کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داداش تا ۱۶۹۰ هم پایین اومد..
گفتم برم یه سیگاری بگیرم بیام..
دو جا سر زدم پیدا نکردم..
دمق اومدم دیدم صف شده..همین که دوستان استفاده کردند باعث خوشحالی بنده هست..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
داداش تا ۱۶۹۰ هم پایین اومد..
گفتم برم یه سیگاری بگیرم بیام..
دو جا سر زدم پیدا نکردم..
دمق اومدم دیدم صف شده..همین که دوستان استفاده کردند باعث خوشحالی بنده هست..
اخه سیگار چیه جناب کریس... واسه یه سیگار یه سود تپل و از دست دادین... من یه راه عملی که میشه در عرض 20 دقیقه یه معتاد رو ترک داد بلدم. اما مجوز استفادشو ندارم. ;;) مجوز ندارم به دلیل اینکه مدرکم روانشناسی نیست. و ممکنه در حین انجام کار با پدیده ی ناشناخته ای روبرو بشم که علم اون رو نداشته باشم. مثلا ممکنه در حین انجام کار طرف رو بزنم کج و کوله کنم. مثه سکته ای ها بشه... :D
سهم تا ۱۵ دقیقه بعد شروع معاملات نزدیک به ۲۷ میلیون سهم در مثبت ۵ معامله شد..بعد آمد پایین..
منظور نسبت آخرین قیمت به قیمت پایانی...
سهمی که پایانی اش ۱۸۰۰ باشه و آخرین قیمت معامله شده در منفی ۲...میشه ۷درصد فاصله قیمتی به پایانی
نمی دونم منظورم را خوب رساندم یا نه
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سهم تا ۱۵ دقیقه بعد شروع معاملات نزدیک به ۲۷ میلیون سهم در مثبت ۵ معامله شد..بعد آمد پایین..
منظور نسبت آخرین قیمت به قیمت پایانی...
سهمی که پایانی اش ۱۸۰۰ باشه و آخرین قیمت معامله شده در منفی ۲...میشه ۷درصد فاصله قیمتی به پایانی
نمی دونم منظورم را خوب رساندم یا نه
اره کامل متوجه شدم. مرسی
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بعد از اینکه اول صبح تو مثبت 5 خریدم و دیدم منفی شد خیلی ترسیدم. بازم پول داشتم. گفتم بخرم میانگین کم کنم لااقل. اما ترسیدم.
نمی گید دارید چیکار می کنید که. :(
اگه به منم گفته بودین لااقل با پول باقیموندم ازش یه نوسان می گرفتم.
ولی عب نداره. روزی من نبوده دیگه.
ولی همین که الان دوباره صف شد جای یک دنیا شکر داره. خدایا شکرت
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر