کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منظورش از سود سال ۹۹ یعنی سود ۶ ماهه دیگه چون همین عدد رو هم دکتر رضوانی برای ۶ ماهه تا اخر آذر گفته بودند که سود شستا ۲۰ هزار میلیارد تومن هستش که احتمالا منظورش سود ناخالص بود
?مهم؛ مدیرعامل #شستا خبر داد:
سود 20 هزار میلیارد تومانی برای شستا در عملکرد 6 ماهه
?رضوانیفر با اشاره به سرمایهگذاری شستا در حوزه های مختلف در سراسر کشور گفت: در حال حاضر شستا 285 پروژه با ارزش تقریبی 45 هزار میلیارد تومان در دست اجرا دارد که بخشی از این پروژه ها تا پایان سال 99 به بهرهبرداری خواهند رسید.
?مدیرعامل شستا با اشاره به دستیابی به رشد بالاتر از متوسط صنعت، از سود 20 هزار میلیارد تومانی شستا در شش ماهه اول منتهی به 30 آذر 99 خبر داد.
@TsePress
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
شستا در حال حاضر هم از نظر ناو و هم از نظر سود سازی در وضعیت خوبی هست
ولی مشکل این سهم اینکه اعتماد بازار نسبت به خودش از دست داده
و تا امروز نتونسته سرانه های خرید خوبی در حقیقی ها داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 25,330 فروش?
...
دلار دقیقا روی خط
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قیمت امروز 4537
فرصت فروش و یا خرید برای همه مقدور است
معاملات امروز روی +3 و به صورت روان در جریان است
این بررسی هیچ پشنهاد خرید یا فروشی برای کسی نیست
خدا خواست و ما توانستیم
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
سلام و عرض ارادت ...
به نظرم کف بتنی و مستحکم دلار 23,000 تومان است ...
بنده دلیل بنیادی قدرتمندی برای شکست این کف متصور نیستم ...
سلام
معمولا روندهای محکم به راحتی شکسته نمیشن و اگر شکسته بشن حتما باید منتظر اتفاقات مهم بود
ولی کف 23 را با شما موافقم کف بسیار محکمی است ولی اگر روند شکسته بشه اونم متزلزل میشه
خدا خواست و ما توانستیم
قیمت امروز 4537
فرصت فروش و یا خرید برای همه مقدور است
معاملات امروز روی +3 و به صورت روان در جریان است
این بررسی هیچ پشنهاد خرید یا فروشی برای کسی نیست
صف خریدش قفل شد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو
فردا یا خودرو با یه کندل قوی از ابرهای ایچیمو خارج میشه و روی 435 تومان تثبیت میشه و کل بازار بالا میکشه و یا با منفی شدن واگرایی منفی در آر اس ای را تایید میکنه و میره به سمت کف ابرها و تمام بازار با خودش به زیر میکشه
فردا لازم نیست همه بازار رصد کنید تا ببنید سر بازار چی میاد فقط همین خودرو را حسابی نگاه کنید تا جهت بازار دستتون بیاد
وقتی خودرو در 430 بازی میکرد این تحلیل زدم و گفتم خودرو یا میره بالا و بازار بالا میبره و یا برعکس
خیلی از عزیزانی که مطالعه کردن ناراحت شدن
متاسفانه چه بخواهیم چه نخواهیم خودرویی ها در کانون توجه بازار هستن و لیدر بازار شدن و تاثیر روانی سنگین روی بازار دارن تا زمانی که این وضعیت عوض نشده نیاید تعصب بخرج داد
همین امروز صف فروش صف فروش خودروی ها حتی نمیزاره فولادی ها و پترویی ها جون بگیرن
همه هم میدونن این گروهها هیچ ربطی به فولادی ها صادراتی ها ندارد
ولی خوب چه میشه کرد بازار همینه و ما مجبوریم باهاش همراهی کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر