ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    اوکی اصلا حس بررسی ندارم .. میخواستم بررسی کنم که اگه خوبه بازم بخرم ................فردا که صف خریده با این حجم معامله امروز;) پی بر ای هم که خیلی جا داره که به متوسط بازار برسه .......
    تحلیل رو میزاریم برای 4 شنبه .....:d
    با سلام

میثم جان من دیروز با ریاست امور سهامش صحبت کردم و در خصوص کاهش تولید و کاهش میزان فروش در 6 ماهه اول سال از ایشان پرسیدم و سوال کردم در شش ماهه دوم افزایش خواهد داشت؟

که ایشان گفتند به راحتی مبلغ پیشبینی شده رو پوشش میدن و طوری که گفتند به راحتی ،که فکر کنم امکان تعدیل مثبت هم در گفته شان پیدا بود

در هر صورت در قیمتهای پایینتر به راحتی فرصت خرید میداد که از دست رفت

فکر نکنم با این حجمها تا 580 یا 590 مشکلی داشته باشه و یه 10 الی 15 درصدی به راحتی میده

موفق باشی دوست من
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام

میثم جان من دیروز با ریاست امور سهامش صحبت کردم و در خصوص کاهش تولید و کاهش میزان فروش در 6 ماهه اول سال از ایشان پرسیدم و سوال کردم در شش ماهه دوم افزایش خواهد داشت؟

که ایشان گفتند به راحتی مبلغ پیشبینی شده رو پوشش میدن و طوری که گفتند به راحتی ،که فکر کنم امکان تعدیل مثبت هم در گفته شان پیدا بود

در هر صورت در قیمتهای پایینتر به راحتی فرصت خرید میداد که از دست رفت

فکر نکنم با این حجمها تا 580 یا 590 مشکلی داشته باشه و یه 10 الی 15 درصدی به راحتی میده

موفق باشی دوست من
      سلام . ممنون بابک جان

اره سهم پوشش میده و شکی ندارم که به راحتی هم پوشش میده (60 تومن دیگه بسازه پوشش میده ) میخواستم بررسی کنم که یه موقع-250- 300 تومن سود نسازه سال اینده :d و گرنه به خودی خود بدون گرون شدن لاستیک تا 150 -160 که میتونست بسازه ...این لاستیک هم گویا تازه افزایش نرخ گرفته یا حداقل از برج 7 ............برای هم باید اثراتش رو بر این گروه جویا شد ....گزارش پتایر و مقایسه اون با پارسال خود گویای پتانسل این گروه هست ......و تحول در گروه ....

برای سال دیگه باید محاسبه کرد چقدر میتونه بسازه .چون سرمایه این شرکت پایینه به راحتی میتونه سودش جهش بزنه .........فک نمیکردم امروز 1 میل سهم این شرکت معامله بشه ...
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/03, 20:17.
      ///

نظر

• محمدرضا 87
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1522

این سهم اصلا جای نگرانی نداره همونطور که گفتم از لحاظ تکنیکالی آماده حرکت به سمت اهداف 600 به بالا هستش.
        p/e سهم که خیلی پایین و بقیه گروه روی 4.5 تا 5 هستن پس هنوز خیلی جا داره.
        اونجوری که دوستان گفتن افزایش نرخ دیگری در راه هست.
        و این شرکت امسال تا قبل از ممنوعیت صادرات لاستیک کلی صادرات داشته که میزانشو اگه گیر بیارم مینویسم که این دلار ها باید به ریال تبدیل بشه.
        این شرکت با توليد سالانه 16000 تن انواع تایر و تیوب موتور سیکلت ، دوچرخه و اسكوتر بعنوان بزرگترین توليد كننده اينگونه محصولات در ایران و خاورميانه هستش.
        تو گزارش 9 ماه بنظرم باید منتظر تعدیل مثبت هم باشیم.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است
          میثم جان سهمتو نگهدار هر وقت حجم مبنا کم آورد شما زحمتشو بکش، نوسانتم اینجوری گرفتی نوش جونت
          ما هم درگیر حجم مبنا نشدیم :d
          مگه گذاشتن ما بخریم ...همون تعدادی هم که خریدیم هول هولکی بود .... فعلا بالایی نداره (شوخی ) به نظر اهداف بالایی داره ...فعلا خریدنیه تا فروختنی....... من دارم به 700 تومن فک میکنم ...احتمالا توهم زدم ...=))
          خلاصه اینکه زیر 500 یا 520 بمونه شاید خودمو خفه کنم با این سهم ........

تقسیم سود بالای 80 درصد و فک کنم دیدم 100 درصد تقسیم سود داره .... ....فک کنم 215 تومن هم سود انباشته داره ......مفته این سهم بابا ........کاش 400 یا 385 میخریدیم ......یه چند روز غافل میشی از یه سهمی رو هوا میزنن...........

یه چند صد هزار تومن تو کارت ما هست فردا بازهم شاید برم تو صف خریدش .....ارزندس برام .......:d مگه من گیر بدم به یه سهمی ولش میکنم به این زودی....از 400 دنبالش بودم ....که تازه خریدمش......
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/04, 00:45.
          ///

نظر

• برزیل
            Banned
            • Jul 2025
            • 415

یه مطلبی روخدمت دوستان بگم :فروش عمده شرکت توی شش ماهه اول سال هست وبازاراینوبه خوبی میدونه
            به این لینک که مربوط به پارسال هست برینhttp://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...=7775&i2=18480
            بنظرم باتوجه به شناخت بازارازسهم زیادبالانره تانظردوستان چه باشه
            بند5-4 ازاین لینک روهم بخونیدhttp://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=61688

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

خوشبختانه امروز در حدود حجم رو فقط دادن .....و کمی بیشتر از حجم ......

همچنان هدفی بین 600 تا 700 براش پیش بینی میکنم در کوتاه مدت براش ....بیشتر نگه داریم بالای 700 هم خواهد رفت احتمالا تا مجمع... ............

فقط پیش بینی بر اساس 6 ماهش اگه بیاد روی کدال خوبه ...بهتر میشه فهمید چه خبره و چقدر تولید داره ...

شاید هم اشتباه میکنم ....پیشنهاد خرید و فروشی روی این سهم ندارم....
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/04, 12:13.
              ///

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

دوستانی که سهامدار پاسا در مجمع بودن سود مصوب مجمع در حال پرداخت است.
                میتونن با مراجعه حضوری به بانک ملت دریافت کنند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

صف رو کم کردن تا بتونن بخرن .........

پیشنهاد خریدی ندارم ........
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    صف رو کم کردن تا بتونن بخرن .........

پیشنهاد خریدی ندارم ........

هاها اینا میخوان باز به ما رکب بزنن ..........اون هم به چه تابلویی .......
                    ولی خوب کارشون بدک نبود ....جمع کردن و صف کردن ...... و این بازی فعلا ادامه داره ........
                    ///

نظر

• jazeba
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 83

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      دوستانی که سهامدار پاسا در مجمع بودن سود مصوب مجمع در حال پرداخت است.
                      میتونن با مراجعه حضوری به بانک ملت دریافت کنند.
                      بعد از6ماه که گذشته زنگ زدم میگه بهمن ماه قابل دریافته آدم میمونه به اینا چی بگه تازه میگفت بازم خوبه که شرکت میتونه سود بده و زیان ده نیست !

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

خوب همونطور که قولش رو داده بودم کم کم شروع میکنیم به معرفی این شرکت تا بریم جلو ببینیم چی میشه اول اطلاعاتی در مورد شرکت :

سرمایه شرکت حدود 4 میلیارد بود در تاریخ 24 خرداد سال 90 که شرکت در مجمع عمومی عنوان کرد که شرکت طی دو مرحله و حداکثر ظرف مدت 2 سال سرمایه اش را به 8 میلیارد تومن برساند .
                        در حال حاظر شرکت 6 میلیارد تومن سرمایه داره و 50 درصد افزاش سرمایه دیگش نهایتا تا 6 ماه اینده انجام خواهد شد .........

پس تا اینجا شرکت یک افزایش سرمایه 50 درصدی خواهد داشت ......

==============
                        و اما میزان تولیدات شرکت :در این چند سال اخیر میزان تولیدات شرکت تقریبا بین 14 هزار تن تا 17 هزار تن انواع تایر و تیوب موتوری و دوچرخه میباشد ......

سهم شرکت از بازار داخل حدود 80 درصد میباشد یا بد بینانه بین 70 تا 80 درصد ................در کشور دو شرکت این تیوب و تایر ها رو تولید میکنند و رقیب شرکت شرکت لاستیک یزد بوده که فبلا اون رو ایران یاسا 2 هم مینامیدن هست و کلا این شرکت هم با همکاری پاسا راه اندازی شده .......و کم کم به تولید تایر خودرو هم پرداخته ...

در ایران حدود 6 میلیون موتور تردد میشه ....که خیلی از اونا فرسوده هستن ...:dکه ما دیگه با این چیزا کاری نداریم ..فقط گزارش رو بررسی میکنیم .....

در پست بعدی گزارشات سال 89 و 90 و 91 شرکت را بررسی میکنیم ......

اما حاشیه سود ناخالص این شرکت چیزی بین 14 تا 28 درصد هست .....14درصدش مربوط بوده با سال 87 که شرکت گند زده .....دلیلش رو بررسی نکردم ولی شرکت از سال 88 تا پارسال که فروش و سودش خوب بوده و مشکل جدی ای نداشته .........و من ندیدم

در مورد افزایش سرمایه ای که سال پیش تصویب شد توضیحاتی بدم :
                        افزایش سرمایش برای اصلاح ساختار مالی و باز پرداخت وام های شرکت بوده ...... (شرکت دو تا وام گرفته ریالی و ارزی که بعدا بیشتر بررسی میکنیم )

===============

.البته سال 89 این شرکت 220 تومن هم سود نقدی تقسیم کرده .......سال 90 هم 110 تومان سود تقسیم کرده ..
                        البته در پست بالا یکی از سهامداران شاکی رو میبینیم که هنوز سود دریافت نکرده .....ولی خوب سودی تقسیم کرده ......:d
                        پس از نظر تقسیم سود هم شرکت بالای 80 درصد در مجمع تقسیم کرده در دوسال اخیر.....
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

سال مالی 89 : سود محقق شده 246 تومان سرمایه 4 میلیارد تومن :

مبلغ فروش حدود 72 میلیارد تومن - بهای تمام شده حدود 54 میلیارد تومن - سود ناخالص حدود 18.7 میلیارد تومن ....هزینه های مالی 1 میلیارد تومن ..هزینه های عمومی 2.3 میلیارد تومن
                          حاشیه سود ناخالص شرکت :25 درصد ..

میانگین فروش تایر برای هر کیلیو حدود 4350 تومن
                          میانگین فروش تیوب برای هر کیلو حدود 5350 تومن
                          میانگین فروش سایر فراورده ها برای هر کیلیو حدود 3434 تومن
                          ==========
                          میانگین خرید کائوچوی طبیعی :2842 تومن
                          میانگین خرید کائوچوی مصنوعی : 2641تومن
                          میانیگین خرید کورد :5358 تومن در هر کیلو
                          ================================================== ======

سال 90 : سود 90 1423 ریال
                          سرمایه 6 میلیارد تومن - مبلغ فروش حدود 88 میلیارد تومن - بهای تمام شده حدود 72 میلیارد تومن - سود ناخالص حدود 16 میلیارد تومن -هزینه های مالی 2 میلیارد و 99 میلیون تومن - هزینه های عمومی 3 میلیارد و 250 میلیون حدودا --

سود ناخالص حدود 18 درصد از مبلغ فروش

میانگین فروش تایر برای هر کیلیو حدود 5372 تومن
                          میانگین فروش تیوب برای هر کیلو حدود 6993 تومن
                          میانگین فروش سایر فراورده ها :3860 تومنبرای هر کلیو حدود

میانگین خرید کائوچوی طبیعی :5540 تومن
                          میانگین خرید کائوچوی مصنوعی : 4091 تومن
                          میانگین خرید کورد:9479 تومن ........

عجب سالی بوده سال قبل نسبت به سال پیش و چه گرانی ای .......فعلا اینا بمونه ....
                          بعدش باید بریم سراغ سال 91 ببینیم چه خواهد کرد .......
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

حالا میریم سراغ اولین پیش بینی که البته در این سهم اولین پیش بنی با پیش بینی بر اساس 3 ماهه هیچ فرقی نداره و میریم سراغ بودجه :

قیمت فروش تایر : 6785 تومن --- قیمت فروش تیوب :8304 تومن -
                            قیمت خرید کائوچوی مصنوعی :4703 تومن
                            قیمت خرید کائوچوی طبیعی :7426 تومن
                            ==========
                            فروش 3 ماهه :
                            فروش تایر :6406 تومن
                            فروش تیوب :8338 تومن
                            فراورده »4527 تومن در هر کیلو

کائوچوی طبیعی :6288 تومن
                            کائوچوی مصنوعی :4482 تومن
                            =============

3 ماه ی دوم :
                            تایر :8096 تومن
                            تیوب:8771 تومن

کائوچو طبیعی و مصنوعی رو هم فعلا نداریم
                            ======

در مورد تولید شرکت در 3 ماهه اول و 3 ماه ی دوم نکاتی هست :

1-تولید تایر در 3 ماه دوم نسبت به سه ماه اول 2.68 برابر شده و تولید تیوب در 3 ماه ی دوم نسبت به سه ماه ی اول 2.78 برابر شده
                            2- مبلغ فروش تایر در 3 ماه ی دوم نسبت به سه ماه اول حدود 1690 تومن افزایش داشته و همچنین تیوب حدود 433 تومن افزایش قیمت داشتن .......

پس تایر در 6 ماهه 8096 و تیوب 8771 فروخته شده و انواع فراورده حدود 4295 تومن
                            =======
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

خوب چون قیمت های کائوچو طبیعی و مصنوعی رو برای پاسا در اختیار نداریم و فیمت ها شدیدا افزایش پیدا کرده میریم سراغ اولین پیش بینی درامد هر سهم پکویر :
                              قیمت های خرید کائوچو طبیعی و مصنوعی به ترتیب : 9876 تومن و 5893 تومن در نظر گرفته شده ......در حالی که برای سال مالی قبل 8200 و 4089 تومن خریداری گردیده ....
                              ================================

یعنی این قیمت ها نسبت به بودجه ی پاسا هر کدام با 32 درصد و 25 درصد بالاتر است یعنی بهای تمام شده در 6 ماه ی دوم نسبت به 6 ماه ی اول حدودا 28 درصد یا بهتره بگیم 30 درصد افزایش خواهد یافت ......

حال قیمت تیوب و لاستیک در 6 ماه ی دوم رو باید پیدا کنیم تا بتونیم سود پاسا رو پیش بینی کنیم .........

البته در گزارش پکویر قیمت تایر هم حدود 32 درصد افزایش یافته بود..
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/07, 23:31.
                              ///

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

میثم چن ماه پیش دنیال پکویر بودم اماراشونو داشتم، کاچوئو یادمه داش یه سروشونه میساخ یه کله داش میومد پایین الان امارشو ندارم چقد اومد پایین تو اون چن ماه ولی مطمئنم تو اون چن ماهه خرید کائچوشونم از قیمتایی که واسه پیش بینی گرفتن خیلی پایینتر اومده کنار این کاهش تعرفه ارم بگیر امسال سودشون به نظرم خیلی باید بیشتر از پیش بینشون باشه، پکویر که 30-40% تعدیل داد فعلا، باس منتظر پاسا و پکرمان بمونیم .....
                                سری اول دلارو چن گرفته بودن اینا ؟
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X