کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاهواز تا این لحظه خوب دوام آورده
ممکنه براش معکوس بکشن و مثبت بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم فاهواز اشتباهی زیر 100تومان باز شد
نوش جان هر کس که خرید
خدا خواست و ما توانستیم
به زودی باید گپ قیمتی خودش با لکما پر کنه
فاهواز و لکما همیشه در یک محدوده قیمتی بودن
خدا خواست و ما توانستیم
اگر فخوز یا فولاد سهام مدیریتی فاهواز بخره میتونه ظرفیت تولید شرکت از ۲۰% فعلی به ۱۰۰% برسونه
وضعیت شرکت در سه آیتم تولیدی:
ورق ظرفیت تولید ۶۰۰هزار تن و کل تولید سال ۹۵ حدود ۲۱۷ هزار تن
و تولید ۶ماهه ۹۶ حدود ۱۳۸ هزار تن
ظرفیت تولید لوله سیاه ۸۰هزارتن تولید سال پیش و امسال صفر
ظرفیت تولید لوله سفید ۲۵هزارتن تولید سال پیش و امسال صفر
کاملا مشخصه که امسال زیان صفر میشه
و اگر مشکل تامین نقدینگی با ثبت افزایش سرمایه حل بشه مشکل تامین مواد اولیه حل میشه
سود عالی میسازه
اگرم که فخوز یا فولاد بلوک سهم بخرن خودشون مواد اولیه را تامین میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
امروز کلا ۴۰میلیون فروشنده داره
در صورت جمع شدن این ۴۰میلیون تا۵۰%سبد میخرم و تا قیمتهای ۱۰۰تومان با سهم میمونم
خدا خواست و ما توانستیم
همین اسم و برند و قدمت ۵۰ساله نورد لوله اهواز بیشتر از ۵۳ تومان ارزش داره
اون وقت قیمت یه شرکت در صنعت ارزشمند هست ۵۳تومان
عجیبه
خدا خواست و ما توانستیم
مهریزی حاضر به فروش سهامش توسط خصوصی سازی نیست
شرکتی را که فقط 300تومان زمین به ازای هر سهمش داره بدون در نظر گرفتن تجهیزات و زیرساختهایی که داره
چطور میتونه راضی بشه دونه ای 70تومان بفروشه
فاهواز زیر 100تومان خاطره ای خواهد نزدیک
خدا خواست و ما توانستیم
مهریزی حاضر به فروش سهامش توسط خصوصی سازی نیست
شرکتی را که فقط 300تومان زمین به ازای هر سهمش داره بدون در نظر گرفتن تجهیزات و زیرساختهایی که داره
چطور میتونه راضی بشه دونه ای 70تومان بفروشه
فاهواز زیر 100تومان خاطره ای خواهد نزدیک
مبارکه
ظاهرا مشکل مهریزی و خصوصی سازی حل شد و 800میلیون سهم به کد مهریزی انتقال پیدا کرد
از این به بعد اخبار مثبت سهم منتشر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
حالا که مهریزی سهام مدیریتی را تصاحب کرد (البته بابت پرداخت بقیه اقساط قطعا فشار مالی زیادی بهش آمده)
باید فکر راه چاره برای حراج حق تقدمهای استفاده نشده و واریز 100تومان ها بکنه
راه حل این مشکل هم مشخص است
خودش که پولی نداره که واریز کنه
پس باید بازار را تشویق به واریز 100 تومان نماید
چطوری؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
حالا که مهریزی سهام مدیریتی را تصاحب کرد (البته بابت پرداخت بقیه اقساط قطعا فشار مالی زیادی بهش آمده)
باید فکر راه چاره برای حراج حق تقدمهای استفاده نشده و واریز 100تومان ها بکنه
راه حل این مشکل هم مشخص است
خودش که پولی نداره که واریز کنه
پس باید بازار را تشویق به واریز 100 تومان نماید
چطوری؟؟
اما راه حل:
بهترین راه حل برای ایجاد مشارکت در واریز 100تومانها این است که سهامدا عمده قیمت تابلو را به محدود 110تا 120 برساند تا سهامداران بجای فروش حق تقدم ترغیب به خرید حق تقدمهای استفاده نشده خود و دیگران بشن مدیریت فاهواز مجبور حق تقدمهای استفاده نشده را قبل از پایان سال به سهم تبدیل کنید یا خودش باید واریز 100تومان تقبل نماید و یا روش بالا را اتخاذ نماید
در هر حال با توجه با تناژ تولیدی امسال و خروج از زیان روش اول بهترین گزینه است و باید منتظر فاهواز حداقل 120تومانی باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
ما یه پله دیگه فاهواز برداشتیم
6میلیون حجم فروشنده رقم ناچیزی است برای سهمی مثل فاهواز
به نظرمنا قبل ساعت 12 جمع میشه
خدا خواست و ما توانستیم
رنج دقیقه نود در این نماد ما را به قیمت خوردن در روز دوشنبه امیدوار کرد
ممکنه دوشنبه مثبت خوبی بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
سازمان خصوصی سازی قصد دارد 45 درصد سهام نورد و لوله اهواز را به ارزش کل پایه بیش از 120 میلیارد تومان با شرایط اقساط 4 ساله و درصد حصه نقدی 25 درصد در روز 6 اسفندماه به فروش برساند. جزییات و مشخصات واگذاری در نشانی سایت سازمیان خصوصی سازی اعلام شده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر