دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

دوستان،
    می‌خواهم به دیوار اتاق اشعاری بچسبانم که یاد خدا را در دلم زنده کند... شعری با مفهوم «لا حول و لا قوة الا بالله»...
    دوستان ایده‌ای به ذهنشان می‌رسد؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

امیرالمومنین علی علیه السلام:

دنیـا دو روز است!

یک روز با تو و روز دیگر علیه توست…

روزی که با توست مغرور نشو ، و روزی که علیـه توست نومید مگرد

زیرا هر دو پایان پذیرند…
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        دوستان،
        می‌خواهم به دیوار اتاق اشعاری بچسبانم که یاد خدا را در دلم زنده کند... شعری با مفهوم «لا حول و لا قوة الا بالله»...
        دوستان ایده‌ای به ذهنشان می‌رسد؟

نظر

• امیر محمد ۲
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 789

خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک می‌شود

و به قدر نیاز تو فرود می‌آید و به قدر آرزوی تو گسترده می‌شود و به قدر ایمان تو کارگشا می‌شود

یتیمان را پدر می‌شود و مادر ...محتاجان برادری را برادر می‌شود ... عقیمان را طفل می‌شود ... ناامیدان را امید می‌شود ... گمگشتگان را راه می‌شود ... در تاریکی ماندگان را نور می‌شود ... رزمندگان را شمشیر می‌شود ...پیران را عصا می‌شود ...محتاجان به عشق را عشق می‌شود ...خداوند همه چیز می‌شود همه کس را...

به شرط اعتقاد... به شرط پاکی دل ...به شرط طهارت روح... به شرط پرهیز از معامله با ابلیس

بشویید قلب‌هایتان را از هر احساس نارواو... مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف... و زبان‌هایتان را از هر گفتار ناپاک ...و دست‌هایتان را از هر آلودگی در بازار...و بپرهیزید از ناجوانمردی‌ها، ناراستی‌ها، نامردمی‌ها...

چنین کنید تا ببینید چگونه بر سفره شما با کاسه‌ای خوراک و تکه‌ای نان می‌نشیند ...در دکان شما کفه‌های ترازویتان را میزان می‌کند ...و در کوچه‌های خلوت شب با شما آواز می‌خواند

مگر از زندگی چه می‌خواهید که در خدایی خدا یافت نمی‌شود
          آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2020/06/14, 14:52.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
            کاربری رویا خانم هک شده!؟
            /:.rolleyessmileyani
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام بر دوستان.
              جالب است گمان می‌کردم روزنامه دنیای اقتصاد با دولت است. اکنون دیدم در آخرین ویدیویی که در کانال تلگرامشان گذاشته‌اند آمده‌اند دولت را شدیدا مورد انتقاد قرار داده‌اند... (به قول مجری‌اش: ما به عقب باز نمی‌گردیم... مردم به اینجایشان رسیده...) حالا نمی‌دانم جریان چیست؟ یا من در گذشته اشتباه می‌کردم یا اینکه با دولت به هم زده‌اند...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک عده رفته‌اند بر علیه همتی شعار داده‌اند...
                همتی مشکلی ندارد... همتی دارد درست کارش را انجام می‌دهد... (البته کاری هم نمی‌تواند انجام دهد ولی همین که کار اشتباهی انجام نمی‌دهد خودش کار است!) پول ملی از جای دیگر باید تقویت شود... نه به صورت سوری و دروغ چیزی نمایش داده شود... (و البته اکنون دیگر نفت هم نداریم که با کمک آن ارزش پول ملی را به دروغ بتوانیم چیز دیگری نشان دهیم... پس همتی اصلا گزینه‌ای هم ندارد!)
                باید در حقیقت نیلی و طیب‌نیا برکنار شوند... که اینها هم در سایه هستند... رسما حضور ندارند... فکرشان است که آن پشت دارد کار می‌کند (کار را خراب می‌کند)...
                پول سال‌ها به دروغ در بانک‌ها بزرگ شده! به دروغ...
                آن زمان که ما داشتیم خودمان را (در جستار تدبیر و امید) می‌کشتیم، آن زمان، باید جلوی اشتباه را می‌گرفتند...
                اکنون دیگر کاری‌اش نمی‌توان کرد و نباید کرد... (اتفاقا اکنون که نمی‌توانند دلار را مصنوعی پایین نگه دارند فرصت خوبی ایجاد می‌شود برای صادرات و تولید داخل.)
                هیچ‌وقت این‌قدر دوست نداشتم سال ۱۴۰۰ زودتر برسد... ???
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یک عده رفته‌اند بر علیه همتی شعار داده‌اند...
                  همتی مشکلی ندارد... همتی دارد درست کارش را انجام می‌دهد... (البته کاری هم نمی‌تواند انجام دهد ولی همین که کار اشتباهی انجام نمی‌دهد خودش کار است!) پول ملی از جای دیگر باید تقویت شود... نه به صورت سوری و دروغ چیزی نمایش داده شود... (و البته اکنون دیگر نفت هم نداریم که با کمک آن ارزش پول ملی را به دروغ بتوانیم چیز دیگری نشان دهیم... پس همتی اصلا گزینه‌ای هم ندارد!)
                  باید در حقیقت نیلی و طیب‌نیا برکنار شوند... که اینها هم در سایه هستند... رسما حضور ندارند... فکرشان است که آن پشت دارد کار می‌کند (کار را خراب می‌کند)...
                  پول سال‌ها به دروغ در بانک‌ها بزرگ شده! به دروغ...
                  آن زمان که ما داشتیم خودمان را (در جستار تدبیر و امید) می‌کشتیم، آن زمان، باید جلوی اشتباه را می‌گرفتند...
                  اکنون دیگر کاری‌اش نمی‌توان کرد و نباید کرد... (اتفاقا اکنون که نمی‌توانند دلار را مصنوعی پایین نگه دارند فرصت خوبی ایجاد می‌شود برای صادرات و تولید داخل.)
                  هیچ‌وقت این‌قدر دوست نداشتم سال ۱۴۰۰ زودتر برسد... ������������������
                  ولی الحق و الانصاف... از حق نگذریم این تورم برای هر که نان نداشت برای بورسی‌ها آب داشت... بورس بیشتر از تورم رشد کرد... و مقداری‌اش طبیعی بود و مقداری هم حباب گرفت... که خدا را شکر نه ترکید و نه قصد ترکیدن دارد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شعبون بی‌مخ و پدر سالار در گذشت... خدا بیامرزدش...

من از بین این پیرمردها... جمشید مشایخی عزیز را خیلی دوست داشتم... به خصوص از زمانی که آمد خندوانه و سخن گفتنش را دیدم و فهمیدم در کله‌اش چیزی هست و از آن مهمتر اینکه زنش می‌گفت خیلی ازش راضی است... خیلی ازش خوشم آمد... ? آدمی که عرضه راضی کردن همسرش را داشته باشد (آن هم این سال‌ها) (و البته کل خانواده‌اش را) واقعا به نگرم انسان بزرگی است...

آن بنده خدا که در شکرستان راوی بود هم... او هم آدم دلنشینی بود...
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/15, 06:21.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

وزمین را گذاشته‌ام در دیده‌بانم...
                      ?
                      گفتم یک زمانی یک روزه بخواهد (بازار) بریزد بخرمش...
                      البته آن زمان که بریزد احتمالا دیگر رشدش را کرده...

حقیقتش اکنون مدت‌هاست در دیده‌بانم هست... راه هم داد... ولی زمانی که راه داد من نقد نداشتم...
                      از سوی دیگر زمانی که بازار راه می‌دهد و می‌خواهد رشد کند این نمادهای پنج درصدی می‌آیند از جلویش (جلویم) ویراژ می‌دهند و رد می‌شوند و دلبری می‌کنند..

بگذار همان‌جا در دیده‌بان باشد... چه کارش داری؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• HOSSEINY
                        عضو عادی
                        • Feb 2015
                        • 172

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                        سلام
                        خیلی عالی بود
                        بخش پایانیش به نظرم جالبه اینجا باشه

البته این نوشته از بورسی ترین نوشته های بورسی ست.
                        --------------------------------
                        تجربه من از استرس در معاملات

به عنوان یک سرمایه گذار تازه وارد به بورس و تقریبا زمانی که یک سال از ورود من به بازار سرمایه گذشته بود دچار استرس در معاملات می شدم به گونه ای که این موضوع کم کم به یک عامل مخرب در زندگی شخصی من تبدیل شده بود و اثرات آن را به شخصه در حالت روحی خودم مشاهده می کردم. در ابتدا فکر میکردم که این موضوع طبیعی است و به سادگی از کنار آن گذشتم ولی به مرور زمان اثرات استرس در من افزایش پیدا کرد و به این فکر افتادم که باید کاری کنم. در کوتاه مدت معاملات را رها کردم و در مدت زمان کوتاهی شاهد اثرات مثبت کاهش استرس بودم و فهمیدم که ارتباط منطقی بین استرس و معامله کردن من وجود دارد و استرس مربوط به عامل دیگری در من نیست.

پس از درک این موضوع مطالعه در این حوزه را شروع کردم و مقالات مختلفی در حوزه های روانشناسی معامله گری خواندم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که مشکل من نداشتن یک سیستم منظم معاملاتی است که موجب استرس معاملاتی می شود. سعی کرده ام با یک برنامه ریزی درست معاملات خود را به صورت هدفمند مدیریت کنم. به سراغ آموزش در حوزه بازار سرمایه رفتم و رفته رفته تحلیل تکنیکال و بنیادی را یاد گرفتم و با تجربه و خطای فراوان یک رویه معاملاتی مناسب را برای خودم ایجاد کردم. این موضوع موجب شده که در حال حاضر با شرایط مختلف بازار دچار استرس نمی شوم چرا که معاملاتم را بر اساس یک سیستم معاملاتی مناسب راهبری میکنم و به همین دلیل مثبت و منفی شدن های یکباره در بازار تغییری در من ایجاد نمیکند و این را مدیون تجربه و داشتن یک سیستم معاملاتی درست هستم.

در نهایت باید گفت راه درمان فرسودگی شغلی در معاملات این است که به آن مبتلا نشویم. یعنی باید بدانید که در صورتی که در معاملات خود دچار فرسودگی شوید باید معاملات خود را رها کنید تا بهبود نسبی در حال شما ایجاد شود و از طرفی به دنبال عوامل محتلف ایجاد کننده آن باشید و سعی کنید با درک علت موضوع به دنبال راه حل آن باشید اما اگر دارای یک سیستم معاملاتی درست هستید و باز هم دچار استرس می شوید حتما ورزش، رژیم غذایی مناسب، یوکا و تمرینات ذهنی و مرخصی های کوتاه مدت را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
                        سلام

خدا رو شکر بورس داخل ۲۴ ساعته یا بدون دامنه نوسان نیست !!!
                        نظر شخصی ام اینکه روانشناسی بازار بر تمام مباحث تکنیکال و فاندامنتال و . . . ارجعیت داره

این بازار چنان به ما فشار روانی وارد میکنه که اگر برای اون امادگی لازم نداشته باشیم قطعا دچار مشکلات روحی و جسمی متفاوتی خواهیم شد
                        معامله گران وال استریت داخل نت سرچ کنید
                        بعد از تایم بازار دور هم جمع میشن قهوه ای میخورن و باشگاه های خاص و ویژه ای دارن و . . . چرا که بار روانی کار کاهش بدن و الی فارغ از سود زیان نابود میشوند
                        زمانی که بازار ریزشی میشه این جو روانی منفی بیشتر در روحیات جمعی معامله گران تاثیر میزاره
                        کتاب معامله گر منظم و تحلیل تکنیکال یا ذهنی مطالعه کنید نوشته مارک داگلاس ، تجربه سال ها کار با بزرگان ترید جمع اوری کرده

نگاهی ساده به مراحلی که وقتی یک فرد پوزیشن میگیره

این مراحل برای کسانی که از روش های over trading استفاده میکنند بیشتر اتفاق میوفته و بطبع باید امادگی بیشتری داشته باشند !!

نظر

• HOSSEINY
                          عضو عادی
                          • Feb 2015
                          • 172

سلام
                          یکی از دوستانم میخواهد اموزشگاه یا موسسه ای تحت عنوان اموزش بورس تاسیس کنه

کسی اطلاعاتی در مورد داره

کجا باید مراجعه کنیم چه مدارک و . . . احتیاج داره

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

تمام کارمندان (دولتی بیشتر) کارهایشان را ول کرده‌اند افتاده‌اند دنبال بورس!
                            ??????
                            ?
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

تمام کارمندان (دولتی بیشتر) کارهایشان را ول کرده‌اند افتاده‌اند دنبال بورس!
                              ������������������������������������
                              ������
                              یک بنده‌خدایی تعریف می‌کرد می‌گفت رئیس که می‌آید یکباره همه گوشی‌هایشان را می‌کنند در جیبشان... رئیس که می‌رود دوباره همه گوشی‌ها را در می‌آورند و آنجا می‌شود بازار بورس وال‌استریت...
                              آی فلانی شتران بخر... نه! بفروشید بفروشید! شبندر چپه کرده... بدو بدو سرخطی بزن روی وتجارت جا نمونی... آی خانه‌دار آی‌ بچه‌دار خساپا آورده‌ام بدو بیا...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خیلی خوب است...
                                ان‌شاءالله ناخودآگاه مملکت ما هم بالاخره می‌خواهد بشود شبیه جاهای درست که سرمایه‌گذاری بیشتر در بازار سرمایه است...
                                ناامید نیستیم...
                                ان‌شاءالله کاری کنند که پول بیاید در بورس و خرج افزایش سرمایه بشود. (تنها جای درست سرمایه همین است و بس.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X