****گرو خودرویی (خودرو،سایپا،زامیاد....)****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eleyot
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 50

بنظرم خیلی ها امروز تو این فکرن که آیا اصلاح بزرگی در انتظار گروه خودروای است یا نه به نظر من نهایتا تا 2 روز دیگر گروه خودروای با صف فروش و منفی مواجه خواهد شد من خودم سهم خودرویی ندارم ولی از فردا تصمیم دارم خرید پله ای خودم را شروع کنم هر چند با مقدار کم و دوشنبه و سه شنبه نیز حجم بیشتری از فردا خرید خواهم کرد شاید روز چهارشنبه آغاز حرکت باشد نظر دوستان چیه؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

نظر بنده روی سایپا مثبته...با توجه به صعودی بودن وساپا و بازگشایی رنا و هم چنین پایین بودن پی به ای نسبت به خودرو
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

سلام به دوستان
        من سایپا246 خریدم و379.2 دو روز قبل فروختم
        الان هم منتظرم که افت خوبی انجام بده و هنوز برا خرید فکر میکنم خیلی زود باشه مخصوصا که بازار داره میره که احساسی بشه و همین طور هم میشه.
        نظر من اینکه حداقل یک هفته صبر کنید تا قیمتش عاقلانه بشه بعد خرید پله ای کنید.از طرفی RSI وضعیت نامناسبی داره وmacd هم نشون میده داره افت شروع میشه.
        ولی با وجود همه این تفاسیر فالو کردن بازار رو نباید از یاد برد
        پر سود باشید
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

نگاهی به سطوح حمایتی سایپا

همانگونه که قبا گفته شد سهم در قالب کانالی صعودی قرار دارد و در معاملات چند روز گذشته موفق به شکست سقف کانال و رشد تا محدوده 390 تومان گردید

[IMG][/IMG]

با توجه به معاملات امروز و پول بک به سقف کانال انتظار اصلاح سهم در چند روز اینده دور از ذهن نمیباشد

بغیر از سطوح حمایتی فیبو ناچی در سطوح 345-334-317 و 300 تومان
          سهم در منفی کامل فردا( در حدود 256 تومان ) کاملا به سقف کانال پول بک میکند که حمایت خوبی برای سهم محسوب میشود.دیگر حمایت قوی سهم در محدوده خط ابی رنگ در حدود 310 تومان قرار دارد.
          سهم تقریبا الگوی 1.618ab=cd را کامل کرده و اساتید حداکثر افت در این الگو را تراز 61.8 بازوی cd قرار میدهند که در سایپا معادل 300 تومان میباشد

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

امروز در وساپا دانایان پارس بازهم خریدار بود و اینبار 3548000 سهم خرید.
            در خساپا هم سرمایه گذاری سایپا خریدار بود و 9186000سهم خرید.
            ---------
            نکته جالب توجه در خساپا اینست که اگر یادتان باشد چندی پیش که سایپا متوقف بود و روز بازگشایی با صف فروش سنگین همراه شد و در همان روز وساپا اقدام به جمع کردن خساپا نمود و همان سهم هایی که جمع کرده بود را بعدا در قیمتهای بالاتر به تدیریج فروخت که با این اقدام هم موجب رشد خساپا شد و هم خودش سود کرد که به نظر میرسد اینبار هم چنین شود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

خگستر
              امروز در خگستر تعاونی خاص ایران خودرو همچون روزهای قبل عرضه کننده بود و این بار به نظر میرسد از سهم خارج شده است.
              ولی نکته اصلی معاملات 98 میلیونی خگستر این بود که از این مقدار صبا تامین 15842000 سهم خرید و همچنین دانایان پارس هم به جمع سهامداران بالای 1 درصد ان اضافه شد.
              بنابراین با اتمام عرضه های تعاونی خاص ایران خودرو و خریدهای پرحجم دانایان پارس و صباتامین در خگستر به نظر میرسد روند رو به رشد ان ادامه یابد.
              همچنین طبق محاسباتی که در یکی از سایتها دیدم ناو خگستر بالا محاسبه شده بود و در قیمتهای فعلی جای رشد خواهد داشت.

نظر

• Alfredo Pacino
                عضو جدید
                • Mar 2011
                • 12

چه میکنه این خگستر فردا دیدنی تر هم خواهد شد

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ محدوديت حجمي (حداكثر تعداد اوراق در هر سفارش) جهت نمادهاي خفناور1 و فولاي1، از فردا دوشنبه مورخ 1390/01/22، به 10،000 سهم افزايش مي يابد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• FENCER
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 601

از گزینه های خرید دیروز و امروز سایپا بود.
                    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

همانطور که در تحلیل بالا هم گفته بودم سهم در پول بک به سقف کانال در 357 حمایت خوبی داره
                      هرچند هنوز هم بدبینانه جای افت تا 335-340 وجود داره.خودم از صف فروش دیروز یه پله خریدم منتظر معاملات روزهای اینده ام.انشالله که پایینتر نیاد تا خریدهامو تکمیل کنم;)

نظر

• امیر
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 144

خانم پانی رشد سهم را چگونه می بینید و در صورت امکان اهداف قیمتی ان و مقاومتهای سهم را بیان فرمایید .

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

وپارس همچنان در حال صعود.
                          با رشد وپارس که امروز به 414 تومان رسید ناو وساپا و خگستر و بقیه شرکتهایی که انرا دارند بازهم افزایش میابد.
                          طبق اخرین صورت پرتفوی خگستر در حال حاضر حدود 902000000(نهصدو و دو میلیون) بانک پارسیان دارد با بهای تمام شده هر سهم 141 تومان!!!
                          ضمنا وساپا هم 424 میلیون بانک پارسیان دارد.
                          مطلب فوق صرفا جهت یاداوری تاثیر خوب رشد وپارس در شرکتهایی مانند خگستر و وساپا بود.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
                            خانم پانی رشد سهم را چگونه می بینید و در صورت امکان اهداف قیمتی ان و مقاومتهای سهم را بیان فرمایید .
                            با سلام .
                            یک مقاومت محدوده سقف کانال در 372-374 داره و سهم یه باند مقاومتی بین 390-400 داره.وقتی این باندو رد کنه انشالله میره واسه سقف چنگال در 430 و ....

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

وقتی تحلیل خاور رو گذاشتم(همون روزیکه در گره بود ) و گفتم اصلاح داره کمتر کسی فکرشو میکرد(اراک بورس عزیز نیستند دو بار ازم سوال کردن هم تو تاپیکم و هم تو وبلاگم و تاکید کردم اصلاح داره)

الان هم میگم حمایت 110-111 و حمایت خوب در 106.نهایت اصلاح:102.نظر شخصی:106-108

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

خپارس:

پول بک بطور کامل به سقف چنگال و برگشت سهم تا صف خرید. هدف بعدی:175 (مقاومت قوی در محدوده 159 تومان)
                                (خودم دیروز فروختم :(( )

نظر

در حال کار...
                                X