orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

orumbourse channel

بنام خدا

هنگامیکه برای کاری حرکت می کنید بگویید می خواهید کاری را انجام بدهید و می خواهید با موفقیت انجام شود.
    حَسبِیَ اللهُ تَوَکَّلتُ عَلَی اللهُ اَللهمَّ اُنُّی اَسئَلُکَ خَیرَ اُموری کُلَّها وَاَعوذُ بُکَ مُن خِزیِ الدُّنیا وَعَذابِ الاخِرَ ةِ
    لااِلهَ اِلَّااللّهُ وَحدَهُ لاشَریکَ لَه،لَهُ المُلکُ وَلَهُ الحَمدُ یُحیی وَیُمیتُ وَیُحیی وَهُوَ حَیُّ لایَموتُ بِیَدِهِ الخَیروَهُوَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیر

درود بر مدیریت و کاربران محترم سایت بورسی
    این تایپک ایجاد میشه تا کانالی باشه برای دسترسی راحت تر کسانی که نوشته های من رو در مورد بازار بورس تعقیب میکنند.
    با توجه به اینکه تحلیل ها و مطالب در تایپک های دیگه سایت گم میشد و یا باعث ایجاد حاشیه میشد، بهتر دیدم که نوشته ها رو در یک تایپک جداکننده خدمت دوستان ارائه بدهم.
    در این تایپک سعی خواهد شد به سوالات دوستان در مورد روند آتی بازار و سهام و پیشنهادهای خرید و فروش توضیحات کافی داده شود.
    لازم بذکر هست که تمامی تحلیل های ارائه شده در این تایپک عاری از اشتباه نبوده و ممکن هست به اهداف عنوان شده نرسند لذا خوانندگان مطالب باید ضمن رعایت حد ضرر و مدیریت سرمایه ،تمامی جوانب لازم رو در نظر داشته باشند و مسئولیت خرید و فروش های خود رو بر عهده بگیرند.

مدیریت سرمایه و رعایت حد ضرر در بازار بورس الویت اول هر تریدری می باشد.
    لطفا کسانیکه به اون حد از بلوغ نرسیده اند که مسئولیت خرید و فروش خود رو برعهده بگیرند،از ترید کردن با مطالب این تایپک خودداری کنند.
    و سخن آخر اینکه از مطالب تحلیلی و پربار دوستان در مورد بازار بورس استقبال میشه
    .
    @};-@};-@};-
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/18, 15:39.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : orumbourse channel

سلام مبارک باشد تاپیک جدید استاد اروم بورس بزرگ .....در 1001 امین ارسال اینجانب در فروم بورسی خواهشی دارم از شما که بسی نا امیدم بدان : زین پس در این تاپیک هر کی گفت "من مخالم" "فکر کنم غلط باشه" "این سوال جوابش این نیست" و انتقادات دیگر رو خواهشا در تاپیک ناظر سایت کپی پست نفرماییده تا ناظر محترم اون بنده خدا رو با سماجت و پرونده سازی شما banned بنماید!
    سپاس و بدرود.

نظر

• farzen
      ستاره دار(2)
      • Jan 2012
      • 512

سلام مبارک باشه

لطفا در مورد کگاز تحلیلی بفرمایین؟تشکر

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

یک روزی این سایت تک بود با کاربرانش ...
        الانم بر خلاف بیشتر سایت ها نظمش خوبه
        نوشته های شما را هم به نیکی یاد می کنیم
        ان شالله خیر است ...
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
          سلام مبارک باشه

لطفا در مورد کگاز تحلیلی بفرمایین؟تشکر

درود

کگاز آینده بلند مدت خوبی خواهد داشت ،فکر میکنم این سهم در 635 تومن (با نمودار تعدیل شده)موج سومی رو تموم کرده و الان در موج چهارم اصلاحی هست در آینده این سهم با موج پنجم گاماس گاماس بالای اون قیمت خواهد رفت ولی الان موج 5 از نظر من شروع نشده یا حداقل من نشونه هاش رو ندیدم.یکی از نشونه هاش میتونه شکست 275 تومن باشه.حد ضرر این سهم 180 تومنه.
          فردا منفی بشه (پایانی بیش از دو درصد منفی بشه) شاید 205 تومن رو هم ببینه.قیمت فعلی 2279 ریال.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/18, 20:01.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

دوست خوب و عزیز پاینده و موفق باشید. حرکتی رو به جلو .یا علی

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

تبریک عرض میکنم جناب اروم بورس
              انشالله موفق باشید

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

تبریک، ایجاد این تاپیک خیلی مثبته از تحلیل های زیبای شما به شکل موثرتری بهرمند می شیم/:.wubsmiley.:/

نظر

• بورث
                  ستاره‌دار (۶)
                  • Sep 2013
                  • 263

سلام و عرض تبریک به شما دوست گرامی، من تحلیل های کلی بازار و قدرت خریدار به فروشنده تون رو روی برخی سهام و شاخص کل یا گروه مثلا خودروئی زیاد دیدم. ولی نتونستم درک کنم که چطور میتونید بفهمید که قدرت خریدار بالاتره یافروشنده و اگه وقت کردید اصول،شاخصه های ارزش گذاری قابل فهمی که برای نتیجه گیری رجحان قدرت خریدار به فروشنده یا برعکس رو توضیح بفرمایید .
                  فکر کنم اواخر اردیبهشت یا خرداد ماه شما هشدار میدادید که اوضاع خوب نیست و خرید تون رو به تاخیر بندازید و من به توصیه شما گوش کردم و حق هم با شما بود و من رو از زیان مجدد نجات دادید حتی یادمه برخی از دوستان شما رو به همین خاطر رنجونده بودند و شما یه مدت سکوت کردید.
                  این خوش امدگوئی بهانه ای شد تا از شما تشکرکنم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                    دوست خوب و عزیز پاینده و موفق باشید. حرکتی رو به جلو .یا علی
                    در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                    تبریک عرض میکنم جناب اروم بورس
                    انشالله موفق باشید
                    در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    تبریک، ایجاد این تاپیک خیلی مثبته از تحلیل های زیبای شما به شکل موثرتری بهرمند می شیم/:.wubsmiley.:/
                    در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                    سلام و عرض تبریک به شما دوست گرامی، من تحلیل های کلی بازار و قدرت خریدار به فروشنده تون رو روی برخی سهام و شاخص کل یا گروه مثلا خودروئی زیاد دیدم. ولی نتونستم درک کنم که چطور میتونید بفهمید که قدرت خریدار بالاتره یافروشنده و اگه وقت کردید اصول،شاخصه های ارزش گذاری قابل فهمی که برای نتیجه گیری رجحان قدرت خریدار به فروشنده یا برعکس رو توضیح بفرمایید .
                    فکر کنم اواخر اردیبهشت یا خرداد ماه شما هشدار میدادید که اوضاع خوب نیست و خرید تون رو به تاخیر بندازید و من به توصیه شما گوش کردم و حق هم با شما بود و من رو از زیان مجدد نجات دادید حتی یادمه برخی از دوستان شما رو به همین خاطر رنجونده بودند و شما یه مدت سکوت کردید.
                    این خوش امدگوئی بهانه ای شد تا از شما تشکرکنم.

مرسی از تمامی دوستان

جناب بورث
                    قدرت میتونه در حجم معاملات باشه، میتونه در پیشرویهای قیمت و پسروی های اون باشه،شما باید جدال بین خریدار و فروشنده رو ابتدا در نمودار قیمتی میان مدت استخراج کنید،بدین صورت که ببینید نمودار سقف های بالاتری از قبل میزنه،اگر میزنه با قدرت میزنه؟
                    اگر سقف فعلی بالاتر از قبلی نیست ایا کف قبلی رو شکونده،این مثلا یه نشونه اینه که فروشنده ها بازی رو درست گرفته اند،اما شما باید بدونید آیا فروشندگان میدان رو در چه مقطعی بدست گرفته اند کوتاه مدت یا میان مدت یا بلند مدت؟
                    ممکنه هست فروشندگان میدان رو تا یکی سه هفته بدست بگیرند ولی روند بلند مدت همچنان دست خریدارها باشه اینها رو روند بلند مدت مشخص میکنه.
                    شما میتونید قدرت رو در عکس العمل سهم به حمایت ها و مقاومت ها هم بیابید،ببینید راحت حمایت میشکنه یا نه؟ اگر سریع برگشت ،هنگام پیشروی چطوری با اولین مقاومت رفتار میکنه؟
                    نمیدونم تونستم منظوررم رو برسونم یا نه؟اصولا من معلم خوبی نیستم
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/18, 21:55.

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

خداقوت اروم بورس عزیز

نظر

• رهگذار
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 433

دوست عزیز از کمنگنز بگید.
                        کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

فردا مثبت قشیر روی مقاومت هست،همچنان سهم پتانسیل صعود بالایی داره ولی اگر بنابدلایلی عرضه زیاد بود تا زمانیکه زیر 240 تومن نیومده جای نگرانی نداره.
                          فکر میکنم این سهم با کش و قوس منحصر بخود، ابتدا توان رسیدن به خط روند نزولی در 350 تومن داره و بعد از شکستن اون اهداف بالاتر رو داره.
                          برای سهم های گروه قندی مدیریت سرمایه و رعایت حد ضرر واجبه.

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

استاد عزیزم اروم بورس عزیز
                            تبریک و تهنیت عرض میکنم . بهروز و پاینده باشی .
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• بورث
                              ستاره‌دار (۶)
                              • Sep 2013
                              • 263

جناب اورم عزیز از توجه و توضیحات تون متشکرم امیدوارم سرفرصت با یه نمونه سهامی که خودتون راحت ترین توضیح بفرمایید.(البته اگه فولای باشه بهتره) توضیح شما منطقی بود ولی کلی گفته شده و برای درک اون باید مثال زده شده . گاهی اوقات تعداد خریدار به فروشنده یه شاخص معرفی میشه و هرکدوم تعداد کمتری داشته باشه میگن قدرترهستند. ولی همیشه جواب نمیده.

نظر

در حال کار...
                              X