دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    صفش اینجاست:
    https://hemayat.mcls.gov.ir
    (نخست باید پیامک بزنی!)
    ۴۸ ساعت وقت داده‌اند! که بعدش ۴۸ ساعت تو صف باشی و بعد بگویند... ای وای... خیلی حیف شد... وقتت تمام شد... >:):D
    خاک تو گورشان. :D
    ================================================== =======

سود مجمع
    ======

گرفتن سود مجمع یکی از اشتباه‌ترین کارهای زندگی است که مدت‌هاست انجام نمی‌دهم.
    /:.nono.:/
    پول به صورت جرینگی از حساب کم می‌شود (قیمت سهام) و به صورت نسیه به شخص پرداخت می‌شود!
    باید بروی بانک... تو صف بایستی... زمان بگذاری... این وسط مشکل پیش می‌آید... باید تماس بگیری شرکت...
    پول‌ها را عمو بانکی می‌ریزد تو کیسه می‌دهد دستت! و تو باید یک خطر (Risk) هم اینجا بپذیری... خطر جابه‌جایی آن همه پول بین بانکی (از بانک گیرنده تا بانک خودت). {۱}
    زمان بسته بودن نماد (برای مجمع) کنترل دارایی‌ات دست خودت نیست... معلوم است در چه بازاری می‌بندد... ولی معلوم نیست در چه بازار باز می‌شود...
    چندین بار شده که #شاپور_دانا و سازمان داناترش سهامم را که به بهانه‌ی مجمع بسته شده دیگر باز نکرده!
    در کل بهترین کار این است که پیش از مجمع (اگر افت قیمتی نداشتیم و اگر قیمت گشایش واقعا جذاب نبود) جیم شویم.
    با عرض معذرت از دوستان بنیادی‌کار که عموما این‌جوری سود می‌گیرند.

{۱} البته می‌شود چک رمزدار بگیری... یا می‌شود همان‌جا حساب باز کنی و رمز اینترنتی برای پایا و ساتنا کردن بگیری... ولی این راهها هزینه بر است... اکنون من در نیمی از بانک‌های ایران حساب دارم... حسابش از دستم در رفته... حساب کتابت را زیاد می‌کنند. و نیز اینکه باید زمان بگذاری... یکی دو روز طول می‌کشد که وصل شود و این وسط هم معمولا ایرادهایی هست که چند نوبت باید بروی و برگردی... کلا اصلا نمی‌ارزد آدم با هیچ نمادی برود مجمع. (اینجا هم با عرض معذرت از دوستان اهل تجدید ارزیابی.)
    دوستان ترس‌های مختلفی ممکن است داشته باشد.
    ولی یکی از بامزه‌ترین ترس‌ها را من دارم:
    فوبیای اداره‌های دولتی.

اکنون که نوشته‌ی بالا را نوشتم یاد بانک‌های دولتی افتادم.
    انصافا سر و کله زدن با کارمندان دولتی یکی از وحشتناک‌ترین کارهایی بوده که در زندگی‌ام انجام داده‌ام.
    کسی که کیفیت کارش در حقوقی که می‌گیرد تاثیر ندارد. رضایت ارباب‌رجوع در پولش تاثیری ندارد. و به تو به چشم یک مزاحم نگاه می‌کند نه مراحم و ولی‌نعمت.
    واقعا از جنگ اعصابش می‌ترسم.

ترجیح می‌دهم راهم حتی گاهی دور شود و لقمه را یک دور، دور سرم بچرخانم، ولی پیش اینها نروم.

/:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.zzzzzz.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

consolidation
      این واژه در پارسی چه برابری دارد؟ اصلا چه معنایی دارد؟

دارم کتاب می‌خوانم...
      از آغاز این بنده خدا هی می‌گفت consolidation
      من نخست گمان کردم منظورش ادغام (شرکت‌ها) است...
      بعد گمان کردم منظورش تحکیم است...
      بعد تجمیع...
      اکنون (که اینترنت هست) رفتم نگاه کردم یک اصطلاح هست بین نمودارکارها... به معنی حالت نوسانی و بی‌تصمیمی...

/:.hmmsmiley.:/

یعنی حالا بروم از آغاز دوباره بخوانم؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

گزینش عقلانی پارامترها در پژوهش به جای گزینش تجربی
        =================================
        جناب درمییر یک حرف قشنگی می‌زند (من هم کمابیش قبول دارم هرچند در عمل، عمل نمی‌کنم).
        می‌گوید نشانگرها را بهینه‌سازی نکنید. نه دستی و نه رایانه‌ای.
        منظور مثلا دوره‌ی نشانگر است. مثلا مکدی را از روی ۱۲-۲۶ دست‌کاری نکنید و بیاورید روی ۲۴-۵۲ و ... بعد دانه دانه بررسی کنید کدام بهتر روی نمودار جواب می‌دهد.
        این‌ کار تنها باعث می‌شود دو تا منحنی روی هم بیافتند. (منحنی بازده و منحنی پارامترها)
        این کار خلاقیت را از بین می‌برد.
        این کار فلسفی نیست.
        باید اعداد با فلسفه (اندیشه) معین شوند.
        indicators should be created under a specific set of
        conditions to uncover specific sets of information
        البته دلیلی که آورده چرت است... گفته این پارامترها در گذشته خوب در می‌آیند ولی چه دلیلی دارد که در آینده هم درست کار کنند... این حرف را من قبول ندارم. ولی می‌گویم تعدد متغیرها این‌قدر زیاد است که اصلا قابل شمارش نیست. چه برسد به بالاپایین کردن و بازخوردگرفتن و بهبود دادن. در عوض اندیشه و پیگیری علت‌ها و معلول‌ها به درستی می‌تواند آدم را پیش ببرد. و مهمتر (دلیل اصلی) اینکه چاله‌های نسبی وجود دارند. که آدم را از رسیدن به چاله‌ی اصلی باز می‌دارند. عبارت دقیقش یادم نمی‌آید ولی گمان کنم... اصلا پیدایش کردم... اینجا (https://qph.fs.quoracdn.net/main-qim...a57827da985638) (نامش پس شد Local minima). این چاله‌ها اگر تنها یک پارامتر داشتیم خیلی راحت در می‌آمدند... خیلی راحت... پارامتر را از منفی بی‌نهایت تا مثبت بی‌نهایت جاروب می‌کردیم... همین! ولی زمانی که شمار پارامتر‌ها ده بیست‌تا می‌شود و هر کدام پیچیدگی‌های خاصی را در ارتباط با پارامترهای دیگر بروز می‌دهند خیلی کار سخت می‌شود....
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

صفش اینجاست:
          https://hemayat.mcls.gov.ir
          (نخست باید با گوشی USSD کد بزنی به *6369#)
          ۴۸ ساعت وقت داده‌اند! بعدش ۴۸ ساعت که تو صف باشی و بعد بگویند... ای وای... خیلی حیف شد... وقتت تمام شد... >:):D
          خاک تو گورشان. :D
          ================================================== =======

سود مجمع
          ======

گرفتن سود مجمع یکی از اشتباه‌ترین کارهای زندگی است که مدت‌هاست انجام نمی‌دهم.
          /:.nono.:/
          پول به صورت جرینگی از حساب کم می‌شود (قیمت سهام) و به صورت نسیه به شخص پرداخت می‌شود!
          باید بروی بانک... تو صف بایستی... زمان بگذاری... این وسط مشکل پیش می‌آید... باید تماس بگیری شرکت...
          پول‌ها را عمو بانکی می‌ریزد تو کیسه می‌دهد دستت! و تو باید یک خطر (Risk) هم اینجا بپذیری... خطر جابه‌جایی آن همه پول بین بانکی (از بانک گیرنده تا بانک خودت). {۱}
          زمان بسته بودن نماد (برای مجمع) کنترل دارایی‌ات دست خودت نیست... معلوم است در چه بازاری می‌بندد... ولی معلوم نیست در چه بازار باز می‌شود...
          چندین بار شده که #شاپور_دانا و سازمان داناترش سهامم را که به بهانه‌ی مجمع بسته شده دیگر باز نکرده!
          در کل بهترین کار این است که پیش از مجمع (اگر افت قیمتی نداشتیم و اگر قیمت گشایش واقعا جذاب نبود) جیم شویم.
          با عرض معذرت از دوستان بنیادی‌کار که عموما این‌جوری سود می‌گیرند.

{۱} البته می‌شود چک رمزدار بگیری... یا می‌شود همان‌جا حساب باز کنی و رمز اینترنتی برای پایا و ساتنا کردن بگیری... ولی این راهها هزینه بر است... اکنون من در نیمی از بانک‌های ایران حساب دارم... حسابش از دستم در رفته... حساب کتابت را زیاد می‌کنند. و نیز اینکه باید زمان بگذاری... یکی دو روز طول می‌کشد که وصل شود و این وسط هم معمولا ایرادهایی هست که چند نوبت باید بروی و برگردی... کلا اصلا نمی‌ارزد آدم با هیچ نمادی برود مجمع. (اینجا هم با عرض معذرت از دوستان اهل تجدید ارزیابی.)
          والا من سودهای مجمعی که گرفته بودم بیشتر واسه عرضه اولیه بود که باهاشون میرفتم یه جایی خرج میکردم که در حالت عادی از اون خرج ها نمی کنم. مثلا میرفتم یه رستوران عالی و یه غذای الکی گرون :D میخوردم.
          اما دو تا از سهامم من و غافلگیر کردن. یهو دیدیم یه چیزی به اسم سود مجمع اومد تو حساب مون. یکی مبین و یکی تیپیکو. با سود مبین که دوباره سهم خریدم. با سود مجمع تیپیکو میخوام لذت ببرم. مقداری هم بدم به مامانم. مقداری هم خرج هزینه های دوره هایی که میرم و کار خیر و ..... فک کنم واسه لذت های خودم نموند دیگه ... ولی احتمالا برم یه پالتو جدید بخرم واسه خودم ...
          وقتی تو حساب بورسه آدم دلش نمیاد ازش برداره. اما وقتی سود مجمعه با خیال راحت خرجش می کنی. :p
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این چیست؟
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            نمودار کروکر.
            گمان کنم طرف (یعنی پژوهشگری که این را اختراع کرده) به گونه‌ای از اختلال عصبی دچار بوده.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

این چیست؟
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              نمودار کروکر.
              گمان کنم طرف (یعنی پژوهشگری که این را اختراع کرده) به گونه‌ای از اختلال عصبی دچار بوده.
              چیو نشون میده این نمودار ?????????
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

خانم رویا،
                منتطر نتیجه‌گیری‌تان از نتیجه‌ی مسابقه‌ی این هفته هستیم.

سلام خدمت جناب محمد حسین و سایر دوستان بورسی و علی الخصوص دوستان پر و پا قرص تاپیک نوشته های غیربورسی ما
                و اما نتیچه گیری : دو نمادی که اول و دوم شدن نمادهای بودن که فقط یک کاربر آن را انتخاب کرده بود و من اصلا بهشون توجهی نکردم. و جالب اینجاست که نمادی که بیشترین تعداد انتخاب بین کاربران را داشت نماد فرابورس بود که اصلا رشدی نکرد. همان روز اول 5 درصد رشد کرد و بسته شد.
                من خودم بعد از بررسی هایی که از نتایج مسابقه کردم و بررسی نمودارها فرابورس و چکاپا و ددام رو انتخاب کردم که ازشون نوسان بگیرم. ددام که اصلا نتونستم بخرم صفش سنگین بود. چکاپا و فرابورس رو خریدم. فرابورس که از فرداش بسته شد و پولم گیر افتاد.چکاپا انتخاب خوبی بود که روز بعد از خرید من منفی شد و به یه دلیل دیگه که نگم بهتره من ترسیدم و زود نماد رو بدون سود فروختم و چیز دیگری جایگزین کردم که اشتباه کردم چون چکاپا از فرداش همش مثبت بود و توی هفته رشد خوبی داشت.
                خنصیر و ددام و چکاپا که که چهارم و سوم و هفتم شدن توی لیست من بودن.
                نتیجه نهایی: به تمام نمادهایی که دوستان نظر دادن باید توجه کرد حتی اونی که یک نفر انتخابش کرده. اگه آدم وقت کنه و علمش و داشته باشه که یه بررسی کلی حداقل روی تکنیکال نمادها داشته باشه و بعد انتخاب کنه به نظرم خوبه.
                نتیجه دوم: با همون روش من هم میشد نوسان خوبی گرفت. یعنی نمادهایی که کاربران بیشتری آن را انتخاب کرده بودن که ددام و خنصیر و چکاپا از اون دسته بودند.
                و درسی که خودم از این جریان گرفتم: اگه دوستان نظر دادن که فلان نماد در این هفته رشد خوبی می کنه و اگه کسی بر اساس نظر دوستان میخره بر اساس نتیجه روزهای اول و دوم نباید هول کنه. بلکه باید تا پایان هفته صبر کنه و به نتیجه دلخواه برسه. اشتباهی که من در چکاپا کردم و یه سود عالی رو از دست دادم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/29, 00:45.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

جناب ali_nostro اگه توی این تاپیک تشریف میارید.
                  بهتون تبریک میگم به خاطر این که سهمی که شما معرفی کرده بودین بیشترین درصد سود رو داد.
                  و همینطور تبریک به جناب سروش شما هم سهمی که معرفی کردین دوم شد ......
                  رو نمی کنین اینقد حرفه ای هستین.

نظر

• امیر محمد ۲
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 789

سلام
                    منو تو مسابقه راه ندادن
                    یعنی چون سهمم بیشتر از میانگین ماهانه صف بود مورد قبول واقع نشد
                    ۱/ مرقام با ۱۴ درصد سود
                    ۲/ زشریف با ۱۶درصد سود
                    میانگین ۱۵ درصد
                    از ۲۸ شرکت کننده ...نفر ۵ ام میشدم
                    خودم راضی هستم
                    خدا رو شکر

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                      سلام
                      منو تو مسابقه راه ندادن
                      یعنی چون سهمم بیشتر از میانگین ماهانه صف بود مورد قبول واقع نشد
                      ۱/ مرقام با ۱۴ درصد سود
                      ۲/ زشریف با ۱۶درصد سود
                      میانگین ۱۵ درصد
                      از ۲۸ شرکت کننده ...نفر ۵ ام میشدم
                      خودم راضی هستم
                      خدا رو شکر
                      شما که فوق العاده این تو نوسان گیری
                      خیلی تیزحس و فرز و زرنگ - بهتون تبریک میگم...
                      من سبد الان و میخوام سهمامی که میخوام و بخرم و دیگه تغییرش ندم.
                      اما یه وام 20 تومنی میخوام بگیرم اگه چور شه برجی 700 باید قسط بدم.
                      اگه بتونم قسطش و با نوسان بدم و البته چندین برابر قسطش و در ماه بتونم از نوسان در بیارم خیلی عالی میشه.
                      احتمالا دو هفته دیگه وامه اوکی بشه.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

به نظر من کسی که سهامی مثل ددام رو معامله میکنه تو این قیمت ها اصلا مهم نیست چقد سود میبره. این شخص پتانسیل اینکه کل زندگیش رو از دست بده داره، حالا ممکنه تو بورس از دست بده، یا تو قمار یا سر مهریه فرقی نمیکنه یه جایی بالاخره دخل قضیه رو میاره.
                        این نوع تفکر تهش همونه.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          چیو نشون میده این نمودار �������������������������������������������������� ����
                          /:.yead.://.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
                          :D:D:D

(نمودار قیمت/حجم Crocker است.) حالا تحلیلی که جناب درمییر روی این کرده بود جالب‌تر بود!
                          می‌گفت اگر از سمت راست به سمت چپ بچرخد یعنی روند افزایشی و اگر مخالف ساعت بچرخد یعنی روند کاهشی!
                          حالا یکی بگوید به من که این کدام وری دارد می‌چرخد!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            شما که فوق العاده این تو نوسان گیری
                            خیلی تیزحس و فرز و زرنگ - بهتون تبریک میگم...
                            من سبد الان و میخوام سهمامی که میخوام و بخرم و دیگه تغییرش ندم.
                            اما یه وام 20 تومنی میخوام بگیرم اگه چور شه برجی 700 باید قسط بدم.
                            اگه بتونم قسطش و با نوسان بدم و البته چندین برابر قسطش و در ماه بتونم از نوسان در بیارم خیلی عالی میشه.
                            احتمالا دو هفته دیگه وامه اوکی بشه.
                            سلام

ممنون از لطف شما

من با گرفتن وام و قرض و پول بهره ایی مخالفم
                            مخصوصا که باهاش بورس بازی کنی

چون یکبار چنان ضربه ایی خوردم که هنوز بعد از ۱۰ سال گیجم وخودمو پیدا نکردم

انشاله که برای شما خوب باشه وبتونی سودکنی واقساط وبپردازی

ولی کلا با این کار مخالفم

موفق باشید

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

/:.yead.://.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
                              :D:D:D

(نمودار قیمت/حجم Crocker است.) حالا تحلیلی که جناب درمییر روی این کرده بود جالب‌تر بود!
                              می‌گفت اگر از سمت راست به سمت چپ بچرخد یعنی روند افزایشی و اگر مخالف ساعت بچرخد یعنی روند کاهشی!
                              حالا یکی بگوید به من که این کدام وری دارد می‌چرخد!
                              الان با لپ تاپ اومدم سوت و کور بود تاپیک. خوابم هم میومد رفتم.
                              عکسه با گوشی دیده نمیشه . الان با گوشیم. نمیدونم چرا با گوشی فقط یه ردیف نقطه به حای اون منحنی نشون میده. وگرنه نگاش میکردم ببینم کدوم وری میچرخه. باید جالب باشه اتفاقا...

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

این چیست؟......نمودار کروکر.گمان کنم طرف (یعنی پژوهشگری که این را اختراع کرده) به گونه‌ای از اختلال عصبی دچار بوده.
                                سلام، وقت بخیرآون نقطه ها، شکلک های گوشی هستن که وقتی ریپلای میشن تبدیل به نقطه میشن، نمودار این تصویری هست که آقا محمد حسین قرار دادن سهام مسابقه هم ماشینی بودن بقول آقا محمد حسین، خودم فقط دتوزیع دارم و خرینگ ?

آقا محمد حسین، این نمودار چگونه رسم شده؟ زمان ندارد؟ حجم قیمت خالی است؟
                                یک محور حجم یک محور قیمت؟

برای جلوگیری از آلزایمر هم خوب است نگاه به نمودار کردن ?

و دیگر اینکه، اگر یک وقت خودمان یک چیز عجیب غریب اختراع کردیم سریع نمی اندازیمش دور، میگیم، محققین هم همچین چیزخایی اختراع کرده اند.
                                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/29, 01:27.
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X