کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثعتما معاملات خوبی را دنبال می کند ...
ما با 50 درصد سهام خریداری شده قبلی کماکان سهامداری می کنیم ...
حقوقی سنگین شروع به فروش نموده تا جلو رشد سهم را بگیرد اما به نظرم موفق نخواهد شد ، فقط ممکن است اصلاح کوتاه داشته باشیم ثعتما مقاومت های سختی را پشت سر گذاشته و کمتر از 1000 تومان آرام نخواهد گرفت .
تکرار می کنم مطالب من از این به بعد برای سهامداران است و خرید ریسک دارد اگر کسی وارد می شود حد ضرر از واجبات است .
ثعتما طبق پیش بینی ،،، امروز به 1370 تومان رسید و تا کنون بازدهی 300 درصدی را در کارنامه خود ثبت کرد ...
ثعتما در 1190 صف فروش شد ...
شرکت شفاف سازی کرده و گفته رشد 3.5 برابری سهام بی رویه بوده و سلب مسئولیت نموده است .
ثعتما برای روز دوم در 1110 ت صف فروش 4 میلیونی دارد .
بنده کماکان با 30 درصد سهام خریداری شده قبلی سهامداری می کنم و 70 درصد آن را فروخته ام ...
در چه قیمتی صف فروش آن جمع خواهد شد ؟ و آیا کسی جرات این کار را خواهد داشت ؟
احتمال اینکه این صف فروش ها برای خرید ارزانتر حق تقدم های استفاده نشده باشد هست ... قبلا گفته ام که در قیمت های فعلی خرید ریسک بالا دارد ...
تاکید خرید در قیمت های 350 و کمتر بود یادش بخیر ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
سوپر حبابه .........................اندازه 20% سرمایش هم دارایی نداره سهم داره 80میلیارد تومن بهش مارکت دادن این سهم همین یکماه پیش مارکتش به زور 20 میلیارد بود
درود بر آباد عزیز
بسیار خرسندیم که دوباره تحلیل های صادقانه و پربار شما رو در تاپیک ها میبینیم، دلمان برای قلمتان تنگ شده بود،خصوصا در تاپیک ثعتما
هر جا هستید شاد و سلامت باشید
درود بر آباد عزیز
بسیار خرسندیم که دوباره تحلیل های صادقانه و پربار شما رو در تاپیک ها میبینیم، دلمان برای قلمتان تنگ شده بود،خصوصا در تاپیک ثعتما
هر جا هستید شاد و سلامت باشید
با سلام و ارادت
از لطف شما سپاسگزارم . شاد و سلامت باشید.
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ثعتما پس از یک ریزش شارپ از 735 برگشت زد و اکنون در 800 تومان صف خرید شد .
ثعتما از جمله سهم هایی بود که در سال 97 به خوبی درخشید و سال 97 را با صف خرید در قیمت 800 تومان به پایان رساند
در این سهم نظرات زیادی ارائه کردم که اکثر آنها درست و دقیق بودند و تحقق یافتند ....
ثعتما از جمله سهم هایی بود که در سال 97 به خوبی درخشید و سال 97 را با صف خرید در قیمت 800 تومان به پایان رساند
در این سهم نظرات زیادی ارائه کردم که اکثر آنها درست و دقیق بودند و تحقق یافتند ....
من با حدود 20 درصد از سبد قبلی با ثعتما سهامداری می کنم و 80 درصد آن را فروخته ام
ثعتما تا حدود 1400 تومان رفت و سپس اصلاحی شد . کمتر از 400 مرتب به دوستان توصیه خرید داشتم ...الان حدود 900 تومان است .
بزودی رالی جدیدی از رشد ثعتما شروع خواهد شد . رصد می کنیم ....
من با حدود 20 درصد از سبد قبلی با ثعتما سهامداری می کنم و 80 درصد آن را فروخته ام
ثعتما تا حدود 1400 تومان رفت و سپس اصلاحی شد . کمتر از 400 مرتب به دوستان توصیه خرید داشتم ...الان حدود 900 تومان است .
بزودی رالی جدیدی از رشد ثعتما شروع خواهد شد . رصد می کنیم ....
یک پله دیگر ثعتما خرید شد حدود 900 تومان
نظر