شركت فارسيت اهواز (سفاسي)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14628

پاسخ : شركت فارسيت اهواز (سفاسي)

اگر دیروز 5% حجم مبنای این سهم نمیخریدن این سهم وارد گره میشد
    ولی نمیدونم چه برنامه ای برای این سهم دارن که آمدن و دقیقا به اندازه 5% حجم مبنا خریدن تا سهم وارد گره معاملاتی نشه
    اما باید سهامداران سهم باید بدونن با این بازار تنها راه جمع شدن و متعادل شدن سفاسی پایین کشیدن قیمت است
    و باید روزانه حجم مبنای سهمو بردارن تا سهم به قیمتی برسه که برای بازار جذاب بشه
    بجای برداشتن 5% از حجم مبنا روزانه کل حجم مبنا را بخرید تا سهم افت کند
    البته این سهم چون قرار شده شستا و شفارس بازار گردانی کنن به زودی شاهد حجم خوردن خواهد بود
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14628

تا وقتی این سهم حجم نخوره فایده نداره
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14628

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        تا وقتی این سهم حجم نخوره فایده نداره
        ماشالله 4700 عدد حجم خورده
        نمیدونم اونی که اسمش گذاشته بازیگر با اون حجم 50-60 میلیونی که تو دستش داره و با این حجم میخواد چیکار کنه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14628

به نظر میرسه بالاخره بازیگر سفاسی تصمیم گرفته سهمو جمع کنه
          احتمالا امروز حجم مبنا را برداره و طی روزهای آینده سهمو متعادل کنه
          و بعدش هم اون بازی که 3 ماه پیش قول داده بود را عملی کنه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• javad60
            عضو عادی
            • May 2012
            • 154

به نظر میرسه بالاخره بازیگر سفاسی تصمیم گرفته سهمو جمع کنه
            احتمالا امروز حجم مبنا را برداره و طی روزهای آینده سهمو متعادل کنه
            و بعدش هم اون بازی که 3 ماه پیش قول داده بود را عملی کنه
            سلام وقت بخیر
            شما خودتون تحلیل تکنیکال و بنیادی تون ازین سهم چیه؟
            بازیگر چه قولی داده بود میشه لطفا بگی؟

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14628

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
              سلام وقت بخیر
              شما خودتون تحلیل تکنیکال و بنیادی تون ازین سهم چیه؟
              بازیگر چه قولی داده بود میشه لطفا بگی؟
              این سهم بازیگر محور است
              و من شدیدا توصیه میکنم در این بازاردر این گونه سهام احتیاط شدید بکنید
              میگن میخوایم سهمو ببریم تا 5 تومان ولی خودشون حسابی توی سهم گیر کردن
              و مقدار سهمی که دارن هم کم نیست ممکنه ببرنش بالا اگر واقعا پول داشته باشن ولی ریسک سهم بالاست و اگر صف فروشش جمع بشه ممکنه مجدد قفل کنه و شاید هم گروهی که توی سهم فعال است روی دست هم بلند بشن و بخوان خارج بشن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• javad60
                عضو عادی
                • May 2012
                • 154

این سهم بازیگر محور است
                و من شدیدا توصیه میکنم در این بازاردر این گونه سهام احتیاط شدید بکنید
                میگن میخوایم سهمو ببریم تا 5 تومان ولی خودشون حسابی توی سهم گیر کردن
                و مقدار سهمی که دارن هم کم نیست ممکنه ببرنش بالا اگر واقعا پول داشته باشن ولی ریسک سهم بالاست و اگر صف فروشش جمع بشه ممکنه مجدد قفل کنه و شاید هم گروهی که توی سهم فعال است روی دست هم بلند بشن و بخوان خارج بشن
                خیلی ممنون راهنمایی خوبی بود. شما هم سفاسی دارین و با گروه هماهنگ هستین؟ از نظر تکنیکال یا بنیادی تحلیلی ندارین؟

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

شرکت در سال 97 ارزش بازار فقط 10 میلیارد تومانی داشت! الان تعجب انگیزه ولی در سالها دور خیلی شرکتها با ارزش بازار خیلی پایینتر هم داشتیم و باتوجه به بی ارزش شدن پول برامون تعجب انگیز میشه!

در سقف سال99 خودش بعد از افزایش سرمایه 2100 درصدی تا ارزش بازار 1100 میلیارد هم رفت یعنی حدود 100 برابر طی دوسال و الانم از سقف 99خود کمتر از یکسوم قیمته

باتوجه به اینکه امسال از زمان افزایش قبلی به فاصله5 ساله نزدیک میشیم باید دید مجدد چنین برنامه ای در دستور کار خواهد داشت یا نه.

من که از اواخر سال قبل درمحدوده350 تعدادی تا تعیین تکلیف شدن خریدم تا ببینم چی پیش میاد منتها چون چیزی معلوم نیست و درصد هم طبیعتا بسیار کمتر از قبلی خواهد شد هیچ گونه توصیه ای نیست و خودمم با پذیرش تمام ریسک های مربوطه خریدم که چون دنبالش بودم اگر رشد خوبی کرد جا نمونده باشم!. این مطلب صرفا مرور خاطرات سال 97 تا99 بود که درحال بررسی بودم که این پست رو هم ارسال کردم!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                  X