تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14630

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    سلام جناب تمام....
    ائل تیر صندوق ها قابل معامله خواهد بود...3 میلیون صندوق هر کدام 200 واحد میشود 600 میلیون واحد با تمام شده 10 هزار تومان.....
    ارزش صندوق ها دو برابر شده....هر صندوق را 75 درصد ناوش حساب کنیم می شود 3 میلیون تومان....اگر تنها 10 درصدشان فروشنده باشند 300 هزار صندوق..
    بنظر شما فشار فروش میتواند ایجاد شود و اگر فشار فروش باشد به روند بازار خللی وارد می کند؟
    ارادت
    سلام
    نه به نظرم تا زمانی که سهام صندوق رشد میکنن یا متعادل هستند کسی فروشنده صندوق نمیشه ولی وقتی سهامش افت کنن ملت همه فروشنده میشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14630

در اصل توسط روزبه پست شده است View Post
      سلام و خسته نباشید
      باسکه 9 میلیونی دلار رو چگونه می بینید.
      ممنون
      سلام لزوما نباید دلار رشد کنه تا سکه بره بالا انس جهانی هم بره بالا سکه به 9 میلیون میرسه
      در هر صورت امیدوارم دلار روی 19200 تثبیت نشه چون اون موقع راهش باز میشه تا 60 هزار تومان
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14630

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        امروز داشتم مطالعه میکردم که گفته میشه fail شدن سیگنال واگرایی منفی نشان از شدت سیگنال خرید یا مثبت هست که در شبندر داره اتفاق می‌افته
        یکی از قوی ترین سیگنال های بازار بورس fail شدن سیگنال هاست
        انشالله
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Topco
          عضو عادی
          • Apr 2020
          • 64

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          سلام جناب تمام....
          ائل تیر صندوق ها قابل معامله خواهد بود...3 میلیون صندوق هر کدام 200 واحد میشود 600 میلیون واحد با تمام شده 10 هزار تومان.....
          ارزش صندوق ها دو برابر شده....هر صندوق را 75 درصد ناوش حساب کنیم می شود 3 میلیون تومان....اگر تنها 10 درصدشان فروشنده باشند 300 هزار صندوق..
          بنظر شما فشار فروش میتواند ایجاد شود و اگر فشار فروش باشد به روند بازار خللی وارد می کند؟
          ارادت
          عزیزم بازار گرداان داره

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14630

شاخص سیمان
            در شاخص گروه سیمان الگوی پرچم با مثلث پهن شوند تشکیل شده است روند ایجاد شده به قدری پرقدرت بوده که بدون پولبک به راه خود ادامه داده و شاخص از عدد فعلی 12017 واحد 48 درصدی تا رسیدن به هدف(17733 واحد) خود فاصله دارد پس میتوان انتظار داشت کل گروه سیمانی یک رشد دسته جمعی و حداقل 48 درصدی ( از قیمتهای فعلی ) را به استناد این الگو تجربه نمایند
            بزودی نمودار شاخص و وضعیت آن در کانال صعودی مجدد بررسی و آبدیت آن را ارائه خواهیم کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

قیمت هر بشکه نفت برنت نزدیک به ۴۲ دلار رسید
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14630

انشالله که پالایشی ها از شر واگرایی منفی خلاص بشن ولی سناریوهای احتمالی را در زیر مشخص کردیم

شبندر
                بدون شرح

شپنا
                بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14630

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  رشد 88 برابری شاخص کل طی 15 سال گذشته و جاماندگی عجیب گروه سیمانی از رشد کلی بازار
                  سقف شاخص کل در سال 1384 محدوده 14 هزار واحد بوده است.
                  در مقایسه بهتر است بدانیم با لحاظ کردن افزایش سرمایه ها و سودهای نقدی از سال 1384 تا امروز سهام خودرو 132 برابر، خساپا 147 برابر ، شخارگ 285 برابر،شپنا از سال 87 تا امروز 129 برابر فولاد از سال 86 تا امروز 52 برابر و یا اخابر از سال 87 تا امروز تقریبا 77 برابر رشد کرده اند
                  حالا رشد سهام سیمانی را بررسی کنیم که بعضی سهام ماننده سشرق و سپاها کمتر 15 برابر شده اند و به شددت از رشد کلی بازار عقب افتاده اند

شاخص سیمان
                  در شاخص گروه سیمان الگوی پرچم با مثلث پهن شوند تشکیل شده است روند ایجاد شده به قدری پرقدرت بوده که بدون پولبک به راه خود ادامه داده و شاخص از عدد فعلی 12017 واحد 48 درصدی تا رسیدن به هدف(17733 واحد) خود فاصله دارد پس میتوان انتظار داشت کل گروه سیمانی یک رشد دسته جمعی و حداقل 48 درصدی ( از قیمتهای فعلی ) را به استناد این الگو تجربه نمایند
                  بزودی نمودار شاخص و وضعیت آن در کانال صعودی مجدد بررسی و آبدیت آن را ارائه خواهیم کرد

وقتی رشد سهام های بازار را در 15 سال گذشته بررسی کردم دنبال سهام کوچیک با سرمایه های زیر 500 میلیارد تومان میگشتم ببنیم اصلا هست یا نه
                  ولی تا این لحظه فقط به گروه سیمانی رسیدم که با وجود سرمایه های کم زیر 500 میلیارد خودشون و با وجود تولیدی بودن خیلی خیلی از رشد شاخص کل عقب افتادن
                  درسته ما سهام مثل فولاد مبارکه را هم داریم که 52 برابر شده و از رشد 88 برابری شاخص کل عقب هست ولی خوب سرمایه فولاد مبارکه 100تا200 برابر سهام هر کدوم از سیمانی هاست و تازه اونم که 52 برابر شده ولی وقتی که بعضی سهام سیمانی زیر 15 برابر شده یعنی باید این سهم حداقل 6 برابر بشه تا قیمتش با بازار متناسب بشه
                  حالا علت اینکه این گروه اینقدر مورد ظلم واقع شدن را نمیشه در یکی دو خط توضیح داد ولی به نظرم دیگه کم کم باید منتظر باشیم سهام این گروه هم به قیمت برسن
                  فعلا شاخص گروه را روزانه بررسی میکنیم تا در صورتی که بتونه از سقف کانال هم عبور کنه از رالی اصلی گروه بهره کافی را ببریم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

جناب تمام نظر شما درباره احتمال استراحت این هفته بازار چیست
                    ایا استراحت به گروه سیمان سرایت میکند یا خیر
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

انشالله که پالایشی ها از شر واگرایی منفی خلاص بشن ولی سناریوهای احتمالی را در زیر مشخص کردیم

شبندر
                      بدون شرح

شپنا
                      بدون شرح

صندوق دارا دوم تا اواسط تابستان به تاخیر افتاد احتمالا دولت نمیخواد مفت این سهام رو بده دست مردم
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14630

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                        جناب تمام نظر شما درباره احتمال استراحت این هفته بازار چیست
                        ایا استراحت به گروه سیمان سرایت میکند یا خیر
                        سیمانی ها در تب و تاب انتشار خبر افزایش نرخ سیمان است
                        و در کل بازار نیاز به استراحت دارد ولی اینکه این استراحت شامل سیمانی هم میشه یا نه جوابش سخته
                        ولی اینکه همه میدونن یکی از روزهای آتی تاییده افزایش نرخ حداقل 30 درصدی میاد روی کدال باعث میشه کسی فروشنده نباشه
                        مگر هیجانی عرضه انجام بشه در غیر اینصورت بعید به نظر میرسه
                        این گروه همین بحث افزایش نرخ را نقدا تو آسنین داره و این چیزیه که اکثر سهامهای بزرگ ندارن و درضمن اکثر سهامهای بازار رشدهای چند صد درصدی از اول سال کردن ولی سیمانی ها خیلی عقب هستن
                        مثلا خودرو که از اول سال حدود 560% رشد کرد یا خساپا که 300% رشد کرده وبصادر بشتر از 300% وتجارت بیشتر از 300% فملی 300% رشد کرد و....
                        ولی سیمانی ها را نگاه کنید تا متوجه بشید که این گروه خیلی عقب تر از رشد بازار هستن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14630

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          https://www.titrebartar.com/fa/news/...ارا-دوم

صندوق دارا دوم تا اواسط تابستان به تاخیر افتاد احتمالا دولت نمیخواد مفت این سهام رو بده دست مردم
                          خیلی خوبه ببنیم فردا واکنش بازار به این خبر چه جوریه ؟؟
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14630

دوستان عزیزم یک بار برای همیشه باید کاری کنیم کارستان

به کمپین مبارزه با احتکار مسکن و زمین با اخذ مالیات سنگین می پیوندیم و امضاشو به بیش از ۵۰۰۰۰ می رسونیم.

قرار نیست چون معدود مسئولینی، منافعشون توی گرانی مسکنه، مردم محروم مجبور بشن به حاشیه شهر رونده بشن.

فارس من

فارس من
                            من شخصا شرکت کردم و حمایت میکنم را زدم
                            شما هم شرکت کنید شاید کمکی به مستاجران و کسانی که خانه ندارن کرده باشیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

من هم شرکت کردم

این حرکت بنظر من باید بسیجی وار باشه علاوه بر شرکت کردن حداقل به ۵ نفر از دوستامون هم بگیم تا در این حرکت خداپسندانه سهیم باشیم

نظر

• trojan
                                ستاره دار(1)
                                • Nov 2013
                                • 881

در اينكه نيت دوستان خيره شكي نيست .
                                اما توجه داشته باشيد كه در كشور ما يك رسم ديرينه وجود داره كه هر وقت قراره از كالايي ماليات گرفته بشه ، در نهايت اون ماليات منتقل ميشه به مشتري نهايي نگون بخت . يعني حدس مي زنم اگه از خانه ماليات گرفته بشه بيشتر از همين عدد ماليات روي قيمت خانه و اجاره خواهد رفت .

نظر

در حال کار...
                                X