دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • matin
    ستاره دار (14)
    • Mar 2013
    • 650

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در مورد کارگزاری ها چندنفر از دوستان پرسیدن، من هم تجربه خودم رو به اشتراک می ذارم شاید کمکی بکنه.
    تجربه کار با این کارگزاری ها رو داشتم:

کارگزاری کشاورزی:
    سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و با حداقل امکانات.
    پرسنل خوبی داشت و هر سال به مناسبت، کارت هدیه و هدایایی مثل پاورپانک و ... ارسال می کردند.

کارگزاری مفید:
    سامانه معاملاتی ایزی تریدر با امکانات نسبتا بهتر و رابط کاربری متفاوت.
    رفتار پرسنل چندان مناسب نبود، میانه خوبی با وام و اعتبار نداشتن و اختلال سامانه هم به ویژه در عرضه اولیه ها زیاد بود.

کارگزاری آگاه:
    سامانه معاملاتی آسا تریدر: به نظرم کپی ضعیف تر ایزی تریدر با همون مشکلات.
    تسهیلات باشگاه آگاه البته جذابیت های خودش رو داره، به ویژه تخفیف کارمزد معاملات. البته به کار من نیومد و پرسنل کارآمدی هم نداره.

کارگزاری اقتصاد بیدار:
    سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و فاقد امکانات.
    پشتیبانی ضعیف و پرسنل ناکارآمد. برای کوچکترین کاری باید حضوری به شعبه مراجعه کنید.

کارگزاری فارابی:
    سامانه فارابیکسو: ظاهر مناسب، امکانات نرم افزاری قابل قبول، سرعت مناسب (تا قبل از تراکم کدهای بورسی)، رابط کاربری خوب.
    پشتیبانی خوب و برخورد شایسته شعبه تهران، گرچه برخورد پرسنل شعب شهرستان رضایت بخش نبود.
    شعبه تهران با تماس تلفنی و ظرف 3 روز اعتبار 6ماهه بهم تخصیص داد. البته محدودیت هایی هم گذاشتن مثلا برای خرید حق تقدم باید حضوری میرفتم شعبه و فرم پر می کردم.
    کمتر از 1ماه تسویه کردم و تغییر ناظر زدم.

کارگزاری تدبیر گران فردا:
    سامانه معاملاتی اختصاصی پرانا: ظاهر متفاوت، چندان فِرندلی نیست ولی امکانات متنوعی داره (ستاره پرانا، آلارم های کاربردی، ویجت های مختلف، الگومتر هوشمند، ...)
    تدبیرگران فردا با سامانه های معاملاتی دیگه (اکسیر، رایان هم افزا، سهامیاب و ...) هم قابل دسترسی هست. من از نسخه ساده رایان هم افزا استفاده می کنم که اختلال کمتری داره. گرچه پرانا رو ترجیح می دم (اگر در ورژن آتی اشکالات مرتفع بشه).
    طبق تجربه ای که تا حالا داشتم، مشتری مداری خوبی دارن و هر بار که کاری پیش اومده، تلفنی و یا با پیامک رفع و رجوع کردن.
    ظرف چند روز و به استناد تراکنشم در فارابی، برام اعتبار باز کردند.
    بالاترین حجم اعتبار رو در بین کارگزاری ها داره و سهامیاب هم از تا پیش از این از خط اعتباری تدبیرگران فردا استفاده می کرد.
    سودش 24درصد هست که هرچی تراکنش کاربر بالاتر بره از این درصد کم میشه و امکان به صفر رسیدنش هم هست.
    اخیرا یک بار که سامانه مختل شده بود به نشانه عذرخواهی سود اعتبار ماهانه رو صفر کردن و مشتری مداری های این مدلی هم دارن.

با چندتا کارگزاری دیگه مثل حافظ و ... هم کار کردم که استمراری نداشت.
    این رو هم باید در نظر بگیریم که شعب کارگزاری ها در شهرهای مختلف برخوردهای متفاوتی دارن و تجربه من بیشتر با تهران و قم و گرگان بوده.
    إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
    "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط matin پست شده است View Post
      در مورد کارگزاری ها چندنفر از دوستان پرسیدن، من هم تجربه خودم رو به اشتراک می ذارم شاید کمکی بکنه.
      تجربه کار با این کارگزاری ها رو داشتم:

کارگزاری کشاورزی:
      سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و با حداقل امکانات.
      پرسنل خوبی داشت و هر سال به مناسبت، کارت هدیه و هدایایی مثل پاورپانک و ... ارسال می کردند.

کارگزاری مفید:
      سامانه معاملاتی ایزی تریدر با امکانات نسبتا بهتر و رابط کاربری متفاوت.
      رفتار پرسنل چندان مناسب نبود، میانه خوبی با وام و اعتبار نداشتن و اختلال سامانه هم به ویژه در عرضه اولیه ها زیاد بود.

کارگزاری آگاه:
      سامانه معاملاتی آسا تریدر: به نظرم کپی ضعیف تر ایزی تریدر با همون مشکلات.
      تسهیلات باشگاه آگاه البته جذابیت های خودش رو داره، به ویژه تخفیف کارمزد معاملات. البته به کار من نیومد و پرسنل کارآمدی هم نداره.

کارگزاری اقتصاد بیدار:
      سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و فاقد امکانات.
      پشتیبانی ضعیف و پرسنل ناکارآمد. برای کوچکترین کاری باید حضوری به شعبه مراجعه کنید.

کارگزاری فارابی:
      سامانه فارابیکسو: ظاهر مناسب، امکانات نرم افزاری قابل قبول، سرعت مناسب (تا قبل از تراکم کدهای بورسی)، رابط کاربری خوب.
      پشتیبانی خوب و برخورد شایسته شعبه تهران، گرچه برخورد پرسنل شعب شهرستان رضایت بخش نبود.
      شعبه تهران با تماس تلفنی و ظرف 3 روز اعتبار 6ماهه بهم تخصیص داد. البته محدودیت هایی هم گذاشتن مثلا برای خرید حق تقدم باید حضوری میرفتم شعبه و فرم پر می کردم.
      کمتر از 1ماه تسویه کردم و تغییر ناظر زدم.

کارگزاری تدبیر گران فردا:
      سامانه معاملاتی اختصاصی پرانا: ظاهر متفاوت، چندان فِرندلی نیست ولی امکانات متنوعی داره (ستاره پرانا، آلارم های کاربردی، ویجت های مختلف، الگومتر هوشمند، ...)
      تدبیرگران فردا با سامانه های معاملاتی دیگه (اکسیر، رایان هم افزا، سهامیاب و ...) هم قابل دسترسی هست. من از نسخه ساده رایان هم افزا استفاده می کنم که اختلال کمتری داره. گرچه پرانا رو ترجیح می دم (اگر در ورژن آتی اشکالات مرتفع بشه).
      طبق تجربه ای که تا حالا داشتم، مشتری مداری خوبی دارن و هر بار که کاری پیش اومده، تلفنی و یا با پیامک رفع و رجوع کردن.
      ظرف چند روز و به استناد تراکنشم در فارابی، برام اعتبار باز کردند.
      بالاترین حجم اعتبار رو در بین کارگزاری ها داره و سهامیاب هم از تا پیش از این از خط اعتباری تدبیرگران فردا استفاده می کرد.
      سودش 24درصد هست که هرچی تراکنش کاربر بالاتر بره از این درصد کم میشه و امکان به صفر رسیدنش هم هست.
      اخیرا یک بار که سامانه مختل شده بود به نشانه عذرخواهی سود اعتبار ماهانه رو صفر کردن و مشتری مداری های این مدلی هم دارن.

با چندتا کارگزاری دیگه مثل حافظ و ... هم کار کردم که استمراری نداشت.
      این رو هم باید در نظر بگیریم که شعب کارگزاری ها در شهرهای مختلف برخوردهای متفاوتی دارن و تجربه من بیشتر با تهران و قم و گرگان بوده.
      ماشالله ماشالله بزنم به تخته فک کنم تو همه کارگزاریا یه حساب باز کردیا
      من کارگزاری بانک ملتم دارم ،یعنی اولین کارگزاریم بانک ملت بوده و به لحاظ سروری و روان بودن عالیه ولی خب خبری از اعتبار و این چیزا نیست و گهگاهی که سرور تامین سرمایه لنگ میزنه قیمتها رو از اونطرف چک میکنم و سریع اردر وارد میکنم
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

پاسخ : کدام کارگزاری ؟

دارم امتحان می کنم چطوری از یه تاپیک ریپلی بزنم و توی یه تاپیک دیگه بیاد
        اما نمیشه. یعنی من بلد نیستم.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

سلام دوستان. شبتون بخیر
          یه سوال داشتم.
          آیا برای ثبت نام در سامانه سجام هم لازم هست شماره موبایلی که وارد می کنیم حتما به نام شخص باشه؟
          یا اگه به نام کس دیگه ای هم باشه مشکلی نداره؟؟

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

لعنت بهشون
            لعنت به کی بگم اخه.

خیلی بورس و خز کردن. خیلییییییییییییی

نظر

• matin
              ستاره دار (14)
              • Mar 2013
              • 650

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
              ماشالله ماشالله بزنم به تخته فک کنم تو همه کارگزاریا یه حساب باز کردیا
              من کارگزاری بانک ملتم دارم ،یعنی اولین کارگزاریم بانک ملت بوده و به لحاظ سروری و روان بودن عالیه ولی خب خبری از اعتبار و این چیزا نیست و گهگاهی که سرور تامین سرمایه لنگ میزنه قیمتها رو از اونطرف چک میکنم و سریع اردر وارد میکنم
              آره.. خیلی جاها اکانت گرفتم.
              ولی مدتی هست با تدبیرگران کنار اومدم. یعنی مزایاش به معایبش می چربه.
              تو این بازار مثبت، اعتباری هم که تخصیص دادن بازده خوبی داشت شکر خدا.

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

رویا خانم چی شده که بورس خز شده/:.wacsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2020/05/09, 23:16.

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

تجربه کار با خیلی از کارگزاری ها رو داشتم.
                  کارگزاری بانک صنعت و معدن.کارگزاری کشاورزی.آتیه سازا بازار.سرمایه و دانش و.......
                  البته من خییلی آنلاین کار نمیکنم ولی به نظرم آتیه ساز بازار سیستم مناسبی داشت.
                  اعتبار گرفتن هم قبلا راحت تر بود.الان سخت شده.
                  به نظر میاد سازمان دنبال کم کردن اعتبارات مشتری هاست.آخرین نامه فکر کنم حدود ۲۵ درصد پرتفوی بود...احتمالا هفته های بعد کمتر هم میشود.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    رویا خانم چی شده که بورس خز شده/:.wacsmiley.:/
                    اعصاب آدم و خورد می کنن.
                    پسر عموم سال به سال نمی بینمش حالا زنگ زده از بورس می پرسه.
                    آبجیم زنگ میزنه چیکار کردین.
                    داداشم میاد میگه واسم منم بزن مستقیم خودت انجامش بده.
                    اون ابجیم زنگ زده میگه خواهر شوهرم میگه باید چیکار کنیم راهنمایی کن.
                    اخبار بیست و چاری داره از بورس میگه.
                    هر بار که اخبار از بورس میگه مامان و بابای من، من و صدا میزنن که بیا در مورد بورس میگه
                    اخبار گویا هیچ خبر دیگه ای این روزا جز بورس ندارن.
                    هر چی هم میگم مادر من پدر من نیازی نیست هرچی در مورد بورس تو اخبار میگه من بیام گوش کنم.
                    اما هی صدام میزنن.
                    از اینکه امشب باهاشون با تندی برخورد کردم هم ناراحتم.
                    به خدا من جوری وارد بورس شدم که هیچ کی نفهمه.
                    تا چند ماه هیچ کس نمی دونست. بعدش به مامانم گفتم فقط
                    بعد از 8-9 ماه به بابام هم گفتم و کم کم بقیه خانواده متوجه شدن
                    اولش هم که یه بوهایی داداشم برده بود می گفتن حالا دیگه رفته وارد بورس شده. از نتورک بدتر
                    یه حمله ی شدیدی از طرف خانواده به من شد. من یه بار تو نتورک همه پولام و از دست داده بودم آخه.
                    بعدش منم انکار کردم که من فقط یه سهم خریدم و فروختم. تو بورس نیستم که.
                    هر شب که میرفتم کلاس و دیر می رسیدم خونه با پدرم داستان داشتم.
                    حالا همه میخوان بیان بورس. تقصیر مردم هم نیست. تقصیر دولته.
                    همه از اینکه دارن کار می کنن و درآمد کمی دارن احساس استرس دارن.
                    همه جا حرف بورسه. همه جا مردم میگن اینا کاره که ما می کنیم؟؟؟ بیایین برین تو بورس فقط.
                    اینجور کار کردن دیوونه بازی. فقط بورس... فقط بورس
                    روانی شدیم به خدا

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

خیلی از کارمندان بانک رو میشناسم که وام های سنگین گرفتن و وارد بازار بورس کردن.یکی از دوستان در معاونت فنی شهرداری کار میکنه. اون روز میگفت اکثر کارمندامون صبح تا ظهر حواسشون به بازار هست و مشغول خرید و فروش.
                      اینکه مردم بیان و سرمایه گذاری ‌کنن و سود ببرن و خوشحال باشن خییلی عالیه ولی امان از اون روزی که بازار خراب شه.اماااان

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

پاسخ : کدام کارگزاری ؟

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        سلام دوستان. شبتون بخیر
                        یه سوال داشتم.
                        آیا برای ثبت نام در سامانه سجام هم لازم هست شماره موبایلی که وارد می کنیم حتما به نام شخص باشه؟
                        یا اگه به نام کس دیگه ای هم باشه مشکلی نداره؟؟
                        بلی باید یکسان باشند.
                        در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        دارم امتحان می کنم چطوری از یه تاپیک ریپلی بزنم و توی یه تاپیک دیگه بیاد
                        اما نمیشه. یعنی من بلد نیستم.
                        برای این کار ابتدا دکمه پاسخ را بزنید.... یک جایی باز می‌شود برای پاسخ دادن که درون آن متن نقل قول به صورت پیش فرض هست... اینجا به جای اینکه پاسخ بنویسید این متن را cut کنید ... بعد بروید جایی که می‌خواهید paste کنید و زیرش یا بالایش هر چه دوست دارید بنویسید...
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

۴- رفتن به جستار دیگر
                          ۵- چسباندن (دکمه‌های ctrl+v) متن نقل قول (همان که در شماره ۳ کپی‌اش کرده بودیم.)
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط matin پست شده است View Post
                            آره.. خیلی جاها اکانت گرفتم.
                            ولی مدتی هست با تدبیرگران کنار اومدم. یعنی مزایاش به معایبش می چربه.
                            تو این بازار مثبت، اعتباری هم که تخصیص دادن بازده خوبی داشت شکر خدا.
                            سلام به دوست بسیار عزیز و قدیمی.
                            تدبیرگران با این مشتریان زیاد هنگی ندارد؟
                            --------------------
                            این تجربه شما از فارابی (لعنةالله‌علیه) با من خیلی متفاوت است...
                            من هر چه از فارابی دیدم بدی بوده و بدی و بدی و بدی...
                            چیزی که من از فارابی می‌دانم و دیده‌ام این بود که زمانی که همه کارگزاری‌ها به آسانی خرید و فروش می‌کردند این هنگ می‌کرد...
                            زمانی که همه تخفیف می‌دادند این اضافه برداشت داشت از کارمزدها!
                            زمانی که همه جا عرضه اولیه می‌شد به آسانی گرفت این باشرف‌ها!!! کلا دسترسی مشتریان را به سامانه مسدود می‌کردند و اصلا نمی‌شد سفارش گذاشت! نه در نماد عرضه اولیه و نه در نمادهای دیگر و همین باعث شد یک خاطره بسیار بد از فارابی داشته باشم. مطمئن هستم اکنون هم هنگی‌اش بیشتر از کارگزاری‌های دیگر نباشد از آنها کمتر نیست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Emad.Sh
                              عضو عادی
                              • Mar 2020
                              • 46

سلام
                              فکر نمیکنم لازم باشه
                              یکی از اقوام برای بچه 4 سالش کد بورسی گرفته

یادم رفت ریپلای کنم/:.rolleyessmileyani
                              در جواب رویا خانم بود

نظر

• matin
                                ستاره دار (14)
                                • Mar 2013
                                • 650

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام به دوست بسیار عزیز و قدیمی.
                                تدبیرگران با این مشتریان زیاد هنگی ندارد؟
                                --------------------
                                این تجربه شما از فارابی (لعنةالله‌علیه) با من خیلی متفاوت است...
                                من هر چه از فارابی دیدم بدی بوده و بدی و بدی و بدی...
                                چیزی که من از فارابی می‌دانم و دیده‌ام این بود که زمانی که همه کارگزاری‌ها به آسانی خرید و فروش می‌کردند این هنگ می‌کرد...
                                زمانی که همه تخفیف می‌دادند این اضافه برداشت داشت از کارمزدها!
                                زمانی که همه جا عرضه اولیه می‌شد به آسانی گرفت این باشرف‌ها!!! کلا دسترسی مشتریان را به سامانه مسدود می‌کردند و اصلا نمی‌شد سفارش گذاشت! نه در نماد عرضه اولیه و نه در نمادهای دیگر و همین باعث شد یک خاطره بسیار بد از فارابی داشته باشم. مطمئن هستم اکنون هم هنگی‌اش بیشتر از کارگزاری‌های دیگر نباشد از آنها کمتر نیست.
                                سلام جناب محمد حسین عزیز،
                                یاد ایام گذشته و پرسش های گاه و بیگاه من و البته شکیبایی و راهنمایی های شما به خیر.

تا نیمه های 98 چندان مشکلی با فارابیکسو نداشتم. به ویژه در سهم هایی که قفل صف خرید یا فروش بودند و نیاز بود که در پیش گشایش (8:30) اوردر بذارم، با استفاده از نسخه اندروید موبیکسو به راحتی سرخطی میذاشتم و در ردیف زیر 10 قرار می گرفتم که مزیت خوبی حساب می شد. حدود 100م هم اعتبار اولیه دادن که قابل شارژ و افزایش بود. اما تدریجا اختلال سامانه بیشتر شد؛ مثلا اوردرها لغو نمی شدن، قدرت خرید به درستی محاسبه نمی شد و بدتر اینکه نقدینگی گاه کلا صفر می شد! و همین مورد اخیر بود که باعث شد تسویه کنم و تغییر ناظر بزنم.

تدبیرگران در حال حاضر در نسخه پرانا گاهی دیلِی داره و از تابلوی معاملات عقب میفته، در نسخه سهامیاب هم هنگی داره و خصوصا موقع ویرایش سفارش اذیت می کنه. نسخه اکسیر اختلال کمتری داره. در نسخه ساده رایان هم افزا این مشکلات به مراتب کمتر هست، اما به روزرسانی اطلاعات پرتفو عموما با تاخیر انجام می شه.
                                مشکل دیگه این هست که این نسخه ها کاملا با هم سینک نیستن و مچ شدن اطلاعات پرتفوی شما در این نسخه ها، ممکنه تا صبح روز آتی زمان می بره.

ارادت همچنان باقی است.

نظر

در حال کار...
                                X