صفحه 10 از 11 اولیناولین ... 7891011 آخرینآخرین
نتایج از شماره 91 تا 100 از مجموع 110

موضوع: فیلتر نویسی در tsetmc

  1. #91
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    11,319
    تشکر
    32,032
    تشکر شده 35,757 بار در 10,489 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط iran1400up نمایش ارسال ها
    در اثر اعمال فیلتر این پست، بهم صفحه سفید نشون میده و در قسمت اعتبارسنجی، پیام زیر رو می بینم:

    خطاي زير در هنگام اجرا مشاهده شد:
    TypeError: mw.InstHistory[row.inscode] is undefined


    درحالیکه دیروز مشکلی نداشتم با این فیلتر. این رو هم ممکنه کمکم کنید که اشکال از کجاس؟
    (قول میدم دیگه امروز ازتون سئوال دیگه ای نکنم و اقلا دیگه امروز مزاحم وقتتون نشم)
    زمانی که این پیام می‌آید یعنی دسترسی به آن متغیر ممکن نیست.
    این دو حالت دارد:
    ۱- شما در تارنما، در بخش تنظیمات، یکی از سه گزینه‌ی اطلاعات تکمیلی (یعنی حقیقی/حقوقی یا آمارهای کلیدی یا تاریخچه‌قیمت) را غیر فعال کرده‌اید.
    ۲- هر از چند گاهی این تارنما (سرورش) از این بازی‌ها در می‌آورد... نمی‌دانم چه حسابی است؟ (می‌خواهید صفحه را refresh کنید ببینید درست می‌شود؟ F5) (این متغیرها معمولا همیشه در هنگام بازار در دسترس هستند... ولی بعد از بازار بگیر نگیر دارد... بازی در می‌آورند!)

    به هر روی... ما در آن پالایه از [ih] استفاده کرده‌ایم... این خطا می‌گوید من به آن متغیر دسترسی ندارم... همین.

    احتمالا مشکل از سرور است... چون برای من هم اکنون روی پالایه‌های شما گیر می‌دهد...
    متاسفانه در مملکتمان همه جا وضع همین است دیگر... کار درست و حسابی نمی‌توانیم تحویل دهیم...

    در مورد رایانه من و فایرفاکس من هم... نه... مشکلی ندارد... منظورم این بود که پیشتر این بلا سرش آمده بود... نه اکنون... منظورم این بود که آب از سرم گذشته... و اگر هم باز دوباره قرار است داده‌هایم بپرد برایم مهم نیست...

    در مورد پالایه‌های شما هم... با اجازه نگاه نمی‌کنم... چون وقت نمی‌کنم... ولی اگر موردی بود در خدمتم. تنها یک چیزی... سرسری یک نگاه انداختم... یکی را دیدم ایده‌ی جالبی داشت... که نمادهایی را جدا می‌کرد که همزمان هم امروز tmin را زده باشند و هم tmax را... ایده‌اش خیلی برایم جالب بود! آفرین...

    خوب... اکنون دارم باز هم نگاه می‌کنم... آنجا که نوشتید دیروز صف بوده... گمان کنم ih[0] را باید به ih[1] تغییر دهید... یک آزمایش بکنید ببینید درست است... (البته اکنون که خاک بر سر سرور را قطع کرده‌اند... فردا)

    یا علی
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy ، ۱۳۹۷/۰۹/۰۸ در ۱۹:۵۱.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
    چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا. ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم.

  2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  3. #92
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    زمانی که این پیام می‌آید یعنی دسترسی به آن متغیر ممکن نیست.
    این دو حالت دارد:
    ۱- شما در تارنما، در بخش تنظیمات، یکی از سه گزینه‌ی اطلاعات تکمیلی (یعنی حقیقی/حقوقی یا آمارهای کلیدی یا تاریخچه‌قیمت) را غیر فعال کرده‌اید.
    ۲- هر از چند گاهی این تارنما (سرورش) از این بازی‌ها در می‌آورد... نمی‌دانم چه حسابی است؟ (می‌خواهید صفحه را refresh کنید ببینید درست می‌شود؟ F5) (این متغیرها معمولا همیشه در هنگام بازار در دسترس هستند... ولی بعد از بازار بگیر نگیر دارد... بازی در می‌آورند!)

    به هر روی... ما در آن پالایه از [ih] استفاده کرده‌ایم... این خطا می‌گوید من به آن متغیر دسترسی ندارم... همین.

    احتمالا مشکل از سرور است... چون برای من هم اکنون روی پالایه‌های شما گیر می‌دهد...
    متاسفانه در مملکتمان همه جا وضع همین است دیگر... کار درست و حسابی نمی‌توانیم تحویل دهیم...

    در مورد رایانه من و فایرفاکس من هم... نه... مشکلی ندارد... منظورم این بود که پیشتر این بلا سرش آمده بود... نه اکنون... منظورم این بود که آب از سرم گذشته... و اگر هم باز دوباره قرار است داده‌هایم بپرد برایم مهم نیست...

    در مورد پالایه‌های شما هم... با اجازه نگاه نمی‌کنم... چون وقت نمی‌کنم... ولی اگر موردی بود در خدمتم. تنها یک چیزی... سرسری یک نگاه انداختم... یکی را دیدم ایده‌ی جالبی داشت... که نمادهایی را جدا می‌کرد که همزمان هم امروز tmin را زده باشند و هم tmax را... ایده‌اش خیلی برایم جالب بود! آفرین...

    خوب... اکنون دارم باز هم نگاه می‌کنم... آنجا که نوشتید دیروز صف بوده... گمان کنم ih[0] را باید به ih[1] تغییر دهید... یک آزمایش بکنید ببینید درست است... (البته اکنون که خاک بر سر سرور را قطع کرده‌اند... فردا)

    یا علی
    ضمن تشکر بابت همه چیز
    خودم شخصا از فیلتری که اسمشو گذاشتم "حذف اضافات" خیلی خوشم میاد. چون هرچی تنظیمات رو هم اعمال میکردم که نمادهای متفرقه نیاد، بازم مثلا گندم و طلا و عیار و صندوق و.... میومد و تمرکزم رو بهم میزد. با فیلتر مزبور، از شر همشون راحت شدم

  4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید iran1400up از ایشان تشکر کرده اند:


  5. #93
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    ضمن سلام. گفتم این هفته هم از دانش شما بهره ببرم. برای شروع، از فیلتر زیر شروع میکنم:
    var mn = (pmin);
    var i;
    for (i=0; i<6; i++)
    mn = Math.min(mn,[ih][i].PriceMin);
    var nsd = (((pl)-mn)/mn)*100
    (cfield1) = Math.round(nsd)
    این فیلتر، اختلاف درصدی قیمت پایانی رو با حداقل قیمت 7 روز گذشته کل سهمها پیدا میکنه و اونهاییکه رشد کردن رو پیدا و مقادیر رو در ستون Cfield1 نشون میده. مشکل اینجاست که برای سهمهایی که یکی از 7 روز گذشته، قیمت حداقل ندارن (یا معامله نشدن تو اون تاریخ یا نمادشون بسته بوده)، در خروجی، نتیجه Infinity میده.
    ممکنه بفرمایید چکار کنم که اگر 1 یا حتی 7 روز گذشته هم قیمتی برای PriceMin وجود نداره، بازم فیلتر عمل کنه و از نبود اون مقدار، چشم پوشی کنه؟
    ---------------------------
    ضمنا یک سئوال هم درباره برنامه نویسی - اما نه فیلتر در دیده بان - دارم که با توجه به اینکه به این تاپیک مربوط نیست، در خصوصی از حضورتون میپرسم
    ---------------------------
    پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون

  6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید iran1400up از ایشان تشکر کرده است:


  7. #94
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    11,319
    تشکر
    32,032
    تشکر شده 35,757 بار در 10,489 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط iran1400up نمایش ارسال ها
    ضمن سلام. گفتم این هفته هم از دانش شما بهره ببرم. برای شروع، از فیلتر زیر شروع میکنم:
    var mn = (pmin);
    var i;
    for (i=0; i<6; i++)
    mn = Math.min(mn,[ih][i].PriceMin);
    var nsd = (((pl)-mn)/mn)*100
    (cfield1) = Math.round(nsd)
    این فیلتر، اختلاف درصدی قیمت پایانی رو با حداقل قیمت 7 روز گذشته کل سهمها پیدا میکنه و اونهاییکه رشد کردن رو پیدا و مقادیر رو در ستون Cfield1 نشون میده. مشکل اینجاست که برای سهمهایی که یکی از 7 روز گذشته، قیمت حداقل ندارن (یا معامله نشدن تو اون تاریخ یا نمادشون بسته بوده)، در خروجی، نتیجه Infinity میده.
    ممکنه بفرمایید چکار کنم که اگر 1 یا حتی 7 روز گذشته هم قیمتی برای PriceMin وجود نداره، بازم فیلتر عمل کنه و از نبود اون مقدار، چشم پوشی کنه؟
    ---------------------------
    ضمنا یک سئوال هم درباره برنامه نویسی - اما نه فیلتر در دیده بان - دارم که با توجه به اینکه به این تاپیک مربوط نیست، در خصوصی از حضورتون میپرسم
    ---------------------------
    پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون
    سلام.

    تو حلقه for باید هر بار چک کنید ببینید مقدار هست یا نه...
    ولش... اصلا متنش رو در زیر خدمتتون می‌گذارم:

    var mn = (pmin);
    for (var i=0; i<6; i++) if(typeof [ih][10]!="undefined") mn = Math.min(mn,[ih][i].PriceMin);
    (cfield1) = Math.round((((pl)-mn)/mn)*100);
    اگر لازم بود و خوب کار نکرد علاوه بر [ih][i]خود [ih][i].PriceMin را هم چک کنید. این‌جوری:
    var mn = (pmin);
    for (var i=0; i<6; i++) if(typeof [ih][i]!="undefined") if(typeof [ih][i].PriceMin !="undefined") if([ih][i].PriceMin !=0) mn = Math.min(mn,[ih][i].PriceMin);
    (cfield1) = Math.round((((pl)-mn)/mn)*100);


    دیگر من در عمل (در تارنمای tsetmc) نگاه نکردم ببینم خطا می‌دهد یا نه... خودتان با توجه به اینکه برنامه‌نویس هستید احتمالا اگر ایرادی داشته باشد می‌توانید برطرفش بفرمایید.
    یا علی
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
    چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا. ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم.

  8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  9. #95
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    سلام.

    تو حلقه for باید هر بار چک کنید ببینید مقدار هست یا نه...
    ولش... اصلا متنش رو در زیر خدمتتون می‌گذارم:


    اگر لازم بود و خوب کار نکرد علاوه بر [ih][i]خود [ih][i].PriceMin را هم چک کنید. این‌جوری:


    دیگر من در عمل (در تارنمای tsetmc) نگاه نکردم ببینم خطا می‌دهد یا نه... خودتان با توجه به اینکه برنامه‌نویس هستید احتمالا اگر ایرادی داشته باشد می‌توانید برطرفش بفرمایید.
    یا علی
    ممنون از لطفتون که مجددا شامل حال من شد.
    چشم، تست میکنم اگر مشکلی بود مجددا از دانشتون استفاده میکنم.

    ضمنا، من یک دوره ای زمان دانشجویی و در دوران جوانی، چند تا برنامه بسیار ساده نوشتم و همونم یادم رفته. مخصوصا در برابر دانش شما، اجازه بدین لفظ برنامه نویس به بنده - که در حکم شاگرد شما هستم و حتی قطره ای از اقیانوس هم نمیدونم - اطلاق نشه.
    یا علی

  10. #96
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    سلام.

    تو حلقه for باید هر بار چک کنید ببینید مقدار هست یا نه...
    ولش... اصلا متنش رو در زیر خدمتتون می‌گذارم:


    اگر لازم بود و خوب کار نکرد علاوه بر [ih][i]خود [ih][i].PriceMin را هم چک کنید. این‌جوری:


    دیگر من در عمل (در تارنمای tsetmc) نگاه نکردم ببینم خطا می‌دهد یا نه... خودتان با توجه به اینکه برنامه‌نویس هستید احتمالا اگر ایرادی داشته باشد می‌توانید برطرفش بفرمایید.
    یا علی
    حسین آقای عزیز، ضمن سلام. امروزم گفتم 2 سئوال از حضورتون بپرسم. ممنون میشم که کمکم کنید:

    سئوال اول: دیده بان امکان استفاده از بیش از 3 ستون سفارشی با عنوان Cfieldx را نمیدهد، اگر بخواهم تعداد بیشتری داشته باشم، چکار باید بکنم؟ (یکی از دوستان در نمایشگاه بورس امسال، اینکار را کرده بود، البته نه در خود دیده بان؛ یک سایت جدید رجیستر کرده بود و تو اون از دیده بان اطلاعات میگرفت و چندین ستون سفارشی ایجاد کرده بود؛ تصویر آنرا بیابم خدمتتون ارسال میکنم)

    سئوال دوم: ببینید عنوان این 3 ستون سفارشی در قسمت قالب نمایش مشخص میشود و غیر قابل تغییر است. چگونه میتوانم با توجه به نوع فیلتر، عنوان سرستون این فیلدها را هم تغییر دهم. چون مثلا در یک فیلتر، از آنها میخاهم یک چیزی نشان دهند، در فیلتر دیگر، چیزی دیگر و میخواهم با اعمال فیلتر جدید، عملا عنوان این سر ستونهای سفارشی حاصل از Cfield ها، تغییر کنند

  11. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید iran1400up از ایشان تشکر کرده است:


  12. #97
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    11,319
    تشکر
    32,032
    تشکر شده 35,757 بار در 10,489 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط iran1400up نمایش ارسال ها
    حسین آقای عزیز، ضمن سلام. امروزم گفتم 2 سئوال از حضورتون بپرسم. ممنون میشم که کمکم کنید:

    سئوال اول: دیده بان امکان استفاده از بیش از 3 ستون سفارشی با عنوان Cfieldx را نمیدهد، اگر بخواهم تعداد بیشتری داشته باشم، چکار باید بکنم؟ (یکی از دوستان در نمایشگاه بورس امسال، اینکار را کرده بود، البته نه در خود دیده بان؛ یک سایت جدید رجیستر کرده بود و تو اون از دیده بان اطلاعات میگرفت و چندین ستون سفارشی ایجاد کرده بود؛ تصویر آنرا بیابم خدمتتون ارسال میکنم)

    سئوال دوم: ببینید عنوان این 3 ستون سفارشی در قسمت قالب نمایش مشخص میشود و غیر قابل تغییر است. چگونه میتوانم با توجه به نوع فیلتر، عنوان سرستون این فیلدها را هم تغییر دهم. چون مثلا در یک فیلتر، از آنها میخاهم یک چیزی نشان دهند، در فیلتر دیگر، چیزی دیگر و میخواهم با اعمال فیلتر جدید، عملا عنوان این سر ستونهای سفارشی حاصل از Cfield ها، تغییر کنند
    ببینید... اینها محدودیت‌های تارنما است. ما نمی‌توانیم کاری‌اش بکنیم.

    مگر اینکه!
    کلک بزنیم!

    کلکی که من زده‌ام در همین جستار هست. جایی که یکی از دوستان چیزی خواسته بودند و در یک ستون دو مقدار ارایه شده بود. که بخشی اش در پرانتز بود و کنارش درصد هم بود.
    رمز کار این است که به جای درج مقادیر به صورت عددی باید آنها را به صورت رشته متنی (String) درج کنیم!
    (اگر پیدا نکردید بگویید خودم یک نگاه بکنم پیوندش را بگذارم.)

    در مورد پرسش دوم هم کلکی که به ذهن من می‌رسد همان است. یعنی اینکه عنوان را در کنار مقادیر درج کنیم. این‌جور:
    ق‌پ: ۱۲۰۰ ق‌آ: ۱۲۵۰ خ‌ف: ۱۲۰٪
    این مقادیر بالا در یک ستون درج شوند. به این معنی که قیمت پایانی ۱۲۰۰ ریال است و قیمت آخرین ۱۲۵۰ ریال است و نسبت خریدار به فروشنده ۱۲۰ درصد است.

    با این شیوه (کلک) می‌توان بی‌نهایت ستون داشت. فقط موضوع این است که یک مقدار کار زشت می‌شود (نسبت به ستون‌های جدا) و نیز اینکه حجم کار بیشتر می‌شود.

    یا علی
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
    چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا. ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم.

  13. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده است:


  14. #98
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    سلام حسین آقا. ببخشید همش مزاحم میشم. 2سئوال مهم داشتم که با اجازتون اولیو تو همین پست میپرسم و دومی رو تو پست بعدی ان شاءا...
    با لطف شما، از فیلتر زیر - فاصله از کف و سقف 60 روزه - در دیدبان استفاده کردم:
    minimum = [ih][0].PriceMin;
    maximum = [ih][0].PriceMax;
    for (i=1;i<59;i++)
    {
    if (minimum > [ih][i].PriceMin && [ih][i].PriceMin!=0 && typeof [ih][i].PriceMin !="undefined" && typeof [ih][i] !="undefined")
    minimum=[ih][i].PriceMin;
    if (maximum < [ih][i].PriceMax && [ih][i].PriceMax!=0 && typeof [ih][i].PriceMax !="undefined" && typeof [ih][i] !="undefined")
    maximum=[ih][i].PriceMax;
    }
    min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
    max_percent=Math.round(-100*(maximum-(pc))/(pc));
    (cfield1)=minimum==0?"":""+min_percent+"%"+"("+min imum+")";
    (cfield2)=maximum==0?"":""+max_percent+"%"+"("+max imum+")";
    اما متاسفانه بعضی نمادهارو نتیجه نمیده (مثلا 3 سهم آبین/آینده/اتکام که در تصویر ضمیمه میفرستم خدمتتون). ممکنه عیب یابیش کنید؟ممنون
    http://uupload.ir/files/d7jf_123.jpg

  15. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید iran1400up از ایشان تشکر کرده است:


  16. #99
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۰
    ارسال
    47
    تشکر
    51
    تشکر شده 62 بار در 45 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    سئوال دومی که از حضورتون دارم:
    در یکی از کانالها یا گروههای تلگرامی - الان حضور ذهن ندارم - فیلترهای زیر بعنوان چکش و چکش سفید گفته شده بود:
    چکش: (3تا فیلتر مختلف بدستم رسیده)
    var e = [ih][0].PriceMin;
    var i;
    for (i=0; i<9; i++)
    e = Math.min (e,[ih][i].PriceMin);
    ((((pf) == (pmax) && (pf) > (pl) && (pl)-(pmin) > ((pf)-(pl))*2) ||
    ((pl) == (pmax) && (pl) > (pf) && (pf)-(pmin) > ((pl)-(pf))*2)) && (tno) > 30) && (pl) < e*1.1
    و همینطور:
    var a = Math.max((pmax),[ih][0].PriceMax,[ih][1].PriceMax,[ih][2].PriceMax,[ih][3].PriceMax);
    var b = [ih][3].PriceFirst;
    var c = Math.min((pmin),[ih][0].PriceMin,[ih][1].PriceMin,[ih][2].PriceMin,[ih][3].PriceMin);
    (((b == a && (a-(pl)) < (((pl)-c)/2))) || ((pl) == a && (a-b) < ((b-c)/2))) && (tno) > 100
    و همینطور:
    (pl) > 1.02 * (pf) && (tno) > 10 && (pl)! = (tmax)
    ---------------
    چکش سفید:
    (pf) < 1.01 * (pmin) && (plp) <= 1 && (tno) > 10 && (pl) > 1.02 * (pmin)
    ---------------
    اما سئوالاتم
    اول اینکه: چطور میشه مطمئن شد که اینها درست هستن؟
    دوم اینکه: تو چه تایم فریمی نوشته شدن و جواب میدن؟ (از کجاش مشخص میشه؟)
    سوم اینکه: برای مرد آویز (Hanging Man) هنوز نتونستم فیلتری پیدا کنم. اگر شما یا دوستان دیگه دارنش، ممکنه محبت کنید تو تاپیک بفرستید؟


  17. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید iran1400up از ایشان تشکر کرده است:


  18. #100
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    11,319
    تشکر
    32,032
    تشکر شده 35,757 بار در 10,489 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط iran1400up نمایش ارسال ها
    سلام حسین آقا. ببخشید همش مزاحم میشم. 2سئوال مهم داشتم که با اجازتون اولیو تو همین پست میپرسم و دومی رو تو پست بعدی ان شاءا...
    با لطف شما، از فیلتر زیر - فاصله از کف و سقف 60 روزه - در دیدبان استفاده کردم:
    minimum = [ih][0].PriceMin;
    maximum = [ih][0].PriceMax;
    for (i=1;i<59;i++)
    {
    if (minimum > [ih][i].PriceMin && [ih][i].PriceMin!=0 && typeof [ih][i].PriceMin !="undefined" && typeof [ih][i] !="undefined")
    minimum=[ih][i].PriceMin;
    if (maximum < [ih][i].PriceMax && [ih][i].PriceMax!=0 && typeof [ih][i].PriceMax !="undefined" && typeof [ih][i] !="undefined")
    maximum=[ih][i].PriceMax;
    }
    min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
    max_percent=Math.round(-100*(maximum-(pc))/(pc));
    (cfield1)=minimum==0?"":""+min_percent+"%"+"("+min imum+")";
    (cfield2)=maximum==0?"":""+max_percent+"%"+"("+max imum+")";
    اما متاسفانه بعضی نمادهارو نتیجه نمیده (مثلا 3 سهم آبین/آینده/اتکام که در تصویر ضمیمه میفرستم خدمتتون). ممکنه عیب یابیش کنید؟ممنون
    http://uupload.ir/files/d7jf_123.jpg
    سلام و عرض ادب.
    در مورد این پرسش همان‌جور که عرض کردم مشکل از خود تارنمای بورس (شرکت مدیریت فناوری بورس) است. اینها یک ساعت داده‌های حقیقی/حقوقی و داده‌های روزهای گذشته را می‌دهند، یک ساعت نمی‌دهند. برای یک نماد می‌دهند، برای یک نماد نمی‌دهند.
    در نرم‌افزار TseClient هم اگر دقت کنید هرگاه یک نماد را از یک بازار به بازار دیگر منتقل می‌کنند کل داده‌هایش را پاک می‌کنند.
    اینها ضعف‌ها و کم و کاستی‌های شرکت مدیریت فناوری بورس است.
    شاید هم دارند بازی در می‌آورند که مقدمه‌ای بشود تا کلا جمعش بکنند. چون پیش‌تر سابقه دارند که یک سری از محصولات رایگان را به بهانه‌ی اینکه می‌خواهیم برای بخش خصوصی درآمد زایی کنیم حذف کردند! (مکدی و قدرت‌نسبی و یک سری دیگر از نمودارها و نشانگرها را پیش‌تر روی تارنمای بورس داشتیم که حذف کردند.)
    به هر روی... این مشکل احتمالا مربوط به آنهاست.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
    چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا. ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم.

  19. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


صفحه 10 از 11 اولیناولین ... 7891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)

موضوعات مشابه

  1. **شفافیت حقوقی ها در سایتtsetmc **
    توسط ناشناس در انجمن گفتگوهاي بورسي
    پاسخ ها: 12
    آخرين ارسال: ۱۳۹۰/۰۹/۲۶, ۲۲:۱۹

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید ارسال های خود را ویرایش کنید
  •