کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ممنون اگهی رو دیدم الان سوال اینجاست این مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومن که این افزایش به شرکت فلات تحمیل میکنه از کجا باید تامین شه
خبری از افزایش سرمایه از آورده سهامداران فلات که نیست...پس احتمالا به اندازه همین ۶۰۰ میلیارد از مالکیت فلات در کک طبس کم میشه و به ومعادن اضافه میشه...و ومعادن این مبلغ رو واریز میکنه
خبری از افزایش سرمایه از آورده سهامداران فلات که نیست...پس احتمالا به اندازه همین ۶۰۰ میلیارد از مالکیت فلات در کک طبس کم میشه و به ومعادن اضافه میشه...و ومعادن این مبلغ رو واریز میکنه
من فکر می کنم فلات خودش از آورده افزایش بده و در این افزایش سرمایه شرکت کنه اما
فرض می کنیم گفته شما درست باشه و فلات پول رو واریز نکنه اونوقت مثلا ومعادن باید به نرخ روز حق های فلات رو بخره فلات 5٬642٬966٬808 حق تقدم داره.اگه ارزش روز کک طبس رو ۱۲ هزار میلیارد تومن فرض بگیریم قیمت هر سهم بعد از افزایش ۸۰۰۰ تومن و قیمت حق ۷۹۰۰ تومن میشه پس پول فروش حق فلات بیش از ۴۴۰۰ میلیارد میشه یعنی فلات بیش از ۱۱۰۰۰ تومن به ازای هر سهم سود میسازه.
حالا یه فرض دیگه می گیریم شرکت فلات یک سال پیش ارزش قدر السهم فلات در کک طبس رو بیش از ۳۰۰۰ میلیارد برآورد کرده یعنی ارزش کل کک طبس رو بیش از ۷۵۰۰ میلیارد تومن برآورد کرده پس قیمت هر سهمش ۵۰۰۰ تومن و هر حق ۴۹۰۰ تومن برآورد شده پس پول فروش حق ها بیشاز ۲۷۰۰ میلیارد میشه یعنی بیش از ۷۰۰۰ تومن به ازای هر سهم!
با تشکر از دوستان پس امکان پرداخت مبلغ توسط سهامدار عمده فلات رو دوستان کم میدونن البته به من گفتن سهامدار عمده پول دارد و اگر بخواد میتونه مبلغ رو پرداخت کنه
خوب دوستان عزیز یه حقوقی تو سهم بود که اعتقادی به سهم نداشت و در منفی خارج شد که بعد از خارج شدنش سهم صف خرید شده دو روزه بی صبرانه منتظر بازی حق تقدم کک طبس هستیم امیدوارم شنیده من مبنی بر پولدار بودن سهامدار عمده درست باشه و کبلغ افزایش سرمایه رو واریز کنن بعد بریم برا یه سلب حق تقدم سنگین
نظر