کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از مورخ 1398.12.05 که قیمت پایانی 23.367 ریال بوده تا امروز(1399.02.14) که قیمت پایانی 25.810 ریال است. تقریبا معادل 67.883.940 سهم معامله شده در حالیکه تعداد سهام شرکت 70.733.000 می باشد. بعبارت دیگر ظرف مدت 24 روز کاری، معادل96%سهام شرکت دست به دست شده، گرچه درصد قابل توجهی از سهام نیز نزد سهامداران درصدی بوده که حسب مورد تغییراتی داشته است!!!
آیا زمان پایان استراحت نیست؟
پس از تاریخ فوق(1399.02.14) نیز 9 میلیون برگه سهم دیگر جابجا شد!
آیا رالی صعودی آغاز شده است؟ زمان مشخص می کند!!!
جناب آباد
با سلام و تشکر بابت تحلیل های خوب و پرپتانسیلی که از سهام ارزنده بازار دارین میخواستم خواهش کنم نظرتون رو در مورد روند شاخص کل آپدیت کنین
ظاهرا قبلا توی تحلیل هاتون به یک سوپر مگا ترند در روند شاخص اشاره داشتین....به نظر شما هدف عددی این سوپر مگا ترند روی شاخص کل چنده ؟
ممنون میشم اگه محبت پاسخ گویی رو بکشین
سلام
ارادت
حمایت شاخص 990 تا یک میلیون ... اگر شکسته نشود ...
طی 4 ماه اینده می ریم حدود شاخص یک میلیون و پانصد هزار ...طی مسیر اصلاح کوتاه هم داریم
انجا باید بررسی شود ... اما انجا هم پایان این سوپر مگا ترند نیست... سوپر مگا ترند را وقتی شاخص 300 هزار بود مطرح کردم و حالا شاخص میلیونی داریم ...
ثعتما هم یک سوپر ترند پیش رو دارد ...قیمت فعلی 2350 ت
اما شاید کمی صبر بخواهد ....
درود
با سلام
جناب آباد اینطور که شما این سهم را می خرید فکر کنم کم کم جز سهامداران درصدی بشوید !
البته اگر تا الان نشده باشید/.:biggrinsmiley.:/
با سلام
الان بیشترین ارزش سبد من ثعتما است ...
با چند کد در حال خرید هستم ....
بله اگر تجمیع شود جزء سهامداران درصدی هستم
روش من را می دانید یک زمانی مثلا تند تند حبندر یه زمانی بمیلا یه زمانی نوین و ...خرید می کردم
در بمیلا در حدود 1000 خرید ابشاری کردیم و به مجمع رفتیم ...
من سهامی را شناسایی می کنم و بعد سرمایه گذاری ....
مثلا ممکن است از سهام رشد کرده مثلا شدوص 50 هزار تا بفروشیم و به ثعتما اضافه کنم ....
و مرتب مدیریت نقدینگی دارم
درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر