در اصل توسط diesel29 پست شده است
View Post
فقط اینجا یک نکته رو اشاره کنم اونم اینه که واقعا هیچ کس نمیدونه لیدر بازار سال 90 کدوم صنعت یا صنایع خواهند بود و هرکس بر مبنای تجربیات و نظراتش گروهی رو معرفی میکنه ،بعنوان مثال
امسال (89)مهر ماه قبل طرح تحول عمده بازار اعتقاد به رشد بیمه و بانکداری بعد از طرح تحول داشتند و عمدتا با خودرو مخالف بودن و میگفتن هم مواد اولیه قیمتش گرون میشه هم احتمالا ارز بالا میره و ........ منتها اتفاقی که افتاد دقیقا عکس بود بیمه در جا زد یا حتی افت کرد ،بانک رو هم که درصد بازدهش رو دیدیم اما خودرو ،وضعیتش رو بهتر از من میدونی که با چه شتابی رشد کرد ،در طی این مدت که در بورسم بیش از بارها یاد دارم که شب قبل تمام سایتها از بوجود آمدن موج جدید صعودی در بورس نوشتن و درست از فردا یا پس فردا بازار منفی شد ،مجموعا میخوام خدمتت بگم اینها بر مبنای نظرات افراد مختلف هست و هیچ دلیلی نداره اتفاق بیوفته به همین دلیل سعی کن پرتفوی متنوعی ایجاد کنی از سهامی که از طرح تحول آسیب نبینند (یا اگر تاحدی انرژی بر هستند با پایین دیدن سود سال آینده این مصرف انرژی رو محاسبه کرده باشند)و حتما و حتما فاندامنتال قوی داشته باشند .
موفق باشی دوست من
نظر