کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
من که با فارابی سفارش رو گذاشتم و لغوش هم نکردم اما بهم ندادن!!
چرا؟کسی علتش رو میدونه؟
علیکم السلام
بله دلیلش روشن است.
در امضایم هم حتی دلیلش را گذاشته ام...
این کارگزاری فارابی (فارابیکسو) زیاد آدم های خوبی به نظر نمی آیند...
سهمیه عرضه اولیه را به مشتریان نمی دهند.
==========پی نوشت==========
ای بابا... از چه بگویم؟ همه مردم انگار دزدهای بالقوه ای هستند که آب نمی بینند وگرنه دستشان برسد هیچ بدشان هم نمی آید... حالا از راننده تاکسی ای که دستش برسد هزار ریال هزار ریال می دزدد بگیر... برو تا امثال بابک زنجانی که دستش رسید و چند ده هزار میلیارد ریال دزدید...
من نمی دانم مگر مادر های اینها بهشان شیر حلال نداده؟ پدرانشان مگر با نان حلال بزرگشان نکرده؟ :( پس چرا دزدی می کنند؟؟؟ فکر می کنند با دزدی به کجا قرار است برسند؟؟؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام دوستان
این سهم ارزش خرید داره درقیمت 970 تومان یا نه؟
سپاسدار شماییم.
برای کوتاه مدت ارزش نداره
برای بلند مدت میتونه سهم پیرمردی خوبی مثل همراه باشه سالی 33 درصد سودش افزایش خواهد یافت
بالا عرضه شده عرضه در 850 بهتر بود
منتهی این بحث به تنهایی تعیین کننده نیست
سهم کوچک هست و از 32 میلیون عرضه اولیه 17 میلیونش رو جمع کردن عملا
با ده میلیارد تومن به راحتی صف میشه و اگر بخوان ببرنش بالا به راحتی میتونن بالا ببرننش
حقوقی مجبوره فعلا بخره تا سهم ریزش بیشتر نکنه البته ما هم دیروز جزء ترسوها بودیم و دیروز در قیمت 9800 ریال فروختیم . درود
بعضی اوقات اگر حقوقی میخرد دلیلی بر جلوگیری از ریزش نیست
دلیل برای این است که قیمت بالا خورده و با برگشت قیمت سعی میکنند عرضه را به سبد باز گردانند
مهمتر از اون قیمت خوردن کارخانه است
شاید دوباره 930 تومن رو ببینه .
معمولا در چنین عرضه اولیه هایی که قیمت فقط یکی دو روز مثبت 5 درصد میخورد و بالا نمیرود،پس از چندین روز نوسان مثبت و منفی دوباره به قیمت عرضه اولیه میرسد.شاید در این بکهنوج هم این مورد دیده بشه البته شاید،قطعیتی در کار نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
شاید دوباره 930 تومن رو ببینه .
معمولا در چنین عرضه اولیه هایی که قیمت فقط یکی دو روز مثبت 5 درصد میخورد و بالا نمیرود،پس از چندین روز نوسان مثبت و منفی دوباره به قیمت عرضه اولیه میرسد.شاید در این بکهنوج هم این مورد دیده بشه البته شاید،قطعیتی در کار نیست.
امروز به 930 تومن رسید،بنظرم خرید زیر 930 تومن میتونه جذاب باشه ولی باید با دید میان مدت سرمایه گذاری شه شاید در کوتاه مدت کمی اذیت کنه.
قطعا این سهم در آینده حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
ای کاش تکنیکال بلند مدتی داشت و میشد قیمت های خوبی برای خرید داد ولی با این دیتای اندک نمیشه کمک زیادی از تکنیکال گرفت،تنها میشه گفت که اگه زیر 930 تومن بیاد 875 تومن میتونه یه حمایت تکنیکالی باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خریدهای حقوقی ها منو فریب داد و البته اشتباه دیگر من این بود که زیادی ترید می کنم بعد از فروش خودرو پول تو حساب بود و طمع نوسان گیری از کهنوج باعث خرید شد و متاسفانه ضرر هم کردم و مقداری در 960 و بیشترشو 940 فروختم یه 10 میلیون تومنی بی خود و بی جهت سوخت شد 20درصد از سود خودرویی که در سه ماه کار روی سهم خودرو بدست اومده بود رو به این روش از دست دادم
آدمی متاسفانه با همه نصیحت ها و نهیب هایی که به خودش میزنه یه خر درون داره که با احساسات و هیجانات + طمع فعال میشه
من از ضرر ناراحتم ولی بیشتر از همه به عدم پایبندی به استراتژی که با بدبختی چهار پنج ساله شکل گرفته ناراحتم
نظر