پاسخ : ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

پاسا در شرف اتمام کارکشن
ايران ياساتايرورابر ( پاسا )
Collapse
X
-
در اصل توسط دودو پست شده است View Postشاید امسال بالای ۲۵۰ تومن هم بسازه باید برسه به ۵ تومن تا آخرسال
حدود ۲۰۵ تومن تا نه ماهه و به راحتی ۲۷۵-۳۰۰ تومن سود امسالش خواهد بود
واقعا اسیر بازی شده این سهم و حیفه که زیر ۳۰۰۰ دست و پا بزنه
سهمی که شاید ۲۰۰ میلیون شناور هم نداشته باشه و رصد معاملاتش نشون میده خیلی پرحوصله با جنگ اعصاب و ترفندهای مختلف در حال خسته کردن و بیرون انداختن سهامداران از سهم هستند
پاسای ۲۵۰۰ تومنی ۳۰ دی میتونه بازدهی ۱۰۰ درصدی کوتاه مدت داشته باشه شاید دو ماهه✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
پاسا به طرز عجیبی از دید بازار خارج مونده اون هم بعد از یک گزارش عالی و چشم انداز بنیادی فوق العاده روشن
البته شکی نیست روند معاملاتش طبیعی نیست و سعی در خسته کردن و پیاده کردن سهامداران و فراری دادن خریداران دارند
در هر صورت سهم کوچک بنیادی در سایز پاسا (۹۰۰ میلیون سهم) نباید با پی به ای ۹ معامله بشه!✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
گزارش های برخی سهام کوچک سرمایه عالی و توپ بودند ...
p/e لسرما و پاسا که کوچک سرمایه هستند , تقریبا شبیه p/e غول معدنی ( کگل ) شد ... !!
شاخص هم وزن از امروز به بعد اهمیت بیشتری از شاخص کل دارد ...
همیشه p/e کوچک ها بیشتر و گاهی تا 2 برابر بزرگان شاخص ساز بوده ....
نظر
-
-
شاخص گروه بنیادی و سودساز لاستیک در مجاورت کف کانال نزولی :
شاخص گروه تا کف کانال 3 درصد فاصله دارد ...
مثبت های پکرمان و پیزد را کنار منفی فردای پتایر و احتمالا پاسا و پکویر قرار دهیم منفی 3 شاخص گروه توجیه پذیر می شود ...
این نوشته توصیه ای به خرید یا فروش نیست ...
.
نظر
-
نظر
-
نظر
-
گزارش فروش بعد از بازار رسید ...
فروش شرکت در خرداد ماه احتمالا بالاترین رقم فروش در کل تاریخ پاسا بوده ...
ظاهرا برنامه ریزی دقیقی داشتند برای جمع کردن در کف قیمتی ...
✅ پاسا در خرداد ماه حدود 113 میلیارد تومان فروش داشته که نسبت به اردیبهشت ماه 28 درصد رشد و نسبت به میانگین سال 99 حدود 91 درصد رشد داشته است.
✅ این شرکت توانسته در فصل بهار 1400 مجموعا 266 میلیارد تومان فروش داشته باشد که نسبت به فصل مشابه سال قبل 133 درصد رشد داشته است.
✅ مقدار فروش تایر در خرداد ماه حدود 1550 تن گزارش شده است که این عدد برای ماه قبل برابر با 1200 تن بوده است که 29 درصد رشد را نشان می دهد.
✅ نرخ فروش تایر نسبت به اردیبهشت ماه حدود 4 درصد رشد داشته است .
قیمت سهم حدود 1900 تومان است و بازدهی یک ماهه آن 18 - درصد است....
نظر
-
-
-
-
نظر