انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️
Collapse
X
-
پاسخ : انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️
سلام دوستان.
برید این سایت
قسمت آموزش های غیرحضوری
از محصولات رابطه بهتر با خود: من ارزشمند
اولین محصولش که اسمش
رهایی از تنهایی (رهاشدگی) هست رو به مدت سه روز رایگان کردن
می تونید واسه اینکه متوجه بشید به این محصول نیاز دارید یا نه اول تست تله رهاشدگی رو بزنید.
و به نظر من اگه پاسخش متوسط هم اومد و هر از گاهی ممکنه توی این تله بیوفتید حتما محصول رو تهیه کنید.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postتصمیم گیری
=======
گمان کنم برای تصمیم گیری قاطعانه باید یک مقدار کمتر اندیشید. البته برخی از اندیشهها را. به عبارت دیگر: دو دست اندیشه اگر داشته باشیم: اندیشههای اصلی و مهم و اندیشههای فرعی و جزئی... این بخش دوم را باید کمرنگ کرد. وگرنه تا قیام قیامت هم اگر یک نفر بیاندیشد به صورت کامل به زمان تصمیمگیری نزدیک نمیشود و همواره یک بخش از ماجرا میماند که شخص بخواهد در بارهی آن زمان بگذارد و بیاندیشد و داده جمعآوری کند تا بتواند تصمیم بهتر (بهترین تصمیم) را بگیرد.
پس یک بار دیگر (به یک زبان دیگر) مرور میکنیم:
یک نفر که کمالگرا است اگر تا قیام قیامت هم صبر کند نمیتواند به کمال کامل در تصمیمگیری برسد. لاجرم باید بخشهای فرعی و با اهمیت کمتر را حذف کند تا بتواند تمام تمرکز خودش را روی چند نکتهی اساسی و مهم وارد کند.
مثلا:
اگر یک نفر میخواهد برای خرید ۱۰ سهم از نماد پترول (در برابر نخریدن آن سهام یا در برابر خرید سهام از شرکتی دیگر) تصمیمگیری کند، نمیتواند همزمان به تمام عوامل مهم و موثر در این تصمیمگیری چیره شود (احاطه پیدا کند). پس باید بیاید عوامل «بسیار مهم» را در بین عوامل «مهم» و یا «کمتر مهم» شناسایی کند و تنها روی همانها متمرکز شود. یک نفر نمیتواند هم بنیادی را بررسی کند و هم نموداری را و هم روانشناسی بازار را و در هر کدام هم تمام جزئیات را بررسی کند. جزئیاتی مانند سوابق کاری مدیرعامل شرکت در گذشته یا بررسی جملاتی که در مجامع پیشین گفته شده یا بررسی واکنش سهامداران عمده نسبت به مسائل سیاسی و خبری در گذشته و ... (که دوستان خودشان میدانند این چند عامل یک در میلیون هم نیست! وگرنه مثلا بخواهیم برویم سراغ مکدی... این خودش یک عالمی است! بیشتر از هزار فاکتور فقط همین نشانگر ساده دارد برای بررسی...) امکان ندارد. پس باید دست به گزینش زد. مثلا از قبل برای خودش مشخص کند (یا حتی همان لحظه پیش از تصمیم گیری) که من دنبال نمادی هستم که افزایش سرمایه داشته باشد و خریدار حقیقی گردن کلفت داشته باشد و رشد بزرگ قیمتی هم نداشته باشد. همین. اگر همین چند تا مثبت بودند و گفتند بخر بخرد و اگر این چند عامل منفی بودند بفروشد.
تعدد عوامل باعث میشود ذهن آدم به هم بریزد. ولی سادهزیستی (!) باعث میشود آدم تمام قدرت اندیشهاش را روی چند عامل متمرکز کند.
یکی از موارد برتری ناخودآگاه بر خودآگاه هم که میگویند همین است. میگویند ناخودآگاه گاهی بهتر تصمیم میگیرد. به دلیل اینکه تنها روی چند دلیل (چند دلیل اصلیتر) متمرکز میشود.
خلاصه اینکه:
برای مصمم بودن باید از خیل عوامل موثر در گزینش، چند تا را که «بسیار مهم» هستند جدا کرد و تنها روی همانها بررسی انجام داد.
حتما کتاب trading in zone از مارک داگلاس با ترجمه ریحانه هاشم پور رو مطالعه کنید
کل دیدگاه معامله گری امثال ما رو به چالشی اساسی میبره
کتابی غیر قابل باور در حوزه ترید و معامله
نظر
-
سلام و شب به خیر خدمت همه دوستان
سعی کنیم همدیگه رو بیشتر دوست داشته باشیم و مهربانتر برخورد کنیم!!!
از کسی کینه ای به دل نگیریم و در مقابل صحبتهایی که در مورد ما میشه با سعه صدر برخورد کنیم و زود جبهه نگیریم!!!
شب خوشبخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
نظر
-
تمام شرایط، رابطه ها و اتفاق هاي زندگي آنقدر خودشان را در شكل و اندازه هاي متفاوت تكرار ميكنند تا
تو شايد، جايي، در مسير زندگيت درگير يك مكث كوتاه شوي و آنها را ببيني و درس بگیری
و درست در همان لحظه كه مكث ميكنيم،
"تغيير" شروع ميشود و "تكرار" شكسته ميشود.
میخوام روی این متن یه تحلیلی داشته باشم.
میگن وقتی یه سری اتفاقات ناراحت کننده زیاد توی زندگی تون تکرار میشه مطمئن باشید
که خدا یا کائنات یا جهان هستی یا هر چیزی که بهش اعتقاد دارید میخواد یه درسی به شما بده.
اگه درستون رو بگیرید دیگه تکرار نمیشه
اما اگه درس نگیرید مدام تکرار میشه تا شما بالاخره درستون رو بگیرید.
پس بهتره باهوش باشیم و وقتی یه ناخواسته ای توی زندگی مون اتفاق می یوفته
سریع بهش فکر کنیم و بفهمیم که چه درسی باید بگیریم
بفهمیم کجای کارمون اشکال داشته و دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنیم.
در این رابطه جمله های بزرگان دیگه رو هم در پست های بعدی قرار میدم. (البته یه روز دیگه.):)
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postاگه هنوز انرژی دارید ادامه بدیم./.:biggrinsmiley.:/
بهترین راه برای موفقیت چیه؟
وقتی دوستان به این سوال پاسخ دادن مباحث رو ادامه میدیم.:)
چقدر هم که دوستان الان اینجا هستند که مشارکت کنند.:))
خب وقتی اومدید و مشارکت کردید منم ادامه میدم./:.yead.:/- خواست خدا (دعا کردن درست و حسابی).
- خواستن (خواستن هدف.).
- پشتکار.
- برنامهریزی درست.
- تنظیم بودن مسائل جانبی. (مثلا برای بورس به شخصه فهمیدم که باید ورزش و خواب و غذا و عبادت و روابط اجتماعی هم تنظیم باشند.)
-------------------------------
پاسخ پرسش پیشین توسط خانم رویا: الگو برداری از افراد موفق. NLP.
در اصل توسط roya123 پست شده استادامه مباحث موفقیت رو در قالب وویس براتون گذاشتم. :)
امیدوارم که براتون مفید باشه و استفاده بکنید. :)
این صدا در مورد NLP است. Neural Languastic Programming.
چند ریاضیدان رفتند تحقیق کردند برخی ویژگیهای مشترک بین افراد موفق (در هر رشتهای) وجود دارد. که زمانی که همان ویژگیها را افراد دیگر نیز رعایت میکنند دقیقا موفق میشوند!
در حقیقت در NLP مسیر ذهنیای که فرد موفق رفته را تلاش میکنیم الگوبرداری کنیم و از همان مسیر برویم.
--------------------------------------------
چهار سطح NLP:
ناشایستگی ناهوشیار (نه بلدیم و نه اطلاعاتی در باره آن داریم.) (مثلا: رانندگی بلد نیستیم.)
ناشایستگی هوشیار (آگاهی اولیه را داریم ولی مهارت نداریم.) (رفتهایم یک کلاس رانندگی دیدهایم.)
شایستگی هوشیار (هم بلدیم و هم آگاهی داریم. ولی اینها مهارت نیست.) (رانندگی بلدیم ولی تازه یادگرفتهایم و با دقت بسیار باید رانندگی کنیم.)
شایستگی ناهوشیار (دانش و مهارت کامل.) (رانندگی حرفهای.)
آگاهیها و مهارتهای موفقیت:
تصمیمگیری، خلاقیت و ...
اینها را با تمرین و تکرار باید به مهارت تبدیلش کنیم.
تصمیمگیری:
افراد موفق هم درست تصمیم میگیرند و هم «تند». اینها به خاطر رفتن به تراز چهارم NLP تصمیمگیریهای تندشان هم درست است. یعنی مهارت در ناخودآگاهشان است.
در اصل هم در بیشتر انسانها (تقریبا همه انسانها) تصمیمگیریها در ناخودآگاه انجام میشود.آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/27, 21:03.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postحتی با خود خدا هم دردو دل منفینکنید.
زمان درد و دل کردن احساس ترحم و نا امیدی و غصه و…. داریم،
سیستم جهان هم به این صورت است که همانی را که بهش دادی ازش دریافت میکنی،
یعنی به هرچه توجه و تمرکز کنیم از اون بیشتر جذب میکنیم
"درد دل نکنیم "یعنی از کمبودها، مشکلات، ناخواسته ها، فقر، بیماری، شکستها
و چیزهایی که احساسمونو خراب میکنه حرف نزنیم،
چون باعث جذب بیشتر از همانها میشویم
مثبت و با حس خوب که حرف بزنی موتور خلقت هستی بکار میفته در جهت رسیدن به هدفتون
از زمین و زمان براتون نشانه میاد و راه باز میشه و کائنات برای رسیدن شما به هدفت میچرخه
اگر میخواید به سمت موفقیت حرکت کنید باید فقط از خوبی ها حرف بزنید و سپاس گزارخدا باشید.
یک نمونه مثلا بیاورید از گفتگو با خدا.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postبهترین راه برای رسیدن به موفقیت:- خواست خدا (دعا کردن درست و حسابی).
- خواستن (خواستن هدف.).
- پشتکار.
- برنامهریزی درست.
- تنظیم بودن مسائل جانبی. (مثلا برای بورس به شخصه فهمیدم که باید ورزش و خواب و غذا و عبادت و روابط اجتماعی هم تنظیم باشند.)
پاسخ پرسش پیشین توسط خانم رویا: الگو برداری از افراد موفق. NLP.
خلاصه پرونده شنیداری بالا
این صدا در مورد NLP است. Neural Languastic Programming.
چند ریاضیدان رفتند تحقیق کردند برخی ویژگیهای مشترک بین افراد موفق (در هر رشتهای) وجود دارد. که زمانی که همان ویژگیها را افراد دیگر نیز رعایت میکنند دقیقا موفق میشوند!
در حقیقت در NLP مسیر ذهنیای که فرد موفق رفته را تلاش میکنیم الگوبرداری کنیم و از همان مسیر برویم.
چهار سطح NLP:
ناشایستگی ناهوشیار (نه بلدیم و نه اطلاعاتی در باره آن داریم.) (مثلا: رانندگی بلد نیستیم.)
ناشایستگی هوشیار (آگاهی اولیه را داریم ولی مهارت نداریم.) (رفتهایم یک کلاس رانندگی دیدهایم.)
شایستگی هوشیار (هم بلدیم و هم آگاهی داریم. ولی اینها مهارت نیست.) (رانندگی بلدیم ولی تازه یادگرفتهایم و با دقت بسیار باید رانندگی کنیم.)
شایستگی ناهوشیار (دانش و مهارت کامل.) (رانندگی حرفهای.)
آگاهیها و مهارتهای موفقیت:
تصمیمگیری، خلاقیت و ...
اینها را با تمرین و تکرار باید به مهارت تبدیلش کنیم.
تصمیمگیری:
افراد موفق هم درست تصمیم میگیرند و هم «تند». اینها به خاطر رفتن به تراز چهارم NLP تصمیمگیریهای تندشان هم درست است. یعنی مهارت در ناخودآگاهشان است.
در اصل هم در بیشتر انسانها (تقریبا همه انسانها) تصمیمگیریها در ناخودآگاه انجام میشود.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postیک مقدار در این مورد بیشتر توضیح بفرمایید. (از خوبیها حرف زدن یعنی چه؟ درخواستها را چگونه بگوییم؟)
یک نمونه مثلا بیاورید از گفتگو با خدا.
یعنی اینقدر باید به خداوند ایمان داشته باشید که وقتی ازش درخواستی می کنید درخواست شما رو میده.
پس این شد در مورد نوع درخواست از خدا
اما در مورد اینکه با خدا هم درد دل نکنید.
میخواد عمق فاجعه رو با این جمله بگه.
درد دل از اسمش هم معلوم. درده دل هست. یعنی باعث درده بیشتر دل میشه.
وقتی اتفاق بدی براتون میوفته باید بگردید یه چیز مثبتی توش پیدا کنید.
در این رابطه توی قانون جذب و هم توی مباحث موفقیت خیلی مطالعه کردم.
ببینید کلا مراحل رسیدن شما به خواسته سه مرحله است.
اول درخواست شما
دوم: ارسال خواسته
سوم دریافت
زمانی که یه ناخواسته ای برای شما پیش میاد و حال شما بد میشه کائنات خدا یا هر چیزی که بهش اعتقاد دارید می فهمه شما این وضعیت و شرایط و این چیز بد رو نمیخوایید.
پس همون لحظه خواسته شما مستجاب میشه و براتون مهیا میشه.
حالا این که شما به اون خواسته برسید این میشه مرحله دریافت که به شما و ارتعاشات شما بستگی داره.
تصور کنید دنیا یک پکیجی رو به شما میده که اون پکیج از آنجه که شما بیشتر به آن توجه کردید (دیدید، شنیدید، در موردش صحبت کردید) به شما میده.
وقتی شما مدام دارید از ناخواسته ها میگید (همان زمان درد دل) غول چراغ جادو میاد و میگه عه انگار از اینا بیشتر دوست داره که بهش توجه میکنه
و بیشتر و بیشتر از همون ها بهتون میده.
باور کنید اینا حرفهای سطحی نیست. خداوند که به تعداد همه انسان ها چشم وگوش نداره که به همه توجه کنه.
یک دنیایی رو آفریده و یک سری قوانینی رو در اون قرار داده و گفته بر اساس قوانینی که توی این جهان هست برید از این جهان دریافت کنید.
و اما در مورد اینگه چطوری بیشتر از خواسته ها و چیزایی که دوست داریم بگیم که دریافت بیشتری داشته باشیم پاسخش میشه شکرگزاری
شکرگزاری هم به خاطر نعمت های خودتان و هم نعمت های دیگران و هم نعمت های کل جهان
وقتی میگم شکرگزاری اصلا منظورم این نیست که فقط بگید خب من که شاکرم.
نه... بابت تک تک چیزایی که دارید شکرگزاری کنید. بابت تک تک اتفاقات خوب و ریز زندگیتون شکرگزاری کنید.
دفتر شکرگزاری داشته باشید و هر شب خودتون رو ملزم کنید که حتما ده مورد جدید رو توی دفترتون بنویسید و بابتش شکرگزاری کنید.
اونم به این سبک: خدایا شکرت که ... چرا؟؟؟ چون (مثلا خدایا شکرت که من توی بورسم. چرا؟ چون با بورس میتونم با کمترین تلاش بیشترین نتیجه رو بگیرم. ) مثلا گفتما
فکر می کنم کمی پراکنده صحبت کردم. هر کدام از مباحثی که در حد چند جمله در موردش گفتم توی قانون جذب یه مباحث گسترده ای داره.
که باز اگه شد قانون جذب رو هم پله پله براتون در موردش میگم.
آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/04/03, 18:26.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
خانم رویا،
به نگر شما، چقدر باید زمان گذاشت؟ برای آموزش و تمرین موارد موفقیت؟
یک چیزی موفقیت است و یک چیزی یادگیری موفقیت. اگر زمان زیادی آدم برای یادگیری موفقیت بگذارد ای بسا اصلا از همین زمان تلاش برای خود موفقیت هم کاسته بشود!
باقی کارها مانند عبادت و ورزش و تفریح و ... را نمیگویم... آن به کنار... ولی آدم مثلا هشت ساعت در روز مشخص کرده برای تلاش کاری... از این چقدرش را بگذارد برای یادگیری روشهای موفقیت؟؟؟
اصلا یک برآوردی میتوانید ارایه بفرمایید از اینکه مدت زمان کل دوره یادگیری موفقیت (دوره خودتان و جامعترین دوره در دنیا) چقدر است و تمرینهایش چقدر زمان میبرد و ...؟«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postخانم رویا،
به نگر شما، چقدر باید زمان گذاشت؟ برای آموزش و تمرین موارد موفقیت؟
یک چیزی موفقیت است و یک چیزی یادگیری موفقیت. اگر زمان زیادی آدم برای یادگیری موفقیت بگذارد ای بسا اصلا از همین زمان تلاش برای خود موفقیت هم کاسته بشود!
باقی کارها مانند عبادت و ورزش و تفریح و ... را نمیگویم... آن به کنار... ولی آدم مثلا هشت ساعت در روز مشخص کرده برای تلاش کاری... از این چقدرش را بگذارد برای یادگیری روشهای موفقیت؟؟؟
اصلا یک برآوردی میتوانید ارایه بفرمایید از اینکه مدت زمان کل دوره یادگیری موفقیت (دوره خودتان و جامعترین دوره در دنیا) چقدر است و تمرینهایش چقدر زمان میبرد و ...؟
ولی اگه براتون مقدور باشه روزی یک ساعت
من خودم روزی 2-3 ساعت (حتی شایدم خیلی بیشتر) میزارم. چون من یه جورایی برام شده سیر مطالعاتی.
یعنی هم دارم در کنارش خودم رو رشد میدم و هم مطالعه می کنم چون واقعا علاقه دارم.
واسه من مثل تفریح میمونه.
ولی مباحث موفقیت با تمارینی که میگم (که به نظرم حتما حتما تمارین رو انجام بدید) اوایل روزی ده دقیقه و در ادامه نهایت روزی نیم ساعت همه تمرین ها انجام میشه.
در کل سه ماه که تمارین رو انجام بدید یه رشد فوق العاده ای رو توی زندگیتون حس می کنید.
از هر نظر. (واسه من از نظر مالی تغییرات خیلی عالی بوده.)
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده استتمرین های تصمیم گیری
------------------------------------
تمرین آدامس: اینگونه که تصمیم میگیرید که ۳۰ ثانیه آدامس بجوم. و بعد میگویید با خودتان که تصمیم میگیرم ۲۰ ثانیه نجوم. و همین کار را هم میکنید.... و همینجور ادامه میدهید. (هر بار یک زمان متفاوت. که همان زمان هم اعلام میشود بعد عمل هم انجام میشود.)
با این تصمیم بخشی از مغز را فعال میکنیم.
تمرین کارهای معمول روزانه: من تصمیم میگیرم با دست چپ خودم پتو را کنار بزنم. من تصمیم میگیرم اول کفش راستم را بپوشم. من تصمیم میگیرم الان با دست راست درب را باز کنم.
گفتن مهم است. حتی اگر کار معمول و روزمرهی ما باشد. باید با خودمان این را بگوییم. و بعد تند هم عملیاش کنیم.
پینوشت: به خاطر ساده بودن تمرینها آنها را ساده نگیریم و رها نکنید.
پینوشت: یک تصمیمگیری کلاسیک هم داریم: درآوردن مزایا و معایب یک موضوع و انتخاب. این فرق دارد.آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/27, 21:03.«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر