دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    جناب محمدحسین؟
    من از این جدول سر در نمیارم.
    مثلا واسه تیبا رو میگم.
    از یه طرف گفته مبلغ ودیعه ی اول قبل از قرعه کشی: 27 میلیون
    و مبلغ ودیعه ی دوم بعد از قرعه کشی (در صورت انتخاب شدن در قرعه کشی) 24.121.900
    و یه چک 3.910.000 تومانی
    از اونطرف شما میگید پیش پرداخت نمیخواد.
    من که گیج شدم.
    مگه همون ودیعه ی اول پیش پرداخت نیست؟؟؟

جناب محمدحسین در خرید تردید دارم.
    1- به شرکت های خودروسازی (به خصوص سایپا که قصد خرید تیبا رو دارم) اعتماد ندارم.
    میترسم بخرم و پول رو هم پرداخت کنم اما خودرو رو به موقع تحویل ندهند.
    2- نمی دونم هزینه کردن برای ماشین در حال حاضر کار درستی هست یا نه.
    با خودم میگم فعلا سرمایه ام رو زیاد کنم. برای ماشین هم وقت هست.
    میتونم هنوزم هر جا میخوام برم با تاکسی، اسنپ و مترو و اتوبوس برم. (البته دو مورد آخری از وقتی کرونا شده تعطیل شده)
    این پنج روزی که پدرم تو بیمارستان بستری بود خود من به تنهایی یه صد تومنی هزینه تاکسی دادم.
    منهای وقت هایی که با مامانم بودم که اسنپ می گرفتم.
    واقعا مترو و اتوبوس نعمتی بودند.
    3- میگم به جای خرید یه خودروی صفر می تونم یه کارکرده بخرم. یعنی زیر 30 تومن هزینه کنم.
    4- میگم اگه قراره ثبت نام کنم بهتره از ایران خودرو ثبت نام کنم.(206 خودم دوست دارم اما میگن 206 هاش اشغاله، پارس tu5 میگن بین بقیه گزینه بهتری هست)
    بین این افکار گیر کردم و باعث میشه اصلا ندونم ثبت نام کنم یا نه.

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
    درود بر دوستان عزیز

ارادتمند همه دوستان
    هر چند گفتند... ولی چون من را خطاب قرار داده بودید من هم عرض کنم...
    حتما ثبت نام کنید.
    الان که دیگر پول نمی‌گیرند! پس ثبت‌نام را انجام دهید...
    فقط به خاطر همین که پول نمی‌گیرند (همان‌گونه که وحید عزیز گفتند) شانس برنده شدن در قرعه کشی بسیار پایین است!
    فقط یک بار دیگر توجه کنیم که اگر برنده شدیم باید کل مبلغ را بپردازیم و نیز اینکه تا یک سال فروشی نیست!
    ولی باز به خاطر قیمتش می‌ارزد آدم شرکت کند در قرعه‌کشی.
    ---------------------
    مورد دیگر اینکه... آری... آس‌اش همان پارس است... ولی؟ همه‌اش ۲۵ هزار تا دانه خودرو از این همه مدل می‌خواهند عرضه کنند و این‌گونه که من شنیده‌ام تعداد پژو پارس ها از همه هم کمتر است! فلذا اگر همین‌جوری‌اش هم شانس برنده شدن در قرعه‌کشی کم بود مطمئنا در پژو پارس از همه هم کمتر خواهد بود!
    فلذا یکی از دوستان بود می‌گفت من نیسان آبی برداشته‌ام! :D (جدی‌ها!!!!) می‌گفت هرچند که گفته‌اند نمی‌توان یکساله فروختش ولی من می‌فروشمش.../:.ph34r-smiley.://:.yead.:/ به هر روی... منظور این بود که شانس پارس کمتر است.
    ---------------------
    آن مبلغ هر چک ۳ هزار تومان (به تومان جدید) هم واقعا در آن تصویر برای من سوال بود... ولی گمان کنم اشتباه است و شیوه پرداخت این‌گونه است که در زمان برنده شدن (یک هفته پس از برنده شدن) باید کل مبلغ (۸۰ هزار تومان برای پژو پارس) را یک جا بپردازیم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط Emad.Sh پست شده است View Post
      سلام
      دوستان ببخشید این پست رو اینجا میذارم
      برای واریز سود مجامع به حساب افراد یک درخواستی تنظیم شده لطفا وارد آدرس زیر بشین و حمایت کنید انشالله که نتیجه میده
      فارس من
      من حمایت کردم.
      البته از ۵۰ هزارتا گذشته و دیگر نیازی نیست... ولی با این حال این جور موارد را همه را در فارس من حمایت می‌کنم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        هر چند گفتند... ولی چون من را خطاب قرار داده بودید من هم عرض کنم...
        حتما ثبت نام کنید.
        الان که دیگر پول نمی‌گیرند! پس ثبت‌نام را انجام دهید...
        فقط به خاطر همین که پول نمی‌گیرند (همان‌گونه که وحید عزیز گفتند) شانس برنده شدن در قرعه کشی بسیار پایین است!
        فقط یک بار دیگر توجه کنیم که اگر برنده شدیم باید کل مبلغ را بپردازیم و نیز اینکه تا یک سال فروشی نیست!
        ولی باز به خاطر قیمتش می‌ارزد آدم شرکت کند در قرعه‌کشی.
        ---------------------
        مورد دیگر اینکه... آری... آس‌اش همان پارس است... ولی؟ همه‌اش ۲۵ هزار تا دانه خودرو از این همه مدل می‌خواهند عرضه کنند و این‌گونه که من شنیده‌ام تعداد پژو پارس ها از همه هم کمتر است! فلذا اگر همین‌جوری‌اش هم شانس برنده شدن در قرعه‌کشی کم بود مطمئنا در پژو پارس از همه هم کمتر خواهد بود!
        فلذا یکی از دوستان بود می‌گفت من نیسان آبی برداشته‌ام! :D (جدی‌ها!!!!) می‌گفت هرچند که گفته‌اند نمی‌توان یکساله فروختش ولی من می‌فروشمش.../:.ph34r-smiley.://:.yead.:/ به هر روی... منظور این بود که شانس پارس کمتر است.
        ---------------------
        آن مبلغ هر چک ۳ هزار تومان (به تومان جدید) هم واقعا در آن تصویر برای من سوال بود... ولی گمان کنم اشتباه است و شیوه پرداخت این‌گونه است که در زمان برنده شدن (یک هفته پس از برنده شدن) باید کل مبلغ (۸۰ هزار تومان برای پژو پارس) را یک جا بپردازیم...
        جناب محمدحسین؟
        میدونید بدی بورس چیه؟
        این که هر پولی رو میخوای هزینه کنی میگی چه کاریه. تو بورس دو ماهه این 80 تومن و میکنم اینقدر و یه ساله می کنم اینقدر و
        یعنی قبلا که بلد نبودم سرمایه گذاری کنم خیلی راحت پولام و خرج می کردم.
        اما الان همش می گم خب تو بورس چند ماهه دو برابرش می کنم و از سودش ماشین و میخرم.
        و این قصه ادامه داره تا زمانی که من واقعا از نظر مالی خیلی اوکی بشم. :D
        راستش به عمل که رسید گفتم ولش کن اصلا یه پراید مدل پایین میخرم یه مدت زیرپام باشه.
        که هر چی بخوام اینور اونور بزنم اون و بزنم که حسابی راننده بشم. مهرماه ثبت نام می کنم.
        و اون و وقتی خودروو ثبت نامیم اومد پرایده رو میفروشم.
        پراید مدل پایین هم پیدا کردم. 20 تومن. گفتم بیاییم قولنامه کنیم. داداشم هم چک و چونه هاش و زد
        بازم به داداشم گفتم ولش کن . این 20 تومن و چند ماه تو بورس نگه میدارم از سودش یه پراید میخرم. :)):))
        الان که بورس ریخته بوده کاردرستی نیست پول از بورس بکشم. بزار ضررهام جبران بشه بعد
        خلاصه اینجوری شده حکایت من. :D

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

سلام دوستان عزیز...
          متاثر شدم از پیشامد برای سرکار خانم رویا و جناب محمد حسین عزیز......
          ناراحتی قلبی دیگر مسئله ای عادی حساب میشه....از هر خانواده ای سراغ داشته باشید یک نفرشان ناراحتی قلبی دارد.....خواستم تجربه ای که خودم در این راه کسب کردم خدمت شما دوستان عرض کنم..
          یک جور دیگر هم میشه به قضیه نگاه کرد.....بجای اینکه وقتی پدرتان را می بینید و ناراحت میشوید....شکر گزار باشید و پیش ایشان شاد و خوشحال نشان دهید خودتان را....به استراحت شان بیشتر رسیدگی کنید....مراقب باشید اشیا سنگین را حمل نکنند که وزنشان بیشتر از 2 کیلو باشد....به غذای شان رسیدگی کنید....

مادر بنده 5 سال پیش دچار بیماری قلبی شد....البته قبل ترش بیماری را داشت اما ما نمی دانستیم...به هر دکتری هم می بردیم تشخیص آسم میدادند...(این هم بخاطر کمبود پزشک متخصص در شهرمان بود و هست).....
          اتفاقی یک دکتر متخصص قلب به بیمارستان آمده بود و مادرم را آنژو کرد و گفت 3 تا از رگهای قلبش گرفته شده و یکی نیمه باز هست....انگار دنیا رو سرمان می چرخید..خیلی حالمان بد شد.....
          دو بار تحت عمل قرار گرفت...3تا فنر و یکی را هم بالون زدند......
          دیگر روزگار باریمان مثل گذشته نبود.....همین حالی که رویا خانم دارد ما هم داشتیم........یکبار با دکتر حرف میزدم گفت زنده بودن مادرتان چیزی بیشتر از معجزه هست....با این تعداد گرفتگی رگها...کمترین اثرش سکته بود که خدا خواست و سکته نکرده و حتی میتوانست منجر به فوت شود........
          آنجا بود که یک نتیجه گرفتم اینکه.....خدا مادرم را دوباره به ما داده.....ما باید بدون مادر زندگی می کردیم ولی مادرمان با آن وضع وخیم عمرش به این دنیا بود.......

هر روز که مادرم را می بینم انگار خداوند برای هر روزم یک هدیه گرانبها به من میدهد.......
          دیگر نگران این نیستم که قلب مادرم کی از کار می افتد......بجایش برای هر روز نفس کشیدنش لذت می برم و محبتم نسبت به مادرم خیلی خیلی بیشتر از قبل شده.....و کاری نمی کنم که باعث ناراحتی مادرم بشوم......
          رویا خانم اینطوری هم میشه به قضیه نگاه کرد.....یک روز هم ارزشش زیاده که عزیزت در کنارت باشه.....
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            امروز متاسفانه کسی پاسخگو نیست زنگ زدم جواب ندادن و به این قضیه حس خوبی ندارم
            بنده هم چندی قبل اتکام فروختم روز چهارشنبه بود....اولش مبلغ به مانده حسابم اضافه شد....حتی عصر هم پیام کارگزاری برای گوشی ام آمد....اما در ورود به آنلاین متوجه شدم...هم مبلغ کسر شده و هم گزارش حسابم هم فروشم نبود....روز شنبه قبل شروع معاملات درست شد.....
            اینگونه موارد به کرات در آنلاین خودم می بینم و هیچ گونه نگرانی ندارد........
            ان شالله که درست می شود.....
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              سلام دوستان عزیز...
              ناراحتی قلبی دیگر مسئله ای عادی حساب میشه....از هر خانواده ای سراغ داشته باشید یک نفرشان ناراحتی قلبی دارد.....خواستم تجربه ای که خودم در این راه کسب کردم خدمت شما دوستان عرض کنم..
              یک جور دیگر هم میشه به قضیه نگاه کرد.....بجای اینکه وقتی پدرتان را می بینید و ناراحت میشوید....شکر گزار باشید و پیش ایشان شاد و خوشحال نشان دهید خودتان را....به استراحت شان بیشتر رسیدگی کنید....مراقب باشید اشیا سنگین را حمل نکنند که وزنشان بیشتر از 2 کیلو باشد....به غذای شان رسیدگی کنید....

مادر بنده 5 سال پیش دچار بیماری قلبی شد....البته قبل ترش بیماری را داشت اما ما نمی دانستیم...به هر دکتری هم می بردیم تشخیص آسم میدادند...(این هم بخاطر کمبود پزشک متخصص در شهرمان بود و هست).....
              اتفاقی یک دکتر متخصص قلب به بیمارستان آمده بود و مادرم را آنژو کرد و گفت 3 تا از رگهای قلبش گرفته شده و یکی نیمه باز هست....انگار دنیا رو سرمان می چرخید..خیلی حالمان بد شد.....
              دیگر روزگار باریمان مثل گذشته نبود.....همین حالی که رویا خانم دارد ما هم داشتیم........یکبار با دکتر حرف میزدم گفت زنده بودن مادرتان چیزی بیشتر از معجزه هست....با این تعداد گرفتگی رگها...کمترین اثرش سکته بود که خدا خواست و سکته نکرده و حتی میتوانست منجر به فوت شود........
              آنجا بود که یک نتیجه گرفتم اینکه.....خدا مادرم را دوباره به ما داده.....ما باید بدون مادر زندگی می کردیم ولی مادرمان با آن وضع وخیم عمرش به این دنیا بود.......

هر روز که مادرم را می بینم انگار خداوند برای هر روزم یک هدیه گرانبها به من میدهد.......
              دیگر نگران این نیستم که قلب مادرم کی از کار می افتد......بجایش برای هر روز نفس کشیدنش لذت می برم و محبتم نسبت به مادرم خیلی خیلی بیشتر از قبل شده.....و کاری نمی کنم که باعث ناراحتی مادرم بشوم......
              رویا خانم اینطوری هم میشه به قضیه نگاه کرد.....یک روز هم ارزشش زیاده که عزیزت در کنارت باشه.....
              بله کاملا درسته جناب کریس
              کاملا موافقم با صحبت هاتون.
              مشکل پدرم خدا رو شکر حل شد.
              پدرم رو به خاطر معده و مشکل گوارش بردیم دکتر
              اما چند روزی هم به خاطر قلبشون بستری شدند.
              گفتند قلبش نامنظم کار می کنه.
              و چند روز هم به خاطر ریه و معده و اینها و در نهایت ترخیص شدند و به خونه برگشتند.
              الانم یه پلاستیک پر از دارو مصرف می کنند.
              ولی خدا رو شکر به خیر گذشت.
              الان خودم همه داروهاش رو به موقع بهش میدم. مثه پرستارای توی بیمارستان که واقعا عالی عالی عالی بودن
              خدا خیرشون بده. چقدر مهربون و با محبت بودن و چقدر رسیدگی شون عالی بود.
              چه حس خوبی داشتم وقتی می دیدم اینقدر خوب از بیمارا پرستاری می کنن.
              با اینکه یه لحظه هم توی بیمارستان پدرم و تنها نزاشتم (با همه سخت گیری هایی که به خاطر کرونا می کردن و نداشتن ملاقاتی و همراه)
              اما از اینکه پرستارها اینقدر مهربون بودن خیلی حس خوبی داشتم. این که پدرم و باباجون صدا می کردن.
              باهاش مهربون حرف میزدن. بهش محبت می کردن. و خیلی خوب ازش مراقبت می کردن.
              در کل لحظه های سخت و پراسترسی و پشت سر گذاشتیم ولی خدا رو شکر حل شد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

جناب محمدحسین کروم من اینه ورژنش
                Google Chrome is up to date

Version 83.0.4103.61 (Official Build) (64-bit)
                در رابطه با پدرتون هم امیدوارم خدا بهشون سلامتی و طول عمر با عزت بده
                و همیشه سایه شون بالای سر شما و خانوادتون باشه.

و همینطور خداوند به پدر و مادر شما جناب کریس سلامتی و طول عمر با عزت بده
                و به پدر و مادر همه ی کاربرای سایت
                و همه ی پدر و مادرای دنیا :x

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

سلام و شب به خیر در وصف مادر چیزی نمیتوان گفت که شرح خوبیاش و مهربونیها و دلسوزیها و شب بیداریهاشو جبران کنه و به همین یک جمله بسنده میکنم:
                    مادر تنها بتی است که شکسته هایش هم بر من خدایی میکند!!!
                    شب جمعه هست و برای شادی روح مادرانی که در بین خونواده هاشون نیستن فاتحه ای قرائت نموده و یادشان را گرامی بداریم!!!
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      لطفا شرکت کنید جناب iligal، آون قسمت هایی که دوستان می نویسن مدیر و ناظر و سبز و... بنظرم بیشتر برا اذیت کردن(شوخی) هست

فکر کنم اگر بشه سهم تکراری درج کرد، و صرفا سبدها شبیه هم نباشن، بهتره

و تشکر از شما بخاطر زحماتی که برای بررسی و زنده بودن مسابقات انجام می دهید، واقعا کار سختی هست (خدا قوت)

پیشنهاد، : اگر امکان داشت مسابقات از طریق خود سایت (خودکار) انجام شود خیلی بهتر بود، مثلا در تاپیک مسابقات امکانش باشد بنویسیم @ساوه @خرید و در همان لحظه اگر ساوه صف خرید نداشته باشد(یا کمتر 50 میلیون تومان باشد مثلا) خرید ثبت شود به نام کاربریمون و هر زمان @ساوه@فروش بفروشد و درصد برای نام کاربری ذخیره شود،
                      جای درج ستاره هم بنویسد کاربرد در ماه گذشته فلان درصد سود کرده (1.5 درصد به ازای هر معامله هم کاسته شود)

اینجوری هجوم به روز چهارشنبه یا جمعه شب هم وارد نمی شود، و دوستان نوسانگیر هم می توانند شرکت کنند.
                      میشه زیر نام کاربر، بازده هفتگی ماهانه سه ماهه شش ماهه یکساله اش هم درج شود و....
                      احتمالا خیلی از افراد برای داشتن رزومه و اول شدن و به سایت ورود می کنن
                      سلام داداش.
                      ببین تو را به خدا چقدر دیدگاه‌های من و شما نزدیک است!
                      دقیقا همین کاری که شما می فرمایید را من می‌خواستم انجام بدهم...
                      در گذشته من برنامه برای مسابقات نوشته بودم و چند وقتی من مسابقات را برگزار می‌کردم...
                      اتفاقا در نگر داشتم این دو کار را انجام دهم...
                      منتها دیگر حوصله‌ام نشد...
                      ببینید... من گمان می‌کردم برنامه مسابقات را در نیم‌ساعت بنویسم... دیگر برایش یک ساعت و نیم هم تلورانس گذاشته بودم و گفتم نهایت دو ساعته جمعش می‌کنم... آقایی که شما باشید آن برنامه قشنگ دو ماه از من زمان برد...
                      این ایده‌هایی هم که شما می‌فرمایید فووووووووووووق‌العاده عالی و درست است... (هزار و یک نکته مثبت دارد... مانند این که مثلا همان زمان می‌توان خرید و فروش را اعلام کرد و ربطی به اول و آخر هفته ندارد یا سوراخ‌دعاهایی که در مسابقات کنونی وجود دارد مانند صف‌هایی که چهارشنبه ظهر هست و جمعه‌شب نیست و و و برداشته می‌شود و نتایج بسیار واقعی می‌شود...) ولی انصافا گفتم بخواهم سراغ این ایده‌ها بروم... قشنگ یک ماهی از من زمان می‌برد!

--------------------

البته اکنون که دارم می‌اندیشم... این ایده درج درصد سود به جای ستاره زمانی نمی‌برد... فقط ببینیم اگر جناب علیرضا @iligal عزیز برایشان مشکلی نیست این ایده را بین عزیزان مدیر و کاربران به رای بگذاریم...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جناب محمدحسین؟
                        میدونید بدی بورس چیه؟
                        این که هر پولی رو میخوای هزینه کنی میگی چه کاریه. تو بورس دو ماهه این 80 تومن و میکنم اینقدر و یه ساله می کنم اینقدر و
                        یعنی قبلا که بلد نبودم سرمایه گذاری کنم خیلی راحت پولام و خرج می کردم.
                        اما الان همش می گم خب تو بورس چند ماهه دو برابرش می کنم و از سودش ماشین و میخرم.
                        و این قصه ادامه داره تا زمانی که من واقعا از نظر مالی خیلی اوکی بشم. :D
                        راستش به عمل که رسید گفتم ولش کن اصلا یه پراید مدل پایین میخرم یه مدت زیرپام باشه.
                        که هر چی بخوام اینور اونور بزنم اون و بزنم که حسابی راننده بشم. مهرماه ثبت نام می کنم.
                        و اون و وقتی خودروو ثبت نامیم اومد پرایده رو میفروشم.
                        پراید مدل پایین هم پیدا کردم. 20 تومن. گفتم بیاییم قولنامه کنیم. داداشم هم چک و چونه هاش و زد
                        بازم به داداشم گفتم ولش کن . این 20 تومن و چند ماه تو بورس نگه میدارم از سودش یه پراید میخرم. :)):))
                        الان که بورس ریخته بوده کاردرستی نیست پول از بورس بکشم. بزار ضررهام جبران بشه بعد
                        خلاصه اینجوری شده حکایت من. :D

راهکاری که دوست تازه وارد شده‌مان گفتند را تایید می‌کنم. با این اضافه که:
                        یک درصدی را همیشه معین کنید برای خرج. (مثلا پنج درصد از سود ماهانه)
                        فکر کنید دارید خرج خانواده را می‌دهید و سر ماه (ماه به ماه) یک پولی برای اجاره خانه و خورد و خوراک و پوشاک و ... کنار بگذارید...
                        با این پول‌ها بروید عشق و صفا... (عشق و حال من فکر کنم بیشتر امام رضا(ع) باشد الان... دلم تنگیده... /:.wubsmiley.:/ خاک تو سر کرونا!)
                        -------------------
                        دقت کردید؟
                        خانم‌ها متخصص خرج هستند و آقایان متخصص دخل... (به آقایان باشد اصلا زیاد خرج نمی‌کنند و یک قران دو زار را هم می‌آورند می‌زنند به کار...)
                        الان شما که وارد بورس شده‌اید فکرتان چرخیده! شبیه آقایان شده! /:.happysmiley:.//:.tonguesmiley:./ باید به اصالت‌های قبلی خودتان برگردید! /:.winksmiley02.:/
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام دوستان عزیز...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بنده هم چندی قبل اتکام فروختم روز چهارشنبه بود....اولش مبلغ به مانده حسابم اضافه شد....حتی عصر هم پیام کارگزاری برای گوشی ام آمد....اما در ورود به آنلاین متوجه شدم...هم مبلغ کسر شده و هم گزارش حسابم هم فروشم نبود....روز شنبه قبل شروع معاملات درست شد.....
                            اینگونه موارد به کرات در آنلاین خودم می بینم و هیچ گونه نگرانی ندارد........
                            ان شالله که درست می شود.....
                            این چند وقته گمان کنم هسته خیلی مشکل پیدا کرده...
                            آن از مشکل خانم رویا و دیگر دوستان...
                            این از موضوعی که شما گفتید...
                            آن هم از موضوع من... (که گفتم هزار تومانم را خوردند... که پس از چند روز پس دادند...)

خدا به خیر بگذراند با این وضع!

پی‌نوشت: چند وقت پیش شایعه شده بود... گفته بودند از خرید و فروش‌ها و دارایی‌هایتان عکس بگیرید و در رایانه ذخیره کنید! گمان کنم دوباره شبیه همان حالت شده...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بله کاملا درسته جناب کریس
                              کاملا موافقم با صحبت هاتون.
                              مشکل پدرم خدا رو شکر حل شد.
                              پدرم رو به خاطر معده و مشکل گوارش بردیم دکتر
                              اما چند روزی هم به خاطر قلبشون بستری شدند.
                              گفتند قلبش نامنظم کار می کنه.
                              و چند روز هم به خاطر ریه و معده و اینها و در نهایت ترخیص شدند و به خونه برگشتند.
                              الانم یه پلاستیک پر از دارو مصرف می کنند.
                              ولی خدا رو شکر به خیر گذشت.
                              الان خودم همه داروهاش رو به موقع بهش میدم. مثه پرستارای توی بیمارستان که واقعا عالی عالی عالی بودن
                              خدا خیرشون بده. چقدر مهربون و با محبت بودن و چقدر رسیدگی شون عالی بود.
                              چه حس خوبی داشتم وقتی می دیدم اینقدر خوب از بیمارا پرستاری می کنن.
                              با اینکه یه لحظه هم توی بیمارستان پدرم و تنها نزاشتم (با همه سخت گیری هایی که به خاطر کرونا می کردن و نداشتن ملاقاتی و همراه)
                              اما از اینکه پرستارها اینقدر مهربون بودن خیلی حس خوبی داشتم. این که پدرم و باباجون صدا می کردن.
                              باهاش مهربون حرف میزدن. بهش محبت می کردن. و خیلی خوب ازش مراقبت می کردن.
                              در کل لحظه های سخت و پراسترسی و پشت سر گذاشتیم ولی خدا رو شکر حل شد.
                              قصار بگویم:
                              پرستار خوب فرشته‌ای است پاکیزه، محبوب و مقرب /:.Heart.:/
                              پرستار بد فحــــــــــــــــــــــــــــــــش است. ??? یک فحــــــــــــــــــــــــــــــــش فحــــــــــــــــــــــــــــــــش . (ببخشید به خاطر بی‌ادبی. این نوشته را هم بعدا پاک می‌کنم... ولی واقعا هر دو را دیده‌ام... پرستار بد واقعا فحــــــــــــــــــــــــــــــــش است. فحــــــــــــــــــــــــــــــــش واقعی... هم دکتر بد و هم پرستار بد... چون کالایی که هر روز در شغلشان با آن سر و کار دارند جان آدم‌ها و عزیز چندین ساله‌ی یک خانواده است! /:.zzzzzz.:/)
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/05/30, 22:20. دلیل: حذف فحش
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جناب محمدحسین کروم من اینه ورژنش
                                Google Chrome is up to date

Version 83.0.4103.61 (Official Build) (64-bit)
                                در رابطه با پدرتون هم امیدوارم خدا بهشون سلامتی و طول عمر با عزت بده
                                و همیشه سایه شون بالای سر شما و خانوادتون باشه.

و همینطور خداوند به پدر و مادر شما جناب کریس سلامتی و طول عمر با عزت بده
                                و به پدر و مادر همه ی کاربرای سایت
                                و همه ی پدر و مادرای دنیا :x
                                خوب؟
                                رو کادری که نقل قول می‌گیرید و می‌نویسید راست کلیک می‌کنید نمی‌آید؟ (شبیه همان عکسی که نشان داده بودم؟)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X