دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    یه احساس عجیبی دارم که ازش می ترسم.
    یه هیجان توام با خوشحالی زیاد اما دلیلش و نمیدونم
    هم هیجان، هم خوشحالی زیاد و هم یه نگرانی ته ته دلم
    همش با هم قاطی پاتی
    اونقد این هیجان زیاده که نمی تونم کارام و انجام بدم.
    هر کاری که نیاز به تمرکز داره الان نمی تونم انجام بدم.
    داشتم مطالعه می کردم بستم اومدم پای سیستم
    دارم حامد همایون گوش میدم
    دوسش دارم.
    بعد از این همه خواننده که همه غمگین می خوندن حامد همایون متفاوت عمل کرد
    اهنگای شاد زیاد داره ...
    احساس مربوط/ناشی از بورس است؟
    (شما که در این زمینه زیاد مطالعه داشته‌اید) چگونه این را مدیریت می‌کنید؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Zigurat
      ستاره دار(2)
      • Jan 2016
      • 110

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      آقا شما سهامی که خودتون تو مسابقه باهاش شرکت میکنید رو نمیخرید؟ پس هدفتون از شرکت تو مسابقه چیه؟ کسب جایزه؟
      این بستگی به دیدگاه فرد در مورد خرید و فروش سهام داره خود من میان مدت کار میکنم و به ندرت به صورت هفتگی خرید و فروش دارم پس اگر بخواهم در مسابقه هفتگی شرکت کنم مسلما سهام خودم رو نمیتونم انتخاب کنم ولی مسابقه ماهانه رو اگر شرکت کنم ترجیح میدم با سهام پرتفوی خودم باشه
      در مورد نوسانگیرها دقیقا برعکس اینه

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

سلام خدمت جناب محمد حسین و سایر دوستان بورسی و علی الخصوص دوستان پر و پا قرص تاپیک نوشته های غیربورسی ما
        و اما نتیچه گیری : دو نمادی که اول و دوم شدن نمادهای بودن که فقط یک کاربر آن را انتخاب کرده بود و من اصلا بهشون توجهی نکردم. و جالب اینجاست که نمادی که بیشترین تعداد انتخاب بین کاربران را داشت نماد فرابورس بود که اصلا رشدی نکرد. همان روز اول 5 درصد رشد کرد و بسته شد.
        من خودم بعد از بررسی هایی که از نتایج مسابقه کردم و بررسی نمودارها فرابورس و چکاپا و ددام رو انتخاب کردم که ازشون نوسان بگیرم. ددام که اصلا نتونستم بخرم صفش سنگین بود. چکاپا و فرابورس رو خریدم. فرابورس که از فرداش بسته شد و پولم گیر افتاد.چکاپا انتخاب خوبی بود که روز بعد از خرید من منفی شد و به یه دلیل دیگه که نگم بهتره من ترسیدم و زود نماد رو بدون سود فروختم و چیز دیگری جایگزین کردم که اشتباه کردم چون چکاپا از فرداش همش مثبت بود و توی هفته رشد خوبی داشت.
        خنصیر و ددام و چکاپا که که چهارم و سوم و هفتم شدن توی لیست من بودن.
        نتیجه نهایی: به تمام نمادهایی که دوستان نظر دادن باید توجه کرد حتی اونی که یک نفر انتخابش کرده. اگه آدم وقت کنه و علمش و داشته باشه که یه بررسی کلی حداقل روی تکنیکال نمادها داشته باشه و بعد انتخاب کنه به نظرم خوبه.
        نتیجه دوم: با همون روش من هم میشد نوسان خوبی گرفت. یعنی نمادهایی که کاربران بیشتری آن را انتخاب کرده بودن که ددام و خنصیر و چکاپا از اون دسته بودند.
        و درسی که خودم از این جریان گرفتم: اگه دوستان نظر دادن که فلان نماد در این هفته رشد خوبی می کنه و اگه کسی بر اساس نظر دوستان میخره بر اساس نتیجه روزهای اول و دوم نباید هول کنه. بلکه باید تا پایان هفته صبر کنه و به نتیجه دلخواه برسه. اشتباهی که من در چکاپا کردم و یه سود عالی رو از دست دادم.

سلام خدمت کابر محترم roya123
        اول تشکر کنم ازتون به خاطر پیگیری نتایج مسابقات و یادآور باشم تا فرصت باقیست سبد بازار پایه رو اصلاح کنید
        و درخواست داشتم ازتون اگه قصد بهره بردن و نوسان گرفتن دارین این رو تست کنید و نتایجش رو بعد منتشر کنید تا همه بهره ببریم
        این که سهامی که در روز اول رو
        5 درصد رو پر میکنن در روز شنبه مشخص بشن و بررسی بشه و تا چهارشنبه میشه 20 درصد گرفت که اگه 5 میلیون تومن نفری برای این کار کنار بذاریم در هفته 1 تومن سود میشه کرد و همین کار رو برای هر هفته تکرار کنیم در ماه میشه 5 میلیون رو به 8 میلیون و چهارصد رسوند !!!!

البته محاسبات بالا خیلی خوشبینانه در نظر گرفته شده و اگه در همه نوسانها بتوان در هفته
        20 درصد کسب کرد که خیلی کار سخت هست،ولی خب برای یه نفر مثه شما که هم علاقه اش در وجودتون هست و هم در حال یادگیری هستین به نظرم پیشنهاد خوبی باشه و این هفته رو میشه به عنوان تست با 1 تومن رو سهمهایی که شنبه 5 درصد رو پر میکنن و صف مناسبی هم دارن یکشنبه صبح سفارش گذاشت و در طول 1 هفته رصد کرد تا یه استراتزی مناسب به دست آورد و بعد میشه از اون استفاده کرد!!!!
        اینم یه حسن برگزاری مسابقاته که چند سال خودم بهره میبردم البته جسته گریخته و خیلی روش زوم نکرده بودم!!!
        بعضی ایده های بورسی هست که نیاز به کارگروهی و تیمی داره که هم بشه تجمیع آرا کرد و هم بشه نقاط قوت و ضعف همدیگه رو پوشش داد
        یه ایده خوب دیگه هم استفاده از فیلتر نویسیه که برای اون هم چند پیشنهاد دارم و دارم با یه دوستی که برنامه نویسیش از خودم بهتره مذاکره میکنم و اون رو تست میکنیم ببینیم چه نتیجه ای داره
        ولی خب من خودم عاشق کار آماری و تحلیلی هستم و مطمئن باشید اگه یه تیم متشکل از چند نفر مثل خودم و شما تشکیل بدیم ظرف چند سال میتونیم به خیلی اهدافمون برسیم!!! و من به شخصه بسیار مشتاق تشکیل این تیم هستم اگر که دوستان اوکی بدهند استارت میزنیم
        /:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim
        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2019/11/29, 21:38.
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          احساس مربوط/ناشی از بورس است؟
          (شما که در این زمینه زیاد مطالعه داشته‌اید) چگونه این را مدیریت می‌کنید؟
          نمی دونم ناشی از چیه...
          فک نمی کنم از بورس باشه...
          یه حس خیلی قشنگ... اما هیجان داره توام با نگرانی
          احساس می کنم کائنات داره یه اتفاقی رو واسم رقم می زنه که بعدا متوجه میشم.
          یا شاید هم این احساسم نتیجه یه فکری در گذشته یا شایدم همین الان بوده.
          تمام احساساتی که تجربه می کنیم صد در صد نتیجه افکارمون هستن.
          احساسات ما مثه یه آلارم هستن که بهمون میگن الان فکرت خوبه یا بده....
          سرعت افکار اونقدر بالاست که انسان نمی تونه در لحظه متوجه بشه که داره به چی فکر می کنه.
          اما از طریق احساسش می تونه متوجه بشه که افکارش خوب بودن یا بد
          با این همه مطالعاتی که در این زمینه داشتم نمی دونستم چطوری باید کنترلش کنم.
          فقط این و میدونم که تو هر لحظه کاری رو باید کرد که بهت حس خوب بده
          البته به شرطی که اون کار ضرری واسه هیچ کس (از جمله خودت) و جهان هستی نداشته باشه.
          و الان حس می کردم باید از پای کارهای منطقی بلند شم و آهنگ گوش کنم و هیجانم و خالی کنم.
          و همین کارو کردم.
          و البته یه شناخت عمیقی که نسبت به خودم پیدا کردم اینه که من خیلی خیلی کمال گرا هستم
          و همیشه و هر لحظه میخوام بهترین باشم...
          روزهایی که از برنامم عقب می یوفتم استرس می گیرم
          شاید اون قسمت نگرانی مربوط به این باشه که امروز چون رفتم مهمونی به همه برنامم عمل نکردم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            اول تشکر کنم ازتون به خاطر پیگیری نتایج مسابقات و یادآور باشم تا فرصت باقیست سبد بازار پایه رو اصلاح کنید
            و درخواست داشتم ازتون اگه قصد بهره بردن و نوسان گرفتن دارین این رو تست کنید و نتایجش رو بعد منتشر کنید تا همه بهره ببریم
            این که سهامی که در روز اول رو
            5 درصد رو پر میکنن در روز شنبه مشخص بشن و بررسی بشه و تا چهارشنبه میشه 20 درصد گرفت که اگه 5 میلیون تومن نفری برای این کار کنار بذاریم در هفته 1 تومن سود میشه کرد و همین کار رو برای هر هفته تکرار کنیم در ماه میشه 5 میلیون رو به 8 میلیون و چهارصد رسوند !!!!

البته محاسبات بالا خیلی خوشبینانه در نظر گرفته شده و اگه در همه نوسانها بتوان در هفته
            20 درصد کسب کرد که خیلی کار سخت هست،ولی خب برای یه نفر مثه شما که هم علاقه اش در وجودتون هست و هم در حال یادگیری هستین به نظرم پیشنهاد خوبی باشه و این هفته رو میشه به عنوان تست با 1 تومن رو سهمهایی که شنبه 5 درصد رو پر میکنن و صف مناسبی هم دارن یکشنبه صبح سفارش گذاشت و در طول 1 هفته رصد کرد تا یه استراتزی مناسب به دست آورد و بعد میشه از اون استفاده کرد!!!!
            اینم یه حسن برگزاری مسابقاته که چند سال خودم بهره میبردم البته جسته گریخته و خیلی روش زوم نکرده بودم!!!
            بعضی ایده های بورسی هست که نیاز به کارگروهی و تیمی داره که هم بشه تجمیع آرا کرد و هم بشه نقاط قوت و ضعف همدیگه رو پوشش داد
            یه ایده خوب دیگه هم استفاده از فیلتر نویسیه که برای اون هم چند پیشنهاد دارم و دارم با یه دوستی که برنامه نویسیش از خودم بهتره مذاکره میکنم و اون رو تست میکنیم ببینیم چه نتیجه ای داره
            ولی خب من خودم عاشق کار آماری و تحلیلی هستم و مطمئن باشید اگه یه تیم متشکل از چند نفر مثل خودم و شما تشکیل بدیم ظرف چند سال میتونیم به خیلی اهدافمون برسیم!!! و من به شخصه بسیار مشتاق تشکیل این تیم هستم اگر که دوستان اوکی بدهند استارت میزنیم
            /:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim
            پیشنهادتون عالیه. و من به شدت استقبال می کنم. نوسان گرفتن یه کار هیجانی و پر از استرس هست.
            اما وقتی گروهی انجام بشه و بدونیم که تو این مسیر یه همسفرهایی داریم که می تونیم از افکار جمع استفاده کنیم خیلی میتونه لذت بخش باشه
            و بعلاوه اینکه استرس رو کم می کنه. من کاملا موافقم.
            من یه بار نشستم نوسان گیری رو بررسی کردم و یه فرمول براش درآوردم
            و دیدم که اگه یه نفر با سرمایه اولیه صدهزار تومن شروع کنه و روزانه 5 درصد نوسان بگیره و بعد روز دوم صد تومن و به همراه سودش رو بیاره و به همین ترتیب ....
            بعد از یک سال که 365 روز رو منهای روزهای غیربورسی کردم که گفتم حدودا 200 بگیریم. بعد از اون یک میلیارد و هفتصد هزار تومن میشه پولش.
            قدرت تساعد میاد توش. تساعد یکی از شگفتی های بزرگ جهانه. تساعد خیلی روانیه.
            ولی من نتونستم طبق تعهدم عمل کنم. یه هفته که انجامش دادم خوشم اومد و زدم زیر پیش فرض اولیه ام و یه دفعه 34 تومن وارد کردم واسه نوسان و ضرر توپی هم روش کردم و الان هم از نوسان می ترسم اما بازم انجامش میدم.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

پیشنهادتون عالیه. و من به شدت استقبال می کنم. نوسان گرفتن یه کار هیجانی و پر از استرس هست.
              اما وقتی گروهی انجام بشه و بدونیم که تو این مسیر یه همسفرهایی داریم که می تونیم از افکار جمع استفاده کنیم خیلی میتونه لذت بخش باشه
              و بعلاوه اینکه استرس رو کم می کنه. من کاملا موافقم.
              من یه بار نشستم نوسان گیری رو بررسی کردم و یه فرمول براش درآوردم
              و دیدم که اگه یه نفر با سرمایه اولیه صدهزار تومن شروع کنه و روزانه 5 درصد نوسان بگیره و بعد روز دوم صد تومن و به همراه سودش رو بیاره و به همین ترتیب ....
              بعد از یک سال که 365 روز رو منهای روزهای غیربورسی کردم که گفتم حدودا 200 بگیریم. بعد از اون یک میلیارد و هفتصد هزار تومن میشه پولش.
              قدرت تساعد میاد توش. تساعد یکی از شگفتی های بزرگ جهانه. تساعد خیلی روانیه.
              ولی من نتونستم طبق تعهدم عمل کنم. یه هفته که انجامش دادم خوشم اومد و زدم زیر پیش فرض اولیه ام و یه دفعه 34 تومن وارد کردم واسه نوسان و ضرر توپی هم روش کردم و الان هم از نوسان می ترسم اما بازم انجامش میدم.

نوسان روزانه گرفتن تایم آزاد موقع بازار میخواد و برای یکی مثه من که کارمندم سخته بخوام تمام روز بازار رو رصد کنم ،ولی خب نوسان خوبه ولی خب برای بخش کوچکی از سبد،سبد رو باید ۴ بخش تقسیم کرد
              ۵۰ درصد بلند مدت(۱ تا ۴ سال) با تارگت
              ۲۵ درصد میان مدت ۳ تا ۹ ماهه با تارگت
              ۱۵ درصد نوسانگیری
              ۱۰ درصدم نقد برای استفاده ضروری

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

و
                در مورد سبد بازار پایه پیشنهاد دیگه ای ندارم. راستش من از بازار پایه فقط وثنو و حبندر رو دارم. که خانم ساناز این دوتا رو نوشتن
                منم اومدم حبندر و با یه سهمی که دیدم دو سه نفر قبل از من انتخابش کردن نوشتم که شانسم بره بالا واسه برنده شدن. :))
                الان پیشنهاد دیگه ای ندارم. چون شناخت و بررسی ندارم.

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

اتفاقا سود مجمع یکی از بهترین راه ها برای آسایش دو گیتی است !

تا بحال شده پورتفوی بورسی خود رو بجای اینکه با ریال حساب و کتاب کنید با تعداد سهام و سودی که در مجمع میگیریم حساب کنید ؟ کاری است کم من چند وقتی است انجام میدهم ، اگر شما در اردیبهشت و خرداد ۹۷ تعداد ۳۰۰ هزار سهم دلر با قیمت ۳۳۰ تومان خرید میکردید یعنی کلا ۱۰۰ میل سرمایه گذاری میکردید ، مهر امسال ۶۰ میلیون سود مجمع گرفته بودید و علاوه بر اون پورتفوی شما الان ۱ میلیارد و دویست میل ارزش داشت ، مهر سال بعد هم ۱۸۰ میل تقریبا سود مجمع میگیرید یعنی میشه ماهی ۱۵ میلیون سود در هر ماه ، انگار یک مقام عالیرتبه دولتی هستید ، نوسانگیران هم معمولا به بهشت نمی رسند

پیشنهاد میکنم ۸۰ درصد پورتفو بنیادی بخرید و کمتر از ۲۰ درصد نوسان گیری کنید تا موفق باشید ، البته باید تحلیل بنیادی بدقت و مناسب یاد بگیرید
                  Using Tapatalk

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

این هفته تو مسابقه هفتگی نظرات اصلا مشابه نبود.
                    به جز
                    پسهند(جناب iligal ، جناب mohsen kaveh ، جناب رادین1)
                    تلیسه(جناب alinostro ، جناب seraj)
                    رنیک (جناب چینی بند زن ، جناب sooroosh1315)
                    کپرور (جناب mehdi1400 ، کاربر mmeymari)
                    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/29, 23:05.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

نوسان روزانه گرفتن تایم آزاد موقع بازار میخواد و برای یکی مثه من که کارمندم سخته بخوام تمام روز بازار رو رصد کنم ،ولی خب نوسان خوبه ولی خب برای بخش کوچکی از سبد،سبد رو باید ۴ بخش تقسیم کرد
                      ۵۰ درصد بلند مدت(۱ تا ۴ سال) با تارگت
                      ۲۵ درصد میان مدت ۳ تا ۹ ماهه با تارگت
                      ۱۵ درصد نوسانگیری
                      ۱۰ درصدم نقد برای استفاده ضروری
                      میتونم بپرسم کارمند کجایید جناب iligal؟؟؟

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

میتونم بپرسم کارمند کجایید جناب iligal؟؟؟
                        کارمند یه سازمان دولتی هستم و تو بخش فنی و مهندسی (برق)مشغول به کار هستم ولی خب دقیقش رو خصوصی ارسال میکنم!!!

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

سلام دوستان
                          یادش به خیر هامد عزیز. مدتی زحمت مسابقات به دوشش بود.
                          به نظرم مثل محمدحسین دستی بر آتش داشت و برنامه نویس بود.
                          یکی از گزارشهای جالبی که میداد، درپایان هفته یک اسکن از تمام بازار ارائه میکرد که نمادها بر اساس بیشترین بازده هفته مرتب شده بود
                          در همون جدول مشخص میشد که از این تعداد 10 تا 20 سهم برتر هفته شرکت کنندگان در مسابقات چقدر توانسته اند از بهترین های بازار را انتخاب کنند.
                          خیلی وقتها هم میشد فهیمید که برترینها شرایط انتخاب مسابقه را نداشتند وگرنه چه بسا یکی از انتخابهای سبد شرکت کنندگان خوب و دقیق سایت میشدند.
                          بعضی اوقات ممکنه یکی از کاربرها برترین ها رو انتخاب کنه که واقعا جای تبریک دارد. ولی رتبش پایین بیاد به دلیل انتخاب دومش که چه بسا برترین نیست.
                          از قضا امروز یک فیلتر نوشتم که نمادها را از ابتداء هفته تا به پایان گزارش کنه، اونها که بالاتر از 20 درصد بازده داشتن.
                          جالبه که به غیر از سفار که مشمول گره معاملاتی شده و در ابتدای هفته حدودا 29 درصد بازده داده و در ادامه هم مثبت بوده، دومین نماد برتر توسط دوستان انتخاب شده این فوق العاده زیباست.
                          به ترتیت نمادهای دیگر هم از نظر دوستان خوب شکار شده.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                            سلام دوستان
                            یادش به خیر هامد عزیز. مدتی زحمت مسابقات به دوشش بود.
                            به نظرم مثل محمدحسین دستی بر آتش داشت و برنامه نویس بود.
                            یکی از گزارشهای جالبی که میداد، درپایان هفته یک اسکن از تمام بازار ارائه میکرد که نمادها بر اساس بیشترین بازده هفته مرتب شده بود
                            در همون جدول مشخص میشد که از این تعداد 10 تا 20 سهم برتر هفته شرکت کنندگان در مسابقات چقدر توانسته اند از بهترین های بازار را انتخاب کنند.
                            خیلی وقتها هم میشد فهیمید که برترینها شرایط انتخاب مسابقه را نداشتند وگرنه چه بسا یکی از انتخابهای سبد شرکت کنندگان خوب و دقیق سایت میشدند.
                            بعضی اوقات ممکنه یکی از کاربرها برترین ها رو انتخاب کنه که واقعا جای تبریک دارد. ولی رتبش پایین بیاد به دلیل انتخاب دومش که چه بسا برترین نیست.
                            از قضا امروز یک فیلتر نوشتم که نمادها را از ابتداء هفته تا به پایان گزارش کنه، اونها که بالاتر از 20 درصد بازده داشتن.
                            جالبه که به غیر از سفار که مشمول گره معاملاتی شده و در ابتدای هفته حدودا 29 درصد بازده داده و در ادامه هم مثبت بوده، دومین نماد برتر توسط دوستان انتخاب شده این فوق العاده زیباست.
                            به ترتیت نمادهای دیگر هم از نظر دوستان خوب شکار شده.

سلام و وقت به خیر خدمت جناب مهدی عزیز و بزرگوار
                            آقا ما خیلی مشتاق دیدار حضوری هستیم و اگه فرصتی دست بده خدمت میرسیم جهت یادگیری فیلتر نویسی/:.coolsmiley02:./

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

سلام و وقت به خیر خدمت جناب مهدی عزیز و بزرگوار
                              آقا ما خیلی مشتاق دیدار حضوری هستیم و اگه فرصتی دست بده خدمت میرسیم جهت یادگیری فیلتر نویسی/:.coolsmiley02:./
                              ارادت مهندس جان
                              مشتاق دیدارم برارد

تا آب هست تیمم باطل است
                              با وجود اساتید فن همچون محمدحسین، ما حرفی برای طرح کردن نداریم

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

ساعت 3:35 بامداد :|

تازه کارم تموم شد ، نمی دونم چرا از 4 شنبه کار می کردم هعی نمیشد ، امشب اومد یکم مطلب آموزشی بخونم و یهو ی قسمتی از برنامه شد.

سلام

شکر امروز شنبه عالی و پر برکت خدا

خیلی حس خوبیه توی یک جمع دوستانه و عالی (رو به رشد ) بودن

از خدا رو شکر که با آقا محمد حسین آشنا شدم ،

تقریبا یکسال پیش رفتم ازشون یک فیلتر بگیرم (ی فیلتر دو سه خطی ساده ) بعد هعی گفتن میشه بهترشم کرد بهترشم هست ، پله پله بهم یاد دادن

بعدشم استراتژی های مختلف نوع نگاه های مختلف و...

خدا خیر و برکت بده به آقا محمد حسین

الحمدلله/:.Heart.:/
                                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/30, 03:46.
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X