کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بکهنوج با این همه ابراز امیدواری برای تبدیل وام ارزی به ریالی و این قیمت ارزنده چطوری میشه که سرکوب قیمتی بشه؟؟؟میشه از نظر تکنیکال و بنیادی نظر خودتون رو بفرماید؟؟؟
وسنا هم هنوز به ارزش زاتی خود نرسیده وا داد و چند روزی داره منفی میشه؟؟
دوستان بیمه نوین را درصورت تمایل بررسی کنین. سود 6 ماهه ی امسال 307 میلیارد تومان در مقابل سود 6 ماهه ی سال 98 بیش از 1000 درصد رشد کرده و پی به ای این سهم در حال حاضر 3.5 هست. قیمت در پایان معاملات روزچهارشنبه 830 تومان بوده. سود 6 ماهه 117 تومان. که طی یکسال 234 تومان خواهد بود. 830/234=3.54
تبرک را درصف فروش کامل اعلام کردم درحال خرید هستم همچنین شگویا در حال خرید محدد هستم؛ دو سهم که از نظرمن عالی هستند ( همچنین تبدیل کویر های خریداری شده به شگویا و تبرک هرچند خود کویر هم به نظرم همچنان صعودی است. هدف موج سه از سه برای شگویا به نظرم محدوده ی 1800 تومان باشد )
آخرین ویرایش توسط kianoshparsa؛ 2021/01/04, 10:15.
خانه وماشین وخیلی از کالا ها بشدت رشد کردند و خیلی ها برای داشتنش فقط در ارزو و خیال به آن خواهند رسید بعد سهام شرکتها را با هزار قانون من درآوردی کنترل میکنند یا باعث ریزش آن میشوند شاید همان دلالها ی خانه و مسکن شدند مسئولن بورس یا اینکه مسئولین در خواب هستند وفکر میکنند باید از بورس انتقام بگیرند؟ ؟
از نظر من حتی اگر دلار به قیمت 10 هزار تومان برسه باز ارزش هر یک برگ سهم هر شرکت در بورس نباید کمتر از 10 هزار تومان باشه
نظر