تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14641

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
    حجم امروز شبندر چه پیامی داشت ؟؟
    امروز شاخص گروه به سقف کانال خورد من منتظرم ببینم میتونه یک نفس عبور کنه یا باید تجدید قوا کنه
    حجم امروز شبندر و بقیه گروه در بعد از رشد شارپ و رسیدن شاخص گروه به سقف کانال طبیعی بود
    مهم اینه که فردا ببنیم میتونن ادامه بدن یا نه
    در هر حال این حجم ها در روند صعودی باید اتفاق بی افته حتی اگر چند روزی سهم درجا بزنه و یا اصلاح کنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14641

در اصل توسط Topco پست شده است View Post
      سلام جناب تمام تارگت شما در شبندر چند هست با تشکر
      تحلیل های شبندر در صفخات قبل موجود است
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14641

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        شاخص گروه پالایشگاهها(فرآوردهای نفتی)

در نمودار هفته و بلند مدتی شاخص به سمت سقف کانال در حرکت که نوید رشد 85% برای کل گروه را دارد

در نمودار روزانه و کوتاه مدت شاخص به سمت سقف کانال در حرکت است که نوید رشد 80% برای کل گروه در کوتاه مدت را دارد

شاخص گروه پالایشی
        در واکنش به سقف کانال امروز با حجم های فوق سنگین مواجه شد
        در صورتی که بتواند روی سقف کانال تثبیت گردد میتوان انتظار یه رشد 95 درصدی را از کل گروه داشت
        فردا روز حساس گروه است که یا مجدد به داخل کانال بازگشته و چند روزی اصلاح نماید و یا به راه خود ادامه دهد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14641

امروز باید گروه پالایشی حجم بخورن
          حجم معامله در شپنا باید روی 500 میلیون باشه
          شبندر روی 300 میلیون
          شتران روی 300 میلیون
          شبریز روی 200 میلیون
          پس منتظر عرضه باشیم
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

امروز باید گروه پالایشی حجم بخورن
            حجم معامله در شپنا باید روی 500 میلیون باشه
            شبندر روی 300 میلیون
            شتران روی 300 میلیون
            شبریز روی 200 میلیون
            پس منتظر عرضه باشیم
            سطح عرضه های امروز و تاب نیاوردن صفهای خرید در این گروه خیلی جالب نبود اما طبیعی بود نیاز به تجدید قوا احساس شد
            بعد از رشد شارپ گروه پالایشی انتظار دارم این گروه به سمت ساخت الگوی پرچم و یا الگوی های مشابه جهت رشد ثانویه حرکت کنن
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/13, 18:19.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

جناب تمام از اینکه با صبر و حوصله در این تاپیک فعالت دارید خصوصا تکنیکالی یک دنیا ممنونم ای کاش مثل شما در این سایت بیشتر بودند

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                جناب تمام از اینکه با صبر و حوصله در این تاپیک فعالت دارید خصوصا تکنیکالی یک دنیا ممنونم ای کاش مثل شما در این سایت بیشتر بودند
                اختیار دارید
                وجود عزیزانی مثل شما باعث دلگرمی بنده است
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

شاخص کل
                  نمودار شاخص امروز موفق شده سقف کانال کوتاه مدت خود را حجم بالایی بشکند که میتواند به اندازه عرض کانال رشد نماید
                  و در کمال ناباوری باید هدف این کانال را در محدود 1.5 میلیون واحد اعلام کنیم
                  ....
                  شخصا از لحاظ بنیادی تنها دلیل رشد بازار را وجود و فشار شدید نقدینگی و سیل عظیم ورود پول تازه نفس از خارج بازار میدانیم

اگر شنبه نتونن بازار را نگه دارن باید انتظار داشت که شاخص به سقف کانالی که شکسته پولبک بزنه این پولبک در محدود 900 هزار واحد تکمیل میشه
                  که برای این بازار نهایتا 3-4 روز اصلاح خواهد بود اما هدف 1.5 میلیونی شاخص کل از نظر من و تا زمانی که شاخص به داخل کانال برنگشته معتبر خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

جناب تمام یعنی اگه شنبه بازار منفی باشه میشه شبندر و شپنا رو پایین تر هم خرید ؟
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام یعنی اگه شنبه بازار منفی باشه میشه شبندر و شپنا رو پایین تر هم خرید ؟
                      بله احتمالش هست
                      ولی باید صبر کرد و دید بازار چطوری میشه
                      این روزها اینقدر هیجان در بازار شدید شده که پیش بینی دقیق بسیار سخت و نشدنی شده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14641

شاخص گروه قندی
                        در نمودار هفته ای و بلند مدت 25 ساله این شاخص توانسته سقف کانال شکسته و روی آن تثبیت گردد
                        هدف این کانال محدود 632 هزار نشان میده عدد فعلی شاخص 139 هزار است

در نمودار روزانه و میان مدتی 2 ساله شاخص به طرف سقف کانال در حرکت است انتظار میره گروه قندی برای رسیدن به این سقف یک رشد حدودا 40 درصدی را نجربه کنن
                        در صورت شکسته سقف این کانال کلیت گروه قندی از آنجا میتوانن رشد 84 درصدی دیگر را نیز تجربه نمایند

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14641

اگر بازار بخواد اصلاحی بکنه یعنی چند روزی از روی سهام بزرگ شیفت میکنه روی سهام کوچیک
                          دارم بررسی میکنم ببینم اگر و اگر بازار خواست استراحت کنه چه سهمی و گروهی مستعد رشد هستن
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

جناب تمام اگر بازار بخواد اصلاح کند شما از پالایشگاهیها میایید بیرون فعلا

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14641

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                              جناب تمام اگر بازار بخواد اصلاح کند شما از پالایشگاهیها میایید بیرون فعلا
                              راستش من شبندر را محدود 1100 تومان در همین تاپیک معرفی کردم و الان 100 درصد در یکماه سود داده
                              اگر بفروشم و سیو سود کنم هم به خاطر سود خوب در یکماه
                              کار منطقی هست
                              ولی در کل چون این چند روز گذشته چشم بازار به شپنا بوده فردا اگر شپنا حال و هوای منفی گرفت بازار پالایشی هم خراب میشه
                              فروش هر کس باید بنا بر نظر خود فرد باشه و در نظر گرفتن حد ضرر
                              در ضمن برای گروه پالایشی اهداف گفته شده قبلی معتبر هستند
                              اگر کسی فکر میکنه میتونه از این اصلاح چند روزه استفاده کنه و بره سهمی دیگه بخره سود کنه و بعد موقع حرکت مجدد پالایشی ها دوباره بخرهخوب چه بهتر
                              اصل مهم توی بازار سودبیشتر است در زمان کمتر
                              به شرطی که برعکس عمل نکنید
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/15, 07:57.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

جناب تمام از قندی ها کدوم رو مستعد رشد میدونید ؟
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X