کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پارس 2500 میلیارد فروش زده
یا حضرت پارس!!!
با همین روند سود سازی امسال راحت 4000 تومن سود میسازه و پی بر ای به 4.5 میرسه!!!!!
سلام
واسه اینکه متوجه بشیم چقدر دارید اشتباه میکنید فقط کافیه تصور کنید در 6 ماه آینده هم 2500 میلیارد فروش بزنه یعنی کل فروش میشه 23400 میلیارد تومن ، و کل این مبلغ سود باشه و اصلا بهای تمام شده ای در کار نباشه اونوقت سود هرسهم میشه 3900 تومان !
من الان بيرون بودم جاهاي شلوغ ديدم مامورها جمع شدن بودن براي اغتشاش و اين چيزا. به نظر من كه خودتون رو درگير اين چيزا نكنيد توي تلگرامم چيزي ننويسيد رصد ميشه...
رفتم خريد كنم واقعا جاخوردم قيمتها رو ديدم . آقا ديگه دوره لاكچري بازي گذشته. اين مردمي كه دارن سهم هاي ارزشمند رو ميفروشن سهم هايي كه دي پي اس بهش ميده مثل همين پتروشيمي ها واقعا دارن اشتباه ميكنن. اميدوارم اين اشتباهشون رو آخر برج 10 كه من پول دستم مياد ادامه بدن بزخري كنم /:.yead.:/
چند روزه ترافيك هم خيلي زياد شده
نون هم قراره گرون بشه. بنزينم الان مفت شده انگار داري بنزين هزار تومني ميزني با اين دلار
آقا مردمم مقصر هستن آخه طرف جهاز ميخواد حتما بايد سايد ال جي باشه نميشه با يك يخچال معمولي يا بدون عروسي و سرويس طلا و مهريه هاي سنگين ازدواج كرد بابا اصل مطلب رو ول كرديد چسبيديد به اين چرت و پرتها.
-----------------
و اما گزارش.
پارس رو ديدم 15 درصد بيشتر از پارسال فروخته
مبين هم 30 درصد كمتر از پارسال فروش داشته !
زاگرس تقريبا مثل پارسال بوده
كرماشا هم كه حدود 30 درصد بيشتر از پارسال فروخته
--
مطلب بالا رو ويراش كردم چون اشتباه كرده بودم. به علت خستگي
---
شپديس 49 درصد افزايش نسبت به پارسال
كچاد 43 درصد افزايش
كگل 26 درصد افزايش داشته
البته مثلا كگل پيش خور كرده و ارزش بازارش زيادي بالاست . اين افزايش فروش شركتها دليل خوب بودنشون نيست. بايد ديد پي به اي و ارزش بازار شركت چنده
جم پيلن 53 درصد افزايش
من الان بيرون بودم جاهاي شلوغ ديدم مامورها جمع شدن بودن براي اغتشاش و اين چيزا. به نظر من كه خودتون رو درگير اين چيزا نكنيد توي تلگرامم چيزي ننويسيد رصد ميشه...
رفتم خريد كنم واقعا جاخوردم قيمتها رو ديدم . آقا ديگه دوره لاكچري بازي گذشته. اين مردمي كه دارن سهم هاي ارزشمند رو ميفروشن سهم هايي كه دي پي اس بهش ميده مثل همين پتروشيمي ها واقعا دارن اشتباه ميكنن. اميدوارم اين اشتباهشون رو آخر برج 10 كه من پول دستم مياد ادامه بدن بزخري كنم /:.yead.:/
چند روزه ترافيك هم خيلي زياد شده
نون هم قراره گرون بشه. بنزينم الان مفت شده انگار داري بنزين هزار تومني ميزني با اين دلار
آقا مردمم مقصر هستن آخه طرف جهاز ميخواد حتما بايد سايد ال جي باشه نميشه با يك يخچال معمولي يا بدون عروسي و سرويس طلا و مهريه هاي سنگين ازدواج كرد بابا اصل مطلب رو ول كرديد چسبيديد به اين چرت و پرتها.
-----------------
و اما گزارش.
پارس رو ديدم 15 درصد بيشتر از پارسال فروخته
مبين هم 30 درصد كمتر از پارسال فروش داشته !
زاگرس تقريبا مثل پارسال بوده
كرماشا هم كه حدود 30 درصد بيشتر از پارسال فروخته
--
مطلب بالا رو ويراش كردم چون اشتباه كرده بودم. به علت خستگي
---
شپديس 49 درصد افزايش نسبت به پارسال
كچاد 43 درصد افزايش
دو محصول اصلی شپدیس از ابتدای سال تولیدش صفر بوده. علتش را میدونید؟! شاید دلیل این که بازار پی ای پایینی به سهم میده ریسک ادامه روند فعلیه تولید وفروشه
دو محصول اصلی شپدیس از ابتدای سال تولیدش صفر بوده. علتش را میدونید؟! شاید دلیل این که بازار پی ای پایینی به سهم میده ریسک ادامه روند فعلیه تولید وفروشه
مگه بجز اوره و آمونیاک چیزه دیگه ای هم تولید میکنه ؟
به نظر میاد عمدا سهم ها رو دارن میارن پایین به عنوان نمونه همین شپدیس هر روز صف فروشش جمع میشه ولی فرداش راس هشت و نیم صف فروش میشه . گزارش خوب میده صف فروشه. چیزی که من شنیدم این هست که میخوان سهم ها رو بیارن پایین بعد جمع کنن ببرن بالا. مثلا خودرو روی 100 تومن و.. پی به ای تحلیل شپدیس 5 یا 6 هست . اگه بقیه بازار هم بخوان پی به ای 5 یا 6 بگیرن که نابود میشن.
من نه ایرادی به مدیران سازمان بورس میگیرم (چون مملکت که همه جاش فاسده) نه به حقوقی ها نه حتی به افرادی که بورس رو عمدا تخریب کردن. ایراد اصلی رو باید به حقیقی ها گرفت که سهم های حبابی رو بدون تحقیق در قله خریدن و الان برای فروش در کف با هم رقابت میکنن.
امسال به اندازه کل سرمایه دو سال قبلم دی پی اس میگیرم این استراتژی من هست. گور بابای بازار
به نظر میاد عمدا سهم ها رو دارن میارن پایین به عنوان نمونه همین شپدیس هر روز صف فروشش جمع میشه ولی فرداش راس هشت و نیم صف فروش میشه . گزارش خوب میده صف فروشه. چیزی که من شنیدم این هست که میخوان سهم ها رو بیارن پایین بعد جمع کنن ببرن بالا. مثلا خودرو روی 100 تومن و.. پی به ای تحلیل شپدیس 5 یا 6 هست . اگه بقیه بازار هم بخوان پی به ای 5 یا 6 بگیرن که نابود میشن
همانطور که سهام رو باد کردند دستوری الان هم در حال خالی کردن باد هستند دستوری...
باید قبول کنیم که قرار نیست در بازار سرمایه همگی منتفع بشند!
یه عده تازه وارد فکر می کردند که قیمت سهام باید تا عرش اعلی برود و مثل مهناز صادقی (شخصیت موهومی صدا و سیمای میلی برای فریب افکار عمومی) رشدهای شونصد میلیون درصدی وعده می دادند...
نظر