بازارهای آتی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : بازارهای آتی

پسته بهمن و اذر حرکتشون شروع شد! و متاسفانه از خرید در قیمتهای پایینتر جا ماندم!! حیف شد یه نوسان 15 درصدی با احتساب اهرم حداقل توشون خوابیده بود!!...یا حق

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

زعفران دی خط حمایتی را شکست..
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

زعفران دی 10190 موقعیت فروش گرفتم..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          زعفران دی 10190 موقعیت فروش گرفتم..
          روی قیمت 10080 برای فروش گذاشتم زیر 1100 نیامد
          من هم از لجم گذاشتم بماند

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            جناب عبدالحسین عزیز
            دلار سنایی امروز 600 تومان بالا رفت..اگر تاثیری روی آتی داشت الان می باید صف خرید می شدند
            بله خب.
            عرض بنده هم همینه دیگه.
            بازار منتظره که دلار یه ذره شل کنه تا صف فروش های سنگین تشکیل بشه.
            ضمنا امروز زعفران حجم خیلی بالایی خورد.
            با این حجم قاعدتا نباید قاعدتا رنج می شد.
            نمی دونم اوایل مهر ماه پارسال توی آتی فعال بودین یا نه؟
            بورس نامرد کالا بازار رو یه طرفه فروش کرده بود هیچ کس حق نداشت خرید باز بزنه و فقط مجوز داشتیم فروش باز بزنیم. دقیقا همون ایامی که دلار از 15 هزار تومان شروع کرد و به حدود 19 هزار تومان رسید.
            یعنی توقع داشتن که زعفران در این شرایط ریزشی بشه!!
            اما دقیقا مثل الان شده بود. حجم بالایی می خورد . اما نمی ریخت.
            کمی بعد محدودیت خرید برداشته شد و غول خرید ضررش رو جبران کرد.
            این مصادف شد با ریزش قیمت دلار.
            آتی هم دیگه شروع کرد که بریزه .
            من خارج شده بودم. ولی خیلی وحشتناک بود!
            فکر کنم دو هفته توی صف فروش قفل شده بود و جالب این که حجم هم نمی خورد.
            خیلی از خریدارا کال مارجین و نابود شدن و صداشون به جایی نرسید. باید منتظر می موندن تا پایان وقت بازار نوبت به بازار جبرانی برسه. اون وقت گاهی اوقات توی راند سوم با 15 درصد کمتر از قیمت تسویه اون روز شاید می تونستن خارج شن!
            من یکی رو می شناختم که 300 میلیون تومان وجه آزاد داشت. برای همین کال مارجین نمی شد و نمی تونست وارد بازار جبرانی بشه تا موقعیتاش بسته بشه. این قدر طول کشید تا بالاخره فقط 50 میلیون تومان براش موند !
            الان یک سال و سه ماه از اون زمان گذشته و آتی همیشه ریزشی بوده.
            شرایط دقیقا همون وضعیته فقط یه طرفه فروش نشده. اما نسل کشی و قتل عامی که از خریدارا کردن باعث شده که همه متقاعد بشن که این بازار بالا نداره. یعنی عملا باز هم یه طرفه فروشه.
            فقط کافیه که دلار وارد اصلاح بشه و صف فروش های سنگین شروع بشن.

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

ممنون از توضیحاتتان جناب عبدالحسین عزیز
              راستش بنده 4 ماه پیش کد آتی گرفتم از کارگزاری کشاورزی.مسِولش هم خانم کیا بود.به من تاکید کرد اولا وارد ریزه نشوم دوما تا پایان مهر نگین به 6 هزار خواهد رسید.
              با همین نوسان ناخنکی حال می کردم.اما طمع کردم و وارد ریزه شدم.موقعیت فروش گرفتم اما یکباره صف خرید شد.فرداش صف فروش شد و 30 درصد سود کردم.
              همین طمع باعث شد 85 درصد سرمایه ام از بین برود
              الان هم با مانده همان سرمایه یک هفته هست دارم نوسان می گیرم روی نگین
              اتفاقا تا اینجای کار 15 درصد سود کردم
              هر وقت به این نتیجه رسیدم که می تونم توی آتی موفق بشم.سرمایه جدید وارد خواهم کرد

تصمیم گرفته در معامله دو دل شدم بکش کنار تا وقتی که مطمئن شدم در مورد معامله

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

سلام دوستان...@};-@};-@};-

پیشبینی دیروز با یک روز تاخیر در حال وقوع است اما هر احتمال دیگری مردود نیست و چرخش 180 درجه ای بازار در هر لحظه امکان پذیره ...یا حق@};-@};-

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                صبح به خیر دوستان...@};-@};-@};-

بازار آتی امروز در پسته (بهمن و آذر) فکر کتم یه مثبتی بزنه! و هر پایینی از نظر بنده فرصت خرید برای یک نوسان یک یا دو روزه تلقی میشه اما در آتی زعفران (اسفند و دیی) عکس این اتفاق میتونه بیفته!! و روند ربزشی امروز حتی با شدتی بیشتر از دیروز خواهد بود این پیش بینی و نظر شخصی بنده است و ممکنه اشتباه باشه! بنابراین ملاک تصمیم گیری دوستان قرار نگیرد...یا حق@};-@};-

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

سلام دوستان....@};-@};-@};-

امروز به نظرم وقتشه که موقعیتهای باز فروش را در اتی زعفران نگین دی و اسفند در قیمتهای منفی ببندیم!! ممکنه اواخر ساعات پایانی و نیز فردا در هر دو سر رسید اسفند و دی ماه یه بالایی بزنند که فرصت خوب دیگری برای گرفتن نوسان مهیا میشه... یا حق@};-@};-

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

امروز در آتی پسته بهمن در قیمت 1124000 یه پله خرید زدم و کل موقعیتهای باز فروش خود را در آتی نگین اسفند و در ماه بستم و در کمین فرصت خرید در قیمتهای پایین خواهم نشست شاید امروز و شاید فردا بدهند!!... یا حق

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

سلام دوستان...خوب این پیشبینی هم دقیقآ زد به هدف و امروز به نظرم وقتشه برای شناسایی و سیو سود اقدام به بستن موقعیتهای باز خرید کرد و تو هر مثبت بالایی فروش زد تو آتی پسته بهمن فرصت فوش خوبی داد و بنده فرصت کردم موقعیتهای باز خریدم را ببندم به نظرم از امروز تا فردا تو هر بالا زدن قیمتی بریم سمت فروش ریسک به ریوارد کمتری داره تا خرید و بار دیگر یک نوسان مخب و معقولی گرفت...یا حق
                      در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                      سلام دوستان....@};-@};-@};-امروز به نظرم وقتشه که موقعیتهای باز فروش را در اتی زعفران نگین دی و اسفند در قیمتهای منفی ببندیم!! ممکنه اواخر ساعات پایانی و نیز فردا در هر دو سر رسید اسفند و دی ماه یه بالایی بزنند که فرصت خوب دیگری برای گرفتن نوسان مهیا میشه... یا حق@};-@};-

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1587

پسته تحویل آذر امروز به قیمتی پایین تر از قیمت ابتدای سررسید رسید.
                        در پسته هم مانند زعفران تمام خریداران میان مدتی متضرر شدند.
                        این در حالی است که وجه تضمین همچنان بسیار بالاتر از زمان باز شدن سررسید است.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                          پسته تحویل آذر امروز به قیمتی پایین تر از قیمت ابتدای سررسید رسید.
                          در پسته هم مانند زعفران تمام خریداران میان مدتی متضرر شدند.
                          این در حالی است که وجه تضمین همچنان بسیار بالاتر از زمان باز شدن سررسید است.
                          امروز پیامی آمد که وجه تضمین زعفران نگین 200 هزار تومان خواهد شد

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1587

خیلی دوست دارم این تایپیک فعال باشه.
                            اما نیازی بهش نیست.
                            در طول بیشتر از یک سالی که در خصوص آتی در این فروم مطلب می زنم چه این تایپیک و چه تایپیک قبلی چقدر داد زدم که خرید نزنید. فریاد زدم که ساز و کار بازار به نفع فروشنده ها تعریف شده. این بازار عملا یه طرفه فروشه و ...

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1587

مروز آخرین روز آتی زعفران دی ماه 98 است.
                              این سررسید هم مانند اسلافش روندی نزولی داشت و نهایتا در قیمتی پایین تر از قیمت ابتدای سررسید بسته شد.
                              اما یک نکته را در گوشه ذهنمان داشته باشیم.
                              در سیکل پارسال سررسید اسفند ماه 97 سرآغازی بر یک رشد قابل توجه بود که ثمره اش در سررسیدهای اردیبهشت و خرداد و تیر 98 آشکار گردید.
                              هر چند که فقط سررسید اردیبهشت نهایتا سربلند تمام شد و خریداران در ادامه به فجیع ترین وضعی سرکوب شدند.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                                مروز آخرین روز آتی زعفران دی ماه 98 است.
                                این سررسید هم مانند اسلافش روندی نزولی داشت و نهایتا در قیمتی پایین تر از قیمت ابتدای سررسید بسته شد.
                                اما یک نکته را در گوشه ذهنمان داشته باشیم.
                                در سیکل پارسال سررسید اسفند ماه 97 سرآغازی بر یک رشد قابل توجه بود که ثمره اش در سررسیدهای اردیبهشت و خرداد و تیر 98 آشکار گردید.
                                هر چند که فقط سررسید اردیبهشت نهایتا سربلند تمام شد و خریداران در ادامه به فجیع ترین وضعی سرکوب شدند.
                                آتی دی 8 هزار تومان باز شد....

نظر

در حال کار...
                                X