گروه بانــــکي

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

با برگزاري مجمع عمومي عادي به طور فوقالعاده
    7 عضو حقوقي هيات مديره بانك پارسيان مشخص شدند
    خبرگزاري فارس: با برگزاري مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده بانك پارسيان ، 7 عضو حقوقي هيات مديره اين بانك مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، بعدازظهر روز گذشته مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده بانك پارسيان براي انتخاب اعضاء حقوقي 7 نفره هيات مديره با حضور حدود 95 درصد سهامداران در سالن اجتماعات پژوهشگاه نيرو برگزار و طي آن اعضاء حقوقي هيات مديره بزرگترين بانك كاملا " خصوصي كشور ( با سرمايه هزار و 100 ميليارد توماني) تعيين شدند.
    براساس اين گزارش، در نتيجه شمارش آرا، شركت ايران خودرو (مالك مستقيم و غير مستقيم 34.5 درصد سهام) و سرمايه گذاري تدبير ( مالك 10درصد سهام و از طريق ائتلاف و اخذ وكالت از ديگر سهامداران بانك) هر كدام صاحب سه كرسي هيات مديره بانك پارسيان شدند.
    صندوق كاركنان شركت ملي نفت هم كه 10 درصد سهام بانك پارسيان را در اختيار دارد، توانست كرسي هفتم هيات مديره را بنام خود كند.
    حال با مشخص شدن اعضاء حقوقي هيات مديره بانك پارسيان، بايد صلاحيت نمايندگان حقيقي معرفي شده توسط بانك مركزي به تاييد رسيده تا در مرحله بعد صورت جلسه اين مجمع به سازمان بورس براي تاييد نهايي ارسال شود. دراين صورت اعضاء حقيقي هيات مديره بانك پارسيان مي توانند در اولين جلسه خود نسبت به تعيين سمت اعضاء (رئيس و نائب رئيس) و همچنين مديرعامل تصميم گيري كنند.

نظر

• حامد
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1490

بزرگترین قرارداد صنعت گاز ایران امضا شد
      اکونیوز:قرارداد ساخت پالایشگاه گاز بید بلند 2 و احداث واحد استحصال اتان پارسیان بین شرکت ملی گاز ایران و بانک صادرات ایران به ارزش 4 میلیارد دلار امضا شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، بر اساس این قرارداد، بانک صادرات با مشارکت هشتاد درصدی به میزان سه میلیارد و دویست میلیون دلار در این دو طرح مشارکت می کند و بیست درصد باقی مانده را نیز شرکت ملی گاز تأمین خواهد کرد.
      زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
      اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• کاشف
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 925

معاون شركت بورس به فارس خبر داد:
        پذيرش در بورس پالايش نفت شازند و لزوم بررسي ذوب آهن
        خبرگزاري فارس: معاون شركت بورس از پذيرش شركت 560 ميليارد توماني پالايش نفت شازند و عرضه اوليه سهام آن طي يك ماه آينده و لزوم بررسي بيشتر براي بورسي شدن شركت ذوب آهن خبر داد.

محمدرضا رستمي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، با اشاره به جلسه يكشنبه هيئت پذيرش اوراق بهادار كه با موضوع بررسي پذيرش دو شركت مشمول اصل 44 ذوب آهن و پالايش نفت شازند ( امام خميني ره) برگزار شده بود اظهار داشت: در اين جلسه با پذيرش شركت پالايش نفت شازند موافقت و مقرر شد طي يك ماه آينده سهام اين شركت در بازار اول معاملات بورس عرضه شود.
        وي با بيان اينكه هنوز درصد عرضه اوليه 5 يا 10 درصدي سهام شركت مشخص نشده ادامه داد: سرمايه پالايش نفت شازند حدود 560 ميليارد تومان بوده كه40 درصد از سهام اين شركت پيش از اين به سهام عدالت اختصاص داده شده است.
        رستمي در خصوص وضعيت پذيرش ذوب آهن هم خاطر نشان كرد: پذيرش اين شركت به بررسي بيشتر صورت هاي مالي و مشخص شدن برخي مباحث بستگي دارد كه قرار شده در اولين جلسه هيئت پذيرش مجددا " مطرح شود.
        بررسي هاي فارس از برخي مشخصات پالايش نفت شازند حكايت از آن دارد كه اين شركت در حالي براي سال هاي مالي 86 تا 88 به ترتيب 305، 872 و 149 ريال سود پيش بيني كرده بود كه با توجه به بند 7 قانون بودجه 88 دولت و لزوم واريز مبالغ سنگيني توسط شركت هاي پالايشگاهي به حساب خزانه براي مصرف آبرساني مرزهاي نفت خيز، از سودآوري شركت هاي پالايشگاهي از جمله پالايش نفت شازند كاسته شده است.
        اين درحالي است كه پيش بيني سود هر سهم اين شركت براي سال مالي جاري 199 ريال اعلام شده است.
        از طرف ديگر با توجه به دولتي ماندن 100درصدي دو پالايشگاه آبادان و بندرعباس، موضوع باقي ماندن 20 درصد سهام شركت هاي پالايشگاهي مشمول واگذاري مانند نفت شازند منتفي شده كه با اين اوصاف بايد 60درصد سهام اين شركت واگذار شود.
        همچنين با ورود اين شركت به بورس ،تعداد شركت هاي پالايشگاهي حاضر دربازار سهام با احتساب دو شركت پالايش نفت اصفهان و تبريز به سه شركت مي رسد.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

در اصل توسط holy پست شده است View Post
          از اظهار لطف دوستان عزیزم سپاسگزارم ......
          ميشه از بانك ملت يه نمودار بزاريد؟ اگر سحت نيست براتون. ميخوام به سبدم اضافه كنم.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است
            ميشه از بانك ملت يه نمودار بزاريد؟ اگر سحت نيست براتون. ميخوام به سبدم اضافه كنم.

سلام دوست من
            من به سیستم خودم دسترسی ندارم تا یکی دو ساعت دیگه ،نمودارهام هم همه انجاست ،الان نمودارهایی که دارم بدون اعمال سود و افزایش سرمایست
            ولی چیزی که میتونم الان خدمتتون بگم
            حمایت سهم 1921 و 1958
            تشکیل یک الگو مثلث داده و به طرف بالا شکسته اونو
            هدفش هم :
            هدف اول : 205
            هدف دوم :214
            هدف سوم:223

نمودارش رو شب حتما در تاپیک بانک ملت قرار میدم
            موفق باشین دوست من
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

در اصل توسط holy پست شده است View Post
              سلام دوست من
              من به سیستم خودم دسترسی ندارم تا یکی دو ساعت دیگه ،نمودارهام هم همه انجاست ،الان نمودارهایی که دارم بدون اعمال سود و افزایش سرمایست
              ولی چیزی که میتونم الان خدمتتون بگم
              حمایت سهم 1921 و 1958
              تشکیل یک الگو مثلث داده و به طرف بالا شکسته اونو
              هدفش هم :
              هدف اول : 205
              هدف دوم :214
              هدف سوم:223

نمودارش رو شب حتما در تاپیک بانک ملت قرار میدم
              موفق باشین دوست من
              دوست من اين اهداف طي چه مدتي تحقق مي يابند؟ من كه امروز فروختم. خريدم روي 185 بود

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
                دوست من اين اهداف طي چه مدتي تحقق مي يابند؟ من كه امروز فروختم. خريدم روي 185 بود

اما نمودار بانک ملت به قرار زیر هست :
                همونطور که دوستمون آنالیست عزیز فرمودن نمودار در موج 5 بزرگ قرار داره .......
                سهم چندی پیش موج چهارم خودش رو یه شکل مثلث تموم کرد و وارد موج پنجم شد و با شکست مثلثی که ساخت راه خودش رو به طرف بالا ادامه داد و سقف حدود 203 تومن رو برای خودش ساخت و بعد از اون صعود و در چند روز گذشته روند کم نوسانی داشته .....

اما دو حمایت معتبر برای سهم داریم که اولی 195 تومن و دومی 192 تومن هست و اما
                مقاومتهای سهم که به عبارتی میتونه اهداف سهم هم به حساب بیاد اولی 205 تومن و بعد از اون
                214 و هدف سوم 223 تومن میتونه باشه و در نهایت هدف چهارم 240 تومن خواهد بود
                در ارتباط با بازه زمانی که سهم به اون میرسه من فکر میکنم در یک بازه میان مدت 3-4 ماهه بتونه به
                هدف سوم و البته احتمال داره هدف چهارم دست پیدا کنه .

اما دوست من به اعتقاد من مجموعا سودی که میتونیم از این سهم در میان مدت بدست بیاریم رو به راحتی و با ریسک کمتر میتونیم از سهام دیگه بدست بیاریم .
                موفق باشین
                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

افزايش سرمايه وكار كي قراره باشه؟

نظر

• سقراط
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 159

<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
                    << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
                    روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

از بانك سينا يه تحليل بزاريد كه بهترينه در خصوصي ها.

نظر

• k1khosro
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 54

وبصادر با توجه به فعالیتهای جدید تو انرژی

نظر

• Amo Hoseian
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 212

سلام
                          کسی از وکار خبری داره؟
                          مدتی داره درجا میزنه.
                          ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
                          [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                            سلام
                            کسی از وکار خبری داره؟
                            مدتی داره درجا میزنه.
                            ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
                            قصد افزايش سرمايه داره
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

پاسارگاد

برگزاری جلسه معارفه بانک پاسارگاد برای ورود به فرابورس
                              سه شنبه جاري 19 بهمن جلسه معارفهايي (ساعت 15 الي 17 در سالن اجتماعات شهيد بهشتي به آدرس خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد حسن اكبري پلاك 2) برگزار ميشود .

معاون عملیات و نظارت فرابورس از برگزاري جلسه معارفه بانک پاسارگاد برای عرضه سهام در فرابورس خبر داد و افزود :بزودی امکان انجام معامله سهام این بانک در بازار اول فرابورس فراهم می شود.

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومی فرابورس ،حسن محمد تبار با اعلام مطلب فوق افزود بانك پاسارگاد در 24 مهرماه سالجاري در فرابورس پذیرفته شد و سهشنبه گذشته با نماد معاملاتي «پاسار» در فهرست شركتهاي بازار اول معاملات فرابورس درج شد.

وي ادامه داد: با اين اتفاق معاملات سهام اين بانك كه تا پيش از اين در اداره سهام بانك انجام ميشد متوقف شده و بايد فهرست سهامداران در شركت سپرده گذاري مركزي نهايي شود.

وی ادامه داد: سهشنبه جاري 19 بهمن جلسه معارفهايي (ساعت 15 الي 17 در سالن اجتماعات شهيد بهشتي به آدرس خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد حسن اكبري پلاك 2) برگزار ميشود .

معاون عملیات و بازار فرابورس یادآور شد : به دلیل اینکه سهام شناور بالا نیازی به عرضه اولیه ندارد به احتمال زیاد سهام این شرکت از هفته آینده در فرابورس انجام می شود.

نظر

• sarcheshmehpour
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 284

بانک پاسارگاد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
                                سرويس: صنعت و معدن

مديرعامل بانك پاسارگاد از احتمال ورود مستقيم اين بانك به بورس بدون ورود به فرابورس خبر داد.

دكتر مجيد قاسمي در گفتوگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، و پايگاه خبري اعتبار در حاشيه جلسه معارفه بانك پاسارگاد اظهار كرد: به دليل اينكه شركت فرابورس در افزايش سرمايه بانك پاسارگاد همكاري مناسبي با بانك انجام داد، تصميم گرفتيم كه از فرابورس وارد بورس شويم؛ البته با اين شرط كه بتوانيم تا آخر امسال وارد بورس شويم.

وي افزود: در حال حاضر هيات پذيرش بورس كه بانك پاسارگاد را تاييد كرده، پيشنهاد داده است كه بانك پاسارگاد مستقيم وارد بورس شود.

قاسمي ادامه داد: ما هم از اين موضوع استقبال ميكنيم و در حال مذاكره در اين باره هستيم تا در مورد شرايط ورود به توافق برسيم. اين امر ظرف چند روز آينده مشخص خواهد شد.

مديرعامل بانك پاسارگاد گفت: در صورتي كه قرار باشد به طور مستقيم وارد بورس شويم، حتما در اسفندماه اين اتفاق ميافتد و ديگر در روز 25 بهمن وارد فرابورس نخواهيم شد.

قاسمي همچنين از مذاكره با سهامداران براي مشخص كردن ميزان عرضه اوليه خبرداد.

به گزارش ايسنا پيش از اين قرار بود كه بانك پاسارگاد ابتدا وارد فرابورس شود و پس از آن به بورس برود. بانك پاسارگاد بزرگترين بانك خصوصي كشور است كه ارديبهشت 91 سرمايه آن به بيش از سه هزار و 100 ميليارد تومان خواهد رسيد.
                                در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

در حال کار...
                                X