گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
    سلام اقای ریسس
    من میخواستم شرکت کنم اما نمیدونم این رو چطوری اول چک کنم{{{{حجم صف خرید بیش از میانگین حجم ماه می باشد}}}
    میشه کمک کنید چطوری سهما رو چک کنم که این مشکل نداشته باشه؟؟؟؟
    مرسی

سلام

به نظرم به دلیل اینکه پاسخ سئوالتان آنچنان واضح است که کمتر کسی تصور میکند یک تازه وارد هم به بورس این چنین اطلاعات را نداند
    احتمالا این تصور کاملا اشتباه است و بهتر است دوستان تجدید نظر کنند از جمله خودم
    توضیح را در تصویر میدهم

میانگین حجم ماه در تابلو با مستطیل آبی مشخص شده- مستطیل دوم که حجم صف خرید (ردیف اول) را نشان میدهد
    در این نماد به وضوح اعلام میکند که حجم صف خرید از میانگین حجم ماه بیشتر است.
    لذا انتخاب این سهم برای مسابقات ممنوع است.

نکته بعدی اینکه باید به میزان معاملات سهم هم توجه کنید
    آنچه در مستطیل های قرمز مشخص شده
    وقتی سهمی صف خرید است، باید حتما حجم معاملات از حجم مبنا بیشتر یا مساوی باشد

و نکته آخر اینکه به وضعیت سهم هم دقت کنید که مجاز برای معامله باشد
    آنچه در بیضی بنفش رنگ مشخص شده

پ ن : اگر سئوالی راجع به مسابقات است بهتر است انرا اینجا مطرح کنید و در مسابقات ارسالی به غیر از معرفی سهم نداشته باشید. قبلا از همکاری شما بسیار سپاسگذاریم.

نظر

• 2FAN
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 1051

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      سلام

به نظرم به دلیل اینکه پاسخ سئوالتان آنچنان واضح است که کمتر کسی تصور میکند یک تازه وارد هم به بورس این چنین اطلاعات را نداند
      احتمالا این تصور کاملا اشتباه است و بهتر است دوستان تجدید نظر کنند از جمله خودم
      توضیح را در تصویر میدهم

میانگین حجم ماه در تابلو با مستطیل آبی مشخص شده- مستطیل دوم که حجم صف خرید (ردیف اول) را نشان میدهد
      در این نماد به وضوح اعلام میکند که حجم صف خرید از میانگین حجم ماه بیشتر است.
      لذا انتخاب این سهم برای مسابقات ممنوع است.

نکته بعدی اینکه باید به میزان معاملات سهم هم توجه کنید
      آنچه در مستطیل های قرمز مشخص شده
      وقتی سهمی صف خرید است، باید حتما حجم معاملات از حجم مبنا بیشتر یا مساوی باشد

و نکته آخر اینکه به وضعیت سهم هم دقت کنید که مجاز برای معامله باشد
      آنچه در بیضی بنفش رنگ مشخص شده

پ ن : اگر سئوالی راجع به مسابقات است بهتر است انرا اینجا مطرح کنید و در مسابقات ارسالی به غیر از معرفی سهم نداشته باشید. قبلا از همکاری شما بسیار سپاسگذاریم.
      مرسی
      اما خیلی ها مثل من بلد نیستند خودتون تو مسابقه می بینید که
      https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• window
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 242

پیشبینی شاحص کل هفته بعداز 7تا 11 دی: به نظر من متاسفانه :1370000
        دیر رسیدم تاپیکش بسته شده بود.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          بله. همه رو قبول می کنم.
          البته بهم بگید حدودا چقدر زمان می بره که الکی مسئولیتی رو قبول نکنم که از پسش بر نیام
          و اینکه الان که میگید جناب Tse Trader قبول کردن
          و در مورد نحوه ارسال هم هر جوری که بگید ارسال می کنم.
          و یه نکته ی دیگه باید حتما اکسل نصب داشته باشم. آره؟
          جون افیسمو پاک کردم باید نصب کنم اگه لازم باشه.

سلام. ببخشید که دیر جواب می‌دهم. (امروز بازار اعصاب برای آدم نگذاشت...)
          بلی حتما باید اکسل باشد.
          همان‌گونه که گفتم فعلا جناب tse trader و جناب علیرضا جمالی عزیز هستند انگار.
          ولی از اعلام داوطلبی شما بسیار تشکر می‌کنم.
          هر گاه این دو عزیز خسته شدند احتمالا خودشان با شما هماهنگ کنند.
          یا علی.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• آريانا
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 599

با عرض ادب
            متاسفانه نماد ثاخت فعلا" تا آخر هفته متوقف شده است و افرادی که این نماد را انتخاب کرده بودند منجمله خودم , از تغییرات قیمتی آن محروم خواهند شد هر چند که به هر حال قانون مسابقه است که در صورت توقف نمادی , آن نماد حذف نخواهد شد.

فقط نمیدانم آیا میشه قبل از شروع دومین روز مسابقه بنا به درخواست افراد نام آنها را از لیست مسابقه حذف نمائید؟ خصوصا" اینکه بنده فقط 2 نماد را معرفی کردم که یکیش ثاخت بود.
            با سپاس

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
              با عرض ادب
              متاسفانه نماد ثاخت فعلا" تا آخر هفته متوقف شده است و افرادی که این نماد را انتخاب کرده بودند منجمله خودم , از تغییرات قیمتی آن محروم خواهند شد هر چند که به هر حال قانون مسابقه است که در صورت توقف نمادی , آن نماد حذف نخواهد شد.

فقط نمیدانم آیا میشه قبل از شروع دومین روز مسابقه بنا به درخواست افراد نام آنها را از لیست مسابقه حذف نمائید؟ خصوصا" اینکه بنده فقط 2 نماد را معرفی کردم که یکیش ثاخت بود.
              با سپاس
              سلام. نه امکان‌پذیر نمی‌باشد.
              چه نماد خوبی هم انتخاب کرده بوده‌اید. حیف شد.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دیروز یکی از دوستان اطلاع دادند برخی از قیمت‌ها یک مقدار متفاوت است.
                احتمال می‌دهم برای این باشد که سازمان بورس قیمت‌های قدیم را ارائه داده است.
                حالا امروز چند دقیقه دیرتر نتایج را می‌گذاریم...
                اگر باز هم مشکل بود یادمان باشد روز آخر (چهارشنبه) یک ساعت دیرتر نتایج را بگذاریم.
                (هر دم از این سازمان بورس بری می‌رسد تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد!)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• آريانا
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 599

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  دیروز یکی از دوستان اطلاع دادند برخی از قیمت‌ها یک مقدار متفاوت است.
                  احتمال می‌دهم برای این باشد که سازمان بورس قیمت‌های قدیم را ارائه داده است.
                  حالا امروز چند دقیقه دیرتر نتایج را می‌گذاریم...
                  اگر باز هم مشکل بود یادمان باشد روز آخر (چهارشنبه) یک ساعت دیرتر نتایج را بگذاریم.
                  (هر دم از این سازمان بورس بری می‌رسد تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد!)
                  دیروز معاملات بعضی از نمادها ابطال شد و در نتیجه در این نمادها قیمت پایانی به قیمت صفر تابلو برگشت خورد.

مثل وثاخت بیچاره /:.coolsmiley02:./

نه تنها قیمتش به صفر تابلو تغییر کرد بلکه اصلا" تا آخر هفته متوقف شد /:.wubsmiley.:/

نظر

• گل یاس 3
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 74

سلام...نمیدونم چرا برا من صفحه ی 258 مسابقه بازار پایه باز نمیشه ؟؟؟؟؟ از همه این جوریه یا مشکل فقط برا منه واز سیستممه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• جان کافی
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 890

باسلام
                      ما تو زندگی هیچ ستاره ای نداشتیم اما اینجا ستاره دار شدیم ازمدیریت سایت تشکر میکنم ولی فکر کنم اشتباهی رخ داده
                      با تشکر

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mor_dell پست شده است View Post
                        باسلام
                        ما تو زندگی هیچ ستاره ای نداشتیم اما اینجا ستاره دار شدیم ازمدیریت سایت تشکر میکنم ولی فکر کنم اشتباهی رخ داده
                        با تشکر
                        سلام. خیلی متشکرم از اطلاع رسانی‌تان. بلی. جدول را نگاه کردم دیدم درست می‌فرمایید و اشتباهی رخ داده.
                        در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        ستاره‌های این هفته نیز اعمال شد. یا علی.

نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تعداد ستاره (افزایش/کاهش) شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
                        990926 هفتگی پایه نتایج Mahdi62 ‪۲۰٫۴% وثنو (‪۲۳٫۸%‬) وحافظ (‪۱۷٫۰%‬) 2 ستاره دار (10) ستاره دار (12)
                        ‪۲ Lida2020 ‪۱۴٫۴% وسرمد (‪۲۰٫۰%‬) وحافظ (‪۱۷٫۰%‬) خاور (‪۶٫۱%‬) 1 0 ستاره دار (1)
                        ‪۳ کوهیار ‪۱۴٫۲% ثنور (‪۱۷٫۸%‬) تماوند (‪۱۰٫۳%‬) کفراور (‪۱۴٫۵%‬) 1 ستاره دار (1) ستاره دار (2)
                        ‪۲۵ bikaraneh ‪‎−۳٫۲% سمایه (‪‎−۷٫۷%‬) خصدرا (‪۱٫۳%‬) -1 0 0
                        990926 هفتگی معمولی نتایج AIDIN90 ‪۲۵٫۴% لبوتان (‪۲۳٫۹%‬) شاروم (‪۲۶٫۸%‬) 2 ستاره دار(18) ستاره دار(20)
                        ‪۲ کوهیار ‪۱۶٫۴% ثنوسا (‪۱۰٫۷%‬) رکیش (‪۱۴٫۴%‬) خموتور (‪۲۴٫۰%‬) 1 ستاره دار (1) ستاره دار (2)
                        ‪۳ ali_nostro ‪۱۶٫۰% حاسا (‪۲۵٫۷%‬) حتوکا (‪۸٫۳%‬) کساپا (‪۱۴٫۱%‬) 1 ستاره دار(5) ستاره دار (6)
                        ‪۴ Babak1 ‪۱۵٫۸% تکمبا (‪۲۰٫۱%‬) خاهن (‪۱٫۵%‬) حاسا (‪۲۵٫۷%‬) 1 ستاره دار (9) ستاره دار (10)
                        ‪۵ Saba60 ‪۱۴٫۶% فملی (‪۴٫۱%‬) فروی (‪۲۵٫۲%‬) 1 0 ستاره دار (1)

‪۴۵ آریانا ‪۱٫۲% غبهنوش (‪۳٫۱%‬) غشهد (‪‎−۰٫۸%‬)

ستاره دار (1) ستاره دار (2)
                        ‪۴۶ mor_dell ‪‎−۲٫۴% دی (‪‎−۴٫۲%‬) وهور (‪‎−۰٫۶%‬) 0 ستاره دار (1)
                        شاخص990926نتایج window ‪۱٬۴۴۵٬۰۰۰ ‪‎−۲٬۸۵۵ ‪۰٫۲% 1 0 ستاره دار (1)
                        هم برای شما و هم برای جناب آریانا به جای این که -۱ ستاره اعمال کنم +۱ ستاره اعمال کرده‌ام.
                        اکنون اصلاحش می‌کنم.
                        .
                        .
                        .
                        درود بر انصاف و شرف شما. @};-
                        .
                        .
                        .
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                          سلام...نمیدونم چرا برا من صفحه ی 258 مسابقه بازار پایه باز نمیشه ؟؟؟؟؟ از همه این جوریه یا مشکل فقط برا منه واز سیستممه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          سلام
                          نخست دکمه‌ی Ctrl+F5 را بزنید روی آن جستار ببینید درست می شود؟
                          سپس دکمه‌ی «اولین پست خوانده نشده» را همان بالای نوشته‌های آن جستار بزنید ببینید درست می‌شود؟
                          سپس (اگر نشد) در اینترنت جستجو بفرمایید پاک کردن کش یک سایت (مثلا این را می‌آورد: آموزش پاک کردن کش یک سایت خاص در مرورگر گوگل کروم - گویا تک • آموزش و دانلود ) این کار را بکنید ببینید درست می‌شود. (نکته: در این کار رمز عبورتان هم از یاد مرورگر می‌رود! باید دوباره وارد کنید.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• میثم 103
                            عضو عادی
                            • Dec 2020
                            • 83

با سلام و تشکر از زحمات مدیران سایت
                            خدا قوت
                            در ارتباط با نتایج مسابقه هفتگی با توجه به ابطال معاملات دیروز (دوشنبه) بانک دی، خواهشمندم میانگین سود را در ارتباط با سبد بنده اصلاح کنید.
                            سپاسگزارم@};-
                            و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط میثم 103 پست شده است View Post
                              با سلام و تشکر از زحمات مدیران سایت
                              خدا قوت
                              در ارتباط با نتایج مسابقه هفتگی با توجه به ابطال معاملات دیروز (دوشنبه) بانک دی، خواهشمندم میانگین سود را در ارتباط با سبد بنده اصلاح کنید.
                              سپاسگزارم@};-
                              سلام. چشم. نتایج خود به خود فردا اصلاح/درست می شود. یا علی. @};-
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• آريانا
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 599

با درود
                                علت اینکه چرا ستاره بنده حذف و رنگ قرمز نام کاربریم به آبی تبدیل شده چیست؟

نظر

در حال کار...
                                X