صفحه 5 از 31 نخست ... 234567815 ... آخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 307

موضوع: فیلتر نویسی در tsetmc

  1. #41
    ستاره دار(27) navasan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,486
    تشکر
    2,232
    تشکر شده 10,307 بار در 1,495 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    پایانی منفی

    (pc)<(py)

  2. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید navasan از ایشان تشکر کرده اند:


  3. #42
    ستاره دار(27) navasan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,486
    تشکر
    2,232
    تشکر شده 10,307 بار در 1,495 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    اخرین قیمت منفی

    (pl)<(py)

  4. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید navasan از ایشان تشکر کرده اند:


  5. #43
    ستاره دار(27) navasan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,486
    تشکر
    2,232
    تشکر شده 10,307 بار در 1,495 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    در کف قیمتی

    (tno)>50&&(pl)<(py)*.99&&(pl)>(pmin)*1.01&&(pl)>(t min)&&(pc)>(pl)

  6. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید navasan از ایشان تشکر کرده اند:


  7. #44
    ستاره دار(5) بورث آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    259
    تشکر
    13,099
    تشکر شده 1,178 بار در 236 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    [QUOTE=mhjboursy;758890]این یک روش عالی است برای اشتراک گذاری سریع هر آن چه که در دیده‌بان تارنمای TseTmc می‌بینیم... همه‌ی تنظیمات و همه‌ی پالایه‌ها یکجا و یکباره منقل می‌شود....

    یا علی
    [/QUOTجناب محمدحسین تنظیمات نسب شد بسیار سپاسگذارم . برادر عزیز

  8. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید بورث از ایشان تشکر کرده اند:


  9. #45
    عضو فعال "heydar" آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    7,420
    تشکر
    13,682
    تشکر شده 29,636 بار در 7,091 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط navasan نمایش پست ها
    کف ماهیانه


    true==function()
    {
    //Calculate the Min Price of Month
    var MinPriceOfMonth=function()
    {
    var minimum=[ih][0].PriceMin;
    var n;

    for(n=1; n<29; n++)

    if(minimum>[ih][n].PriceMin)
    minimum=[ih][n].PriceMin;



    (cfield0)= minimum;
    (cfield1)=(pc)-minimum;
    (cfield2)= Math.round(((pc)-minimum)/(pc)*100*100)/100;
    return minimum;

    };

    if((cfield2)<3 && MinPriceOfMonth() !=0)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }

    }()
    سلام و تشکر
    برای سقف ماهیانه هم فیلتری موجود هست؟

  10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید "heydar" از ایشان تشکر کرده اند:


  11. #46
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,463
    تشکر
    47,078
    تشکر شده 75,783 بار در 15,925 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط "heydar" نمایش پست ها
    سلام و تشکر
    برای سقف ماهیانه هم فیلتری موجود هست؟
    سلام کافی است علامت بزرگتر به علامت کوچکتر تغییر کند. یعنی این:
    true==function(){
    //Calculate the Min Price of Month
    var MinPriceOfMonth=function()
    {
    var minimum=[ih][0].PriceMax;
    var n;


    for(n=1; n<29; n++)


    if(minimum<[ih][n].PriceMax)
    minimum=[ih][n].PriceMax;






    (cfield0)= minimum;
    (cfield1)=(pc)-minimum;
    (cfield2)= Math.round(((pc)-minimum)/(pc)*100*100)/100;
    return minimum;


    };


    if((cfield2)<3 && MinPriceOfMonth() !=0)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }


    }()

    البته آزمایشش نکرده‌ام من.
    در این پالایه‌ ستون نخست سقف ماهانه و ستون دوم فاصله تا سقف و ستون سوم درصد فاصله تا سقف را نشان می‌دهد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  13. #47
    عضو فعال "heydar" آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    7,420
    تشکر
    13,682
    تشکر شده 29,636 بار در 7,091 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام کافی است علامت بزرگتر به علامت کوچکتر تغییر کند. یعنی این:


    البته آزمایشش نکرده‌ام من.
    در این پالایه‌ ستون نخست سقف ماهانه و ستون دوم فاصله تا سقف و ستون سوم درصد فاصله تا سقف را نشان می‌دهد.
    محمد حسین جان این همون نتیجه قبلی رو نشون میده

  14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید "heydar" از ایشان تشکر کرده اند:


  15. #48
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    261
    تشکر
    9,094
    تشکر شده 1,514 بار در 266 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط "heydar" نمایش پست ها
    محمد حسین جان این همون نتیجه قبلی رو نشون میده
    این فیلتر سقف قیمت دربازه زمانی مشخص رو وارد دیده بان میکنه. همین طور سهمهایی که نسبت به سقف، درصد مشخصی اصلاح کرده باشن رو فیلتر میکنه. با تغییر مقدار متغیر percent در خط دوم میتونید درصد اصلاح رو تغییر بدید و همین طور با تغییر متغیر period در خط سوم میشه دوره محاسبه سقف قیمت رو تغییر داد

    https://drive.google.com/file/d/1Vcs...ew?usp=sharing
    اگر مرا دیدی که نمی خندیدم، پس مرا ندیده ای

  16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید عادل عطایی از ایشان تشکر کرده اند:


  17. #49
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,463
    تشکر
    47,078
    تشکر شده 75,783 بار در 15,925 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    نقل قول نوشته اصلی توسط "heydar" نمایش پست ها
    محمد حسین جان این همون نتیجه قبلی رو نشون میده
    این را اکنون خودم ساختم و آزمایش کردم. هم ساده‌سازی شده و هم درست بود:

    minimum=[ih][0].PriceMin;
    maximum=[ih][0].PriceMax;
    for(n=1;n <29;n++){
    if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
    minimum=[ih][n].PriceMin;
    if(maximum<[ih][n].PriceMax)
    maximum=[ih][n].PriceMax;
    }
    min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
    max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
    (cfield0)=minimum ==0?"":""+minimum +"("+min_percent +"%)";
    (cfield1)=maximum ==1?"":""+maximum +"("+max_percent +"%)";
    البته نمی‌دانم شما دقیقا چگونه می‌خواهید؟ این‌جوری خوب است؟ اگر چیز خاصی می‌خواهید بگویید بسازم.
    این اکنون این‌گونه است که در ستون نخست کف را (و در پرانتز میزان فاصله از کف به درصد را) نشان می‌دهد و در ستون دوم هم سقف را (و در پرانتز میزان فاصله تا سقف به درصد را) نشان می‌دهد.
    و هیچ‌گونه پالایه (فیلتری) را هم اعمال نمی‌کند که یک سری از نمادها را حذف کند و باقی را نشان دهد. اگر خواستیم مثلا تنها آنهایی را نشان دهد که با سقف ده درصد یا کمتر فاصله دارند را (تنها) نشان دهد باید این جمله را به انتهای آن متن بیافزاییم:
    max_percent < 10;
    این‌گونه:
    minimum=[ih][0].PriceMin;
    maximum=[ih][0].PriceMax;
    for(n=1;n <29;n++){
    if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
    minimum=[ih][n].PriceMin;
    if(maximum<[ih][n].PriceMax)
    maximum=[ih][n].PriceMax;
    }
    min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
    max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
    (cfield0)=minimum ==0?"":""+minimum +"("+min_percent +"%)";
    (cfield1)=maximum ==1?"":""+maximum +"("+max_percent +"%)";
    max_percent<10;


    + البته این متن یک اشتباه هم دارد ها... به جای محاسبه‌ی میانگین ماه، میانگین سی روزه را حساب می‌کند! سی روز کاری! که گاهی می‌شود دو ماه! (مثلا فروردین)

    + اگر خواستیم بیشتر از سی روز را نشان دهد آن عدد ۲۹ که در متن آمده را باید تغییر دهیم. (سی کم است انصافا! گمان کنم ۱۰۰ بهتر باشد... که البته نمی‌شود!) پس این را هم بگویم که این عدد را بیشتر از ۶۰ نمی‌توان افزایش داد.
    ویرایش توسط mhjboursy : 2018/11/22 در ساعت 22:38
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  18. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  19. #50
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    نوشته ها
    499
    تشکر
    8,369
    تشکر شده 2,140 بار در 472 ارسال

    پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

    فک میکنم این دوتا فیلتر رو قاطی کنیم همون روشی میشه که آقا سامان گفتند
    آیا درست هست به نظرتون دوستان؟؟؟؟؟؟
    (tvol)>=0.020*(z)


    &&


    (qd1)>0&&(pd1)==(tmax)

  20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید gholamk از ایشان تشکر کرده اند:


صفحه 5 از 31 نخست ... 234567815 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. **شفافیت حقوقی ها در سایتtsetmc **
    توسط ناشناس در انجمن گفتگوهاي بورسي
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/12/17, 23:19

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •