من قبلا توی سایت اراد سرمایه و بعدش توی ادان تحلیل این تاپیک رو ایجاد کرده بودم . برای جلوگیری از پراکندگی مطالب این تاپیک رو با اجازه دوستان ایجاد میکنم .
واچینگ لیست
Collapse
X
-
برچسب: هیچی
-
پاسخ : واچینگ لیست
سبد فعلی خودم به ترتیب وپترو شیران پسهند و....که اکثرشون رو توی چند وقت اخیر توی تاپیک خودشون معرفی کردم . امیدوارم بتونم برای دوستان مفید باشممن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
-
فروس .....چند وقته این سهم خوب داره معامله میشه هم حجمش خوبه وهم نسبتها . . توی گزارشات بحث فروش ساختمان اسفندیار و سیتی سنتر اصفهان و زمینهای ارومیه مطرح بود.من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
ونوین.....امروز وسات یه بلوک تنوین رو اگهی کرده برای فروش تا 9/6هم فرصت داره تا بدهیشو با بانک نوین تسویه کنه تا از 794میلیارد ریال بخشودگی بدهیش بتونه استفاده کنه. بعد از اون دیگه فروش ابشاری در ونوین نخواهیم داشتمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
وساخت ......هم تا الان 174 تومان ساخته توی همین دو ماه بهای تمام شده تنوین برای وساخت 77 تومان هست . فروش تنوین سود خوبی برای وساخت هم میسازهمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
چدن ......هم تا ابان ماه معادل کل فروش سال 97 خودش درامد عملیاتی ساخته . 70درصد افزایش سرمایه از انباشته هم داره . سال قبل توی شش ماهه دوم سه برابر شش ماهه اول درامد عملیاتی داشته اگر امسال هم همین روال ادامه داشته باشه سود خوبی میسازه و راحت میتونه گپ بعد از افزایش سرمایشو جبران کنهمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
دوستان یه راهنمایی کنند من نمیتونم نمودار بزارم . هر چی میخوام اپلود کنم میگه فایل خراب است /:.negaran.:/من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postدوستان یه راهنمایی کنند من نمیتونم نمودار بزارم . هر چی میخوام اپلود کنم میگه فایل خراب است /:.negaran.:/
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postونوین.....امروز وسات یه بلوک تنوین رو اگهی کرده برای فروش تا 9/6هم فرصت داره تا بدهیشو با بانک نوین تسویه کنه تا از 794میلیارد ریال بخشودگی بدهیش بتونه استفاده کنه. بعد از اون دیگه فروش ابشاری در ونوین نخواهیم داشتمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
فروس .ونوین وساخت وچدن صف.به قول مهران مدیری خداروشکر/.:biggrinsmiley.:/من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
دوست گرامی این سایت برای من امروز باز میشد و قابل بارگزاری بود
اگر مشکلی بود بگو تا حد توان کمک کنم
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postدوست گرامی این سایت برای من امروز باز میشد و قابل بارگزاری بود
اگر مشکلی بود بگو تا حد توان کمک کنم
http://www.picofile.com/من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
-
جناب کاوه لطف می کنید یه نموداری از ثاخت بزارید با سپاس..از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
نظر