صفحه 32 از 35 نخست ... 2229303132333435 آخرین
نمایش نتایج: از 311 به 320 از 347

موضوع: فیلتر نویسی در tsetmc

  1. #311
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    ارادت /آقا ما کل کلمه marketwatchsetting رو هم پاکیدیم/چطور برگردونیمش؟

  2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده است:


  3. #312
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    لطفا ی توضیحی هم در مورد قالبی که کپی کردین توی Inspec... بدید

    سرخطی
    نیسب حجم ؟؟

  4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده است:


  5. #313
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    سلام و خسته نباشید
    اگر امکان داره آموزش گرفتن دیتای لحظه ای از سایت TSETMC و دخیره در LOCALSTORAGE و مقایسه دیتاهای استخراج شده در لحظات مختلف جهت رصد خریدار عمده رو با توجه به نسبت افزایش تعداد خریدار (فروشنده) و افزایش حجم ناگهانی در هر لحظه رو قرار بدید در این قسمت /سپاس

  6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده است:


  7. #314
    ستاره دار(8) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    17,455
    تشکر
    49,550
    تشکر شده 81,289 بار در 16,907 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط omdbrz نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید
    اگر امکان داره آموزش گرفتن دیتای لحظه ای از سایت TSETMC و دخیره در LOCALSTORAGE و مقایسه دیتاهای استخراج شده در لحظات مختلف جهت رصد خریدار عمده رو با توجه به نسبت افزایش تعداد خریدار (فروشنده) و افزایش حجم ناگهانی در هر لحظه رو قرار بدید در این قسمت /سپاس
    سلام و تشکر.
    این چیزی که می‌فرمایید را من تا به حال جایی نشنیده‌ام و نمی‌دانم چگونه ممکن است.
    این چیزی که شما دنبالش هستید (دریافت داده و ذخیره در لوکال استورج) یک کار خیلی سخت است که کار تخصصی مرورگرها است.
    ببخشید. فقط گفتم پاسخی داده باشم که نوشته‌تان بی‌پاسخ نماند. چون احتمالا دوستان دیگر هم باید مانند من بی‌اطلاع باشند.
    یا علی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  9. #315
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام و تشکر.
    این چیزی که می‌فرمایید را من تا به حال جایی نشنیده‌ام و نمی‌دانم چگونه ممکن است.
    این چیزی که شما دنبالش هستید (دریافت داده و ذخیره در لوکال استورج) یک کار خیلی سخت است که کار تخصصی مرورگرها است.
    ببخشید. فقط گفتم پاسخی داده باشم که نوشته‌تان بی‌پاسخ نماند. چون احتمالا دوستان دیگر هم باید مانند من بی‌اطلاع باشند.
    یا علی.
    این امکان وجود دارد /انشاله در اولین فرصت در اختیارتون قرار خواهم داد!

  10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده اند:


  11. #316
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام و تشکر.
    این چیزی که می‌فرمایید را من تا به حال جایی نشنیده‌ام و نمی‌دانم چگونه ممکن است.
    این چیزی که شما دنبالش هستید (دریافت داده و ذخیره در لوکال استورج) یک کار خیلی سخت است که کار تخصصی مرورگرها است.
    ببخشید. فقط گفتم پاسخی داده باشم که نوشته‌تان بی‌پاسخ نماند. چون احتمالا دوستان دیگر هم باید مانند من بی‌اطلاع باشند.
    یا علی.
    یک سوال دیگر
    امکان دارد فیلتری نوشت که قیمت را بالای ابر کومو تشخیص دهد(آخرین قیمت بالای اسپن a و بالای اسپن b)؟

  12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده اند:


  13. #317
    ستاره دار (1)
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    30
    تشکر
    16
    تشکر شده 44 بار در 20 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام و تشکر.
    این چیزی که می‌فرمایید را من تا به حال جایی نشنیده‌ام و نمی‌دانم چگونه ممکن است.
    این چیزی که شما دنبالش هستید (دریافت داده و ذخیره در لوکال استورج) یک کار خیلی سخت است که کار تخصصی مرورگرها است.
    ببخشید. فقط گفتم پاسخی داده باشم که نوشته‌تان بی‌پاسخ نماند. چون احتمالا دوستان دیگر هم باید مانند من بی‌اطلاع باشند.
    یا علی.

    true == function()
    {
    //*********** ****************************//
    //*******************************//
    //*******************//
    //************************************************** *//


    //**************در صورت تمایل به دریافت سیگنال تقاطع کیجونسن و تنکانسن دارید مقدار متغییر زیر را 1 قرار بده در غیر این صورت 0 قرار دهید.*******//
    var a = 1;
    //**************در صورت تمایل به دریافت سیگنال خط قیمت و کیجونسن مقدار متغییر زیر را 1 قرار بده در غیر این صورت 0 قرار دهید.*******//
    var b = 1;
    //**************در صورت تمایل به دریافت سیگنال خطوط ابر مقدار متغییر زیر را 1 قرار بده در غیر این صورت 0 قرار دهید.********//
    var c = 1;
    //**************در صورت تمایل به دریافت سیگنال خط لگینگ مقدار متغییر زیر را 1 قرار بده در غیر این صورت 0 قرار دهید.*******//
    var d = 1
    //*******************************//
    var ichimoku = [];
    ichimoku [0] = 0;
    ichimoku [1] = 0;
    ichimoku [2] = 0;
    ichimoku [3] = 0;
    //*********PH function************//

    var PH = function (period,d)
    {
    var len = period + d ;
    var max_PH = 0;
    for (var i = 0 + d; i < len ; i++)
    {
    max_PH = Math.max([ih][i].PriceMax , max_PH);
    }
    return max_PH;
    }
    //***********************************//
    //*********PL function*****************//

    var PL = function (period,d)
    {
    var len = period + d;
    var min_PL = 1000000;
    for (var i = 0 + d; i < len ; i++)
    {
    if ([ih][i].PriceMin > 0 )
    {
    min_PL = Math.min([ih][i].PriceMin , min_PL);
    }
    }
    return min_PL;
    }


    //***************Tenkan Sen / Kijun Sen************************//

    var c_line = (PH(9 , 0) + PL(9 , 0)) / 2;
    var b_line = (PH(26 , 0) + PL(26, 0)) / 2;


    //***************Delay Tenkan Sen / Kijun Sen*******************//
    var c_line_d = function(d)
    {
    var c_line_d = (PH(9 , d) + PL(9 , d)) / 2;
    return c_line_d;
    }
    var b_line_d = function(d)
    {
    var b_line_d = (PH(26, d) + PL(26, d)) / 2;
    return b_line_d;
    }

    //*******************CURRENT Cloud*******************//

    var LSA = function(d)
    {
    var LSA = (((PH(9 , d) + PL(9 , d)) / 2) +(PH(26 , d) + PL(26, d)) / 2 ) / 2;
    return LSA;
    }
    var LSB = function(d)
    {
    var LSB = (PH(52, d) + PL(52, d)) / 2;
    return LSB;
    }

    //**************Lagging line**********************************//
    var LagS = (pl);

    //**************Tenkan Sen / Kijun Sen Cross ********************//

    if (a == 1)
    {
    if ( c_line_d(0) > 0.95 * c_line_d(1) && c_line > b_line && c_line < (1.03 * b_line) && c_line_d(2) < b_line_d(2))
    {
    ichimoku [0] = 1;
    return true;
    }
    }
    //************** Kijun Sen Cross ********************//

    if (b == 1)
    {
    if ([ih][0].PDrCotVal > 0.95* b_line && b_line_d(1) > [ih][1].PriceMax && b_line_d(2) > [ih][2].PriceMax && b_line_d(3) > [ih][3].PriceMax)
    {
    ichimoku [1] = 1;
    return true;
    }
    }

    //************** Senkou Span Cross ********************//
    if (c == 1)
    {
    if ( LSA(0) >= LSB(0) && (LSA(1) <= LSB(1) || LSA(2) <= LSB(2) || LSA(3) <= LSB(3) || LSA(4) <= LSB(4)) )
    {
    ichimoku [2] = 1;
    return true;
    }
    }
    //**************Lagging Span********************//
    if (d == 1)
    {
    if (([ih][1].PDrCotVal < 1.02 * [ih][27].PriceMax) && ([ih][0].PDrCotVal > [ih][26].PriceMin) && ([ih][0].PDrCotVal < [ih][26].PriceMax) && ((pl) > [ih][25].PriceMax))
    {
    ichimoku [3] = 1;
    }
    }
    //*************Sum Up *******************//
    if (ichimoku [0] == 1 || ichimoku [1] == 1 || ichimoku [2] == 1 || ichimoku [3] == 1)
    {

    //------------------محل تعریف توابع شما-----------------------
    var CalculateVol = function(period){

    var len = period;
    var sum = 0;

    for(var i = 0; i < len; i++)
    {
    sum = sum + [ih][i].QTotTran5J;
    }
    var avrage_sum = sum / period;
    return avrage_sum;
    }


    //------------------محل تعریف برنامه شما---------------------

    (cfield0) = Math.round( (CalculateVol(3) / CalculateVol(16)) * 100) / 100;
    (cfield1)=Math.round((((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)/((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)) * 100)/100;
    return true;
    }

    }()

    //تقاطع tو k//

  14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید omdbrz از ایشان تشکر کرده اند:


  15. #318
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Nov 2020
    نوشته ها
    1
    تشکر
    6
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    استاد گرامی ، سلام
    با عنایت به اینکه امثال بنده شاگردان جنابعالی هستیم و در حال آموزش دیدن، امیدوارم در صورت امکان به عبارات فیلتر ایچیموکو مقداری توضیحات اضافه و افاضه بفرمایید.
    باعث زیادی تشکر و ارادت خواهد بود. خداوند خیرتان بدهد.

  16. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Hosin39 از ایشان تشکر کرده است:


  17. #319
    عضو عادی cbo44 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2020
    نوشته ها
    24
    تشکر
    76
    تشکر شده 69 بار در 21 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    دوستان این فیلتر قدرت خریدار به فروشنده رو میشه جوری ویرایش کرد که سهم هایی که قابل خریدند و سهمی که صف خرید نباشد رو بیاره؟
    (tvol)>[is5]&&((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)>3*((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)

  18. #320
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Mar 2020
    نوشته ها
    6
    تشکر
    0
    تشکر شده 6 بار در 4 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    سلام بله
    (pl)=!(tmax) && (tvol)>[is5]&&((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)>3*((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)






  19. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hkhl3 از ایشان تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. **شفافیت حقوقی ها در سایتtsetmc **
    توسط ناشناس در انجمن گفتگوهاي بورسي
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/12/17, 22:19

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •