کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
عرض ادب خدمت دست اندر کاران سایت بورسی و یه خسته نباشید ویژه به بچه هایی که با پستای خوبشون به سایت معنا و مفهوم میدن.
مدت زیادیه از مطالب این سایت استفاده میکنم(2 ماه:D) ولی تصمیم گرفتم اکانت رو بسازم و تلاش کنم ضرر های سنگین رو به سود های سنگین تر تبدیل کنم:D
با آرزوی روز های خوب......
درود
عرض ادب خدمت دست اندر کاران سایت بورسی و یه خسته نباشید ویژه به بچه هایی که با پستای خوبشون به سایت معنا و مفهوم میدن.
مدت زیادیه از مطالب این سایت استفاده میکنم(2 ماه:D) ولی تصمیم گرفتم اکانت رو بسازم و تلاش کنم ضرر های سنگین رو به سود های سنگین تر تبدیل کنم:D
با آرزوی روز های خوب......
درود
به سایت بورسی خوش آمدین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام به همه ی اعضای فعال سایت بورسی خوشحالم که یکی از اعضای این گروه شدم از همه ی اعضا بخاطر تحلیل هاشون تشکر می کنم و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضا و مخصوصا مدیران سایت بورسی رو دارم
دوستان خوش آمدید
انشاءالله همه در کنار هم سود میسازیم
من از سال 83 با بوعلی وارد بورس شدم تا اینکه سال 88 خارج شدم و حدود 3 ماهی هست که دوباره اومدم
امیدوارم بتونم از دوستان بیشتر یاد بگیرم ممنون میشم من رو هم بپذیرید
با عرض سلام بنده یکماهی هست که کد معاملاتی گرفتم ولی بین شرکتها از روی بی اطلاعی گیج می چرحم امیدوارم راهنمائیهای برادرانه شما مارو از این بلاتکلیفی دراره و نقطه شروع خوبی باشه. باتشکر
سلام دوست عزیز خوش آمدید .
امیدوارم با بورسی راهتان هموارتر شود .
با عرض پوزش از دوستان سوالی برای من پیش اومده اینکه تاریخ عضویت بعضی از دوستان اگر به میلادی باشد قبل از انقلاب است واگر شمسی باشد قبل از شروع بورس بعد از انقلاب است در صورت امکان توجیه بفرمایید با تشکر
سلام به همه دوستان بورسی
واقعا ایجاد این انجمن جای تشکر و قدر دانی داره
ازین که عضوبت منو قبول کردید هم واقعا ممنونم
به امید روزهای پر سود برای همه دوستان عزیز
;)
نظر