صفحه 15 از 15 اولیناولین ... 512131415
نتایج از شماره 141 تا 149 از مجموع 149

موضوع: فیلتر نویسی در tsetmc

  1. #141
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    آبان ۱۳۹۷
    محل سکونت
    شاهرود ، قاره کوچک
    ارسال
    56
    تشکر
    148
    تشکر شده 286 بار در 54 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    جناب محمد حسین عزیز
    میخواستم بدونم چطور در یک cfield میشه دوتا فیلتر قرار داد ، ی جا نوشته بود باید بین دوتا++ هر فیلتر رو قرار داد ولی عمل نمیکنه نمیدونم چرا

  2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید مهدی2020 از ایشان تشکر کرده اند:


  3. #142
    ستاره دار (3) sooroosh1315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۹۸
    محل سکونت
    همین جا
    ارسال
    517
    تشکر
    7,039
    تشکر شده 2,963 بار در 534 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی2020 نمایش ارسال ها
    جناب محمد حسین عزیز
    میخواستم بدونم چطور در یک cfield میشه دوتا فیلتر قرار داد ، ی جا نوشته بود باید بین دوتا++ هر فیلتر رو قرار داد ولی عمل نمیکنه نمیدونم چرا
    (cfield0)= "a=" a + "b=" b
    سلامسهم هم اکنون (همین الان الان) چه خصوصیاتی داشته باشد رشد می کند ؟ (پسند الان بازار چیست ؟ بازار الان دنبال چه می گردد ؟ ) (راهنمایی خود تو بازار هسی )

  4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید sooroosh1315 از ایشان تشکر کرده اند:


  5. #143
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    13,487
    تشکر
    39,008
    تشکر شده 53,499 بار در 12,782 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی2020 نمایش ارسال ها
    جناب محمد حسین عزیز
    میخواستم بدونم چطور در یک cfield میشه دوتا فیلتر قرار داد ، ی جا نوشته بود باید بین دوتا++ هر فیلتر رو قرار داد ولی عمل نمیکنه نمیدونم چرا
    سلام.
    باید به شکل رشته‌ی متنی پاسخ درج شود.
    به این منظور اگر موضوع مورد نگر دو متغیر الف و ب باشند باید این‌گونه عمل کرد:
    پاسخ مساوی است با :
    "" + الف + " ++ " + ب
    (به جای ++ از هر چیز دیگری هم می‌شود استفاده کرد مانند جای خالی یا خط فاصله یا هر چه...)
    کد:


    کد:
    Alef =......;
    B = .....;
    (cfield0) = "" + Alef + "--------------" + B;
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  7. #144
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    دی ۱۳۹۸
    ارسال
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 10 بار در 4 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    سلام.وقت بخیر.چطور میتونم سهمایی که امروز بیشترین حجم رو در ماه داشتند پیدا کنم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

  8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید saeedbhz از ایشان تشکر کرده است:


  9. #145
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    13,487
    تشکر
    39,008
    تشکر شده 53,499 بار در 12,782 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedbhz نمایش ارسال ها
    سلام.وقت بخیر.چطور میتونم سهمایی که امروز بیشترین حجم رو در ماه داشتند پیدا کنم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    این را دیدید؟ این به کارتان نمی‌آید؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    نمادهایی که حجم زیاد دارند می‌خورند:
    (نمی‌دانم پیش‌تر مشابه این را گذاشته بودم یا نه... به هر روی...)

    کد:
    // بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
    // نمادهایی که چند برابر میانگین دارند حجم می‌خورند
    //_____________________________________ تنظیمات
    Shomare_Ruzha=20;
    Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin = 200;
    Bishine_Ruzhaye_Mojaz_Baste_Boodan = 2;
    //_____________________________________ میانگین‌گیری
    Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin = (100 + Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin) / 100;
    average_volume = 0;
    j =  0;
    for(i = 0; i<Shomare_Ruzha;i++) if(typeof [ih][i]!="undefined" && typeof [ih][i].QTotTran5J!="undefined" && [ih][i].QTotTran5J!=0) {
        average_volume +=[ih][i].QTotTran5J;
        j++;
    }
    average_volume/=j;
    //_____________________________________ پالایه
    (tvol) > Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin * average_volume && (tval) > 4e9 && j>=(Shomare_Ruzha+1)-Bishine_Ruzhaye_Mojaz_Baste_Boodan;



    ویرایش: پیش‌تر وزن روز آخر دوبار محاسبه می‌شد (البته محاسبات درست بود) که یک مقدار تغییرش دادیم.

    اما بیشترین حجم در 22 روز کاری اخیر (نمی‌گویم ماه چون ماه را نمی‌شود آسان حساب کرد و شما هم احتمالا آن را نمی‌خواهید). خدمت شما :
    کد:
    // بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
    // نمادهایی که امروز بیشترین حجم را در سی روز اخیر ثبت کرده‌اند
    //_____________________________________ تنظیمات
    Shomare_Ruzha=22;
    //_____________________________________ میانگین‌گیری
    bishtarin_hajm = (tvol);
    for(i = 0; i<Shomare_Ruzha;i++)  if([ih][i].QTotTran5J>bishtarin_hajm) bishtarin_hajm=[ih][i].QTotTran5J;
    //_____________________________________ پالایه
    bishtarin_hajm == (tvol);
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy ، ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ در ۲۳:۰۸.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  11. #146
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    دی ۱۳۹۸
    ارسال
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 10 بار در 4 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    این را دیدید؟ این به کارتان نمی‌آید؟


    اما بیشترین حجم در 22 روز کاری اخیر (نمی‌گویم ماه چون ماه را نمی‌شود آسان حساب کرد و شما هم احتمالا آن را نمی‌خواهید). خدمت شما :
    کد:
    // بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
    // نمادهایی که امروز بیشترین حجم را در سی روز اخیر ثبت کرده‌اند
    //_____________________________________ تنظیمات
    Shomare_Ruzha=22;
    //_____________________________________ میانگین‌گیری
    bishtarin_hajm = (tvol);
    for(i = 0; i<Shomare_Ruzha;i++)  if([ih][i].QTotTran5J>bishtarin_hajm) bishtarin_hajm=[ih][i].QTotTran5J;
    //_____________________________________ پالایه
    bishtarin_hajm == (tvol);
    ممنون از لطف شما

  12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید saeedbhz از ایشان تشکر کرده اند:


  13. #147
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    دی ۱۳۹۸
    ارسال
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 10 بار در 4 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    این را دیدید؟ این به کارتان نمی‌آید؟


    اما بیشترین حجم در 22 روز کاری اخیر (نمی‌گویم ماه چون ماه را نمی‌شود آسان حساب کرد و شما هم احتمالا آن را نمی‌خواهید). خدمت شما :
    کد:
    // بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
    // نمادهایی که امروز بیشترین حجم را در سی روز اخیر ثبت کرده‌اند
    //_____________________________________ تنظیمات
    Shomare_Ruzha=22;
    //_____________________________________ میانگین‌گیری
    bishtarin_hajm = (tvol);
    for(i = 0; i<Shomare_Ruzha;i++)  if([ih][i].QTotTran5J>bishtarin_hajm) bishtarin_hajm=[ih][i].QTotTran5J;
    //_____________________________________ پالایه
    bishtarin_hajm == (tvol);
    خیلی لطف کردین استاد.خیلی وقت بود دنیال این کد بودم .یه سوال خدمتتوت داشتم اگر i=0 باشه حجم معاملاتی امروزو نشون میده؟

  14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید saeedbhz از ایشان تشکر کرده اند:


  15. #148
    مدیر mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    تیر ۱۳۹۲
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    ارسال
    13,487
    تشکر
    39,008
    تشکر شده 53,499 بار در 12,782 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedbhz نمایش ارسال ها
    خیلی لطف کردین استاد.خیلی وقت بود دنیال این کد بودم .یه سوال خدمتتوت داشتم اگر i=0 باشه حجم معاملاتی امروزو نشون میده؟
    سلام.
    نمی‌دانم. یادم رفته.
    آزمایشش ساده است.
    بگذارید ببینیم:
    کد:
    (cfield0) = (tvol);
    (cfield1) = [ih][0].QTotTran5J;
    

    بلی.
    صفر یعنی امروز.
    (البته بهتر است این را شنبه بین ساعت ۸٫۵ تا ۱۲٫۵ دوباره آزمایش کنیم.
    یا علی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  17. #149
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    دی ۱۳۹۸
    ارسال
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 10 بار در 4 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش ارسال ها
    سلام.
    نمی‌دانم. یادم رفته.
    آزمایشش ساده است.
    بگذارید ببینیم:
    کد:
    (cfield0) = (tvol);
    (cfield1) = [ih][0].QTotTran5J;
    

    بلی.
    صفر یعنی امروز.
    (البته بهتر است این را شنبه بین ساعت ۸٫۵ تا ۱۲٫۵ دوباره آزمایش کنیم.
    یا علی.
    منم به همین شک دارم.ایشالا شنبه حتما چک میکنم.ممنون

  18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید saeedbhz از ایشان تشکر کرده اند:


صفحه 15 از 15 اولیناولین ... 512131415

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)

موضوعات مشابه

  1. **شفافیت حقوقی ها در سایتtsetmc **
    توسط ناشناس در انجمن گفتگوهاي بورسي
    پاسخ ها: 12
    آخرين ارسال: ۱۳۹۰/۰۹/۲۶, ۲۲:۱۹

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید ارسال های خود را ویرایش کنید
  •