کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میاد صف ها مجدد داره جمع میشه. در مجموع بسه دیگه خدایی /:.negaran.:/ آخه هرچیزی هم حد و مرزی داره! حالا یه مشت سهم آت و آشغال و زیان ده و باد کرده داریم قبول، ولی کلیت بازار رو چرا نزولی میکنید تا این حد /:.negaran.:/
تو سهمای بنیادی بهترین کار اینه که سهمو فراموش کنی فقط سالی یکبار سودش رو بگیری و خودش رو بخری. باور کنید از همه زرنگ ها جلوترید
آقا این حرف رو باید با آب طلا بنویسند رو سردر بورس
100% موافقم ، اصلاً سهام باید همینطور باشه، یه درصد کمی در کنارش دلال بازی و نوسانگیری میکنند ، اینجا تو ایران برعکس شده ، عمدتاً دلال و نوسانگیر هستند.
من خودم سهم ومعادن رو اصلاً نمیفروشم ، هِی فقط اضافه میکنم ، اون هم هی گرون میشه و هی افزایش سرمایه میده...
در سبد بورسی که خرید و فروش میکنم ، سهام فسپا خریدم میانگین 200 تومن ، روی 1200 تومن خالی کردم ، گفتم 6 برابر شده /:.grlim:./
الان که نگاه کنی بعد این همه سقوط بورس تازه شده 4000 ، همین امروز نزدیک صف خرید شد. یعنی 20 برابر !!!
تازه اواسط مرداد تا 7800 هم رفت یعنی حدود 40 برابر!!!
شاعر میفرماید :
آهویی دارم خوشگله، فرار کرده ز دستم ،
دوریش برایم مشکلِ ، کاشکی اونو میبستم…
اِی خدا چیکار کنم؟ آهومو پیدا کنم ،
آی چه کنم ؟؟ وای چه کنم ؟؟ کجا اونو پیدا کنم؟؟؟
گزارشها رو ببينيم. پي دي اف ها مشكل براش پيش آمده
بورس محشر بوده ولي توي بهترين دوران تاريخي اين سود رو ساخته و يحتمل تكرار نميشه
همراه پي به اي 12 بايد اصلاح كنه
چدن پي به اي 6.5
سيستم خوب بوده
البرز خوب بود ولي با بيمه اي ها حال نميكنم
بترانس پي به اي 18 نمي ارزه
شراز گند زده ولي با ساير درامدها جبران كرده خوشم نيومد
گزارش بانك دي عالي بود ولي اينجور شركتها كه يدفه با حاك يكسان ميشن بعد اينجوري سودشون زياد ميشه رو نميخرم اينا توش كثافت كاريه شركتي كه مديراش لجنن نميخرم
ستران گزارشش خوب بود ولي پي به اي هنوز خيلي بالاست
ددانا درج نماد نشده گزارش داده
پخش البرز پي به اي بالاست
بعضي شركتها طرح توسعه خوب دارن اينا منطقيه پي به ايشون يكم بالا باشه
بهپاك چه افزايش سرمايه خفي ميخواد بده فعلا پي به ايش بالاست
گروه دامپروري و زراعت هم پي به ايش بالاست. با شركتهاي توليد دام و گوشت حال نميكنم دلم براي حيوانات ميسوزه
دفارا گزارشش خوب نبوده يك چيزي مثل پارسال سود ميسازه
تنوين پي به اي 7-8 اي بدك نبوده من با شركتهاي ريالي حال نميكنم
قچار خوب نبود قندي ها پي به اي بالا دارن همشون
ثشاهد خودشو كشته 10 تومن ساخته خيلي بسازه 50 تومنه اينم الكي بادش كردن
لكما گند زده من نميدونم ممدباقر دنباله چيه اينه
غشاذر با 20-30 تومن سود 2000 تومنه معلومه نمي ارزه
زنگان سوپر حباب
شاوان هم تر زده رفته
خودرويي ها نديد ول معطلن
انرِي 100 تومن ميسازه خدايي حبابه ميدونم پايين نمياد. دومين معامله اين سهم تو بورس رو من انجام دادم تو بازار توافقي چه سود خوبي هم كردم
شبصير پي به اي بالاست
دتوليد هم پي به اي بالاست. كلا گروه دارو به نظرم اصلاح ميخواد
هاي وب خوب بوده ولي سود غيرعملياتيش زياد بوده. پي به ايش بالاست به نظرم. واقعي 150 ميسازه
شوينده رو بايد وقت بزارم
زقيام پي به اي بالاس 200 بيشتر نميسازه
شلعاب كه ول معطله
فرابورس گزارش خوب بود غيرعملياتي زياد داره و پي به اي بالا به نظر من اين شركت 20هزار ميليارد نمي ارزه
لسرما گزارشش خيلي مالي هم نبوده صف خريده اينم چون كوچيكه ميبرنش بالا
شفن عين پارسال كاركرده فقط غيرعملياتي زياد ساخته بخاطر تاپيكو كه فروخت. به نظر من كه ازين سهم بهتر زياده
گزارش زاگرسم خوب بود پي به اي 7 هست البته براي نگهداري خوبه نه اينكه بتركونه
كروي بايد تلفيقي بعدا بررسي بشه
وسكاب غيرعملياتي بوده. كانالها نگاه نميكنن به كيفيت سود
ركيش هم بايد اصلاح كنه
گشان رو بايد تلفيقي ديد با اون سابقه افتضاحش
دعبيد ارزش بازارش زيادي زياده
گزارش شگویا افتضاح بوده
گزارش مخابرات کمی کمتر از سال قبل میسازه خوب نبوده . سهم بازارش رو رایتل داره میگیره
خودرو که قبلا هم گفته بودم گزارش 6 ماهه فاجعه بوده 9300 میلیارد زیان ساخته
گزارش ها تقریبا خوب بوده منتها باز هم حساب میکنی پی به ای ها بالاست
کیمیا پی به ای 10
نفت بهران گزارشش خوب نبوده فقط غیرعملیاتیش زیاد بوده
تو اکثر گزارش ها غیرعملیاتی زیاد بوده
آپ گزارش بد بوده غیر عملیاتی زیاد بوده
سایپا یکم کمتر زیان ساخته
ونوین خوب بوده. بانکی ها خوب بودن به نظر بخاطر کاهش سود بانکی هست حالا حرف زیاد شدن سود هست دوباره ممکنه گند بخوره بهشون
فباهنر گزارش خوب بوده ولی فکر کنم پی به ایش هنوز بالاست
پارس گزارش خوب نبوده غیرعملیاتی بابت ساسول ساخته
دلار نیما 265,170
کالا گزارش خوب بوده 120 میسازه منتها پی به ای زیادی بالاست
مبین عین پارسال بوده فقط یکم غیر عملیاتیش زیاد شده 230 میسازه
خودرويي ها نديد ول معطلن
انرِي 100 تومن ميسازه خدايي حبابه ميدونم پايين نمياد. دومين معامله اين سهم تو بورس رو من انجام دادم تو بازار توافقي چه سود خوبي هم كردم
شبصير پي به اي بالاست
دتوليد هم پي به اي بالاست. كلا گروه دارو به نظرم اصلاح ميخواد
هاي وب خوب بوده ولي سود غيرعملياتيش زياد بوده. پي به ايش بالاست به نظرم. واقعي 150 ميسازه
شوينده رو بايد وقت بزارم
زقيام پي به اي بالاس 200 بيشتر نميسازه
شلعاب كه ول معطله
فرابورس گزارش خوب بود غيرعملياتي زياد داره و پي به اي بالا به نظر من اين شركت 20هزار ميليارد نمي ارزه
لسرما گزارشش خيلي مالي هم نبوده صف خريده اينم چون كوچيكه ميبرنش بالا
شفن عين پارسال كاركرده فقط غيرعملياتي زياد ساخته بخاطر تاپيكو كه فروخت. به نظر من كه ازين سهم بهتر زياده
گزارش زاگرسم خوب بود پي به اي 7 هست البته براي نگهداري خوبه نه اينكه بتركونه
كروي بايد تلفيقي بعدا بررسي بشه
وسكاب غيرعملياتي بوده. كانالها نگاه نميكنن به كيفيت سود
ركيش هم بايد اصلاح كنه
گشان رو بايد تلفيقي ديد با اون سابقه افتضاحش
دعبيد ارزش بازارش زيادي زياده
ممنون بابت تحلیل هاتون توی داروی ها دو تاشون گزارششون خیلی خوب بود درهآور امسال حدود 450 تومن میسازه -دتماد هم عالی کار کرده اونم امسال بین 480 تا 550 میتونه سود بسازه با سرمایه جدید
گزارش شگویا افتضاح بوده
گزارش مخابرات کمی کمتر از سال قبل میسازه خوب نبوده . سهم بازارش رو رایتل داره میگیره
خودرو که قبلا هم گفته بودم گزارش 6 ماهه فاجعه بوده 9300 میلیارد زیان ساخته
گزارش ها تقریبا خوب بوده منتها باز هم حساب میکنی پی به ای ها بالاست
کیمیا پی به ای 10
نفت بهران گزارشش خوب نبوده فقط غیرعملیاتیش زیاد بوده
تو اکثر گزارش ها غیرعملیاتی زیاد بوده
آپ گزارش بد بوده غیر عملیاتی زیاد بوده
سایپا یکم کمتر زیان ساخته
ونوین خوب بوده. بانکی ها خوب بودن به نظر بخاطر کاهش سود بانکی هست حالا حرف زیاد شدن سود هست دوباره ممکنه گند بخوره بهشون
فباهنر گزارش خوب بوده ولی فکر کنم پی به ایش هنوز بالاست
پارس گزارش خوب نبوده غیرعملیاتی بابت ساسول ساخته
دلار نیما 265,170
کالا گزارش خوب بوده 120 میسازه منتها پی به ای زیادی بالاست
مبین عین پارسال بوده فقط یکم غیر عملیاتیش زیاد شده 230 میسازه
متاسفانه یک عده اصلا رعایت کرونا نمیکنن حتی بهشون ماسک مفتی میدن میزنن زیر چونه من چون چند تا از دوست و فامیل فوتی داشتیم چند تا هم تا یک قدمی فوت داشتیم میدونم چقدر خطرناکه حتی اگه طرف خوب هم بشه عوارض بیماری همیشگی هست. مثل آسیب ریه قلب و سر درد و... به نظرم با کسایی که رعایت نمیکنن باید برخورد شدید بکنن چون باعث کشتن بقیه میشن طرف خودش ناقله خبر هم نداره. اینا همش از فرهنگ پایین هست.
روحانی: مسکن باید توسط مردم ساخته شود نه اینکه دولت آن را بسازد
سیاستهای غلط این مردک ساخت مسکن رو نصف کرده و عرضه تقاضا رو بهم ریخته. یکی از دوستان رفته بود استانبول خونه بخره متری متوسط ۴۰ میلیون تومن بوده اونم چه خونه هایی. واقعا تو مملکت ادم قحطیه امثال احمدی نژاد و روخانی میشن کاندید ریاست جمهوری
افزایش سود بانکی فقط بصورت موقت جلوی تورم رو میگیره و بعد با افزایش حجم نقدینگی تورم بزرگتری ایجاد میکنه. این کارها فقط خیانت در حق مردم و مملکته و یک عده مدام دارن ثروتشون رو زیاد میکنن حتی دیدید طلاهای بانک مرکزی رو حراج گذاشتن یا قیمتهای دستوری بورس کالا یا چند سال که سود بانکی ۳۰ درصدی میدادن سخاب بیشتر هم بود. اینا خیانت کردن به مملکتشون. وقتی سود بانکی اینقدر زیاده دلارم ثابته کدوم بساز بفروشی میره ساخت و ساز بکنه. سود بانکی چقدر فشار به تولید کننده و بانک و خریدار مسکن میاره. صنعت انبوه سازی که مولد اشتغاله رو زمین گیر کردید
طبقه متوسط جامعه در حال نابودی هست و اختلاف طبقاتی داره زیاد میشه عواقب اجتماعی زیادی هم داره.
____
قیمت بیسکوییت توی ترکیه خیلی بالاست. نون سنگک دونه ای ۲۰ لیر هست یعنی ۸۰ هزار تومن. بخاطر گندم و روغن و شکر دلار ۴۲۰۰ تومنی اینقدر ارزونه فکرش رو بکنید اگه آزاد بشه چی میشه
____
تصمیمات کلان اقتصادی مملکت در جهت منافع مافیا گرفته میشه
نظر