
            تو نمی‌توانى برایم به قضاوت بنشینى و حکمی صادر کنی و من هم،
            قضاوت و صدور حکم بر عهده نیروى ماورایى خداوندگار است.
            دوستانم مرا همین گونه پیدا می کنند و می‌ستایند،
            حسودان از من متنفرند ولى باز می‌ستایند،
            دشمنانم کمر به نابودیم بسته‌اند و همچنان می‌ستایندم،
            چرا که من اگر قابل ستایش نباشم نه دوستى خواهم داشت،
            نه حسودى و نه دشمنى و نه حتی رقیبى،
            من قابل ستایشم، و تو هم.......
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

تو رو خدا به این الهام همین اسپایرد خودمون بگید به غلط های املایی این انشا گیر نده ، ممنون
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              انشاي من عزدواج!
              هر وقت من يك كار خوب مي كنم مامانم به من مي گويد بزرگ كه شدي برايت يك زن خوب مي گيرم.
              تا به حال من پنج تا كار خوب كرده ام و مامانم قول پنج تايش را به من داده است.
              حتمن ناسرادين شاه خيلي كارهاي خوب مي كرده كه مامانش به اندازه استاديوم آزادي برايش زن گرفته بود.. ولي من مؤتقدم كه اصولن انسان بايد زن بگيرد تا آدم بشود ، چون بابايمان هميشه مي گويد مشكلات انسان را آدم مي كند.
              در عزدواج تواهم خيلي مهم است يعني دو طرف بايد به هم بخورند. مثلن من و ساناز دختر خاله مان خيلي به هم مي خوريم. از لهاز فكري هم دو طرف بايد به هم بخورند، ساناز چون سه سالش است هنوز فكر ندارد كه به من بخورد ولي مامانم مي گويد اين ساناز از تو بيشتر هاليش مي شود.
              در عزدواج سن و سال اصلن مهم نيست چه بسيار آدم هاي بزرگي بوده اند كه كارشان به تلاغ كشيده شده و چه بسيار آدم هاي كوچكي كه نكشيده شده. مهم اشق است !
              اگر اشق باشد ديگر كسي از شوهرش سكه نمي خواهد و دايي عباس هم از زندان در مي آيد.
              من تا حالا كلي سكه جم كرده ام و مي خواهم همان اول قلكم را بشكنم و همه اش را به ساناز بدهم تا بعدن به زندان نروم.
              مهريه وشير بلال هيچ كس را خوشبخت نمي كند.
              همين خرج هاي ازافي باعث مي شود كه زندگي سخت بشود و سر خرج عروسي دايي عباس با پدر خانومش حرفش بشود.
              دايي عباس مي گفت پدر خانومش چتر باز بود.خوب شايد حقوق چتر بازي خيلي كم بوده كه نتوانسته خرج عروسي را بدهد. البته من و ساناز تفافق كرده ايم كه بجاي شام عروسي چيپس و خلالي نمكي بدهيم. هم ارزون تر است ، هم خوشمزه تراست تازه وقتي مي خوري خش خش هم مي كند !
              اگر آدم زن خانه دار بگيرد خيلي بهتر است و گرنه آدم مجبور مي شود خودش خانه بگيرد. زن دايي عباس هم خانه دار نبود و دايي عباس مجبور شد يك زير زميني بگيرد. مي گفت چون رهم و اجاره بالاست آنها رفته اند پايين! اما خانوم دايي عباس هم مي خواست برود بالا! حتمن از زير زميني مي ترسيد . ساناز هم از زير زميني مي ترسد براي همين هم برايش توي باغچه يك خانه درختي درست كردم. اما ساناز از آن بالا افتاد و دستش شكست. از آن موقه خاله با من قهر است.
              قهر بهتر از دعواست.آدم وقتي قهر مي كند بعد آشتي مي كند ولي اگر دعوا كند بعد كتك كاري مي كند بعد خانومش مي رود دادگاه شكايت مي كند بعد مي آيند دايي عباس را مي برند زندان!
              البته زندان آدم را مرد مي كند.عزدواج هم آدم را مرد مي كند، اما آدم با عزدواج مرد بشود خيلي بهتر است!
              اين بود انشاي من
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• اسگول 88
                Banned
                • Jun 2016
                • 225

چگونه در بيست و سه سالگي عضو هيئت مديره شركت نفتي شويم؟!

آقازاده باشيد

(بدون شرح )

نظر

• اسگول 88
                  Banned
                  • Jun 2016
                  • 225

نظر

• اسگول 88
                    Banned
                    • Jun 2016
                    • 225

نظر

• اسگول 88
                      Banned
                      • Jun 2016
                      • 225

حسن روحانی:کشور مدیر میخواهد نه نوکر !!! مهر 91

پی نوشت:پس با این وجود فیش های حقوقی میلیونی جای تعجب ندارد !!

نظر

• اسگول 88
                        Banned
                        • Jun 2016
                        • 225

نظر

• اسگول 88
                          Banned
                          • Jun 2016
                          • 225

نمیدونستیم زیباکلام هم آیت الله دکتر حقوقدان هست و مرجع تشخیص شرع و قانون!

مگه مجبوری حرف #مسخره بزنی؟!

کاش برای حقوق مردم اینطوری از آبرو و شخصیتتون مایه میگذاشتید!

نظر

• اسگول 88
                            Banned
                            • Jun 2016
                            • 225

حسن روحانی

تحریم بود عزت نبود؛ برجام برای ما عزت آورد‼️

5)تنزل رتبه پاسپورت ایرانی و هم رده ای با کشورهای اریتره، اتیوپی، نپال و سودان !!!

نظر

• اسگول 88
                              Banned
                              • Jun 2016
                              • 225

توهین به شعور مردم !

"علی رستگار " حقوق بگیر نجومی دولت و مدیرعامل بازداشت شده بانک ملت به عضویت در هیئت مدیره این بانک منصوب شد!!!

نظر

• اسگول 88
                                Banned
                                • Jun 2016
                                • 225

=))=))=))=))=))=))

نظر

در حال کار...
                                X