تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

_ فروش شلعاب تو قیمت آستانه بالا مرحله اول

_ فروش شپارس تو قیمت آستانه بالا مرحله اول

_ خرید شگویا از صف فروش مرحله چهارم

_ خرید ثپردیس از صف فروش مرحله سوم

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

ضمنآ جهت اطلاع شما عرض کنم که شیوه معامله گری صندوقها و بازارگردانان معمولآ به این سبک از معامله گری بسیار شبیه هستش کما اینکه بنده شخصآ مدیریت یکی دو صندو ق در کارگزاریها رو قبلآ در سالهای 92 الی 93 داشته ام از جمله صندوق عقیق در بورسیران و شخصآ به همین شیوه عمل میکردم

[QUOTE=i177177;862770]سلام دوست عزیز ....@};-@};-
      ممنونم از لطف شما

بنده معمولآ سعی میکنم نکات کاربردی و عملی شیوه معامله گری خودم رو برای دوستان به شکل کاملآ ساده و روان شرح بدم تا اونی که بخواد بتونه توی ترید و معامله گری خودش لحاظ کنه و معمولآ زیاد اهل فلسفه بافی و توضیحات نظری و تئوریک و غیر کاربردی نبوده و نیستم. در کل استراتژی بنده در چند کلام بیشتر خلاصه نمیشود و اون : " در قیمتهای پایین و پایین تر و پایین ترین مرحله ای خرید کنیم و در قیمتهای بالا و بالاتر و بالترین مرحله و پله ای بفروشیم " همین و بس

موفق باشید

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

صفهای فروش به راحتی جمع خواهند شد از این فرصتهای بهینه خرید نهایت استفاده رو ببرید خیلی از سهمهای بازار تو قیمتهای یک ماه گذشته امروز دارن معامله میشن و شاید هم کمتر! تکنیکالی و نموداری هم میشه برسیشون کرد از جمله: ثپردیس _ شگویا _وخارزم_ ذوب و خیلی از این قبیل سهمها

کماسه که تا الآن تو صف خرید 9 میلیونی خودش قفل شده و حجم مبناش رو هم نمیده! این سهم حالا حالاها فروشی نیست به نظرم

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

_ خرید صندوق پالایش تو محدوده قیمتی 4/8درصد منفی
          در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
          _ فروش شلعاب تو قیمت آستانه بالا مرحله اول

_ فروش شپارس تو قیمت آستانه بالا مرحله اول

_ خرید شگویا از صف فروش مرحله چهارم

_ خرید ثپردیس از صف فروش مرحله سوم

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

بعضی وقتها وقتی بازار اینجور گله ای منفی میکنه! همه سهامدارها و از جمله خود من شاید احساس خیلی بدی بهمون دست میده! و احساس میکنیم مانند خری میمانیم که در گل گیر کرده ایم! از طرفی دیگر اونهایی هم که نقد هستند از این بازار احساس خرسندی کرده و دائمآ دست به ماشه خرید هستند! که تا جائی که امکان داره سهمهای مورد نظرشون رو توی قیمت خوب شکار کنند! حالا یه عده دیروز خریدشون رو انجام دادند یک عده امروز و عده ای دیگر فردا اقدام به خرید میکنند و در کل فرق چندانی به حال این بازار نداره و پولهای نقد شده کما فی السابق در پارک در کمین همین فرصتهای خرید در قیمتهای پایینتر امروز و فردا نشسته و پولی عملآ نمیشه گفت از بازار به طور کلی در حال خروج هست! پس تنها مسئله رقابت خریداران و فروشندگان هستش و درجه ریسک پذیری و ریسک گریزی افراد و این بازار همیشه برای معامله گران دریایی از فرصتهای کسب بازدهی بوده و هست و همیشه خواهد بود. پس چقدر خوبه در اینطور مواقع غم و غصه چرا بازار یهو اینطوری منفی شد! و چرا اونطور شد و چرا من غافل ماندم را نخورده و به استراتژی معاملاتی خودمان پایبند باشیم! زمانی که قیمتها برایمان ملاک و معیار خرید و یا فروش ما باشد! دیگر غمی نباید داشته باشیم! حتی اگر قیمتها به زیر انتظار و تخمین ما به دلیل هیجانات بازار برسند! تو قیمتهای خوب خرید میکنیم و در انتظار فرصتها نشسته و در قیمتهای بهتر و بالاتر خواهیم فروخت! به عقیده من این بازار حتی به این شکل امروزی اش هم هیچ ترس و دلهره ای نباید برای ما داشته باشه! در غیر اینصورت از همین الآن احساس بازندگی و شکست خواهیم کرد و یقینآ بازنده از این بازار بیرون خواهیم رفت! فرق بین برندگان و بازندگان در این بازار شاید در همین یک نکته خلاصه بشه که برندگان از شکست نمی هراسند! برخلاف بازندگان

نظر

• اوشنوس
              ستاره دار(3)
              • Dec 2015
              • 880

شاخص کل

حمایت مهم موینگ اورج پیش روی شاخص است که بارها شاخص بهش واکنش نشان داده.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

_ خرید پالایش 92850ریالی یه مرحله دیگر با حجم سنگینتر

_ خرید ثپردیس از صف فروش یک مرحله دیگر

حجم معاملات تو صندوق پالایش به بیش از 34/5 میلیون واحد رسید!!

_ خرید صندوق پالایش تو محدوده قیمتی 4/8درصد منفی
                آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/12/15, 11:32.

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

کماسه صف خریدش رو دادند! من هم یک مرحله کوچیک ازش خروج زدم و سیو سود 25 درصدی از خریدهای یکی دو پله آخر

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

کاشکی شاخص همیشه تو اصلاح کردن مثل امروز اینقدر شدید بریزه! حداقل مطمئن میشیم که با یکی دو روز ریزش اصلاح شاخص میتونه تموم بشه! تا اینکه ریزش و اصلاح شاخص فرسایشی باشه! و زمان ریزشها طول بکشه و تا مدتها بازار روی خوش به خودش نبینه!

شپارس و کماسه دوباره صف خرید بستند

داوه هم صف خریدش رو از دست نداده

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

دولت تزویر و فریب معلوم نیست چند هزار میلیارد تومان صندوق پالایش به مردم تا دسته انداخته! که هر چی ملت میفروشند هنوز تموم نمیشه! کم کم داره از منفی هاش کم میشه و الآن رسیده به قیمت 95000ریال

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

خدا قوت به همگی دوستان

بازار امروز اگرچه بر خلاف بازار روزهای قبل متعادل و پرنوسان نبود و کمی استرس زا هم بودش! اما شاید تو دلش چند نکته کلیدی و کاربردی برای یادگیری و کسب تجربه بیشتر پنهان کرده! که برای افراد اهل فن دانستن شون میتونه در آینده راه گشا و چراغ فرا راه شون قرار بگیره!

یا حق

نظر

• cliff
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 303

شب به خیر دوست گرامی...@};-@};-

معمولآ هر شخصی در طول عمر معامله گری خودش یک استراتژی معامله مخصوص به خودش رو واسه خودش تعیین میکنه و خودش رو با اون آدابته میکنه و همچنین سعی میکنه به استراتژی خودش پای بند یاشه! که یقینآ این نوع استراتژی با روحیات اون شخص سازگارهستش! بنده هم از دیگر معامله گران مستثنی نبوده و بدون شک برای خودم یک استراتژی معاملاتی رو تعریف کرده و بر اساس این استراتژِی در این بازار ترید و معامله میکنم! و از نظر خودم شاید منحصر به فرد هم باشه! اگرچه برای خیلی ها چنین روشی ممکنه کارائی و عملکرد مثبتی نداشته باشه!
                          در ابتدا لازمه چکیده ای از این استراتژی شخصی رو برایتان تعریف کنم که بر اساس هیچیک از داده های بنیادی و یا ناو سهمها پی ریزی نشده و تکنیک بسیار ساده ای هستش! در این روش معمولآ سرعت معامله گری و ارزش زمان و نیز قیمت و مدیریت موجودی حساب بیشتر دخیل هستن تا داده های بنیادی و اخبار و ناو سهم! در این تکنیک و روش معامله گری بر اساس 100 سهم بازار پایه ریزی شده و غالبآ کوتا مدتی است! برای مثال وپویای مورد نظر شما رو فرض بگیریم! اول از هر چیز میایم در کوتاه مدت یه کف قیمتی رو برای این سهم درنظر گرفته و بر اساس آن وارد پوزیشن خرید مرحله ای میشویم تا اگه به هر دلیلی اون کف شسکته شود! توان خرید مرحله های بعدی در قیمتهای پایینتر را نیز داشته باشیم! که این برمیگرده به مدیریت دقیق موجودی حسابمون ! سپس هنگام برگشت نیز به همین روش عمل کرده و مرحله ای اقدام به فروش میزنیم تا جایی که بازار کشش خرید تو قیمتهای بیشتر رو داشته باشه! این روش رو میتوانیم در 100 سهم همزمان پیاده سازی کنیم که البته سرعت عمل و دقت بیشتری رو میطلبه و برای معامله گران سن بالا در مقیاس کمتری از 100 سهم میتونه موثر و سیود آور باشه. هر چه که سنین افراد بیشتر باشه! این مقیاس و تعداد میتونه کمتر باشه و بلعکس و با سن افراد متغیر هستش برای معامله گران جوانتر حداکثر تا سقف 100 سهم میتونه عملی و مفید واقع بشه! برای مثال برای شخصی که 35 سال سن دارد سن فرد ررا از عدد 100 اگه کسر کنیم!! حاصل جواب 65 میشود و برای چنین شخصی با این سن بهتر است که روی حداکثر 65 سهم فعال باشد تا تمرکز این فرد در هنگام رصد بازار و تسلط آن بر روی قیمتها از بین نرود. از نکات مثبت این استراتژی این هستش که شما بر کلیت بازار و سهمها به صورت اجمالی اشراف پیدا کرده و در مواقع اضطراری زدوتر از حقوقی ها و بازارگردانان میتوانید قیمتهای کف و سقف را تشخیص داده و وارد پوزیشن خرید و فروش شوید! از دیگر نکات مثبت این تکنیک این هستش که شما نیازی ندارید منابع جدید از نقدینگی رو به موجودی حسابتون واریز کنید بلکه از خرید و فروشهای خود در دیگر سهمهای بازار میتوانید تامین اعتبار و نقدینگی لازم برای معاملات بعدی خود را بدست آورید! با همین تکنیک ساده بنده توانسته ام تعداد سهم بیشتری رو در سبدم به طور مستمر اضافه کنم که بلطبع بر موجودی و دارائی بنده نیز افزوده خواهد شد...یا حق
                          سلام دوست عزیز

ممنون از اشتراک تجربیات و روشتون ، بنظرم مهمترین مساله در این روش مدیریت سرمایه باشه ، بزارید برای اینکه مطلب جا بیفته یه سوال کنم ، فرض کنید من الان 1 میلیارد تومان پول نقد دارم و میخوام شروع کنم با این روش ، چند تا سهم بخرم ؟ از هر سهم چند پله نهایتا و پله های خرید تو چه فاصله ای باشن ؟ ممنون
                          Using Tapatalk

نظر

• رحیم استرلینگ
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 96

_ خرید پالایش 92850ریالی یه مرحله دیگر با حجم سنگینتر

_ خرید ثپردیس از صف فروش یک مرحله دیگر

حجم معاملات تو صندوق پالایش به بیش از 34/5 میلیون واحد رسید!!
                            جسارتا اگه هدف نوسان گیری باشه به نظرم صندوق های سرمایه گزاری مثل دارا یکم، ارزش، مدیر و ... تو همچین روزهایی جذابتر باشن چون اولا کارمزد معاملات به مراتب کمتر هست ودامنه نوسان هم 10 درصد
                            مثلا من امروز ارزش رو منفی 10 و دارا یکم رو در منفی 7 خریدم
                            اینها رو میشه فردا با کوچکترین برگشت بازار با سود خوب فروخت
                            البته پالایش یکم هم خوبه ولی فعلا فروشنده زیاد داره

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

سلام دوست گرامی...@};-@};-

بله مدیریت سرمایه و موجودی حساب شما در اولویت اول قرار داره و نباید در تخصیص موجودی به سهمهای مختلف سبد از اصول این استراتژی تخطی کنید! حال فرض کنیم شما یک میلیارد پول تو حساب موجودی خودتون دارین و قصد خرید و فروش در این بازار رو دارید! در ابتدا همانطور که در پست قبلی ذکر کردم سن خودتون رو از عدد 100 کم کنید و عدد حاصل می شود ماگزیمم سهمهایی که شما میتوانید توی سبد خود جا داده و بر روی آنها فعال باشید. البته در ابتدا برای اینکه سرعت عمل شما بیشتر بشه! و برای ممارست و تمرین باید روی تعداد سهم کمتری شروع به ترید کنید و کم کم بر تعداد سهمهای سبدتون اضافه کنید و ممکنه چندین ماه و حتی چندین سال زمان ببره تا شما تسلط کافی بر اون تعداد ماکزیمم سهمها توی سبدتون طبق فرمولی که براتون گفتم بتوانید اقدام به معامله و ترید کنید! در قدم اول نیازی نیست همه موجودی حسابتون رو در یک زمان مشخص خرج کنید! می توانید با 100 میلیون استارت زده و شروع و به معاملات کوچک در مقیاس کوچک در مبلغ های 2 میلیون و حد اکثر 5 میلیون تومان کنید تا به مرور زمان ذهن شما بتواند با قیمتهای کف و سقف آدابته و بروز شود.

برای شروع در امر خرید باید در انتظار اصلاح قیمتها و ریزش بازار نشسته و به سابقه معاملات هر سهمی توجه ویژه کنید و ببینید کمترین قیمتی که این سهم در بازه زمانی یکی دو ماه اخیر دیده چقدر است! تا آن قیمت رو به عنوان یک کف قیمت فرضی در نظر بگیرید ممعولآ ریزش سهمها همزمان اتفاق نمی افتد و گروهی سهمها وارد اصلاح قیمتی میشوند که این واقعه فرصت خوبی برای ما مهیا میکنه برای شیفت کردن و موج سواری بین گروه ها..
                              خوب! فرض کنید توی یک گروه ما مشاهده میکنیم که اصلاح عمیق تر از گروه های دیگه داره اتفاق میفته و در واقع گروه پیشرو در ریزش و اصلاح قیمت محسوب میشوند! با توجه به کفهای قیمتها سهمهای گروه اقدام به ترید و خرید به صورت مرحله ای میکنیم و بین 7 یا 10 مرحله و حتی بیشتر هم میتوانیم به خریدهایمان ادامه دهیم در این استراتژی ما استاپلاس و حد ضرری تعیین نمیکنیم و فقط بهش زمان میدهیم تا فرصتهای فروش مرحله ای مهیا شود و به همین نحو در تعدادی از سهمهای مختلف به همین روش اقدام به خرید کرده و با گذشت زمان و برگشت آرام قیمتها براحتی میتوانیم اقدام به فروش مرحله ای کنیم...معولآ اگه تو محدوده کفها خرید کنیم فاصله هر پله خرید را میتوانیم 5 تا 7 درصد در نظر بگیریم ولی اگه خریدهایمان زود هنگام و در محدوده کفهای قیمت نباشد! میتوانیم این فاصله را بیشتر و 10 الی 15 درصد در نظر بگیریم. برای مثال بنده در سهمی مانند غشهداب 14 مرحله هم خرید داشتم در حقیقت این سهم فقط ریزش و اصلاح مستمر داشت و حتی یک بار توی این مدت به هیچ احدالناسی فرصت نوسانگیری را نداد اما با برگشت قیمت بنده 80 درصد سهم را در 5 مرحله فروش زدم و نه تنها همه ضررهای قبلی جبران شد! بلکه سود منطقی و معقولی هم بدست آوردم در حالیکه اکثر سهامداران میان مدتی و بلند مدتی چنین سهمی هنوز در ضزر و زیان هنگفت هستند! و از دو روز پیش مجددآ وارد اصلاح شد! در حقیقت این نوع استراتژی و روش معاملاتی یک کار مستمر و دائم بوده و نباید در این معاملات با این روش وقفه صورت گیرد تا به مرور شاهد سودآوری شگفت انگیز چنین شیوه معامله گری باشیم. بنده هیچ ادعایی ندارم ولی با همین روش ساده در مدت زمان 7 سال توانسته ام تعداد سهمهای سبدم را از 500 هزار برگه سهم به میزان هفت میلیون و پانصد هزار سهم به تناسب و تنوع سهمها ارتقاء و افزایش دهم. البته این روش معاملاتی نقاط ضعفی هم دارد که در روزهای آینده به این نقاط اشاره خوهم نمود... یا حق

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                              سلام دوست عزیز

ممنون از اشتراک تجربیات و روشتون ، بنظرم مهمترین مساله در این روش مدیریت سرمایه باشه ، بزارید برای اینکه مطلب جا بیفته یه سوال کنم ، فرض کنید من الان 1 میلیارد تومان پول نقد دارم و میخوام شروع کنم با این روش ، چند تا سهم بخرم ؟ از هر سهم چند پله نهایتا و پله های خرید تو چه فاصله ای باشن ؟ ممنون
                              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/12/15, 17:58.

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1097

شاخص کل

نظر

در حال کار...
                                X