سلام تینا هستم 21 سالمه چند ماه بیشتر نیست که وارد بازار شدم و خیلی اماتورم چنتا خرید و فروش ناموفق هم داشتم ولی امیدوارم با کمکتون بتونم جبران کنم
تبریک به هر کی بیاد به این تالار
Collapse
X
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتعداد کاربران بورسی هم از 3هزار نفر عبور کردهووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم به همه دوستان و کاربران فعال سایت بورسی ؛بچه ها مچکریم ...بچه ها مچکریم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postهووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم به همه دوستان و کاربران فعال سایت بورسی ؛بچه ها مچکریم ...بچه ها مچکریم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postهووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم به همه دوستان و کاربران فعال سایت بورسی ؛بچه ها مچکریم ...بچه ها مچکریم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
-
تبریک به دو دلیل : یکی تعداد کاربرا
یکی هم خدمت به کاربر تینا: خوش آمدیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postهووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم به همه دوستان و کاربران فعال سایت بورسی ؛بچه ها مچکریم ...بچه ها مچکریم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
امیدوارم تعداد کاربران بشه 10000>:d<
یعنی 5 رقمی :dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نظر